Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@nelciatko No tak ja chodím na 3 smeny do roboty tak nemám tolko času si rozkuskovať deň na takéto časy že kedy presne.. mám prestávky striktne dané kedy môžem.. Ovocie sa snažím jablčka alebo banán po 17tej tiež nič nejem ale jem biele pečivo :-/ aj chlebík aj rožteky :-/ a to je asi zlé mala by som sa konečne donútiť na špaldové aj ja.. a ten pohár vody s citronom zase z vodovodu? alebo môžem aj minerálku? ja mávam na ranajky väčšinou len malý chlebík so šunkou a paprikou... lebo ráno mi moc nechutí a jem nasilu
mozes aj mineralku....ale nalacno...a obmedz to biele pecivo.....urcite uvidis vysledky
Ach kočky,ja asi nebudem chodiť k mojej mame,lebo jej kuchyni sa nedá odolať!Celý víkend som u nej strávila a maškrtila a necvičila……no hrozné,sama sa za seba hanbím a má výčitky!Ale dnes pokračujem 3level5 deň30DS.Ty @marfyy ma aj za chvíločku dobehneš,ak pôjdem takýmto tempom 😕
Ufff takto skoro ráno som ešte necvičila.. Pekne druhý deň levelu 2 odcvičený a môžem ísť pekne krásne sa chystať doo práce 🙂 tak sa mi nechcééééé
10 den s jill za mnou druhy level zajtra poobedu skusim kickbox :D
jaj,baby...my stale daco...stale niekam lozime.ja ten treti level budem miesto 10 dni cvicit 20 sakra takymto tempom..... 😠 😠
@sakura77 no niečo mi hovor….sme na tom podobne,keby som cvičila,ako mám už mám skončení 30DS,ale dnes makám a už tých 5dní chcem dobojovať 😠
@tinuska2011 aj ja dnes 6ty.a to ma caka v sobotu oskava, robenie torty a pidobne.jaj to mi zas zaberie casu.ale som rozhodnuta ze do piatku to ukoncim aj keby čo bolo🙂
@tinuska2011 nic sa ty neboj , vykasli sa na to co bolo cez vikend, sice aj ja som taka ista , ako ty , ze ked takto ,, zhresim,, tak potom mam vycitky strasne a aj zlu naladu zo seba... 🙄 zacal novy tyzden, tak pekne pokracuj.... ja dneska prvy den 3 levelu , celkom fajn aj ked 😝 hlavne tie kliky , neznaaasam....ja tiez dneska ranajky ,ze puding zo slahackou v tegliku , no fuuuuj, aka dobrota 😉
@marfyy ja vypijem okolo 6..7 rano..a az po hodine by si mala ranajkovat..tak si to uprav sama....podla toho kedy ranajkujes...ja ranajkujem..ked odpracem deturence do skolky....ale u teba je to ine....prisposob si to..ja to pijem uz dlho.a veru pomaha.....a citis sa zdrava...nechcem zakriknut..ale este som chora nebola..okrem nadchy,,,
@linibini Ja sa sice snazim vo fitku,ale este som nic neschudla a poviem ti,ze po 2 dnoch tohto cvicenia mam taku svalovicu ,ze zbohom...a kolko si uz dala dole kg?
Dievcata , vcera som uspesne vypotila 😝 2 level :
od 18.01.2014 cvicim Jill 30 days
ubytok v cm : pas : -5cm 😉
boky - 6cm 😉
vaha max . - 1,5kg 😖
celkovy dojem :
velmi, velmi spokojna, lepsie sa citim , mam viac ENERGY , celulitida mizne , zadok ,stehna su pevnejsie , krajsie, ... 😀 som stastna ,ze som natrafila na cvicenia od Jillian Michaels... 😵 . pritom nedrzim ziadnu dietu , len vecer sa snazim nejest... po 17 hod. urcite by to bolo lepsie keby nerobim ,,prehresky" 😒 ale som spokojna, kolko sa podarilo vam po 2 levely dat dole ?????
@kubikovi aj moje problematicke partie su stehna ,zadok , hlavne... skoda, mala si sa zmerat, lebo aj ja som tomu neverila ,ze pri merani je tolko dole. pijes vela vody, vraj aj to pomaha na celulitidu... ? ja vidim , ze mizne teda... ale vaha nic moc, dneska taka som bola nastvana, 😠 uz som si aj povedala, ze sa vazit nebudem a vzdy mi to neda a potom sklamanie ☹ ale hlavne su cm...
@pepiska2812 váha: -3kg, pás: -12 kg, boky -7cm, stehienko -4cm, dnes končím level 3, konečne 😉
baby, tak som dnes dobojoval 30 day shred. tu máte výsledky:
1 level váha: - 1kg, pás: - 5cm, boky: - 4cm, stehienko: -2cm
2 level váha:-2,5 kg, pás: - 10cm, boky: - 7cm, stehienko: -3cm
3 level váha: - 3kg, pás: - 12cm, boky: - 7cm, stehienko: -4cm
od zajtra idem na 6weeks 6pack...
@linibini dobra si! gratulujem 🙂 si tu taka motivacia
ja som mala pauzu od utorka, seknuty chrbat z prievanu. Uz je lepsie, pomaly som sa zacala natahovat a zajtra uz cvicim, zase od zaciatku od jednotky. V sobotu bola aspon dlha prechadzka na vzduchu. Za ten mesiac u mna vahovy ubytok 1 kg, ale to neriesim, miery rovnake, akurat uz nemam taku "placatu" zadnicu 😀 takze aj to je nejaky vysledok 🙂
a mam pms, takze dnes to bolo dost sladke a cokoladove pracovne popoludnie 😠
@sliver našla som, našla.... aj keď radšej nesťahovala, lebo počítač hovoril že nenene!!!!! aspoň adresu uložila... 🙂 tutok aha :http://www.4shared.com/video/WdPLd11h/Jillian_Michaels...
kočky, cvičíte niekto 6w6p?

@nikki16 uplne biele pecivo...jem len spaldove....rano nalacno pohar vody s citronom....okolo 9tej ranajky...bud jogurt..alebo rybu...do obeda si zajem ovocie....vela pijem...obed jem riadne..mensiu porciu...okrem mliecnych polievok....potom si dam olovrant..nejaky chlebik, sunku, syr..tvaroh...zeleninu..co mam ..a naco mam chut....a po 17tej nic...ak tak..len zeleninu chrumam..vela pijem, cvicim pondelok, streda, piatok Jillien a utorok, stvrtok, nedela chodim behat....ale aj zhresim nemysli si....aj s jedlom..aj sladkostami....ked mam chut..ale pravdaze nezozerem pol plechu....malo a s mierou...a nedojedam po detoch.......... 😀