icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
ciklamenka
9. feb 2014

je tu niekto? cvičíte Jillien? podla mňa je to úžasný super trenning, som rada, že som ho našla... level 1 śa mi zdá v pohode, cvičila som podla jedného videa 10 cvikov a tie boli náročnejšie, teraz si ich pridávam po trenningu Jillien-level 1.
Schudli ste v mierach?

nikki16
9. feb 2014

@marfyy Ja som sa merala nejako ked som začala 4 deň cvičiť lebo na začiatku ma to ani nenapadlo.. teraz som asi 2 dni necvičila lebo som to nezvládala s robotou a tak.. ale dneska by som mala už začať druhý level tak ked budem cvičiť nejaký 4 deň tak sa skúsim odmerať či mi niečo zmizlo alebo nie 🙂 ale ako v bokoch pekne cm dolu dúfam že aj ja budem mať ja potrebujem najviac brucho boky a zadok.. tak dúfam že do leta budem aspon o 10 cm menšia 🙂

nelciatko
9. feb 2014

@ciklamenka ja ju cvicim 4 mesiace....s upravenou stravou a cvicenim ale toho 57 minutoveho treningu..som schudla zo 68 kg..na 53 kg....rifle z 33 teraz mam 26...staci taka odpoved...<

linibini
9. feb 2014

@nelciatko ahoj, čo presne cvičíš, ja o dva dni končím 30 day shred a neviem, čo si dám.... ď.

nikki16
9. feb 2014

@nelciatko to ako myslíš vážne že si za tak krátko schudla tolko.. Akože kolbúk dole a velká gratulácia.. i ked ja sa stále snažím upraviť si stravu ale akosi sa mi stále nedarí

ciklamenka
9. feb 2014

@nelciatko paaaani moji, a to za aký čas? ja som si dnes len skusila dať ten abs trening, no mala som dosť, idem pokračovať v 1 leveli a k tomu si pridávam také 10 minutové cvičenie zvlášť, čo mam stiahnuté cviky na brucho, ale je to prevažne kardio...

nelciatko
9. feb 2014

@nikki16
@ciklamenka zatala som sa...povedala dost....a tvrdo som zacala makat..ale nemyslite si, ze brusko este nemam...praveze mam..aj ritku..ale to do leta spevnim hadam nejako....uz len udrzat..pravdaze mam aj zracie dni....ale to len take dva v mesiaci...a ked je spln a nov..dodrzujem vodovy den....

ciklamenka
9. feb 2014

no tak to máš môj velky obdiv ! aj dodržovanie stravy velmi pomáha, ale ja jem normálne, čo mi chutí... aj sladké... niekedy sa čudujem, že vôbec vyzerám tak ako vyzerám pri tom mojom stravovaní... a na to ako som sa nehybala... kedysi som behala, ale kvoli bolesti paty som to nechala... teraz už je to lepšie, tak som sa dala na cvičenie... treningy Jillien ma bavia, po odcvičení ešte další trening pozerám a skušam si cviky, ktoré nepoznám... dufam, že ma to neprestane baviť... ak sa tuky pohnú tahet, tak ma to povzbudí... zatial cvičím 6 deň, no dnes mam bolesti v pravom boku, tak dufam, že to nie je z cvičenia...

nelciatko
9. feb 2014

@ciklamenka ja som zas na sport bola drevo....zumba ma nezaujala...chcem cvicit..nie pol treningu ratat v rozume kroky...a Jillien je super...kukla som aj jej k.box co trenuje...kupila som aj cinky..uz su mi kilove slabe...skusim kupit kilo a pol...a uvidime....jedine co nevladzem...je dvihat sa na bokoch....mam slabe ruky....ale tie " zachodove cviky" kde cupci a cvici cinkami mi davaju poriadne zabrat.....ale tesim sa...ze uz do leta budem ako tak vyzerat... 🙂

nikki16
9. feb 2014

@nelciatko vodový režim?? že celý deň piješ len vodu?

nelciatko
9. feb 2014

@nikki16 ano...a caje..ale bez cukru..nic ine nesmies....cez nov a spln sa telo cisti...a zarucene odide na vahe cca od 1.8o do 2 kila...len to musis dodrzat....ja vtedy vypijem cca 3 litre...telo sa ti ocisti...a uvidis..ako sa budes citit dobre...

marfyy
9. feb 2014

@nelciatko waw mas moj respekt, krasne si zhodila, teda... 😉 . super , ze si sa tak zatala a tolko schudla . 😀 ...vidim uz aj ja ze to ide dole ale skor som spevnila , zmizla celulitida ako tak , rifle dobre sedia...vaha nic moc,...dnes som docvicila 2 level , zajtra sa pomeriam... 😕 snad bude tiez pozitivna nalada.... treba mat trpezlivost, vsak ? drzis aj nieaku dietu alebo sa len zdravo stravujes ?

kubikovi
9. feb 2014

@marfyy wau, ja som ledva v polovici 30 shred, ale celulitida sa mi nezlepsila ☹ a váha tiež nič moc

marfyy
9. feb 2014

@nikki16 neboj sa pojde to dole. aj ja som sa chcela dneska pomerat ,ale asi to necham na zajtra. no neviem ,dufam,ze isli nieake cm dole. ja som dneska uspesne vypotila 😉 2 level. zajtra 3 , to bude 😝 ja tak isto hlavne zadok , boky , stehna... brucho nie je najhorsie ale tiez potrebuje spevnit a zmensit cm. 😒 treba mat trpezlivost... uz sa to aj ja ucim.... bohuzial lahko sa pribera, tazko chudne 😉

marfyy
9. feb 2014

@kubikovi mne celulitida ano , nehovorim ,ze ju nemam ale ovela mensiu. vaha sa mi nezmenila mozno nieake kilecko.... 😖 a cm co ? tie tiez nie ? to je dolezitejsie ako vaha 😉

nikki16
9. feb 2014

@nelciatko a to piješ normálne čistú vodu z vodovodu alebo môžem piť napríklad minerálku.. viem že asi nie sladené vody alebo čo... lebo ja pijem minerálku jemne perlivú.. a čaj môžem aj čierny len nie sladiť ho ani citron dať nemôžem?

nikki16
9. feb 2014

@marfyy šak práve lahko sa priberá a hlavne ked som jedla vždy ked som dostala chuť.. ako nemám nejako hrozne vela kg ale to bruško sa zväčšilo dosť.. a aj priatel mi hovorí aby som trocha pocvičila.. a teda nechcem aby si našiel nejakú vychrtlinu radšej sa ja pekne postarám o seba a urobím niečo pre seba a aj pre neho 🙂 a cítim sa aj lepšie pri tom cvičení aj ked chodím do práce a niekedy som vyčerpaná tak to dávam na 95% Ale snažím sa čo najviac aby som bola spokojná ja sa bojím toho levelu 2 lebo čo som pozerala video tak sa mi zdá byť ťažší ako ten prvý 🙂

marfyy
9. feb 2014

@nikki16 neboj sa druheho levelu , je tazsi ano to je pravda....ja tiez zajtra asi 3jku nedam,budem fucat ako lokomotiva 😝 ...zevraj je najhorsia... 😒 ja stale chudnem priberam...uz kaslem na diety , je to len jojo efekt, snazim sa zdravsie stravovat aj ked sa to niekedy neda, lebo som na sezone v rakusku , v hoteli sa stravujem co sefka navari ,musim zjest... vecer sa snazim nejest, pijem vela cajov... kolko teda vazis ,ked strasne moooc? 😉 ja mam 70,4kg dnes a ani za svet to ist pod 70... ide ma slahnut. neboj ziadnu vychrtlinu si nenajde, ty posportujes , spevnis a budes tip top... co to take vychrtliny ani rici ani cici 😀 zajtra sa pochvalim s vysledkami a mierami... 😝 len to nevzdavaj, pekne cvickaj...konecne aj ja som nasla nieake cvicko ktore ma bavi a vidim vysledky. 😎

ciklamenka
9. feb 2014

@nelciatko mne sa zdá ten level 1 v pohode, zvládam to a je to super zostavené, tiež ma zumba nebavila. Čo sa týka očisty, tak chodím 2x do roka na detox, kde pijem týžden iba zriedené ovocne a zeleninové šťavy... no asi sa dám na tie vodové dni... to si dáš jeden, či dva? myslím naraz...

ciklamenka
9. feb 2014

@kubikovi a čo kondička? je to lepšie? to si v druhom leveli?

nikki16
9. feb 2014

@marfyy nemám nejako hrozne vela kg.. ale pri mojej výške je to vela mám 165 cm a vážim 59-60 kg ako kedy a chcela by som do leta 55 alebo ak sa podarí tak aj 53 kg.. ale hlavne mi ide o tie cm.. ja chodím na 3 smeny do roboty stravujem sa tam..väčšinou nejaká kuracinka ked je tak to si dávam a snažím sa večer nejesť ale tak ked som na nočnej a celú noc hore tak si dám nejaký yogurt alebo nie ale nedokážem nejesť.. No šak musím spevniť aj kvoli sebe mám v skriny také pekné rifle ktoré už nezapnem nosila som ich asi pred 5 rokmi ked som mala ešte 50 kg :D :D tak snád sa do nich zmestím v lete :D

nelciatko
9. feb 2014

@marfyy
@nikki16 vodovy den drzim 2 krat za mesiac..pocas novu a splnu..dodrziavam ho...pijem cistu z kohutika...plus si navarim 2l zazvorovy caj a citron do toho..a pijem cely den....prvy mesiac bol hrozny, zozrala by som aj klince..ale uz pohoda....

kubikovi
9. feb 2014

@ciklamenka kondička dobre, už ani svalovica nie je , vidim aj spevnenie mierne/alebo chcem vidieť 😉 , len je to pre mna úmorne cvičiť každy den...a začína ma bolieť noha, nie kolená, ale píšťala/alebo ten sval vedla nej

nikki16
9. feb 2014

@nelciatko Ufff noo neviem či to vydržím mne moc čistá voda z vodovodu nechutí lebo ja mám rada studenú vodu až ladovú z chladničky.. ale tak prekonám sa.. a ten zázvorový čaj strašne vela báb ho pije to je až taký skvelý?? a to si kupuješ zázvorový alebo si dáš zázvor vyluhovať.

nelciatko
9. feb 2014

@nikki16 kupujem si cerstvy zazvor.....a vyzmykam do toho citron...a mnamka...na prvy krat ti to nebude chutit..ale ja si uz neviem predstavit den bez neho..suseny ani zazvorovy caj nekupuj....kup cerstvy...

kubikovi
9. feb 2014

@marfyy ja som sa nemerala na začiatku, lebo som si povedala, že to budem sama cítiť na rifliach, upravila som tu stravu, takže mi aj brucho splaslo, tam to vidím najviac, ale moje problémové partie sú nohy, ja mám celulitidu aj spredu aj zozadu...

nikki16
9. feb 2014

@nelciatko No keď pôjdem budúci týžden do Kauflandu tak pohladám a uvidím či mi to bude chutiť uvarím si len tak trocha keby náhodou a donútim sa k tomu.. a skúsim aj ten vodový deň.. a musí to byť presne na spln a nov? alebo to môže byť hocikedy? aby to nemalo inakší účinok

nelciatko
9. feb 2014

@nikki16 musis to dodrzat na nov a spln.....vtedy to ma podla lunarneho kalendara ucinok.....

nikki16
9. feb 2014

@nelciatko No musím si pozrieť v kalendári kedy bude najbližšie nov alebo spln lebo toto vôbec nesledujem sa priznám.. a stravu si nejako zmenila.. vyradila si niečo alebo tak? 🙂