icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
ajka20
11. feb 2014

@linibini tak to ti ide super !

ajka20
11. feb 2014

@nikki16 prečo zázvor a citron ? účinky zázrak na počkanie ? mohol by byť 😀

mistrall
11. feb 2014

dievcata, ja som musela prestat na 9ty den L1 shredu, lebo ma neskutocne bolelo prave koleno..kupila som si dnes mast na kolena, tak hadam to pomoze, no asi ma to vyradi aspon na tyzden, ach jaj..
pouzivali ste nejaku mast na kolena? konopnu? alebo co vam zabralo na rychle zotavenie? bandaz? mne to boli hrozne aj ked dviham malu a klaknem si.. 😢

lvka
11. feb 2014

Damy pridavam sa, zacala som 4 dni dozadu, a cvicila som aj ked som mala ine cvicenie (zumbu, panvove dno) ... Citim sa uplne plna energie, snad mi to vydrzi 🙂

j_ank_a
11. feb 2014

baby, ja by som sa rada pridala do vasej skupiny... chcela by som zacat cvicit s Jilian..nepotrebujem schudnut, len spevnit svalstvo, a hlavne sa zacat nejak hybat... ide o to, ze nemam tusenie, ako a s cim zacat.. pozrela som nejake videa na youtube, vizera to super, ale rada by som tu nasla niekoho, kto tiez len zacina, aby sme boli v tom spolu.. vy co s tym mate skusenosti by ste mi (rsp. nam) ako nato a vysvetlit vsetky tie leveli a tak... najdem este niekoho, kto by stym chcel zacat? alebo mam zalozit radsej novu temu?

grettka
11. feb 2014

@j_ank_a ja som zacala levelom 1, ma to byt 10 dni, potom level 2 pocas 10 dni a level 3 pocas 10 dni.
Medzi casom som mala prestavky, nedobrovolne, kratsie aj dlhsie, takze znovu som zacala od 1.
Tiez som rada, ze som sa zacala vobec hybat, je to fajn.

@mistrall ja som nemala problem s kolenami pri cviceni, aj ked bezne mavam, bolia ma aj pri dlhsej prechadzke, o turistike ani nehovorim... Pri cviceni by som to riesila tak, ze by som bud sice cvicila, ale vynechala tie cviky, kde sa kolena namahaju, takze v takom odlahcenom mode, alebo by som jeden den pauzovala uplne a dalsi cvicila opatrnejsie, nie naplno kvoli kolenam.

j_ank_a
11. feb 2014

@grettka a je medzi nimi nejaka prestava? ci sa proste cvici 30 dni a hotovo.. nejaky volny den?

mishka18
11. feb 2014

https://www.modrykonik.sk/group/2077/ pridaj sa sem, najdes kopec info 🙂

mishka18
11. feb 2014
grettka
11. feb 2014

prestavka vraj nema byt, ale niekde som citala, ze je vhodne jeden den odpocivat. Mne osobne to vyhovuje. Skus sa poradit s dalsimi dievcatami. Niekto robi prestavku, niekto nie.

linibini
12. feb 2014

@ajka20 lebo zahyniem pri tom.. 😝 včera prvý deň, cvičilo sa fajn, až na jeden cvik, asi tušíš ktorý - ten nedám ani za 100 rokov, radšej ho nahradzujem, a dnes..( no čistý konec, ruky, brucho, "ritne" - všetko ma bolí... 😨

tynamartina
12. feb 2014

@ajka20
@linibini baby aj ja som začala 6 weeks a mne sa to zdá po shrede nejaké ľahké 😒 ten mi dal viac zabrať

erienka
12. feb 2014

@j_ank_a jillian odporuca cvicit 6 dni a siedmy den volno, aby sa zregenerovali svaly

marfyy
12. feb 2014

@linibini jeeej to je krasa...tesim sa spolu s tebou....mas krasny ubytok na cm. hned je sebavedomie vyssie , ze ? 😉 mne tiez dneska manzelik povedal, ze ozaj to ide zo mna dole ,tak dlho som na to cakala ,kedy si to vsimne....tak som happy, ze si to uz konecne vsimol aj on... ja mam dneska druhy den 3 levelu , vcera bola pauza.... daj vediet ako sa ti cvici 6w6p...ja este neviem co cvicit dalej ale rozhodne pojdem dalej po 30 days.... takze ty tiez si nemala velky ubytok na vahe , ze ? ja zatial asi len kg som dala dole...

ciklamenka
12. feb 2014

@ludka111 čítam príspevky a mam presne tvoju výšku a okolo 65 váhu, tak ti poviem, že tých 8 kg, čo si išla dole to je velky uspech, ja by som chcela tých 5, čo som cez zimu nabrala... no asi nestačí len cvičiť, čo?

ciklamenka
12. feb 2014

@j_ank_a nezakladaj novú temu, vždy sa nájde nováčik, ja som začala len pred pár dnami, som v prvom leveli...ale stravu som zatial nezmenila... 🙂

j_ank_a
12. feb 2014

@erienka aj ten 30 dnovy? kde su 3levely? aj v tedy je pauza?
@ciklamenka no hej, preto sa pytam najskor tu.. :D vdaka baby... a ako ti ide 1. level?

ajka20
12. feb 2014

@linibini jaj to je drina , ale ideme!! videla som výsledky a stoja za to!!!! ja musím 15 dole ! do leta som sa vyž... na 79 kg

linibini
12. feb 2014

@ajka20 ja mám teraz 67 ale chcem aspoň 62, lepšie by bolo 60... 🙂 idem sa znova "zničiť

linibini
12. feb 2014

@marfyy veru nie, veľký úbytok na váhe nie je, ale cm ma presvedčili -hlavne moje brucho.., ja som asi týždeň váhala, čo si po 30D dám, rozmýšľala som nad ripped alebo na 6w6p, a nakoniec som sa rozhodla pre totok....)) tak uvidím, čo to urobí.. nech sa ti dobre cvičí... ja stravu nemám upravenú, pri Paťkovi sa to nedá, ale teším sa na jar, keď už bude viacej čerstvej zeleniny, šalát - nechcem ten z druhého konca sveta..🙂 chcem vyskúšať urobiť "hummus", bola som v DM, kúpila Tahini, cícer mám, vyskúšam 🙂

ynett
12. feb 2014

ahojte, ja len pre povzbudenie pre tie, ktoré začínajú s Jillian. Je to drina ale s výsledkami. 🙂 Pred tehotenstvom som začala najprv s 30shred, neskôr som pokračovala 30ripped a nakoniec 90 - body revolution - to som ale nedokončila. Pred a po cvičení som si dala pár minút na orbitreku a za cca 3 mesiace som mala dole 7,5 kg avšak všetci mi hádali 15 kg lebo išli centimetre dolu. Pevne verím, že po pôrode sa do toho znovu pustím. 🙂

erienka
13. feb 2014

@j_ank_a hej, ja mam doma original DVD 30 days Shred a tam hovori na uplnom zaciatku, ze odporuca cvicit 6 dni a 7.den si dat volno

erienka
13. feb 2014

Zatial musim povedat, ze najviac sa mi zo vsetkych Jillianinych cviceni paci No More Troblezones. Cvici sa sice tusim az 45 minut, ale je to konstantna zataz od zaciatku az do konca a stale ma to cvicenie nenudi. Je tu niekto, kto to tiez cvici? 🙂

nikki16
13. feb 2014

@ajka20 neviem či zrovna zázrak na počkanie.. ale určite to niečo v sebe má...

micak
13. feb 2014

ahojte zienky, isto ste tu aj take, ktore kojite albo ktore sa rozumiete a viete mi realne odpovedat na otazku. Krpec ma 4mesiace, plne kojim a zacala som pred cca mesiacom chudnut hlavne cvicenim + miernou upravou stravy. Chcela by som tomu dopomoct karnitin+chrom (obrazok), pisu tam len, ze pri tehotnych a kojacich pri porade s lekarom. Kto mate skusenost/rozumiete sa, poradte mi prosim, ci tym nejako neuskodim krpcovi. dakujem moc!!!

sakura77
13. feb 2014

cafte babky🙂
no ja mam pauzu...uz som mala koncit 30 Ds zajtra...ach jaj..ale choroba ma skolila,takze pauza....som z toho smutnaaaa.....hm 😖

lusinda1989
13. feb 2014

Tak baby dnes idem na to ziadne dalsie vyhovorky... Takze work out1 jupiiii

miki23
13. feb 2014

Ahojte baby pridam sa do temy,ak nevadi.Dnes som zacala prvy den 30shred a vobec prvy krat v zivote takto cvicit.Pocas tehu som pribrala krasnych 27kg a uz mam 1rok a 8 mes.po porode a 8kg na sebe.Tak vsetky co zaciname drzme si palceky :D

veraba
13. feb 2014

Juchu dnes som skoncila 2 level 😀 a uz stahujeme 3 level tak sa tesim aka bude ta 3 - som ju aj kukla co ma caka a vyzera moc zaujimavo 😉

vrabciatko
13. feb 2014

@micak Ahoj, ja cvičím 7. deň a tiež kojím, aj keď môj chlapisko už dovŕšil 2 roky (ale kojím často). 😒 Moja kaderníčka, ktorá cvičí s osobným trénerom, ale tiež kojí mi poradila, že si mám dať cca 1 hod. pred cvičením vit. C a Koenzým Q10, má to vraj rovnaký účinok ako drahší karnitín a nejde to do mlieka. Mne sa zdá, že pomáha, mám viac energie a cm ubúdajú, postava už začína mať tvar. Len vydržať 🙂 🙂 🙂