icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
ciklamenka
14. feb 2014

@ynett to fakt? ja cvičím už druhy týždeň z toho 5x Jillien 1 level a zatial žiadna zmena, ani svalovicu nemám, trochu som cítila prsné bočné svaly, ale inak nič... ani nohy... ani nevidím žiadne zmeny zatial... ☹

ynett
14. feb 2014

@ciklamenka ano, ale zasa ja som fakt že tučnoška 😀 síce kondičku na niektoré veci mám ale na také cviky ako mala Jill vôbec, takže veľká nadváha plus žiadna kondička sa rovnalo u mňa strašná svalovica, takže u mna zaberalo. Je možné že pre teba je to málo. Skús prejsť hneď na Body Revolution. Možné je že aj ideš pod správnu tepovú frekvenciu, t.j. cvičíš málo, pre tvoje telo to nie je záťaž. Moja kolegynka začala používať orbitrek tak ako ja, a hovorila, že však to nič nie je. keď si začala merať tepovú frekvenciu tak zistila, že to fláka. začala makať na správnej tepovej frekvencii a hned mala svalovku a chudla. 🙂

nikki16
14. feb 2014

Achhh Hanbím sa ale zanedbala som cvičenie tento týžden kvoli robote.. necvičila som 3 dni a som úplne celá stuhnutá.. dneska som cvičila a už pri 20 minute som ledvaj dýchala.. inokedy ked cvičím každý deň normálne v pohode zvládam ale dneska.. zajtra idem ráno do školy poobede do roboty tak zase z cvičenia nič nebude v nedelu budem musieť cvičiť minimálne 2 hodiny aby som dobehla celý týžden :-/ ale pochválim sa neviem či je to tým stresom z práce alebo cvičením už som o 1,5kg lahšia 🙂 dúfam že do leta do bude 5,5 kg 🙂 to by mi celkom stačilo 🙂

ciklamenka
14. feb 2014

@ynett a to ako si mam merať? je možné, že podla videa zle cvičím? 😒 ale je pravda, že kedysi som intenzívne cvičila v posilke a svaly si vraj pamatajú... tiež ten trening pred tým ako som začala Jillien bol ovela náročnejší ako Level 1. Tiež som rozmyšlala, že už prejdem do Level 2 (Shred 30)

ynett
15. feb 2014

@ciklamenka no tak potom pre tvoje telo to nie je taká záťaž. treba pridať 🙂 na meranie tepovej frekvencie sú také hodinky. stoja od 15-100 € - záleží čo všetko ešte podporujú. tie hodinky sú fajn lebo pípajú ak ideš pomaly alebo ak ideš príliš rýchlo. ak nemáš hodinky tak potom na chvílu zastať a na 15 sekúnd si zmerať tep a potom x 4🙂 alebo sa hovorí, že ak pri cvičení môžeš normálne hovoriť bez väčšieho zadýchania tak ideš málo, ak môžeš hovoriť ale si zadýchaná tak ideš cca správne, ak nemôžeš poriadne hovoriť tak potom ideš príliš rýchlo a ideš skôr na kondičku.
Správna tepová frekvenica sa ráta 220-vek. to je 100% a ked človek chce páliť tuky tak by mal ísť okolo 60-70/%.
Jillian však má tak urobené cvičenia že sa ti strieda rýchla fáza s pomalšou, takže tam by som sledovala len či stále nejdeš pod úroveň. Je jasné že ked je kardio tak ti vystrelí tep na 100% a potom pri posilovaní pomaly začne klesať.
pri aerobnych činnostiach, napr orbitrek, bicykel, stepper atd môžeš ísť stále v správnej tepovej frekvencií 🙂

salonka9
15. feb 2014

Kočky ja som začala tiež s Jillien.3 deň. Neviete náhodou - dá sa týmto cvičením dať dole centimetre z pásu ?
Mám 93 cm v páse(moja aktuálna váha 68kg).
Ja som už pomocou úpravy stravy v minulosti pekne zhodila na cca 55 kg, ale v páse to išlo len veľmi málo dole.
ďakujem za odpoveď

marfyy
15. feb 2014

@linibini a ako sa ti to cvici...? si pisala , ze je to skor na brucho , vsak? ja som sa dneska tak potesila. konecne mi vaha ukazala pod 70 kg.... 🙂 som taka happy , ze ta hnusna 7micka sa mi neukazala, sice nebolo od nej daleko ale zmizla 😀 ty mas kolko kg? tusim 67 , ze ?

marfyy
15. feb 2014

@salonka9 ahojki urcite ano , skor ti pojdu dole cm ako vaha.... ja som dala dole po dvoch leveloch z pasu -5cm,/ vaha takmer nic, minimum / a to pas nemam az tak problematicky. netreba sa vzdavat.urcite sa na zaciatku odmeraj , zapis si to a uz po prvom levely budes 😵

marfyy
15. feb 2014

@ynett ja dakujem teba za tvoje pismenka 😀 len som sa chcela uistit , ci aj pri Rippede pojde nieco dole. ale hlavne je cvicit , hybat sa a urcite cviky od Jill , pretoze tie mi pomahaju 😉 ....ja tiez stravu neobmedzujem ,aj ked sa snazim nejest kraviny, no a vecer sa snazim nejest po 17,18 hodine. 😕 🤐 pekny vikendik 😎

marfyy
15. feb 2014

@nikki16 nerob si vycitky, proste sa ti nedalo , lebo si mala nabity tyzden. 😉 .. tes sa s toho , ze si o 1,5kg lahsia 😅 . to je super. a v tu nedelu urcite necvic 2 hodiny ako si pisala 😀 , neboj sa ved dobehnes... nic ti neutecie....Jill si na teba pocka 😕 . ja si robim v tyzdni len jednodnovu pauzu, tiez mam dlhy den v robote vtedy. a vzdy si vsimam , ze po dnovej pauze, nevladzem 😝 nieco na tom bude. 😖

ciklamenka
15. feb 2014

@ynett cítila som makačku ked som si dala od Jillien toto:

https://www.youtube.com/watch?v=ZJ8Zdj0OPMI
ynett
15. feb 2014

@marfyy presne tak, každý pohyb je dobrý. aj tebe krásny víkend 🙂

ynett
15. feb 2014

@ciklamenka no to hej, to je celé na brucho, to dá zabrať 🙂 tiež som sa k tomu chcela prepracovať avšak tehotenstvo zmenilo moje plány 😉

lucinocka
15. feb 2014

baby nemate problemy s kolenami pri level 2? uz dvakrat som musela prestat v polke levelu 2, lebo nemozem na koleno stupit:( trojku som este ani nepozerala, je tiez taky zaberak na kolena ako 2?

ciklamenka
15. feb 2014

@lucinocka ja dnes cítim kolena po 1-hodinovom lyžovaní, ale inak trošku ich cítim aj pri leveli 1 - pri tých kardio cvikoch...skákačkách

kobercek1
15. feb 2014

Tak baby cbcem sa pripojit k vam. Bilancia za posledne 3 roky +2deti, +10 kg a k tomu diasraza brusnych svalov. Myslite ze je jm vhodna? Nieze mi vylezu creva von 🙂 ale ste super, mate moj obdiv. Ja som peedtym chudla na macingivej ale to stravovanie bolo dost drsne pre mna. A kondicka bola aj tak v haji.

arthemiis
15. feb 2014

Bože ja sa do toho neviem a neviem prinútiť :D už mesiac "začínam" každý deň cvičiť, ale proste sa na to neodvážim po úraze kolena čo som pri tomto cvičení mala. Vyslovene ma to nebaví a ešte po tomto zážitku sa aj bojím.. ale keď je to také účinné ☹

linibini
15. feb 2014

@marfyy čavko kakavko, tak váha stále rovnaká 67 kg, pás išiel o 2 cm dole, teraz -14cm, stehná a boky rovnaké, a brucho (pod pupkom), to som predtým nedávala údaj, ale teraz je -10cm, cvičí sa mi to dobre, cítim brucho, stehná, prdel..)) jeden cvik nahrádzam, čo som pri 30D shr. nerobila, ale toto tu jednoducho nedám, skúšala som, len ma hrozne pichlo v stehne, takže radšej nee... Prvé dva dni som chytala ich tempo, teraz už v poho - dá sa... Včera som spravila veľkú chybu, cvičila som pri otvorenej vetračke a to bola chyby, dnes ma hrozne boleli kríže, ale strašne... už mám v sebe ibáč aj natretý a rozmasirovaný chrbát, už viac takú kravinu neurobím.... kedy končíš s 30 D? pekný večer

linibini
15. feb 2014

@ciklamenka ahojky, ja toto práve cvičím 6w6p.. už mám prvý týždeň za sebou.... 🙂 ten jeden úžasný cvik nahrádzam 😝

linibini
15. feb 2014

@salonka9 ja som s 30D sh. dala dole 12 cm z pásu

salonka9
15. feb 2014

@linibini tak to je super, potešila si ma. Ja potrebujem dať asi 25-30 cm a 12-15 kg. a namotivovala si ma ešte viac.doobeda som si dala 3.deň level1-30D a pred chvíľkou som si dala 15 min.tany-tany od Tiffany Rothe na zlepšenie nálady. 😀

ciklamenka
15. feb 2014

@linibini to fakt? no ja nechápem... kedy začnem na sebe vidieť účinok cvičenia? dnes som si dala 6w6p a po 26 minúte som mala dosť.... síce som mala pred tým ešte to 7 minutové cvičenie - brucho od Jillien, ale trasú sa mi ruky ešte teraz po sprche... 😲 to je už iné kafé ako Level 1... ten ma už trochu prestáva baviť... mam odcvičených z Levelu 1 iba 5 dní,, ale rátam si aj dnešný trening ako trening... neviem čim mam pokračovať ked ten Level 1 nejak nepociťujem, asi skusim prejsť na Level 2 shred 30. V Leveli 1 shred sa dosť skáče, to zase 6w6p je v tomto zhovievavejšie na kolená.... 😉

ciklamenka
15. feb 2014

@linibini a ktorý cvik nahrádzaš?

ciklamenka
15. feb 2014

@kobercek1 ja som išla podla Mačingovej len 5 dní... už mi išla zelenina krkom...

ciklamenka
15. feb 2014

@ynett ďakujem ti za vyčerpávajúcu odpoveď, snažím sa vás tu čítať, nech sa povzbudím... už by som rada videla nejaký vysledok..

linibini
15. feb 2014

@ciklamenka neviem, ako sa to volá, ten čo sú opreté o ruku a nohu a ďalšiu nohu priťahujú...( to nedám

lucinocka
15. feb 2014

@ciklamenka hej? tak skusim 6w6p ... ja som odcvicila level 1 asi uz 10x :D a pri level 2 skoncim stale v polke, lebo ma rozboli tak koleno, ze nemozem nan stupit..a potom vynecham den, dva , tri a padnem do depky, ze som zase zlyhala a dam si cokoladu a vyprdnem sa na cvicenie 😅

lucinocka
15. feb 2014

@salonka9 urcite das z pasu dole🙂 ja som odcvicila 14 dni / s pauzami, cize sa to natiahlo na mesiac :D/ a toto su vysledky:
VAHA: 80.1 na 76.9
PAS: 87 na 79
BOKY: 116 na 111
STEHNO: 76 na 71

lucinocka
15. feb 2014

cize efekt to ma urcite.. len ma serie to koleno ☹ ☹ ☹

ynett
16. feb 2014

@ciklamenka nie je zač 🙂 neboj výsledky budú 🙂