icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
baby124
12. sep 2012

@lucky14 ani ja som nato nebola zvyknuta a nevedela som sa ovladat a nedat si nieco po 5 niekedy som jedela o 7 vecer vyprazany syr alebo cestoviny 😅

kingstonka
12. sep 2012

@baby124 pre mna je najhorsie nejest vecer- mam doma pokusitela , co mi nosi dobroty, ked sa konecne po celkom dni vidime...

ankaevka
12. sep 2012

@baby124 tiež som si začala počítať kalórie ale iba jeden deň..nejak ma to nebaví..osvedčuje sa mi toto ako teraz fungujem..menej jem, večer už len vodu alebo paradajky a váha mi ide dole pomaličky

sisanka
12. sep 2012

@kingstonka a este s tym rozdielom ze ty si s cvicenim pokrocila, ja nie 😀 😀 😀

zuzu188
12. sep 2012

dnes som tomu teda dala..zjedla som balíček krekrov a štvrť sačku čipsov,mám strašné chute..ms mi mešká už 4-tý deň 😒..nech už príde,lebo požerem všetko čo uvidím a kg pôjdu hore

ankaevka
12. sep 2012

@ervenka ja som pri nástupe do pôrodnice vážila 108kg!!..som sa bála, že sestrička ma sprdne..teraz mám 91kg a výška 164..tak si vieš predstaviť ako vyzerám..ale idú dole tak sa vytešujem 😀

sisanka
12. sep 2012

@baby124 to ako keby si o mne pisala...po prvom porode som nejako nestihala jest a pravidelne vecer aj o 21hod som si urobila cestoviny a prezierala som sa s prepacenim 😀 😀 😀

sisanka
12. sep 2012

@ankaevka ja som sa bala ze pri druhom tehu priberiam na 100kg ale nastatie som zo zaciatku chudla a rodit som sla s 91kg 😀 😀 😀 a v porodnici som nechala asi 10kg...ale potom som pribrala este nieco a chudnut som zacala ked som mala 88kg...boze, hrozne s tymi nasimi kilami.,...

baby124
12. sep 2012

@kingstonka noo to aj ja som mala ked chlap prisiel o 10 vecer domov s pizzou no nedaj si 😀

@ankaevka presne ako ja tiez nic nepocitam cez den si doprajem vsetko okrem sladkeho a vyprazaneho a po 5 nejem a krasne idu kila dole sice jedno kilo za tyzden ale predsa

sisanka
12. sep 2012

@zuzu188 no cooo, ked mas chut...ja som vcera neodolala toffiffe 😀 😀 😀 😀 ale radsej na to nemyslim a snazim sa sama seba presvedcit o tom ze som ich nejedla 😀 😀 😀 😀

baby124
12. sep 2012

@sisanka to aj ja o 10 pizza 😀 bolo mi jedno ako vyzeram ale ked som sa videla vo vyklade zhrozila som sa 😀

zuzanat
12. sep 2012

@lucky14 ja som prvy krat drzala 90dnovku v r.2007, vtedy som ju dodrziavala velmi, aj som schudla dost. ale teraz par krat co som ju drzala, tak nie uspesne, som to vzdala. ale teraz by som mohla vydrzat, no uvidim, ako sa rozhodnem, neviem este. o detoxe som vela citala, neviem ci to zvladne.
ale nechapem, lebo sak vacsinou sme tu vsetky po porode, mame ten isty problem, chudnutie vam ide, tak snad sa mi aj mne pohne!

lucky14
12. sep 2012

@zuzanat Urcite pohne. Ani sa nenazdas a budes sa tesit mensiemu cislu na vahe. Niekedy to trva trosku dlhsie kym sa to rozbehne ale potom to uz pojde jedna radost. Uvidis. 🙂

ankaevka
12. sep 2012

@baby124 kilo za týždeň je pre mňa perfektné..mám z čoho zhadzovať tak dúfam, že sa to nezastaví tak skoro..ja sa len vytešujem, že príde muž domov po mesiaci a ma nespozná 😀

@sisanka tak pri prvých dvoch deťoch som nikdy neprešla až za magickú stovku ale teraz som to už prešvihla..na konci som si pripadala jak vorvaň 😀

baby124
12. sep 2012

@ankaevka aj tebe ide kilo za tyzden dole???....to je uzastne 😀

sisanka
12. sep 2012

@baby124 ja sa zhrozujem este teraz ked sa vidim na fotkach 😀
@ankaevka ja tiez chudnem tak kilo za tyzden...aj ked nevazim sa radsej casto lebo je to dost skreslujuce...vzdy iba rano v pondelok 😉 ale napr. teraz sa citim strasne nafuknuta!!od vcera obeda...nechapem, uplne mi trci brucho von....cize keby sa teraz vazim tak je kilo urcite hore...

baby124
12. sep 2012

@sisanka noo ved to aj ja a to poporodne brucho co mi ostalo hroza

ankaevka
12. sep 2012

@baby124 zatiaľ áno tak dúfam, že sa to nezastaví..

@sisanka tak toho som sa nezbavila..vážim sa každé ráno..nerobím dobre ale aspoň viem, že je to na dobrej ceste lebo už mám zase menej ako v pondelok..ešte sa chcem odfotiť aby som videla rozdiely..brucho mám veľké dosť aj keď sa necítim nafúknutá čo je celkom zvláštne keďže mám MS..mne sa zdá, že tie kilá som pribrala práve do brucha lebo oblečiem nohavice na seba aj tie, ktoré som nosila pred pôrodom, len ich nezapnem

ankaevka
12. sep 2012

@kingstonka ty máš teda dobrú pevnú vôľu čo sa týka cvičenia..u mňa toto absentuje..a zase sa mi nestiahlo cvičenie 😠 ..už som ho mala na 60%, odišla som variť polievku malej a vypol mi pc..ja sa na to asi vybodnem..

ervenka
12. sep 2012

@sisanka ja som napr. od zaciatku-hned po porode- cvicila na bruchu uplne vtiahnut a potom hlbokyyyyy nadych, aby brucho bolo ako balon. Trosku to pomohlo, ale na Jillian to nema. 😉 Moj mm nazval ovisnute brucho, ze je happy belly- ze sa brucho usmieva... 😉

zuzu188
12. sep 2012

@sisanka keď dostanem ms,tak ma chute prejdu

miriem
12. sep 2012

@ervenka Ja som nosila po porode ten stahovaci pas, aby sa mi brucho vratilo do normalu, ale neviem, ci to pomohlo, lebo mam brucho ako v 5-6mesiaci. Minule sa ma suseda spytala, ze ci uz cakame druhe 😖 😖

baby124
12. sep 2012

@ankaevka noo to hejmanzel pride domov ani ta nespozna ze aku ma doma kocku 😀

baby124
12. sep 2012

@miriem ahoj kolko si nosila ten stahovaci pas??tiez som ho nosila ale zeby mi niako pomohol nemozem povedat tiez mam brucho ako keby som bola v 6 mesiaci

barcelona94901
12. sep 2012

@miriem aj mna sa pýtali ,že či čakám bejby 😢 aj teraz sem,tam ,ked stretnem niekoho,kto ma poznal predtým 😒

zujka2
12. sep 2012

ahojte tak ja som dnes prvý krát Lili. uff ale zo mňa tieklo. a to sa 30 dní prvý level?

baby124
12. sep 2012

@zujka2 nie nie 10 dni 1. level 10 dni 2. level 10 dni 3. level

lucky14
12. sep 2012

@zujka2 Ahooooj. Super ze si zacala. Nie kazdy level sa cvici 10dni. Veru aj zo mna tieklo ale je to skvely pocit ked docvicis pravda? 🙂

zujka2
12. sep 2012

@lucky14 niektoré cviky som si musela oddýchnuť. zaberák, ale fajn. hádam nebude svalovka ďalšia 😀

zujka2
12. sep 2012

@baby124 aha, tak to také rýchle chudnutie cvičením 🙂