icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
marfyy
19. feb 2014

@dagmar15 urcite to pojde dole....sa smejem ked si spomeniem na tu moju svalovicu,auuuu 🙂 neboj sa necvicis nadarmo....

marfyy
19. feb 2014

@audiova no a nezda sa ti ze si svoje telo spevnila cvicenim? ani ta celulitida nemizne ? pijes vela vody? to vraj pomaha na celulitidu...

marfyy
19. feb 2014

@audiova meriam tak isto , no a tu tvoju vahu by som chcela dosiahnut 😀 ale to bude este dlhy boj 😖

tynamartina
19. feb 2014

@jaruska6 No upravila tak trochu , ja doobeda jem prakticky všekto aj biele pečivo si dám ale len ráno, obed normány , vyhodila som sladkosti len také domáce cookies si niekedy dám čo viem kolko čoho som si tam dala no a hlavne večere po cvičení jem len zeleninu a bielkovinu.

tynamartina
19. feb 2014

@marfyy ďakujem, no ja som dala 2x lebo som mala pauzu po tom prvom cvičení a nemal som pocit že by som zvládla niečo ťažšie 🙂 keď sa ti cvičí 3 level ľahko bolo by asi začať odznovu krok späť 😉

audiova
19. feb 2014

@marfyy ja to na sebe nevidím,ale syn povedal že to je vidieť.ale kde keď cm je furt rovnaké 😠

skvarkovaj
19. feb 2014

😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝

marfyy
19. feb 2014

@tynamartina 3 level sa mi cvici dobre ,zda sa mi ze pre mna bol 2 level pre mna najnarocnejsi. samozrejme su tam cviky ,ako v kazdom levely ,ktore moc nemusim...ako napr. kliky. 😝 dokonca mi to tak rychlo prejde, rychlejsie ako ostatne dva levely. dam si teda asi ten riped...dakujem asi by to bol ozaj krok spat. 😀

ciklamenka
19. feb 2014

@audiova no ved som si aj myslela, že si štíhla, ked si písala, že si nechudla... ved ked si nemala vela tuku, tak aj to málo čo by bolo sa muselo už meniť na svaly...

audiova
19. feb 2014

@ciklamenka no to s len myslíš že nemám tuk 🙂 . boky po dvoch deťoch zostali ako huspenina a zadok ani nehovorím 🙂

iwilion
20. feb 2014

@kwetinnka ahoj, ano odmerala som sa akurat vcera. aj odfotla...och...som taka znechutena zo seba, ako som to mohla dopustit... taky bachor si vypestovat :( zaradila som vcera k cviceniu aj nejake cviky na brucho navyse. a ty ako? ako sa dari?

kwetinnka
20. feb 2014

@iwilion zatial dobre.,len ja koli tej diastaze zatial na brucho opatrne..len to co je v leveli 1.a odvazit som sa chcela dnes...ale som sa najedla...tak hned zajtra rano.. 😀

dagmar15
20. feb 2014

@marfyy ďakujem za povzbudenie včera som myslela že sa na to s prepáčením vyserem ale viem že potom bysom si to vyčítala takže idem do toho naplno ;)

marfyy
20. feb 2014

@sakura77 joooj tak to ti neni co zavidiet. skore uzdravenie ti prajem 😉 som myslela , ze si sa na cvicko uz vykaslala a ty stale marodis 😒 .... takze som ta predbehla 😀 ...ja zajtra koncim 3 level ale nezda sa mi ze od 2 levelu isli nieake cm dole 😖 😕 tak sa drz a tesim sa na tvoje pismenka 😀 😉

sakura77
20. feb 2014

@marfyy kujeeem..uz sa mi polepsuje..som uz nevydrzala a aspon drepujem😀 tak pritom sa nezadycham a mam dobry pocit ze aspon daco....od utorka idem uz dufam naplno,vikend mame plny a v pondelok prideme neskoro vecer z BA takze az od utorka,uz sa tesim🙂 a idem zas na 30DS 😀

marfyy
20. feb 2014

@sakura77 chces ist odznova ,ze ? ci budes pokracovat? ja pojdem asi na Riped ,ked sa mi nebude pacit, pojdem 30 D odznova.

marfyy
20. feb 2014

@sakura77 aj ja asi pridam tie drepy .to ty si tusim pridavala kedysi tu tabulku , ze? pridaj ju este raz , pls... 😉 . a to klasicke drepy????

t1na
20. feb 2014

ahojte rada by som sa k vam pridala a zacala cvicit, pocula som ze cviky jillian su skvele, vysvetli mi to prosim niekto aka je postupnost pri tom?dakujem

kubikovi
20. feb 2014

tak ja som dnes cvičila 1. deň L3 a vôbec sa mi nepááááči ☹ tak už len 9 dníííí

linibini
20. feb 2014

tak kočky, ako vám to ide? Ja zajtra končím druhý týždeň 6w6p level 1, potom hodím výsledky... Asi to nebude nič moč, dnes som zbaštila veterník, polku punčáku a polku čokoládovej roládky 😀 mňam

mirka1004
20. feb 2014

Ahojte kocky, rada by som zacala cvicit pomocou Jillian...tak ako zacat??? Vraj su dake levely...a ako dlho co cvicit???

dolly3
21. feb 2014

Ahojte sťahujem cvičenie.Cvičí sa level 1 10dní?díký🙂

dolly3
21. feb 2014

@mirka1004 ja sťahujem z uložto ale tie cviky sú aj na youtube. Začínaš?Môžeme spolu 😉

linibini
21. feb 2014

@dolly3 ahoj🙂 30 D shred - sú 3 levely, každý sa cvičí 10 dní...určite cvič v teniskách,inak si zničíš nohy a dávaj si aj pauzu, nech sa ti dobre cvičí 😉

mirka1004
21. feb 2014

@dolly3 no od pondelka chcem zacat...cize kazdy level cvicim 10 dni? Hej? Cize budes level 1 cvicit 10 dni a potom ides na 2?

marfyy
21. feb 2014

ahojte kocky, takze dneska som uspesne docvicila 30 Day Shred,
ubytok pas : -7cm,
boky: -8cm
vaha: - 3kg
prva fotka je pred cvicenim , ostatne dve po cviceni , ...vidite tam nieaku zmenu????

nelciatko
21. feb 2014

aj ja sa pochvalim..inspirujte sa kocky...vsetko sa da....len treba chciet....

linibini
21. feb 2014

tak kočky, po odcvičenom 30 D shr. a zatiaľ dvoch týždňoch 6w6p je to takto:
váha.:-3 kg, pás - 15cm, boky -10 cm, stehienko -5cm a brucho - 8cm... 🙂

tatianka.g
21. feb 2014

@linibini nadhera

savanah111
21. feb 2014

@nelciatko padla mi sanka!! super! a za ako dlho? kolko si schudla? perfektnee! 🙂