Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@jaruska6 No upravila tak trochu , ja doobeda jem prakticky všekto aj biele pečivo si dám ale len ráno, obed normány , vyhodila som sladkosti len také domáce cookies si niekedy dám čo viem kolko čoho som si tam dala no a hlavne večere po cvičení jem len zeleninu a bielkovinu.
@marfyy ďakujem, no ja som dala 2x lebo som mala pauzu po tom prvom cvičení a nemal som pocit že by som zvládla niečo ťažšie 🙂 keď sa ti cvičí 3 level ľahko bolo by asi začať odznovu krok späť 😉
😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝
@tynamartina 3 level sa mi cvici dobre ,zda sa mi ze pre mna bol 2 level pre mna najnarocnejsi. samozrejme su tam cviky ,ako v kazdom levely ,ktore moc nemusim...ako napr. kliky. 😝 dokonca mi to tak rychlo prejde, rychlejsie ako ostatne dva levely. dam si teda asi ten riped...dakujem asi by to bol ozaj krok spat. 😀
@audiova no ved som si aj myslela, že si štíhla, ked si písala, že si nechudla... ved ked si nemala vela tuku, tak aj to málo čo by bolo sa muselo už meniť na svaly...
@ciklamenka no to s len myslíš že nemám tuk 🙂 . boky po dvoch deťoch zostali ako huspenina a zadok ani nehovorím 🙂
@sakura77 joooj tak to ti neni co zavidiet. skore uzdravenie ti prajem 😉 som myslela , ze si sa na cvicko uz vykaslala a ty stale marodis 😒 .... takze som ta predbehla 😀 ...ja zajtra koncim 3 level ale nezda sa mi ze od 2 levelu isli nieake cm dole 😖 😕 tak sa drz a tesim sa na tvoje pismenka 😀 😉
ahojte rada by som sa k vam pridala a zacala cvicit, pocula som ze cviky jillian su skvele, vysvetli mi to prosim niekto aka je postupnost pri tom?dakujem
tak ja som dnes cvičila 1. deň L3 a vôbec sa mi nepááááči ☹ tak už len 9 dníííí
tak kočky, ako vám to ide? Ja zajtra končím druhý týždeň 6w6p level 1, potom hodím výsledky... Asi to nebude nič moč, dnes som zbaštila veterník, polku punčáku a polku čokoládovej roládky 😀 mňam
Ahojte kocky, rada by som zacala cvicit pomocou Jillian...tak ako zacat??? Vraj su dake levely...a ako dlho co cvicit???
Ahojte sťahujem cvičenie.Cvičí sa level 1 10dní?díký🙂
tak kočky, po odcvičenom 30 D shr. a zatiaľ dvoch týždňoch 6w6p je to takto:
váha.:-3 kg, pás - 15cm, boky -10 cm, stehienko -5cm a brucho - 8cm... 🙂
@linibini nadhera
@nelciatko padla mi sanka!! super! a za ako dlho? kolko si schudla? perfektnee! 🙂

@dagmar15 urcite to pojde dole....sa smejem ked si spomeniem na tu moju svalovicu,auuuu 🙂 neboj sa necvicis nadarmo....