Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@marfyy waw,veď ty máš pekné bruško a ty sa tu trápiš,keď sem tam zhrešíš…..mala by si vidieť moje bruśisko 😒,bruško máš pekné a na stehnách ti pekne mizne celuitída 😉 ,pekné výsledky!GRATULKA!
Mne sa dnes strašne nechcelo cvičiť neviem,čo bol za deň,ale nakoniec som to dala,cvičím 30day ripeed celkom sa fajne cvičí,zatiaľ je 1 level vpohode,uvidíme aký bude 2 😉
aj ja som sa do toho pustila keď vidím tie vaše úspechy 🙂 🙂 🙂
@linibini jeeej to tak uz je dva tyzdne co cvicis 6w6p ??? super vysledky....vela cm mas uz prec veru... no ale ta vaha ti tusim tiez nejde tak dole ako mne. ja uz sa nemozem vazit , lebo som s toho zufala potom,ked to nejde dole ,ako by som chcela....dolezite su ale cm, tie nepustia..... nemas foto? ja som pridavala, ale hned som ich aj chcela vymazat ,ale neda sa ... 😒 hambim sa za to moje stare telo 😉 ani to nove neni este idealne , to bude este tazky boj...potrebujem dat dole este zo zadku a zo stehien . brusko a prsia isli dole, tym prsiam sa ale netesim 😢
@tinuska2011 velmi pekne ti dakujeeem.... no najprv som fotos nechcela ani pridavat, to boli len tak pre mna ale tak som nakoniec neodolala a pridala , ved tvar mi tam neni vidiet,.potrebovala som sa troska pochvalit, aj ked nie su zatial az take zazraky vidiet , na tych mojich sunkach 😀 ty urcite uz vyzeras k svetu 😉 o tisic krat lepsie ako ja 😉 u mna vaha stale nieako stoji , nechce ist dole,ty uz vyse 5kg dole 🙂 . pritom tolko krat si davam pozor ,kedy a co jem....ale snad sa to potom nieako rozbehne. ty nemas na inspiraciu fotos? tiez mas problemove partie zadok , stehna???? tusim , ze ano,ze ? v zadku som zhodila tiez cm, ano ta celulitada mizne... ozaj cvicenie je na nu to najlepsie, ziadne drahe kremy nezaberaju a ked tak len nachvilu... 😖 ja tiez dneska zacinam Riped, uz sa tesim aj ked dnes to bude prvy krat asi take light cvicenie,kedze po prvy krat.
@tinuska2011 waw prave som docvicila...prvy dnik Ripped a poviem ti palec hore 😀 super cvicko, ,,kardio 100% 😅 raz dva bol koniec, spotena ako mys - tak to ma byt 😉 celkom som sa s tym dobre popasovala. 😝 ...dufam , ze speky sa budu roztapat 😎 pekny vecer 😉
Ahojte baby, chceme začať s kamoškou cvičiť aj my Jillian, ale akým cvičením začínať ? Môžete mi dať link na ten level 1??? TO treba cviciť 30dní vkuse? Inak máte krásne výsledky, dakujem, pekný vecer! 🙂
@romanettka Ahoj väčšina začína týmto
https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8sú to tri levely každý sa cvičí 10 dní, mal by sa bez pre stávky, nieto si dáva po 10 dnoch , niekto vôbec niekto častejšie ako vládze.
@marfyy ja mám tiež nejaké špeky foto na porovnanie 😀 joooj,keby tie kilečká išli,tak rýchlo a ľahko dole,ako sa priberajú,ale my ich spálime 😉 No veru problém je hlavne zadoček,stehienka a bruško…..,ale v lete budeme vyzerať sexi v plavkách tomu verím 😀
Ja zajtra končím 1level,nemám pauzu,lebo som si ju v týžni vyčerpala,tak zajtra musím makať 😝 ,ale aj mne sa páčia cviky,možno lepšie,ako 30DS.Kliky mi tiež nepasujú,ale snažím sa…….Ja som tiež nakonci upotená a zdravá červeň v tvári 😀 Tak tiež si sa s tým fajne popasovala už sme vycvičené,máme kondičku,čo sme horšie,ako Jill? 😀 😎
U mňa váha tento týždeň zatiaľ stojí na 67,5kg,ale neriešim radšej pomalšie ďalej zájdeš…..vvšak koľko som si tie pneumatiky pestovala 😠
Docvičenia pekný víkend 🙂 (manžel ma nahovára na vínčo,pohárik si dám,vśak hádam s tým až tak nezhreším 😝 )
keďže som sa v tejto téme na niečo pýtala, tak len chcem oznámiť, že 1.LEVEL z 30Dya Shred mám úspešne za sebou a výsledky ma potešili. Dnes som si odcvičila 1.deň z 2levelu.Dúfam, že budem takto isto spokojná aj po ďalších 10 dňoch. 🙂
Baby mam dneska7den cvičenia prveho levelu už na štvrtý den sa mi zdalo že cviky ako tak ovládam a prešla svalovica zda sa mi akoby som menej makala ale to asi tym že som si cviky osvojila ,na konci som spotena a červena ale zda sa mi to menej ako vtedy mali ste to aj vy tak?Kolko ste dali celkovo dole za 10dni a potom spolu za 30dni 1,2,3, level mne sa nezda že by som nejak chudla sice bruško sa mi zda take ine troška sice sa citim skvele tak neplno ...uff už nech to ide doleeee :(
@dagmar15 ja som tiež tak mala, ale akonáhle som začala ďalší level, tak to opäť bolo cítiť.ten tretí je taký nič moc-teda aspoň pre mňa.teraz cvičím ripped in 30 a to je super. zatiaľ mám dolu 4kg, ale to neriešim.podstatné je, že sa cítim oveľa lepšie a vidím to aj na postave-aj keď ma čaká ešte mooooc dlhá cesta 😀
@marfyy 🙂 ahojky, veru máš pravdu, kg sa nejako držia, hlavné je, že cm idú dolu 🙂 cez víkend sme oslavovali, tak budem mať celý týždeň čo naprávať 😒 ale zasa ja jem stále rovnako, žiadne diéty, normálna strava, len by to chcelo menej bieleho pečiva a viac zeleniny a ovocia, no ale hlava to nechce pochopiť..:( foto nemám, zabudla som sa odfotiť aj po skončení 30 D sh. Keď skončím toto, tak možno šupnem foto, ale stále to nie je to, čo by som chcela. Skúšala som letné gate - to je taký môj signalizátor, že "cica nežer" 🙂) a dobré sú.... 😅
tak aj ja sa k vam s velkym odhodlanim pripajam, dnes som zacala s levelom 1 a velmi sa mi to cvicenie paci, velmi rychlo ta polhodka zbehla... uz sa tesim na zajtra, kedy cvicite pocas dna? rano, na obed alebo az vecer?
@tinuska2011 ved to lahko sa pribera.... 😀 aj ja mam este co robit ,aby som bola zo sebou spoko, ale vcera vecer som si skusila jedny rifle ,do ktorych som sa ledva napratala , no a uplne lahucko som do nich vhupla 😀 tak ma to potesilooooo..... samozrejme , ze to vinko si neodopri...ja si veru dam a neberiem to ako taky velky prehresok... 😀 vcera tiez sme boli s manzelikom na drink, dala som si dva biele striky a 😵 tak sa mi jazyk plietol . 😉 ... no aj ja mam taku motivaciu , chceme ist asi v aprili na svadobnu cestu niekde k moru , no a nechcem mat zase tie komlexy, kt. urcite dobre poznas 😒 a celkovo uz potrebujem schudnut ,dokazat si to , ze sa to da ....bez diety , bez kokteilov , bez hladovky.... ale s cvicenim, ktore ma bavi a ktore ukazuje pozitivne vysledky....mam ovela viacej energie ako predtym ..... drz sa , nech sa ti dari v chudnuti... p.s.: dneska som bola kupit baterky do digitalnej vahy , lebo tri krat po sebe som sa odvazila a vzdy ukazala ine cisla .... 😒
@linibini ja tak isto nedietujem , dam si aj to sladke ked mam chut ....snazim sa jest menej a po 17/18 uz vobec nejest.... mam stiahnutejsi zaludok, to ano ...ale niekedy mam taky kaloricky obed, ale kedze som v zahranici , co sefka navari si musim aj dat jest.nemam moznost si sama varit, tak to neriesim.... ved vypotim 😝 tak nech sa dari 😉
@marfyy ja cvičím 1week a dnes 5.deň.je super, úplne cítim, že cvičím.ja neviem či som niečo dala dolu, ale na veciach to cítim.a podstatné je pre mňa to, že sa cítim super.mňa čaká ešte strašne dlhá cesta s cvičením, lebo som vďaka liekom nabrala že 30kg 😠 ale veď nejako to dám 🙂 a ty ako?
Cavte ktore cvicenie z JM je naj na ruky? Dnes som dala 6WSixPack a to asi nebude na cele telo, asi si dam znova 30DS...
@lucka654 no ja dneska 3 den cvicenia Ripped , nie druhy ako som pisala. tiez si myslim , ze po 3levely shredu je to konecne cvicenie... velmi sa mi paci a dufam, ze aj vysledky sa budu 🙂 ja som dala dole po odcviceni shredu z bokov -8cm , pas -7cm...vvaha len 3kg.... ano aj pre mna je podstatne to ,ze sa citim dobre po odcviceni a este ma to aj bavi... ja ked pred zacatim shredu som vazila 71kg potom som pribrala , co si neviem vysvetlit ako , pretoze som sa neprezierala, asi ta svalova hmota mi narastla ,som priprala cca 1,2kg a vazim 69kg ...som rada ,ze ta sedmicka zmizla. rada by som sa dostala na 60kg 😀 ale to bude veru este tazky boj 😝 to je super , ze uz citis na obleceni , ze je volne. to super motivuje. 😀 ..ake lieky si brala ,ked si tak pribrala ? mas problemy zo stitnou zlazou? a kolko vazis ty ,ak smiem vediet a aky je tvoj ciel???? snad to dame s Jillinou pomocou 😉 nech sa dari. drzis aj dietu?
@lubaska21 ahoj ja som tiež dnes začala, lebo sa už na seba nemôžem pozerať 😀 😀 😀 a teda mala som dosť. Hlavne pri tom cardio som niekedy nevládala. Po dvoch rokoch moje telo dostalo riadne zabrať, ale už sa teším na zajtra.
A cvičila som doobeda, keď krpec spal.
@marfyy no, váhu nebudem písať, pretože je to veľa, ale fotím sa, tak keď prejde ešte nejaký ten mesiačik - dva, tak ti pošlem fotky.a lieky? to nebudem tu verejne písať, lebo je to dosť taká nepríjemná záležitosť a jednoducho som ich musela brať a teraz vyzerám tak ako vyzerám.no a dieta?žiadna, ja si myslím, že dieta nemá taký efekt ako cvičenie.len som začala veľa vody piť-pred tým som vypila max.2poháre vody za deň.nepijem žiadne malinovky, len vodu, jedávam menšie porcie, viac ovocia a zeleniny.to je všetko.a ty držíš dietu alebo si si nejako upravila stravu?

@savanah111 pozri moj blog...od septembra....