icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
bombulka200
5. mar 2014

@marfyy okolo 12 kg .. na rotane, hoola hop obruč, svihadlo, sem tam brusaky a nejake posilnovacie cvičenia som pridala nedávno a ked bude teplejšie chystám sa na korčule 😎

magmaggie
5. mar 2014

ahojte.prosim, odkial stahujete ripped? ak mate mozte prilozit aj link. vdaka 🙂

linibini
5. mar 2014

@magmaggie ahoj, ja ho cvičím z youtube, nesťahujem ...:( ale skús kuk na ulozto.sk

26lenka6
5. mar 2014

Urcite tu uz taka otazka padla ale po akom case ste zacali vidiet aj vysledky cvicenia? Viem ze na chudnutie nestaci iba cvicit,jedalnicek upravujem pomaly a isto tiez ale kedy isli prve kg dolu? Este len dnes som si stiahla level 1 tak reku kolko sa budem mordovat kym zacnem vidiet aky taky efekt. Vdaka

jancaca
5. mar 2014

@26lenka6 tak to by aj mňa zaujímalo. Ja cvičím úspešne tretí deň 🙂 Level 1 nie je taký náročný, ale na začiatok mi to stačí, aby som sa hneď neodradila svalovkou 🙂

26lenka6
6. mar 2014

@jancaca no ja som si v noci cítila asi všetky svaly, nemám svalovku ale bolí ma polovica tela, ani uložiť som sa nemohla a keby malí nevstal už o 7mej tak spím asi do zajtra 😀 to mám tento level teraz opakovať 10 dní za sebou, že. koľko chceš dať dolu? ja aspoň 5kg. ja som dobre sprostá lebo pred otehotnením som mala 60kg, potom som schudla na 54kg, rodila som ako 60kilová, popôrode som mala 56kg mesiac na to 2týždne v nemocke len na infúzke bez jedla kvoli operácii žlčníka, domov som prišla a mala som postavu ako nikdy predtým a 54kg, lenže na kontrole mi dr povedal že nemusím držať kolu žlčníku žiadnu diétu, a to nemal, zas som sa prežrala na 60kg a slaninu na bruchu a bokoch, to je môj problém, stehná a brucho. keby som sa neprežrávala nemusela som sa teraz namáhať jak blbá 🙄

lucka654
6. mar 2014

@magmaggie na ulož to je len 1week.všetky sú na youtube

lubaska21
6. mar 2014

ahoj baby, idem sa troska pochvalit a mozno aj motivovat dalsie z vas, po ukonceni prveho levelu shred mam taketo vysledky: vaha -1,1kg, prsia -2cm, pas -5cm, boky - 5cm, stehna -1cm, ja som velmi spokojna a dnes zacinam Levelom 2shred a velmi sa uz nan tesim 🙂 tak docvicenia... ;)

hanelle1
6. mar 2014

no dievčence ja som začala prvy level včera vyzeralo to na prvý pohľad ako brnkačka ale som si dosť mákla a mam svalovicu na nohach a to už 2 mesiace chodim dva krat tyždenne na jumping a piloxing tak som zvedava na vysledky dufam že sa dostavia držte palce 🙂

mollyslips
7. mar 2014

Tak ja mam zajtra meranie po 10 dńoch...ja neviem, či len mńa to tak nebaví..úplne sa mi to bridí 😀 dúfam, že budu výsledky až ma to trochu nakopne ☹ ale hlavne si treba opakovať: je to len pol hodina, zas*aná pol hodinaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! 😀 😀 😀

marfyy
7. mar 2014

ahojte Jillianky , chcela by som Vas poprosit , ci by ste boli take mile a zahlasovali za mna . Hram o BEPON nevestu mesiaca marec ,,,, velmi by ma to potesilo . taktiez hrate aj Vy o poukazku BEPON v hodnote 10 eur 😉 ak mate viacej meilikov , tak mozte zahlasovat aj z viacerych , budem mat viac hlasov 🙂 vopred Vam dakujem za Vas cas a za Vas hlas ...... tu je link : http://www.beponprenevesty.sk/galeria-neviest?i=57

zajtra alebo pozajtra pridam miery po 2 odcvicenych tyzdnoch RIPPEDu ..... som sama velmi zvedava.... 🙂 ci nieake cm naozaj zmizli. 😒

perlicka242
7. mar 2014

@marfyy máš môj hlas 🙂

marfyy
7. mar 2014

@perlicka242 dakujeem za tvoj cas.... 🙂

ga8ika
7. mar 2014

veľmi odporúčam - levely predeliť jedným oddychovým dňom 🙂 telo si POTREBUJE oddýchnuť 🙂

lucka654
7. mar 2014

@marfyy moja, kvôli tebe som si urobila ešte jeden mail, aby som ti tam dala ešte jeden hlas😀

standu
7. mar 2014

Baby pls, necitam temu, poradi niekto?? ako sa cvici 30days shred workout??? mam dnes odcviceny 6ty den na leveli 1.... Dakujem 😉
@marfyy odhlasovane 😉

jancaca
7. mar 2014

@26lenka6 tak to keby ma trápilo len pár kilečiek, tak som v pohode. Ja musím dať dole aspoň 20 kg. Po prvom pôrode to išlo ako tak dole, ale teraz po druhom sa to na mňa lepí a lepí......Ale už sa snažím meniť aj stravu, tak snáď to bude úspešné. TAkže späť k Jillien - level 1 sa cvičí 10 dní? Neviem odkiaľ som mala že 30 dní. Už som rozmýšľala, že to budem striedať s niečim náročnejším. Inak už som skúšala aj 6 week 6 pack ABS. Nie je to také zlé...

nufanek
7. mar 2014

@kwetinnka ahoj, mam otazku ohladne diastazy. Ja ju mam teraz na dva prsty. Ako postupujes pri cviceni? Ja som v lete makala s jill, mala som obstojne brucho, potom som v lahu zacala citit vystupujucu hrcu, tak som prisla na diastazu. Medzi casom mi opat narastlo brucho. Som nestastna z toho, ze nemozem nan cvicit, lebo som citila ze jillien mi pomaha. Cvicis aj na brucho, aku velku mas diastazu? Ja rozmyslam stiahnut si brucho pasom a zacat makat. Posledne dva tyzdne hrcu necitim 🙂

mollyslips
8. mar 2014

tak vás zdravím dámy... moje výsledky za ukrutných 10 dní 😀 : pás: -2cm, boky: -3cm, stehno: -1cm ☹ , zadok: -4cm 😀 , váha: -3kg..takže ide sa ďalej 😉

marfyy
8. mar 2014

@lucka654 si poklad , moja...dakujem velmi , velmi pekne . na oplatku sa budem cely den modlit , aby si zajtra mala aspon - 5cm z kazdej kritickej partie s ktorej chces schudnut 😀 😉 mozno to pomoze 🙂 pekne MDZ

marfyy
8. mar 2014

@standu ahoj , kazdy level sa cvici 10 dni..... dakujem velmi pekne za hlas 😉

lucka654
8. mar 2014

@marfyy 😀 moja, keby to tak fungovalo, tak urobím aj 20 nových účtov😀 ale vďaka, si zlatá 😉

marfyy
8. mar 2014

Babulky, Dnes som uspesne docvicila 2 tyzden Rippedu.. 😀 .. ubytok v cm dokopy / aj s odcvicenim 30 day Shred / boky : - 12 cm
pas : - 8cm
stehno : - 5 cm
váha : -4 kg / ta mohla byt aj viac , ale uz ju neriesim , lebo potom ma to demotivuje, dolezitejsie su cm... 😉 . najviac sa tesim s tych bokov a zo zadku , ze islo nieco dole. celkovo sa mi zmenila postava, celulitida krasne mizne 😵 .... pritom nedrzim ziadnu dietu , snazim sa obmedzovat sladke a NEZRAT ale JEST 🙂 a nevecerat po 18 h.,.... P.S.: tie rifle, ktore som ledva zapla a mala pocit , ze nepotrva dlho a prasknu , teraz sedia ako uliate 😀 😀 😀 😉

lucka654
8. mar 2014

@marfyy aj mne pekne mizne celulitída a prestala som po 17 hod. jesť a začala mi ísť aj váha dolu 🙂

buddalka
9. mar 2014

Ahojte 🙂 s nadšením som si prečítala príspevky tu v téme, pozrela som si video na nete konkrétne level 1 a hovorím si že veď toto je ťažká pohoda 😀 , dnes som sa pustila do cvičenia a hahaha skoro som umrela ..... som nedocvičila ani prvé cvičenie. Kondička u mňa žiadna. Ženy ako ste toto zvládli ????? Strašne by som chcela toto cvičenie dotiahnuť do konca. Robím na smeny a neviem si predstaviť že večer po dvanástke v práci ešte toto dám 😖

mollyslips
9. mar 2014

@buddalka rada by som ťa povzbudila..ale ja ani 12 nemusím robiť a umieram...a to ani nejdem komentovať dnešný 1. deň 2. levelu 😒 myslela som, že horšie to už nebude...a je ☹

buddalka
9. mar 2014

@mollyslips veď začínaš level 2 to je paráda , kamoška mi hovorila že keď nemám kondičku tak mi pár dní potrvá kým to odcvičím celé tak dúfam že sa to podarí. No a tie kliky alebo ako sa to volá odborne to ma dorazilo

mollyslips
9. mar 2014

@buddalka No ja teda mám kondičku 😀 no tie kliky komentovať nejdem..a tá ich obdoba v 2. leveli, hmm...to je mňamka 😀 nestačila som s nimi a horšie, že niektoré cvičenia som nezvládla vôbec ☹

marcovka1
9. mar 2014

@marfyy normalne si ma nakopla 😀 😀 lebo ja mam pocit,ze mne to brucho po porode ostane 😀 😝 ja potrebujem ,len z brucha a trocha boky 😔 ☹ uz a by to bolo... 😅

buddalka
9. mar 2014

@mollyslips tak ja si to pre istotu pozerat ani nebudem 😀