Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@marcovka1 som rada ,ze som ta nakopla..... treba mat len trpezlivost....neboj sa nic , pravidelnym cvicenim s Jill si ho vyformujes .... ale aj ja mavam take dni , ked si myslim , ze by to mohlo ist aj rychlejsie dole.... no hned by som chcela byt sexi kost , co ti poviem .... 😀 viem , ze to bude este drina , kym to dosiahnem, az to vobec niekedy dosiahnem. 😀 vela stastia 😉
kde si mozem pozriet nejake videa s cvicenim podla Jillian Michaels ??? 🙂 dakujem 😉
Ahojte kočky, chcem sa vas opýtať, mam za sebou 8 dní cvičenia, ale neskutočné ma začali boliet kolena aj vas?dala som si jeden deň pauzu, neviem ci môže byť, mam vynechať paru dni cardio? a cvičiť len cviky na brucho?neviete mi niektorá poradiť?nemala niektorá z vás taky problém
@brokolicka určite všetky sme s tým mali problém kúp si bandáže na kolená teraz ich majú v LIDLi ,alebo v zdrav potrebách a cvič dalej
@brokolicka ja som s tým vôbec nemala problém, ale skús tak ti píše @ajka20 a uvidíš 🙂
baby len tak na pobavenie ..... Nekupite ????
Predam cca 10 kg tuku, dobre vzkrmeneho, 😝
znacka :nevmestim sa do plaviek 😎 😀 😀 😉
mala kamoska na FB , tak som sa musela podelit.... ale ak by mala niektora zaujem , rada poskytnem ,aj zadarmo 😀
ahojte kocky,dnes odcviceny 1den 3level 30ripeed bozenku iny masaker,ale nevzdavam sa,hadam zvladnem.....
@marfyy 😀 nekupime a ani zadarmo nechceme 😀
ak môžem, pridám aj ja svoju skúsenosť s cvičením od Jillian...teraz som sa k nemu po pol roku vrátila
keď som v úplných začiatkoch zacvičila prvé dva dni 1.levelu 30 day shred, tak som sa ani posadiť nevedela, tak som cítila každý svoj sval... ale vzoprela som sa a neľutujem... pokračovala som aj inými cvičeniami od Jillian, ktoré sú náročnejšie, ale po odcvičení 30 day shred to už nebol taký problém
bola som veľmi spokojná s výsledkami na mojej postave... cm aj kilá išli dole a čo je hlavné, svalstvo bolo krásne spevnené a malo svoje obrysy
myslím si, že tých pár minút na cvičenie si vie človek nájsť... takže ak sú tu ešte také, čo váhajú, tak odporúčam dať sa na to... prajem veľa zdaru a síl v cvičení 🙂
Cvicil niekto Body Revolutionbod Jill? 🙂 ako sa vam pozdavalo? 🙂
ja dnes druhý den,no uvidíme čo sa bude diať... baby našla som celkom fajn stránku na FB,asi len začínajú ale dá sa tam pýtať čokolvek anonymne, skúste kuknúť https://www.facebook.com/pages/Materstvo-a-rodi...
@tinuska2011 ja som vcera zacala ripped a po tvojom komente som si dnes pozrela ten treti week tak to je fakt iny masaker 🙂 uz teraz sa tesim aku budem mat po nom svalovku 🙂
baby zacala som cvicit week 2 ale boli ma lave koleno asi je moc namahane...mam si dat pauzu? alebo co mam cvicit??nechcem uplne prestat,
@ajka_k no ked zozeniem kupcu, ozyvam sa ti ako prvej 😉 week 3 som cvicila , predvcerom prvy krat.....vcera som bola cely den v robote ,tak sa nedalo.....no je to cista katastrofa.....totalne narocny, masaker cisty.... nestihala som , skoro som dusu vyplula 😀 ale neuveritelne rychlo mi to ubehlo.asi najrychlejsia polhodka.... teraz asi 3 dni som trosku polavila, bolo aj slane aj sladke viac..dostala som svoje dni.... viacej som si dopriala , mam s toho vycitky, na vahu radsej ani nestupam ☹ musim sa polepsit , lebo ked to takto pojde dalej , tak amen.
@tinuska2011 prosim ta, v pondelok som sa tak tesila ze zacinam WEEK 3, islo ma porazit.... fucala som a nestihala 😝 jednoznacne MASAKER ako pises.... vcera som bola cely den v robote , tak som necvicila. no dneska ked si predstavim , ze to budem musiet absolvovat , je mi zle. 😒 musim sa polepsit, teraz asi tri dni som polavila....dostala som svoje dni a vsetko mi islo na chut, tak som nedisciplinovana. dost ma to stve a mam vycitky. musim sa polepsit.... tyy ako ? este stale vaha stoji ? ja som sa radsej nevazila , tieto dni .
@veraba ja dneska este len druhy den.... ☹ presne ako pises ,aj aj mam ten pocit ako keby som to odflakla.... 😒 snad to bude este o trosku lepsie ....ale nestiham a neni to 100 % vykon ..... week 1 sa mi asi najviac pacil...aj week 2 bol fajn, aj ked viac na brucho ale pacil sa mi. snad si zvyknem aj tento MASAKER 😀 napis potom aky je WEEK 4 , ten som este nepozerala.
@marfyy joj,ako pises je to narocny level,ale hadam ho zvladnem a ani sa mi nepaci.Ja som vcera mala tiez pauzu,nestihala som,ale dnes pokracujem 2.den,ale vobec sa mi do toho nechce 😝 Nakonci WEEK 2 som mala 67kg,vaha sa nejak nehybe,ale neriesim hadam pojdu kg dolu.......ja tiez zhresim a hlavne,ked som mala menzes,tak som neodolala tiez si to potom vycitam....... 😠
Dolezite je,ze sa hybeme a citime sa lepsie 😉
Prijemne cvicenie 🙂
@lienka2 veru je narocny...nevladala som a nestacila,pol hodina ubehla,ako voda,ale po cviceny som mala hrozny pocit,ze som to nedala.....,ale nevzdavam sa idem cvicit..... 😉
kočky čaute... nestíham, nevládzem... 😝 26.2. sme boli na očkovaní s nezbedníkom, celý týždeň bol mrzutý, išli mu zuby, do toho cez víkend chytil horúčky 39, vyhádzal sa... doslova na mne visel celé dni (ešte že je mm doma), myslela som, že má osýpky... volám doktorke v pondelok, či môžeme prísť... tak nakoniec len reakcia na horúčku, už nemá žiadnu bodku, čomu sa teším... mládenec nám vstáva ráno buď po 4:00 alebo pred 5:00 a ťahá do to ôsmej-deviatej, potom odkvacne...:( 🙄 Tak 2.week rippedu som odflákla, ale 3.week už makám a takto som sa ešte necítila, čo už dva mesiace cvičím... k.o. 😠 masaker... dnes to bude tretí deň, ale ráno sa vždy cítim, že ma v noci niekto otĺka.. všetko ma bolí, hlavne stehná, zadok, chrbát... To však znamená, že cvičím dobre 😀 Už sa teším, aké laňky z nás budú na leto..🙂 Inak pobavila má ta diskusia na "novej súkromnej skupine cvičenia s Jill" 😎
@tinuska2011 joooj zachvilku sa do toho musim pustit, len to cvicko nieako odkladam. 😒 ... neviem ci pocitujem jarnu unavu , alebo ma tak nici tento WEEK 3 😔 ...som unavena, bez sil...najradsej by som si isla zdriemnut 🙄 . samozrejme , nevzdam sa ani ja . dneska mam tiez 3 den , snad sa zlepsim ,lebo tiez nemam po cviceni zo seba dobry pocit. aj moja vaha stale stoji , teraz dokonca este davam dole ,tych par dekov ,kt. mi pribudli ,ked som neodolala cokolade a cipsom ☹ pocas mojich dni..... snad aspon cm pojdu dole,ked vaha nie . 😀
@marfyy presne,tak isto sa citim aj ja,ako pises....unavena,vycerpana,najradsej by som si zdriemla.....asi je to aj jarna unava.Za 2mes.cvicenia som sa nemusela,takto premahat cvicit,ako tento WEEK3,ale asi je to skuska 😀 my sa nepoddame a cvicime dalej 😠
Vaha aj mne stoji,nemerala som sa,ale hadam nieco po tomto masakri ubudne 😝
S tymi prehreskami sa netrap....ja som tiez pocas mrchy vyjedala 😖 😖
Inak ja,ked odcvicim ja som uplne KO,ako pise @linibini a rano si citim cele telo.....Inak ta sukromka aj mna pobavila 😀

@lucka654 ja tiez nejdem po 17 h. a aj tak bohvieako nejde dole ta vaha. ale verim ze sa to pohne dole. teraz mam aj svoje dni , tak neni divu , ze mi neukazuje pekne cisla 😉 vidis , dobre som sa za teba pomodlila, ked sa ti uz pohla smerom dole 😀