icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
marfyy
14. mar 2014

@lucka654 no chvala bohu.... lebo mi dava zabrat ta 3jka ....aj ked vcera to uz bolo o nieco lepsie. 😉

marfyy
14. mar 2014

AHojte CHAOTIČKY moje .... 🙂 🙂 😉 aj ja som pobavena.... kto vie na co narazam , tak pochopi tento pozdrav, kto nevie, nech nerozobera.. 😝 .. @tinuska2011 tak co ide to uz lepsie? , u mna uz o trosku ano , ale stale ta unava , svalovicu veru nemam,aj ked si myslim , ze uz to neflakam ako prve dve cvicenia WEEK 3 .... chcem sa ti pochvalit , ze dneska som si isla oci vyocit.... vaha mi dneska ukazala 67,7 kg ,ale moze to byt , ze by som na vahe tak schudla , ked den predtym som mala 69,3 kg????? sice som mala svoje dni , no a vtedy vraj telo zadrziava vodu.... toto som potrebovala , nech ma to trosku nakopne dalej ...co ty,uz si zvykas na tento tyzden? @lucka654 to si ma potesila, ze week 4 je lepsi ako week 3 .... aj ked si uz nanho trosku zvykam. ma tesi , ze ti uz aj vaha ide dole, nie len cm. ty mas nad nami tusim naskok , si o tyzden popredu 😉 nech sa ti dari a daj vediet po week 4 ako ti isli dole cm. @linibini no tak ma tesi , ze maly je uz v pohode... ze to bola len alergia a ziadne osipky...pretoze , to by si si spravila asi dlhsiu pauzu od cvicenia. nerob si vycitky, ze si WEEK 2 odflakla. nedalo sa inak. 😒 aj ja sa snazim naplno ist , myslim , ze som uz viac v pohode. fyzicky som trochu vycerpana. mozno aj robotou to je , este dva tyzdne a smer SLOVAKIA...sa tesim. som zvedava, ci niekto si vsimne , ze som schudla....snad ano . co si naordinujes po RIPPEDe?????

kubikovi
14. mar 2014

@marfyy o akých weekoch to píšete, prosím ťa? ja teraz cvičím 6w6p

lucka654
14. mar 2014

@kubikovi Ripped in 30

lucka654
14. mar 2014

@marfyy no ja dnes cvičím druhý deň week4.mňa tá trojka vôbec nebavila.som zvedavá -za týždeň sa budem fotiť aj merať 😀

linibini
14. mar 2014

@marfyy, @tinuska2011, @lucka654 kočky máte niečo vyhliadnuté,keď skončím ripped? do 6W6P už nejdem... rozmýšľam nad tým body revolution - len to je 90 dní a bojím sa, že sa budem nudiť... 😒 keď niečo vymyslíte, dajte vedieť...@marfyy neboj, určite si všimnú, kočena 😉

lucka654
14. mar 2014

@linibini ja idem na 6w6p.a potom netuším,asi tiež body revolution.to sa cvičí 90 dní?sú tam aj prestávky či ako sa to správne cvičí?

provens
14. mar 2014

@lucka654 cvičí sa to 6 dní a 1 deň pauza ale osobne si myslím že si to človek prispôsobí podľa toho ako moc chce schudnúť alebo ako sa mu celkovo darí a ten Ripped in 30 som chcela aj ja ale našla som iné od dá kej fitnessky a to som skúsila dnes a super

lucka654
15. mar 2014

@provens takže sa to cvičí tak ako ripped?a to cvičenie, ktoré si našla, je lepšie ako jillian?

marfyy
15. mar 2014

@lucka654 joooj uz sa neviem dockat na tie tvoje uspechy. moc ti to prajem.... 😉

lucka654
15. mar 2014

@marfyy no neviem kedy budem úspešná, ale asi tak najskôr o pol roka-u mňa to ide pomaly a aj tá váha zasa stojí 😠 ale čo tam po váhe, hlavne že sa lepšie cítim a nefučím, keď idem po schodoch 😅

marfyy
15. mar 2014

@lucka654 presne tak.... no a mozno to ide pomalicky ale treba zotrvat.... lepsie ako lezat na gauci a lutovat sa, ze sa to neda. u mna to iste....konecne sa citim skvelo ,ked si obleciem svoje oblubene rifle. neni som uz s toho nervozna , ze tu tlaci , tam vytrca..... pritom nedrzim ziadnu dietu.... len jem a uz nezeriem jedno cez druhe. ked mam chut na sladke dam si , ked nemam chut , tak si nedam. inokedy by som si dala , ved zo zvyku... 😉 je to uplne jednoduche , nechapem preco mi to cvaklo az teraz...dufam, ze mi to takto vydrzi a uz nebudem priberat.... a ty sa nic neboj a nebud sebakriticka.... urcite ti pojdu cm dole.... kedy koncis 4week

lucka654
15. mar 2014

@marfyy keby som nebola sebakritická, tak kašlem na to.práve som docvičila tretí deň.v utorok posledný, potom si dám deň voľno a do pondelka si zacvičím shred-každý deň jeden level, v nedelu si dám pauzu a od pondelka šup, šup na 6w6p.a ty ako budeš pokračovať po riipede?

provens
15. mar 2014

@lucka654 no netvrdím ,že je lepšie ony tie cviky sú všetky účinné ale na každého inak, ja mám problém že lilien je to viac zamerané na ruky, prsia, nohy a na to brucho a pás tak okrajovo a mala som pocit ,že po 2 levely sa nič nepohlo ani váha, ani cm tak som pritvrdila a ked docvičí lili už cvičím 3 tak si pridám 10min s Tiffany s takou černoškou super cviky na pás a potom cvičím 15min brucho s takou blondínkou na pláži to sa cvičí všetko postojačky lebo mám problémy s chrbticou a na zemi moc nemôžem tak som si to upravila podľa seba

ena1903
15. mar 2014

Dievcata, nechce sa mi tu vsetko prezerat, nie su tu niekde zhrnute nejake vysledky? Kolko cm dievcata stratili? Mam za sebou 9 dni a kazdy den sa musim nutit, tak nech sa trosku motivujem 🙂

lucka654
16. mar 2014

@provens jaj, už som skúšala od nej a mne sa to nepáčilo.tiež mám pocit, že pri jill sú slabé cviky na brucho-hlavne na ten môj pupčisko 😀

marfyy
16. mar 2014

@lucka654 ja viem , moja , len som ta chcela trosku podporit.... ze aj ked to ide pomalsie teraz , urcite sa to pohne smerom dolu.... 🙂 ja dneska mam posledny den week 3 .... neviem co si dam po RIppede, ale o dva tyzdne cestujeme domov na Slovensko , po vyse troch mesiacoch 😀 tak sa tesim , nechcem vsak prestat cvicit, ale laka ma beh, mozno vyskusam doma ,ked bude pekne pocko, ist si zabehat,alebo segre prevetram jej beziaci pas , kt. si nedavno kupila.. aj ked nikdy som tutu cinnost nemala rada, kvoli 😝 . ale chcem popri tom aj cvicit Jill.asi nieco na stehna , zadok .... vobec ale este neviem co . ...nepozerela som zatial.

lucka654
16. mar 2014

@marfyy vďaka za podporu🙂 veď uvidíš, čo ťa bude baviť.ja som zvedavá na 6w6p čo to bude a čo ma to bude baviť.

lubaska21
17. mar 2014

cavte cvicitelky 🙂 tak po odcviceni prveho levelu shred som mala skvely pocit najma z vysledkov, brucho -5cm, boky -5cm, vaha -1,1kg, prsia -2cm ... no po odcviceni levelu 2 shred som troska sklamana, vaha isla o kilo spat (a to som jedla ako pocas levelu 1) na bruchu som schudla len -1cm, na bokoch tiez a ostatne sa nepohlo. Ale zase pripisujem to tomu, ze som zacala naberat svalovu hmotu, lebo vidim na sebe, ze uz sa tvaruju svaly pekne, brucho je pevnejsie, celulitida sa poriadne zmiernila, co ma velmi tesi, a o ziskanej kondicke ani nevravim, vcera som si dala po 20odcvicenych dnoch pauzu a dnes som zacala level3 a musim povedat, ze super, cviky niesu narocne, resp. zvladala som ich v pohode, a pol hodka ubehla zatial najrychlejsie zo vsetkych 3 levelov... tak ideme bojovat dalsich 10dni, verim, ze to bude stat za to! tak docvicenia baby ;)

sonya16
17. mar 2014

@marfyy ahoj, prosím ťa môžeš mi presne napísať, čo a ako dlho si cvičila, kým sa dostavil takýto výsledok? A hlavne, kde si to môžem stiahnuť :D Ďakujem krásne

marfyy
17. mar 2014

@lubaska21 tak gratulujem , u mna bolo to iste. bola som sklamana , ze som na vahe zacala priberat. ano naberas svalovu hmotu a ta vazi viac ako tuk 😉 takze sa len nevzdavaj. dolezitejsie su cm a celkovy dojem s postavy. no a ta celulitida aj mna prekvapuje ako krasne mizne. kaslat na vsetky anticelulitidne kremy , cvicenie je ta najlepsia zbran na nu, svinuchu 😀 u mna isla vaha minimalne dole.no teraz uz zacina ist dole... stratila som -12cm z obvodu stehien za cely 30day shred a dva tyzdne RIppedu....takze oplati sa bojovat a nevzdavat. drzim ti palce .... potom daj vediet ako pokracujes 😉

marfyy
17. mar 2014

@sonya16 ahojcek , no ja som cvicila 30day shred , su tam 3 levely ,kt.cvicis kazdy level po 10dni...potom po ukonceni Shredu som isla na RIped, tam su 4 week ,4 tyzdne ,kt. cvicis 6 dni a 7 den je povinna pauza.... ja nemam nic stiahnute ,,,,inak sa da cez uloz.to stiahnut cvicenia .... ja si zapnem you tube a ficim... 😝 nedrzim ziadnu dietu, snazim sa JEST a nie ZRAT... obmedzujem sladke, no a hlavne vecer uz nejem po tej 17/18 hod. ak by si este mala nieake otazky , kludne sa spytaj. 😉

zlatko1
17. mar 2014

@zuzu188 a zmenu si pocitila???

sonya16
17. mar 2014

@marfyy takže za dva mesiace taká zmena? rozumiem dobre??? 😀

sonya16
17. mar 2014

@marfyy neuveriteľné..... 😅

linibini
17. mar 2014

@marfyy čau kočena, padajú mi rifle 😉 to je radosti 😀

gubcikova
18. mar 2014

ahojte.tak ja som včera prvý krát dala level jedna.dnes svalovica v oblasti hrudníka,stehien,lítok.no pokračujem uvidím ako daľej.ale baby poradte teda ak so to pochodila level 1 sa cvičí 10dní,potom ide level 2 na 10 dní a potom level 3?a čo je potom?mávate aj prestávky medzi tým či cvičíte každý deň

mollyslips
19. mar 2014

@gubcikova dobre si pochopila...hlavne veľa odhodlania prajem, je to zaberák 😉 ale už po prvých 10 dňoch ťa nakopne výsledok 😉

gubcikova
19. mar 2014

@mollyslips dakujem.dnes je to už lepšie či aj s dýchaním a svalovicou.prosím ťa je aj súkromná skupinka?nemohol by ma niekto pridať?

mollyslips
19. mar 2014

@gubcikova ja o nej neviem, ale ak spraví niekto novú pridám sa aj ja 😉