icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
zebra41
19. mar 2014

tak mam dnes odcviceny treti den. ale veru citimm,ze som cvicila. inak nebudem mat moznost si zacvicit v piatok, robili ste aj vy prestavku? ideme prec a nebudem si to mat kde pustit. ci radsej si zacvicit, co si pamatam z hlavy? a tiez ste baby zmenili aj jedalnicek? ja som zacala vynechavat sladkosti, sacharidy doobeda a na vecer skor salat s masom, vajickom. ale jem k tomu napr. ryzovy chlebik. myslite,ze je to ok?

marfyy
19. mar 2014

@linibini jeeeeeeeeeej to je skvele, tesim sa spolu s tebou 🙂 😀 😀 takze ti idu cm krasne dole ? ja som mala po week 3 nie 1 ale 2 dni volna. tak dneska sa naplno vrham na Week 4.... uz mi to za tie dva dni aj chybalo . P.S.: v pondelok vecer som manzelikovi ukazovala svaly na rukach , tak som ich napinala ,aby co najviac pochvalil , 😀 , ze som si ich potom musela aspon 3x natierat Veral gelom 😉

marfyy
19. mar 2014

@sonya16 ano presne, cvicim od 17.januara....viem to presne 😉 okrem cvicenia s Jill som necvicila nic ine... takze len tu pol hodku denne. 😀 uz si zacala cvicit?

lubaska21
19. mar 2014

@gubcikova ahoj, tak ja prave cvicim level3 3.den, a prvych 20dni - teda level 1 a level 2 som cvicila bez prestavky, teda bez volneho dna, po odcviceni levelu2 som si dala den volna, lebo to moje telo potrebovalo, no na dalsi den som nabehla na level3 a makam kazdy den 🙂 po odcviceni sa chystam prejst na ripped - je to 6tyzdnov - mas serie week1,2,3,4,5,6, tam je po kazdom tyzdni predpisany den volna... som zvedava ake to bude, cviky sa tam prevazne opakuju s tymi zo shred, tak uvidime... hlavne vytrvat 🙂

gubcikova
19. mar 2014

@lubaska21 dakujem

lucka654
19. mar 2014

@lubaska21 ripped má 4w-šesť dní cvičíš a siedmy je pauza a takto to je štyri týždne-week1, 2, 3 a 4.

marfyy
19. mar 2014

@lucka654 kedy koncis, ja som este len dneska zacala WEEK 4 , celkom fajn , aj ked prvy krat je to take....nove, ved vies. 😀 nevies co tam ta Jill hovori , ked tam baby medituju , lezia ? Nnerozumela som ani polovicu 😒 jooj mala by som oprasit tu moju anglinu.... 😕 viem , ze hovorila , ze gratuluje vsetkych , kt. to dotiahli do tohto tyzdna a ze mame zatvorit oci a predstavit si , to usilie,kt. sme vynalozili....som zvedava , ci pojdu nieake cm dole, naposledy som sa merala po week 2 .... u teba ako????? 😉

lucka654
19. mar 2014

@marfyy no ja som včera skončila, dnes mám pauzu.neviem čo tam trepe, mne totižto strašne lezie na nervy, že jej ide v kuse huba.mám pocit, že vôbec žiadna zmena, nejako to ostalo stáť 😠 ale cvičím ďalej, tak uvidím.skúsim si pridať aj boba harpera.

lubaska21
19. mar 2014

@lucka654 ups, asi som mala zle info... aspon vidno, ze to este aktivne necvicim, kedze v tom nemam prehlad :D ale potesilo ma zistenie, ze len 4 a nie 6 :D som rada, ze si to uviedla na pravu mieru... vdaka a inak aj mne miestami lezie na nervy ked jill tolko keca a ja rozumiem asi tretine...

lucka654
20. mar 2014

@lubaska21 v pohode🙂 ja som tiež nevedela ako sa čo cvičí, treba sa radšej opýtať, aby si v tom nemala guláš🙂

linibini
20. mar 2014

kočky, robím si pauzu, celý týždeň... nevládzem, a ani sa mi nechce... 😖 cm nejako ostali stáť, váha tiež, len sa zmestím do vecí pred tehu, tak aspoň to ma teší... mám nervu sama na seba, v utorok som zožrala toľko sladkostí, keby to bola zelenina a ovocie, tak som čistý vegetarián 😝 , no čo už... asi mám krízu v cvičení.. tak ten week 4 z rippedu bude cvičiť o týždeň... docvičenia

kristinka86
20. mar 2014

Pridávam sa do témy, ak môžem. 😅
Deň 1: Mala som pocit, že v polovici skončím. Ale dotiahla som to do konca. Bez svalovky. 😅
Deň 2: Už to šlo celé lepšie, ale po dovcičení svalovka ešte na druhý deň poriadna. 😔
Deň 3: Myslela som, že dám pauzu, ale práve som docvičila. Napriek svalovke, okrem klikov, všetko dosť poctivo. 😉 Uvidíme zajtra.
Máte niektorá problém napr. s klikmi kvôli cisaráku? ☹
Inak, po 3 dňoch sa to kúsok na cm pohlo, ale váhovo veľmi nie. Uvidíme, ako to pôjde ďalej. 😅

tinuska2011
20. mar 2014

@marfyy ahoj kocena,tak dobojovala som ten WEEK3 a dnes som zacala WEEK4 celkom pohoda oproti 3.Tiez neviem,co keca,ked tie baby lezia,ale musi mi to manzelik prelozit.Inak pekne klesas s vahou GRATULACIA 😵 .Ja som sa vcera vazila mala som 65,8kg ale niekedy mam aj 66,2kg......,ale hlavne,ze to ide na dol a nie na hor 😉 cm nejak neubudaju iba z pasa,zo slaniny okolo pupka a zadok mam -1cm.........,ale tesim sa aj tomu.
Inak tento tyzden som skusila aj toho Boba Harpera na brucho,co tu baby spominaju a tiez je to celkom fajn.
Drzim palec 🙂 😉

@linibini s tym sa netrapze mas krizu aj ja ju niekedy mam...tiez som teraz mala namiesto 1.dna pauzu 3dni.....tiez mam niekedy den,ze si dam aj sladke a papknicko,co zo zdravou stravou nema nic spolocne asi aj telo potrebuje niekedy nieco nezdrave 😒 Hlavne,ze nam kg idu dole........do leta bude modelky 😀
Rozmyslam,ze po rippede budem cvicit 6w6p,ale ty si ho uz cvicila,no neviem,co ti poradit....ja asi budem mat tiez tuto dilemu 😖

linibini
20. mar 2014

@tinuska2011 ahojky, 6w6p som dala 2 týždne, ale nebavilo ma to..:( asi skúsim toho boba 😉

mamateova
20. mar 2014

Cawte som t na mk uuuuplne nova na odporucanie kamosky nasla som tu temu ktora ma neskutocne zaujala kedze 20 kg taham zakazdym navyse ked neratam deti 🙂 potrebujem pomoct vyskusali ste fu guje? Mate uz nieco dole?

marfyy
21. mar 2014

@tinuska2011 no ahoooj , no tak sme dobojovali ten WEEK 3 .... u teba tiez supeer vaha klesa 😉 PARADA, len tak dalej . ja teraz presne ako si pisala @linibini aj ja teraz mam asi tak tri dni take, ze len hladam nieco pod zub, nehovorim , ze jem vela ale o trosku viac. dufam, ze to nebude dlho trvat. ale asi ozaj potrebujeme niekedy nieco nezdrave, nieco kaloricke.... 😉 casto som sa citila vysilena a slaba ,az ma tocilo , tak aj preto jem trosku viacej , moze byt , ze ozaj som mala maly prijem kcal a velky vydaj.... ty to nemavas ? ze leva stojis na nohach a si totalne slaba, na odpadnutie.? manzel mi povedal, ze mi sibe, ze musim viac jest. som rada, ze to asi pozna a preziva tieto nastrahy kazda z nas. , ked sa niekedy prejeme alebo si dame nieake to kaloricke menu 😀 aj ja som zvedava ci po dvoch tyzdnoch mi ubudnu nieake tie cm .dufam, ze ano . 🙂 inak teraz pri week 4 , dost ma ruky bolia aj mam miernu svalovku .... 😒 asi s tych ,,zboznovanych klikov 😉

marfyy
21. mar 2014

@linibini tak si sprav pauzu moja , ked si ozaj vysilena a znicena...len pozor na tie sladkosti hnusne...inak stravujes sa normalne , ze ? tak ako aj ja . co je na obed zjem .... . ja tiez si myslim , ze sa mi cm nepohli dole...ani vaha bohvieco . trosku teraz asi tak tri dni som povolila aj sladke som mala ....aj vaha onicom, . dokonca o necele kg hore , ale neriesim radsej. uplna vycerpanost asi s toho week 3, aj ty teda si sa tak citila ?mne sa hlava tocila az som z noh padala. , teraz to je uz lepsie , nebyvam taka k.o. ale neni od toho daleko. 😒 😝

linibini
21. mar 2014

@marfyy jj ako píšeš, a ešte aj totálne znechutená, ale toto počasko ma nejako nabudilo, tak sa teším na pondelok na cvičenie 🙂 ale ako som celý týždeň necvičila, dnes som zistila, že nejaké cm išli dolu-asi si telo ozaj potrebovalo oddýchnuť... Jem stále normálne, všetko, bez úpravy stravy.... papa

tinuska2011
21. mar 2014

@marfyy veru dobojovali,asi bol dost narocny ten WEEK3.Ako pises ja som sa tiez citila slaba,vycerpana,tocila sa mi hlava,na odpadnutie mi bolo,no proste na nic.Asi som sa tiez malo nenajedla.Jem tiez vsetko,co uvarim pre rodinku len s mierou ziadna extra dieta,vela pijem obmedzila som biele pecivo a snazim sa jest vela zeleniny.Niekedy som vecer strasne hladna,ale nedam si nic,aby som nemala vycitky...... 😒 Dufam,ze toto trapenie a snaha bude na nieco dobra......,ale uz teraz sa citim lepsie a hlavne nemam az taku celuitidu.....
WEEK4 je fajn ja som sa tiez dnes rano zobudila s malou svalovkou....veru asi s tym super klikov 😉
Skusala si toho Boba na brucho?
Tak docvicenia papa

bombulka200
21. mar 2014

ahojte baby tak ako to ide? 😉 ja som začala pred 3 dnami 30 day shred level 1 tak som zvedavá po tých 30 dnoch ake budem mat výsledky 🙂 okrem toho chodím aj korčulovať a na dlhe predhádzky ....drzte saaaaaaaaaa 😵

fajtka1505
21. mar 2014

ahojte ja zvazujem cvicenie no som 3mesiace po druhej sekcii a mam trosku strach ci uz mozem aleb oci pockat aspon pol roka, mate niekto skusenost?
@kristinka86 ahoj, po akej dobe po cisarskom si zacala cvicit?

kristinka86
22. mar 2014

@fajtka1505 Tak ja som len bicyklovala a robila sklápačky. Ale zjavne to nestačilo, tak som len teraz začala cvičiť podľa Jillian, ale teda brucho ma ozaj vnútorne dosť bolí - mám pocit, že jazva. ☹ A to je už 2,5roka po cisaráku, tak som myslela, že to je už úplne OK.

mollyslips
22. mar 2014

@fajtka1505 ja som teraz začala asi pred 3 tyždnami...zo začiatku bolela ale už nebolí...

mollyslips
22. mar 2014

dnes začínam level 3 a vôbec ale vôbec sa mi nechce ☹ výsledky mám krásne, motiváciu mám, len keď mňa to taaak strašne nebaví...pri jednotke ma bolelo koleno, teraz krývam ☹ bolí ma chodidlo a slabiny..a ešte aj chrbát..moooc som pribrala a dosť to cítim... ja mám v pláne bojovom 😀 schudnúť na pôvodnú váhu max do 2 mesiacov... pribrala som 30, 17 už mám dole 🙂 ale je to boj, obrovské premáhanie ☹ potrebujem nakopnúť 😖

marfyy
22. mar 2014

@tinuska2011 takze , co si ty opisala presne som pocitovala aj ja, slabost, tocaky, unavu 😒teraz je to uz lepsie ale 100% tiez nie .taktiez som sa vzdy vecer trapila hladom.... nehovorim niekedy som aj porusila ale teda snazim sa jest menej ,sladkosti mi ani nechybaju ....niekedy si ale dam. hlavne od tej 17 uz nic alebo minimum,. bude to asi tym week 3 ,bol ozaj narocny. ale niektore cviky som si veru oblubila z neho . 🙂 najviac ma stve , ze ked si trosku nedavam pozor , hned to mam na vahe, hned je o kg viac a potom som zase disciplinovana a takto to ide dokola 😉 jooooj mame to my zeny tazke.... u mna to iste , normalne zacinam byt spokojna so svojou postavou , ta celulitida tak krassne mizne, ze sa mi verit nechce. no ale miznu mi aj prsia 😉 uz mi je aj push upka velka... 😖 tomu sa veru moc netesim ☹ dneska mi kolegyna rakusanka povedala , ze kde mi zmizol moj ARSCH 🙂

olivka84
22. mar 2014

@fajtka1505 3 mesiace po cisarskom chces cvicit jillian? fuuu no ja som sa bala aj rok po cisaraku zacat

marfyy
22. mar 2014

@mamateova ahoj kocka. jasne ja ti mozem cvicenie s Jillian len odporucit.na vahe som schudla asi 5 kg ale cm idu krasne dole. cvicim od 17.januara , zacala som 30 Day Shredom , teraz budem koncit Ripped in 30 a mozem povedat , ze ta namaha stoji za to. spevnila som si telo , mam krajsi chrbat , zmizol tuk v bokoch , v stehnach som dala dole cez obvod -12cm zatial , pas -8cm , uz nemam takmer ani celulitidu, pevnejsie brucho. nedrzim ziadnu dietu , snazim sa jest a neprezierat , ako kedysi , obmedzujem sladke. urcite mavam aj take dni , ze to prezeniem , ale to ma asi kazda z nas 😉 ..... urcite vyskusaj cvicit, pol hodinka a mas lepsi pocit , ze pre seba nieco robis. drzim palce.... 😀 😉 .

fajtka1505
22. mar 2014

@mollyslips tak ja ti teraz neviem 🙂 asi este teda radsej pockam kedze to je druha sekcia v priebehu 3 rokov

manchester1987
22. mar 2014

mozno sa pridavam dost neskoro ale od pondelka na to idem aj ja, ale len prvy leven teraz som zacala stahovat...snad schudnem a potrebujem schudnut asi 40 kil tak to je na dlho ☹

tinuskaha
22. mar 2014

ahojte tuto temu sledujem da sa povedat pravidelne...skoro rok uz cvicim podla jill..v jeseni som vyse mesiaca necvicila nakolko som lezala v nemocnici s praskuntymi cystami na oblickach a zapalom obliciek...inak praviedelne cvicim...ale vaha isla dole nevazim sa casto naposledy po vianociach ale to som mala + 2kg predtym 74kg odtvedy som sa nevazila.ubytok cm sledujem podla oblecenia...ale zda sa mi ze brucho mam stale ako v 5.mesiaci :( :( aj ked sa vmestim do nohavim ktore som par rokov uz nenosila..ale to brucho :(stale si ho sledujem v zrkadle uz mi hrabe z toho..stravu mam upravenu sacharidny upravene nie biele pecivo ovocie doobeda ale pijem malo vody...poradte co s tym bruchom?lieky beriem na tlak ale to s tym asi nema suvis