icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
baby124
12. sep 2012

@zujka2 ryychle ani nie ide to pomaly ale predsa :D

lucky14
12. sep 2012

@zujka2 Budem velmi prekvapena ak nebudes mat svalovicu. Ale po tom Tvojom vylete Ti prave jedna svalovica presla tak mozno sa jej vyhnes. Aj pre mna to je zaberak. Ledva si dnes sadam .... ale uz sa tesim na zajtrajsie cvicenie. Vraj tak po 5tich dnoch telo prestane boliet. Tak dufam ze to tak bude. Je to uzasny pocit ked clovek cvici bavi ho to a vidi vysledky. ...na to tretie si este pockam chvilku ved som este len zacala. 😉

cka
12. sep 2012

Ahojte baby, pridam sa k vam. uz chcem zacat aj ja cvicit, len manzel vzal compik na sluzobku, tento je dost pomaly, takze cakam a cakam. Neviete, ci sa to da aj stiahnut, na youtube ma dost vela cviceni. A vyzera to fajn. Tiez som myslela, ze sa cvici jeden level 30dni. A kolko ste schudli po tych 30dnoch? Aspon nejake svetle vyhliadky? Ja sa snazim aj stravu upravovat, bo tie prazdniny a hoteli mi dali zabrat, ta ale co narobim, ked tam tak dobre varili 😀

zujka2
12. sep 2012

@baby124 len tie činky nemám 🙂

baby124
12. sep 2012

@zujka2 ani ja ale namiesto toho tu vacsina z nas pouziva flase s vodou :D

baby124
12. sep 2012

@cka cvicim 3 tyzden a schudla som 3 kila takze pomalinky ide dole

zujka2
12. sep 2012

@lucky14 no uvidíme zajtra 🙂 ale aj jogu chcem. ja budem štíhla 😀

zujka2
12. sep 2012

@baby124 našla som len jar a 1,5 l džús 😀

lucky14
12. sep 2012

@zujka2 Skvele. A podla coho cvicis jogu? Tu som ja nikdy necvicila. Kedysi som cvicila kalenetiku a tiez pillates. Veru aj ja chcem byt stihla a spokojna. 🙂

zujka2
12. sep 2012

@lucky14 no chodím raz týždenne k jednej kočke a potom mám cd čo bolo v nejakom časopise. hm, kukala som fit lopty. keď nemám tu takú parťáčku na cvičenie. a samej sa mi nechce ☹

baby124
12. sep 2012

@zujka2 aj ja som tak zo zaciatku cvicila s vonou a so samponom :D ale kupila som si flase tak poctivo cvicim len s flasami ina makacka :D

zujka2
12. sep 2012

@baby124 ani mi nevrav. aj dnes to pre mňa bola makačka.. ako dlho to už cvičíš?

baby124
12. sep 2012

@zujka2 dnes to bolo 16 den cize uz len 14 :D a ty

cka
12. sep 2012

@baby124 a ake flase, dufam, ze len pollitrove 🙂) bo ja tiez nemam cinky. A 3 kg, parada, to sa mi nesnivalo ani. Ja ze za mesiac pol kila dole. Aj stravu upravujes? Ja zasa na zumbu chodim, raz do tyzdna aspon, a chcem aj behat chodit, len stale cakam na muza zo sluzobky 🙂)

baby124
12. sep 2012

@cka jasne ze pollitrove :D aj s toho ma bolia ruky riadne za tyzdne 1 kilo to je super noo ani nie nejem po 5 jem viac zeleniny a ovocia a nejem sladke a vyprazane ale sem tam si dam aj ja som kedysi behavala ale samej sa mi nechce tak som to vzdala :D

zujka2
12. sep 2012

@cka hm, ja som chodila na zumbu, ale boleli ma kolená

zuzu188
12. sep 2012

táák..3.deň 3 levelu za mnou 🙂..čítam,že niektorým vám idú krásne kg dole a mne takmer nič ☹..ale hlavne,že mi to je vidno na cm

lucky14
12. sep 2012

@baby124 Ach ja som dva dni cvicila s litrovymi a myslela som ze mi vystrelia svaly od bolesti. Hned zajtra to zmenim. Super vediet. 🙂

miriem
12. sep 2012

@baby124 No mozno aj zo dva mesiace som ho nosila. Vtedy som to mala celkom dobre, ale akoby sa mi postupom casu zas vypucilo 😠

lucky14
12. sep 2012

@zuzu188 Super. 😀 Dalsie fotky co das po skonceni 30dnovky budu este lepsie ako tie posledne. 🙂 Jupi. 🙂

cka
12. sep 2012

@baby124 no fajne. Tak ja tiez beham sama, jak trubka za bytovkou. Chodila som niekedy do lesa, ale ked mam male deti, tak robim iba kolecka za bytom a sup rychlo domov, nech niesom dlho. 🙂) Mna zo zumby zatial kolena nebolia, ale aj tak, bola som minuly tyzden a po hodine som nevladala zdvihnut ruky hore, a to prazdne 😀
Neda sa to stiahnut baby, ci ficite na youtube?

baby124
12. sep 2012

@lucky14 to ja som si myslela to iste ked som zacala s pollitrovymi :D uplna padavka

cka
12. sep 2012

@zuzu188 aj ja chcem vidiet fotky 🙂)

lucky14
12. sep 2012

@baby124 Ked som zacala cvicit som si myslela ze isto budem citit nohy, zadok a brucho ale naivne som myslela ze ruky budu v pohode. Ved maleho za den zdvihnem min 100x nie ze by som to ratala...a ten ma 8,5kila ...veru som sa mylila. Ked som dvihala tie flase hlavne pred seba myslela som ze nevydrzim. Zajtra si obstaram 0,5l.

baby124
12. sep 2012

@miriem ja som ho nosila mesiac vkuse a nic ako keby som ho vobec ani nenosila a to som zanho zaplatila 20 eur :D

@cka boze ja by som asi nechodila behat za byt aby sa vsetci na mna pozerali ja som chodila do lesa :Dnoo mna boli pri jill kolena asi preto ze cvicim bosa 😀 ja si to vzdy pustim na youtube

baby124
12. sep 2012

@lucky14 noomne je aj mala tazka a to vazi 7 kil 😀

zuzu188
12. sep 2012

@lucky14 uvidíme 🙂..ale včera som si po týždni dala trojštvrťáky a strašne mi padali 😀..už iba 7 dní a idem znova od jednotky 🙂

lucky14
12. sep 2012

@cka Strana 22 🙂

lucky14
12. sep 2012

@zuzu188 To je najlepsi pocit. Ked zacne byt oblecenie velke. 😀 Aj ja sa na to tesim. Zatial zapnem gombik na rifliach co som pred letom nezapla a cakam ked mi budu ozaj volne.....dufam ze po skonceni 30dnovky to tak bude. 🙂

zuzu188
12. sep 2012

@cka kdesi na predchádzajúcich stranách sú 😀