Chudneme s Jillian Michaels
@zujka2 Budem velmi prekvapena ak nebudes mat svalovicu. Ale po tom Tvojom vylete Ti prave jedna svalovica presla tak mozno sa jej vyhnes. Aj pre mna to je zaberak. Ledva si dnes sadam .... ale uz sa tesim na zajtrajsie cvicenie. Vraj tak po 5tich dnoch telo prestane boliet. Tak dufam ze to tak bude. Je to uzasny pocit ked clovek cvici bavi ho to a vidi vysledky. ...na to tretie si este pockam chvilku ved som este len zacala. 😉
Ahojte baby, pridam sa k vam. uz chcem zacat aj ja cvicit, len manzel vzal compik na sluzobku, tento je dost pomaly, takze cakam a cakam. Neviete, ci sa to da aj stiahnut, na youtube ma dost vela cviceni. A vyzera to fajn. Tiez som myslela, ze sa cvici jeden level 30dni. A kolko ste schudli po tych 30dnoch? Aspon nejake svetle vyhliadky? Ja sa snazim aj stravu upravovat, bo tie prazdniny a hoteli mi dali zabrat, ta ale co narobim, ked tam tak dobre varili 😀
táák..3.deň 3 levelu za mnou 🙂..čítam,že niektorým vám idú krásne kg dole a mne takmer nič ☹..ale hlavne,že mi to je vidno na cm
@baby124 no fajne. Tak ja tiez beham sama, jak trubka za bytovkou. Chodila som niekedy do lesa, ale ked mam male deti, tak robim iba kolecka za bytom a sup rychlo domov, nech niesom dlho. 🙂) Mna zo zumby zatial kolena nebolia, ale aj tak, bola som minuly tyzden a po hodine som nevladala zdvihnut ruky hore, a to prazdne 😀
Neda sa to stiahnut baby, ci ficite na youtube?
@baby124 Ked som zacala cvicit som si myslela ze isto budem citit nohy, zadok a brucho ale naivne som myslela ze ruky budu v pohode. Ved maleho za den zdvihnem min 100x nie ze by som to ratala...a ten ma 8,5kila ...veru som sa mylila. Ked som dvihala tie flase hlavne pred seba myslela som ze nevydrzim. Zajtra si obstaram 0,5l.
@miriem ja som ho nosila mesiac vkuse a nic ako keby som ho vobec ani nenosila a to som zanho zaplatila 20 eur :D
@cka boze ja by som asi nechodila behat za byt aby sa vsetci na mna pozerali ja som chodila do lesa :Dnoo mna boli pri jill kolena asi preto ze cvicim bosa 😀 ja si to vzdy pustim na youtube

@zujka2 ryychle ani nie ide to pomaly ale predsa :D