icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
marfyy
28. mar 2014

Dakujem ti mila Jillian 😵 ... zase som si dala s tebou do tela 😝 ....po troch dnoch pauzovania ,kvoli prechladnutiu 😔 .... hned mam lepsie pocit a citim sa skvelo, dokonca sme zvladli az 2 cvicenie.... zajtra pokracujeme , uz sa tesiiiim 😉

susanicka27
28. mar 2014

@marfyy ahoj, prosim ta kolko dni sa cvici jeden level? A za aku dobu si dala dole tolko centimetrov?

marfyy
29. mar 2014

@susanicka27 ked budes cvicit 30 day shred, su tam tri levely , kt. sa cvicia kazdy po 10 dni. tie cm som dala dole za od 17 januara po odcviceni programu Shred a Ripped in 30 .... 😉

marfyy
29. mar 2014

@monicatko20 ahoj , na zaciatok je dobre zacat cvicit shred , po jeho ukonceni uz budes vidiet pozitivne vysledky,tak potom sa uz rozhodnes ,co dalej. trosku sa pohraj aj zo stravou , vecer nejedz ziadne sacharidy... daj si bielkovinu a zeleninu...pi len cistu vodu . obmedz sladkosti a daj do toho vsetko pri cviceni....to su moje ,,finticky,, ako pises.... 😉 aj ked dneska , nic moooc s toho co som napisala 😀 😝

lucka654
29. mar 2014

@marfyy čo cvičíš teraz po rippede?

ena1903
29. mar 2014

@alexis13 Ja sice uz davam prikrmy, ale len malicko, 95% jeho stravy je kojenie, mam za sebou 22 dni s Jillian a mliecku to vobec nevadi.

elizabeth888
30. mar 2014

baby tak ja som sa tak nenápadne k vám pridala, dnes mám pred sebou 8. deň 1 levelu Shredu a zatiaľ ma to veľmi baví, už som zvedavá na ďalší level 🙂 inak a povedala som si že sa nebudem vážiť ani merať medzi levelmi ale dnes ráno mi to nedalo a mám z pásu -4 cm 😕 upravila som si trochu aj stravu, nejem pečivo a sladké tak hádam to pôjde, držím palce aj vám 🙂

marfyy
30. mar 2014

@lucka654 ahoj NIČ 😒 dneska mame posledny prac. den. ukoncila som ho v pondelok, tri dni som mala pauzu , nieako som nebola fit, asi ma muzik nakazil chripkou. jeden den mi bolo fajn , na druhy zase nic moc. v piatok som si povedala , ze uz mi je lepsie tak musim ....tak mi to chybalo , ze som si dala week 1 a hned nato week 2 cvicenie. vcera som aj chcela ale po celej izbe same cestovky a kufre.... dneska som namiesto cvicenia upratovala riadne celu izbu a aj v robote ,posledny den ,tak mi to sefka dala pekne vyzrat. 😀 ... zajtra ideme DOMOV, no ale od stredy uz chcem makat. ty ako????co cvicis ? vysledky? inak vaha je uz v smetiaku , pokazila sa... 😉 asi s toho casteho vazenia 😕 ale bude nova 😉

lucka654
30. mar 2014

@marfyy tak to je jasné, že nič, keď sa chystáš domov.ja by som urobila tiež tak.určite sa veľmi tešíš.na ako dlho idete na sk?ja zajtra idem druhý týždeň 6w6p.v piatok som si objednala eliptický trenažér, tak už sa teším, že k jill pridám aj takéto cvičenie.neviem aké výsledky mám, lebo už tretí týždeň som nenormálne nafúknutá-čakám menzes-a stále nič.ja mám s tým takéto problémy.takže tak.

miskabo
30. mar 2014

kočky, ja som už sama zo seba zúfalá. odcvičila som celé 30 day shred. teraz cvičím ripped in 30 - od zajtra idem week 4. zatiaľ nešiel dole ani jeden jediný centimeter. stravu mám celkom pestrú - snažím sa jesť kopec zeleniny (ovocie mi moc nechutí), keďže ešte stále kojím dcéru. diétovať kvôli tomu nechcem, aby malá mala dostatok živín. myslíte, že môže byť problém v tom, že beriem cerazette - hormonálnu antikoncepciu? fakt už neviem čo robiť - po pôrode mi ostalo 6 kíl a vadia mi. prosím akúkoľvek radu, čo robiť.

sliver
31. mar 2014

@miskabo skôr si myslím že je to kojením, nie v antikoncepcii, neboj sa prestaneš kojiť tak to pôjde, ja som si počas kojenia držala +10kg ☹ tiež som bola na prášky z toho, no ked som prestala kojiť to postupne išlo dole...
som niekde čítala že niektoré ženy to maju v tele tak nastavené že kojenie si udržuje kg ako keby sa bálo že nebude mať živiny na kojenie, nie každá kojením chudne ako všetky kojacie maminy hovoria, su aj také ktoré nie (ako ty a ja 😉 )

gubcikova
31. mar 2014

Dnes ráno som si merala teda to črevo už po MS.merala som si ho pred 14dňami s toho v pondelok som dostala MS a včera končila a robí to cez pupok -3cm a cez ovysnutú pneumatiku -5cm.myslíte že už som mala týždeň dopredu nafúknuté brucho či je tam nejaký úbytok?

miskabo
31. mar 2014

@sliver dakujem za podporu. Dufam ze mas pravdu, lebo som zo seba nestastna.

zuza24
31. mar 2014

ahoj baby, neviem či to tu už bolo rozoberané, som v diskusii nová, ale mňa strašne bolia kolená, cvičím tretí týždeň, no a dnes som to musela nechať tak, lebo nedokážem ani zísť zo schodov. Aké máte skúsenosti, prejde to časom?

monicatko20
31. mar 2014

marfyy dakujem 🙂 zacala som cvicit level 1 len dneska 🙂 ale po vcerajsom treningu v telocvicni to islo len tak tak 🙂 stravu mam upravenu uz treti tyzden, aj vdaka comu sa mi podarilo za ten kratky cas schudnut 5.5 kila 🙂 len sa mi stale vzda ze mam malo pohybu preto volim tuto cestu 🙂 cvicenie sa mi stalo akousi zavistou a kedze do posilky chodim len kazdy druhy den budem si to teda takto vynahradzat :D Ozvem sa po tyzdni ci som to prezila :D

mrka2
31. mar 2014

@miskabo no moze byt tym,ze kojis, mne to islo pri kojeni strasne tazko dole, ale ta antika 😝 mne ju chceli predpisat v anglicku (koli vysokemu tlaku mi inu necheli dat 😝 ) ,ale vraveli,ze ta antikoncepcia strasne narusa cele telo a ze vraj ziadnu aku takuto 🙄 ale viem,ze tato sa predpisuje dojciacim matkam,tak potom ked dodojcis,radsej ju zmen 😅 a potom to isto pojde dole aj samo si myslim... 😉

mrka2
1. apr 2014

@marfyy no ako? aka reakcia bola doma? 🙂

sonya16
1. apr 2014

ja som dnes mala kombináciu hodina v záhrade a 8 deň/level1, som myslela že to vzdám, ale vydržala som...skoro že trojboj 😀

bombulka200
1. apr 2014

ajojte pridávam aj sem, mozno ako motivačne .... aj vdaka Jill, jedna foto pred a jedna aktuálna 🙂

wewus1234
1. apr 2014

Ahojte zienky.,ak mozem, pridam sa aj ja ku vam 🙂 mam uz odcviceny cely shred a teraz som zacala ripped in 30.,zatial mam -3cm z brucha,-1cm z bokov , +2cm stehna a - 3kg z vahy.,snazim sa "neprezierat",ale nie vzdy sa mi dari.,so sladkym mam tiez problem 😠 .,chcela by som sa opytat,co potom cvicite po ripped in 30?dakujem

lucianakoniku
2. apr 2014

Ahojte dievcata, prave som objavila tuto diskusiu a trochu si studovala co je ta jillian zac, a som taka nadsena ze sa idem hned pustit do cvicenia! 🙂 jedine co mi trochu robi starosti su tie svalovice po cviceni...nie kvoli sebe ale kvoli mojmu drobcovi - ma uz sice rok ale este ho kojim. Necitala som celu diskusiu, je strasne dlha tak sa vopred ospravedlnujem ak riesim nieco co sa tu uz preberalo. Su tu aj cviciace mamicky ktore koja? Nemalo vase dietatko po cviceni problem s mlieckom? Vopred dakujem za odpoved a drzim vsetkym palce pri cviceni 🙂

standu
2. apr 2014

@lucianakoniku ahoj, ja cvicim 3ti level 30day shredu a zatial nemame s kojenim ziadny problem, v poslednej dobe skor odmieta papat tak len cicia 🙂 a svalovky som mavala teda riadne!

este sa cchem opytat, cvicila niektora z vas 30day shred a aj ripped? viete mi to porovnat? chystam sa po skonceni shredu na ripped tak nech viem co ocakavat...porovnate mi obtiaznost, pripadne vysledky? dakujem 🙂

standu
2. apr 2014

@wewus1234 ahoj, ja som za tebou pozadu, len sa cchem opytat aky je ripped oproti shredu? zatial som shred level3 dakujem

marfyy
2. apr 2014

@mrka2 ahoj , reakcia velmi pozitivna. segra aj nasi hned videli , ze som schudla. svokra nepochvalila, len sa opytala kolko som schudla na kg... 😖 zatial som vela ludi nepostretala ale na obleceni co mam doma krasne vidim , ze mi je volne....vidim sa aj konecne krasne v zrkadle mojom velkom a vidim zmenu 😉 teraz som uz dlho necvicila od min.piatku ,tak si musim najst cas. no a zo stravou tiez musim davat pozor, aj ked uz prehresky boli ale nie je to take zle ....ako sa dari tebe?

lucianakoniku
2. apr 2014

@standu dik moc, to si ma potesila. Prvy den 30 day shred mam za sebou, tiez to vidim na riadnu svalovicu ale tesim sa z toho. Ak bude aj krpcek spokojny s mliekom, budem najviac rada. A vidis po tych dvoch leveloch uz aj nejake vysledky?

standu
2. apr 2014

@lucianakoniku som pevnejsia, minus 2kila, stehna -2cm, brucho tiez a boky -3cm, ruky som nemerala ale vidim ze tuk ide dole. citim sa super, tesim sa sama zo seba 😉 vazim teraz 67kil, nikdy som omnoho menej nemala, vlastne od skoncenia ZS vazim okolo 68kil takze to pojde dole pomaly, ale vidim to na dlhodoby proces 😉

mrka2
2. apr 2014

@marfyy ja celkom fajn, teraz som mala nejake zaludocne problemy, je nieco vo vzduchu,tak som mala pauzu,ale tak nie je to zle. ale chcem,aby to bolo lepsie 😉

tak super, vedela som,ze isto budu vidiet zmenu,ved tolko cm,tak to je parada. 🙂 ja este 2 dni 2.level a potom idem treti. na ten sa viac tesim,ako na tento druhy... 🙂

sonya16
2. apr 2014

@marfyy ahoj, ešte deň a idem na level 2, mám sa báť??? 😀 V poslednej dobe prídem domov z práce, idem na hodinku na záhradu a potom cvičím a som ko! Takže začínam mať obavy, či to dám 😒

kristina39
2. apr 2014

ahojte zienky..volam sa kika a chcem sa k vam pridat a od zajtra zacat cvicit...zatial cvicim len na orbitreku...po 3 deturencoch mi ostalo brusko dost v zlom stave..12.4. to budu 2 mesiace co som zacala nieco zo sebou robit a zatial som dala dole 9.5kg z brucha isli cm dole ale ostatne stoji takze ked vidim ake mate skvele vysledky tak idem aj ja na to...

wewus1234
2. apr 2014

@standu ahoj.,mam odviceny zatial len 3 den week 1 a doteraz som sa tak nezapotila ani pri shrede ako tu.,dobre sa mi to cvici.,asi najviac citim nohy a zadok.,