Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@sakura77 no to ti verim , ze nemocnicny detox zadarmo .... naco vyhadzovat prachy za Neeru.. 🙂 tak sa teda setri , liec , nech ti ta bolest co najskor prejde a nech uz mozes skackat 😉 no parada, ,este aj VIPku mas... aspon si oddychnes 🙂 aspon trosku pozitivum....tak relaxuj , lebo ked uz budes doma ,asi to tak nebude ...ze.... skore uzdravenie , este raz 🙂
Ahojte kocky, od dneska sa pridavam aj ja 🙂 doteraz som cvicila len doma, a neskor s trenerom, ale nieje to ono 🙂 Vzda sa mi ze potim velmi malo..a dneska som si odcvicila len kusocek z Jillian videa a uff 🙂 som mrtva!Stahuje teraz level 1 🙂 ak by ste niektora vedela poradit ktore cvicit ako prve, alebo nejaku dobru finticku budem rada :D
ahojte, poradte co cvičiť na zadok a stehna, ako často? Začala som cvičiť kikbox aerobik od jilian a niekedy pridám ešte 30 days schred 1 level, stačí 3 krát týždne? A tiež by som potrebovala poradiť so stravou. Schudla som v páse, aj vrchnú časť tela už mám peknú ale tých stehien sa nemôžem zbaviť.
ahojte, tak aj ja som začala cvičiť Jillien najprv som musela zo zdravotných dôvodov prestať tak som znova začala ale najprv s Pilates dva týždne a teraz už tretí deň Jillien workout a môžem sa pochváliť 4cm z brucha a pásu dole ale čo ma zaskočilo +2cm do stehien a to neviem prečo 😒
ja som na druhom dni 1 levelu 30 days shred a uz mam teda svalovicu, tak snad sa nieco uz deje. zostalo mi 10 kil od porodu, tak snad to pojde dole
ahojte, aj ja som sa rozhodla zacat cvicit podla nej...drzite pri tom aj nejaku dietu? 🙂 lebo ja na diety velmi nie som, alebo jete vsetko? som zvedava, ci to zvladnem, ale musim zacat nieco so sebou robit, po 2 detoch mi ostali nejake tie kila, ale ani predtym to nebolo bohvieco 🙂 tak drzte palce 🙂
@viviannka ja nic.nedavam si,k masu prilohu zeleninu alebo ryzu a ranajky vlocky,cerealie alebo tak.maximalne na ranajky nejaku celozrnnu zemlu alebo nieco take.pocas dna vobec uz.to je len zvyk.a tie sladkosti,ja zavislacka 😀 ale da sa,ja som si pri cviceni davala jeden odmenovy den v tyzdni,priklad nedela,ze aj kolacik alebo cokolada,hocico 😉
teraz necvicim,som po operacii ale neviem sa uz dockat skackat zas 🙂
@sakura77 ahoj maród, nejako si nám s @marfyy zmizla, tak sa pekne vylieč a potom ťa čakáme v klube 🙂 Ja sa teraz trápim so 4week z rippedu, nie a nie to dokončiť 😒 ani chute, ani obrazu ani zvuku 😖 no vieš, zmestím sa v pohode do vecí pred tehu, tak som zlenivela... Nemocničný detox má určite svoje "kúzlo" 😝, ale tak snáď už stačilo. Skoré uzdravenie 😉
Ahojte kocky. Tak mi uz od minuleho tyzdna poctivo cvicime spolu s manzelom podla - Jillian Michaels Body Revolution 🙂 Je to super makacka a sme stastny ze robime daco pre svoje telo. Uz citime ze nam postupne kila idu dole. Snazim sa cvicit vtedy ked ide moja 13 mesacna dcera spinkat. Co sa tyka stravy tak sa snazime jest zdravo, kopec zeleniny, maces a tak. Ale samozrejme si doprajeme nieco sladke vid. cokoladu. 🙂
Ahojte kocky. Tak mi uz od minuleho tyzdna poctivo cvicime spolu s manzelom podla - Jillian Michaels Body Revolution 🙂 Je to super makacka a sme stastny ze robime daco pre svoje telo. Uz citime ze nam postupne kila idu dole. Snazim sa cvicit vtedy ked ide moja 13 mesacna dcera spinkat. Co sa tyka stravy tak sa snazime jest zdravo, kopec zeleniny, maces a tak. Ale samozrejme si doprajeme nieco sladke vid. cokoladu. 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=G7kZ4mLsRdkAhojte, tak od zajtra začínam aj ja, potrebujem dať dole aspoň 5kg, no hlavne spevniť telo, už sa teším na moje mini výsledky, ktoré ma budú motivovať ďalej, držte palce.
MOZEM cvicit najprv Riped a potom shred, alebo aka je postupnost a doba jednotlivych levov, mam v tom zmatok, dakkujem za vysvetlenie 🙂
@pegas174 dala som 30 DS skutočne poctivo, teda naozaj každý deň. Po 30DS som schudla 2 kg, z objemov ubudlo takto - boky 2,5 cm, stehno 3 cm, pás 3 cm a cez pupok 4 cm. Stravu som veľmi neriešila, keďže kojím, žiadne diéty neprichádzajú do úvahy. Len som nejedla sladké a obmedzila sacharidy neskoro poobede a večer.
@linibini dakujem🙂 no uz sa tesim ked budem moct skackat veru 🙂😉 ale tak urcite aspon drepy, stepper a take kde sa nenadahadzujem tak to urcite budem.kardio nie ani ziadne posilovanie lebo sak ruku nezdvihnem.ale nechcem teraz uplne necinne ostat.aj ked vyhovorka by to bola dobra no 😀
@ejuska13 jej, manžo aky zlatý ze s tebou ide 🙂🙂 ZE ho pozdravujem, to ozaj maloktory sa na to da 🙂 tak to mas parádnu podporu 🙂
Ahojte dievcata,
vedeli by sme mi poradit? Som 10 mesiacov po porode dvojiciek, vela som nepribrala a vaha isla pekne dole, dokonca mam o par kg menej ako pred otehotnenim. Pri vyske 173 cm vazim 57 kg (este nedavno som mala dokonca 54), cize som chuda. Len mam nepekne brucho, miernu diastazu a aj prebytocnu kozu - nie vela, ale je tam. Chcela by som zacat cvicit najma na brucho, ale aj spevnit cele telo.
Myslite, alebo nemate skusenost, pomoze cvicienie s Jilian M. aj na tu prebytocnu kozu? Da sa aspon trocha spevnit?
A ktory program by ste odporucili? Mne sa pozdava ten 6 tyzdnovy na brucho (nepamatam si presny angl. nazov).
Velka vdaka 🙂
@marfyy no ahoj, tak v prvom rade ta chcem pochvalit za uzasne brusko - aj ja chceeeem, dalej za krasne vysledky v cisielkach zaznamenane a ako dopadla cesta domov? uvideli na tebe rozdiely? pochvalili ta?ja som prave vcera docvicila Shred30 aaa priznam sa, ze som cakala lepsie vysledky, ale zase ide o pocit... takze v cislach po 30dnoch a troch leveloch cvicenia - s jednym dnom pauzy medzi druhym a tretim levelom:
prsia - 5cm, brucho -6cm, boky 0, stehna +2cm, vaha -1kg. Ciselne vysledky nic moc ale zase na druhej strane toto ma posuva vpred - citim sa ovela ovela lepsie, citim ako sa mi spevnilo cele telo, moja verna kamoska celulitida zmizla o cca 70%, mam ovela lepsiu kondicku ako na zaciatku, zvladam kliky, co je pre mna obrovsky uspech, lebo vzdy som mala ruky slabe ako caj... a od nedele chcem pokracovat seriou ripped, mam nadej, ze svalova hmota sa uz nabrala dostatocne a ze teraz to vsetko zacne pekne ubudat 🙂 najviac ma hneva brucho _ ktore mi po cisaraku ostalo dost velke, nestiahlo sa ako som ocakavala, a stehna su druhy kamen urazu, tak uvidime ake zazraky urobi ripped... tesim sa na info ako pokracujes a docvicenia `🙂
baby ste tu niektore aj plne kojace a cvicite podlat jillian? maly bude mat 4 mesiace, chcela by som zacat cvicit len sa bojim nepridem o mliecko alebo take povery som pocula ze mu nebude chutit a tak dakujem...a princim level 1 kazdy den 30dni ci ako dakujem az vysvetlenie
Ahojte necitala som celu diskusiu, ale chcela by som zacat cvicit jilien, jedla som dva tyzdne podla macingovej a fakt super to bolo na nastartovanie ale bez cvicenia to neide to si najdem len jilien level 1, 2,3 ci ako je to rozdelene, niejak sa neviem v tom orientovat
@lubaska21 ahoj , supeer ,ze sa nezvdavas, nech ta neodradza to , ze si schudla len 1 kg,,, ozaj ide o ten skvely pocit, ta celulitida , ze mizne, ze si spevnila telo a cm tiez ti isli dole , teda okrem tych stehien . ja som tiez pribrala 2 kg na zaciatku shredu. len tak dalej, inak ripped je super ,mne sa pacil viac ako shred. 😉 domov cestujeme v pondelok,veru aj ja som zvedava ,ci si niekto nieco vsimne.... lebo budem smutna ,ked nie ☹ ja som v pondelok dokoncila ripped a odvtedy som necvicila ,ale dneska sa chystam ....obchadzala ma choroba, chripka , bolo mi na nic. chvala bohu coldrex zabral ,tak dneska urcite musim cvicit, lebo uz mam vycitky ... 😒 dakujem za pochvalu, za to brusko.... teraz veru tak nevyzera 😀 zjedla som ovocny salat a 😝
@lucenka911 ahoj zacni cvicit Shredom , ma 3 levely , kazdy level cvicis po 10 dni.... 😉 docvicenia 🙂
Zhodnotenie levelu 1.
Na váhe úbytok len 1kg, ale čo ma prekvapilo, bol zvyšok. Za 10 dní som z pŕs nestratila nič, z bokov 1cm, zo stehien 1,5cm a z brucha 6cm!!! Cvičenie teda funguje, hoc genetika nepustí. 😅 😀
Včera odvcičený prvý deň levelu 2, ale dnes mám teploty, takže sa cvičenie musí prerušiť. Nezvládla by som to so silami, nakoľko je to veľmi pohybový level, ako som si všimla. 😅
Takže smelo do toho, ktoré ešte váhate! 😉

@sonya16 posli sem nejake to ciselko 🙂😉