Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

baby, čo idete cvičiť po 30 day shred? Ja pomaly končím 3 level, a neviem do čoho sa pustiť ďalej. Čím to je, že nemávam vôbec svalovicu? Zle cvičím, alebo mám ešte teóriu : keď nie sú svaly, nemá čo bolieť.....
ahojte cvicitelky, idem sa postazovat, mam tazku krizu, po odcviceni 30DS som presla na ripped, week 1 bol perfektny, no week2 ma absolutne nebavi a najviac ma na nom rozculuje ta blondyna, ktora vyzera ako robokop - normalne mi nahana strach a neznasam viacere cviky - najma kliky v spojeni dvihania kolena k rukam - ciste sialenstvo pre mna a tiez dvihanie sa zo sedu do mostika - nedokazem udrzat tu moju rit na rukach nad zemou... och som zufala, odcvicila som 2 dni a dnes rezignujem, mozno ma to zajtra prejde ale je to bieda... mali ste niektora tiez s tym tyzdnom problem? aky je week3?mam sa na co tesit?
Ahojte, môžete mi prosím poradiť? Skúšala som sťahovať Level 2 z uložto.sk ale môj DVD prehrávač mi to neche prehrať. Zvuk ide, no obraz nie. Pritom Level 1 a 3 mi idú bez problémov. Môžete mi dať nejaký link na "free download"? Ďakujem. Denisa
dnes som mala mať 6deň level 2, ale potrebujem pauzu asi, alebo čo 😒 Tie boľavé kolená som rozchodila, ale že ma bolí nart na ľavej nohe, tak neviem neviem..a že len na jednej to nechápem 😲 Má ešte niektorá taký problém? Zvažujem že návštevu u ortopéda, či? 😀
ahojky 🙂 tak ako vám to ide baby?ja som dnes dokončila level 2 zo shredu a teraz večer mi nestačilo tak som si dala už aj level 3 😀
@sonya16 ja som to predpovedala 😀 ja som krývala hádam aj 2týždne a stále to nieje ešte dobré 😒 necvičím už kôli tomu...ešte aspoň týždeň...
ahoj kočky, potrebujem sa opýtať, neviem, či tomu dobre rozumiem - najprv cvičím level 1 - to isté 30 dní a potom prejdem na level dva? alebo tam v rámci tých 30 dní je to rôzne? ďakujem
Suezana kazdy level cvicis 10 dni takze dokopy 30 dni musis odcvicit
@sonya16 ahoj.mna tiez presne bolel nart na lavej nohe 🙂 vravela som si ze isto to nemam z cvicenia isto by ma bolela aj druha noha a predsa 🙂. ja som si dala 2 dni pauzu a potom mi ta bolest zacala ustupovat.najviac som to citila pri " jumping jacks" .hadam ta ta bolest coskoro prejde
@sonya16 aj ja som mala v druhom levely problém s kolenom a dokonca ma bolel aj priehlavok, či ako sa to volá na nohe. Dala som si pauzu asi dva dni a teraz cvičím každý druhý deň a je to v pohode. A v tom levely som jednoducho vynechávala cviky, pri ktorých som cítila bolesť v kolene. Mňa vlastne ani nebolelo koleno ale skôr pod kolenom. No a teraz cvičím level 3 a to je pohodička....
@lienka2 som rada, ze niesom sama, kto ma kratke/slabe ruky :D no mam pocit, ze su kratke, alebo moja rit je moc velka :D dnes som opat cvicila ale och, na nervy som z toho, uz len nejak odcvicit piatok a sobotu a od pondelka week3, opat nieco nove, tak snad to bude lepsie... zatial sa mi najviac pacil a najlepsie cvicil week1, aj ked to porovnam s 30DS, mozno nakoniec skoncim tak, ze budem cvicit len ten week1a bude :D no nevzdavam to... vdaka za odpoved... tak dovicenia... a inak, ake mas vysledky po cviceni rippedu?
@lubaska21 len to nevzdavaj, odcvic to najlepsie ako len vies a o par dni prejdes na dalsi level 🙂 ja som nepotrebovala velmi schudnut, skor spevniet.. momentalne mam -1cm zo vsadial dole, odkedy cvicim ripped.. momentalne week 4, aj ked napr. dnes som si dala kardio kickbox od jillian miesto rippedu..
ahojte dievcata, potrebujem moralnu podporu... odcvicila som 30 days Shred (este mi chybaju 2 dni) a ani centimeter a kilogram dole... je pravda, ze som tesne pred mrchou, takze som asi aj naliata vodou. ale strasne ma to demotivuje... ako, citim sa ohybnejsia, silnejsia, tusim aj celulitida vyrazne zmizla, len mi chyba nejaky ten motivacny centimeter dole... 😒 ale aspon ma to nabudi prekopat jedalnicek... aj ked u nas sa je celkom zdravo... no siahla som si teraz aj na jedlo, tak som zvedava ci sa to pohne... je tu niekto, kto to mal podobne a chudnutie sa rozbehlo az neskor?
docviceny 1level, wau...akurat som sa merala, trochu som sklamana, ale aj potesena zaroven..sklamana som z mojho brucha, tam zatial neubudlo nic, ale prsia -3cm (hlavne na boku je to aj vidiet, nic mi tam uz netrci), boky -2 a stehna len -0,5cm, ale aj tak som spokojna..vaha -2.1kg. vecer uz velmi nejem a pijem straaasne vela vody 🙂 tak hor sa do dalsieho levelu :D
@meliska urcite neprestavaj... ja som sice mala nejake cm dole po odcviceni 30DSshred viac ako ty, ale podla mna velmi zalezi na tom, v akom "stave" mas telo... mne napr. po cisaraku ostalo velke brucho a z toho som chcela zhodit najviac... po odcviceni som dala dole sice 5cm, ale cakala som po tej drine omnoho viac... tiez som mala mrchu na konci a tiez som nebola potesena, lebo to vyzeralo ze som poslednym levelom neschudla nic, no pomerala som sa az po mrche a centimetre sli dole, telo mas naliate a ja som napr. prve dva dni mrchy ani cvicit nemohla lebo ja mam dost silnu mrchu prve dni a bola som slaba na cvicenie... a na druhej strane shred je na spevnenie - najma na spevnenie tela, ja som si povedala, ze fajn, spevnila som a teraz podme chudnut - cvicim riped week2 a pomaly vidim ako to ide dole... tak nevdzavaj to a chod dalej!
ahojte zeny, planujem zacat cvicit, som 10 tyzdnov po porode, ale chcela som zaroven zmenit aj stravu, co je asi samozrejme, chcem sa teda spytat, je tu niekto, kto sa popri Jilian stravuje podle macingovej?
@lubaska21 no ja este kojim, tak neviem ci aj to nie je trochu brzda, ze moje telo sa sialene snazi zachovat tuky 🙂 a tiez mam problematicke hlavne brucho... pneumatika, ktoru som nikdy nemala.... bleee a aj stehna, ale s tymi sa trapim od puberty. Vahovo som tak, ako pred tehotenstvom, len postava sa cudne pomenila... ale ja to dam... 😎
dievcata neviete kde by som sa dal od jm stianut one week shred? cvicili ste ho uz niektora? dakujeeeem
@sonya16 u nas mame tento isty problem.. len clenok a nart na lavej nohe.. vsetko ostatne sa podarilo rozchodit ale toto nejde. ( My - aj mm cvici so mnou 🙂 )
Dnes koncim level2 a citim sa uplne super. Prvykrat som sa navliekla do "starych"dzinsov :D Brucho samozrejme ostava este ale casom sa da dole aj to.
Inak celulitida z noh mi odisla po 10tich dnoch a to som s nou mala problemy snad aj od matury.. Su hladke, pevne a pre mna krasne.. A co ze je na nich sama stria a maju o par cm viac ako pred babom :P komu sa nepacia nech sa nepozera nie? Merat sa budem radsej aj po lvl3
DRZIM PALCE VSETKYM
ahojte baby , dlho som sa neozvala. nemam sa cim chvalit....co sme doma cca 2 tyzdne tak vobec som necvicila.neni ani casu, nie je to vyhovorka, aj ked ten cas by sa urcite niekde nasiel, viem ... chcem to zmenit, lebo sa citim previnilo a zle. tak sa mi darilo ,ked som bola v zahranici a teraz toto ...ina strava, ziadna disciplina,len same grilovacky. vsetko m,i je take vzacne,strava myslim....ale sme si uz z manzelom povedali , ze dost. len nas maminy vykrmuju .... od zajtra zdravo ...uz mi to nenormalne chyba... 😉
@marfyy si dobra, ze dva tyzdne...ja som skoncila s cvicenim vo februari, lebo som bola tyzden v skole do vecera do siedmej a odvtedy som sa nenastartovala...Strasne sa hanbim... Praca na plny uvazok, strane vela novosti v robite, do toho skola, finisujem s diplomovkou, malo spin a nemam energiu absolutne na nic. Kazdy den dufam, ze s tym cvicenim znovu zacnm. 😀 chyba mi to, dnes ma ale povzbudila kolegyna, ze treba skratka jeden den zacat a pojde to a o dva tyzdne bude dobre. Tak dufam.
@meliska ahoj ja som na tiom tak isto, 30 day shred zajtra koncim 30 den a kg dolu nic, dokonca sa mi zda, ze som pol kila pribrala, cm neviem, nemerala som sa. Ale aspon mam zo seba dobry pocit a zda sa mi, ze mam brucho pevnejsie. Potom zacnem asi 30day ripped, uvidime, ako to pojde dolu, lenze velka noc je pred nami...no neviem, budem musiet odolavat dobrotam 😀 😀 😀 😀
Baby, ako sa cvici 30 day Ripped, su tam 4 level, je medzi tym pauza, ci idem kazdy den ako shred? Dakujem
@mcoya ja som si dala par dni prestavku konkretne 4 a dnes som sa merala a cucuj sa svete na bokoch som stratila 2cm a na bruchu tiez... ale stehna mi ostali, to mam este aj mrchu teraz tak som zvedava, ked skonci, co na to moje telo... asi mu chybala prestavka... ja okrem Jill cvicim aj Bob Harper ABS bonus, to mam hned po Jill ked som este spotena 😉 Tiez idem na Ripped asi zajtra
Baby prosím nehodili by ste mi tu nejaký link na level1,chcem začať ,ale na you tube je toho vela .Je to tento
https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8
@franzziska Nieeeeeeee, 30 day shred2x( ale madzi ními som mala 3 mesiace pauzu keď som vôbec necvičila) to sú dva mesiace a ten six week cvičím asi tiež cca 2 ale nie každý deň, tak už to flákam 🙂