Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

ako zeny, to ste ozaj vsetky uz po prvom tyzdni dali dole tolke cm? bo ja akoze som presne v polke a mam pocit ze nist, mozno tak cm dole z pasu, ked stiahnem brucho, chjoooo, co ma ma motivovat ked nevidim vysledky :(((
ahojte baby aj ja sa chcem pridaaaat 😅
poradte ako sa jak cvici čo to tam valstne okolo toho 😖
mám taký problém 🙂 Nedocvičila som level 2, lebo som ochorela, beriem atb a tak 😲 Mám potom začínať odznova od levelu 1, alebo ako? Strašne mi chýba to cvičenie, ale teplota a upchatý nos, to nie je kombinácia na cvičenie, asi, či? 😀 Ďakujem za rady
A kočky "Veselú Veľkú noc!!!"
ahojte zienky tak idem sa tu pridat aj ja...len mam otazku...som po sekcii , sice uz 11 tyzdnov ale predsa sa pytam..+ vylucne dojcim...je toto cvicenie aj premna ok?????
dakujem
@zuzka82 ahoj. Obcas nakuknem na toto forum a neda mi nepodelit sa s tebou s mojou skusenostou. Tiez som po sekcii uz sice 11 mesiacov. S jill som zacala po 10 mesiacoch od sekcie a ver mi citila som miernu bolest v podbrusku aj jazva ma trochu bolela a tiez som zacala aj trochu krvacat. Po par dnoch to preslo. Podla mna je to velmi skoro zacinat s Jill. Mozno sa to niekomu zda ale je to dost narocne cvicenie. Radsej zacni pomalsie nieco jednoduchsie. 🙂 🙂
Pekny den všetkym kočkam.
ja som cvičila na začiatku po cisárskom od 9 mesiaca 30 dní s Jillian a schudla som síce 2-3 kilá...aj to bolo vidieť, no nejako som nebola spokojná. Tak som prešla na 6 weeks...ale to tiež málo zaberalo, respektíve po dvoch týždňoch som už fičala ako divá a nepotila som sa ani kus....tak som prešla na killer abs a čuduj sa svete kilá idú dole, u mám pôvodnú váhu, zadok, stehná sú ok, no bruško trošku ešte potrebujem dotiahnuť, som zatiaľ na 2 leveli...pokiaľ som správne čítala, tak ked ho zvládnem bez problémov mám ísť na tretí...no to ešte tak 100% nemám zvládnuté, tak verím, že pôjdu dole tuky z bruška ešte. a v treťom ešte viac....uvidíme. Držím všetkým palce, aby vám to šlo rýchlo dole.
@angell2611 dakujem krasne za info...tak radsej este pockam ;)))
@petta87 ahoj, ak si zaciatocnicka, mozes zacat s programom 30 day shred alebo Ripped in 30, tu su info o oboch cviceniach, popisy, info o tom co a ako cvicit:
http://mojetelo.blogspot.sk/2012/09/den-151-152...
http://mojetelo.blogspot.cz/2012/11/jillian-mic...
@viviannka ahoj, ako posluchaju clenky? ja som si musela prave kvoli nim dat teraz pauzu, tento druhy level mi tie moje trochu odrovnal ☹ dokelu, stve ma to, ale kazdym dnom kedy cvicim je to horsie, takze pauza je asi jedine mozne riesenie aby sa to zase dalo do poriadku. nechcem prestat cvicit uplne, budem si davat aspon cviky na brucho a na hornu cast tela, pri ktorych nie su namahane kolena a clenky a snad sa to coskoro upravi
@lucianakoniku uz sme to tu spominali, baby mali problemy s kolenami a clenkami ked cvicili bose.aj ia na vlastnej koži odskúšané, kolena v kybli..potom som dala s poriadnymi teniskami s tlmenim päty a bolesti carovnym prutikom presli..ci cvicis v botaskach?
@sakura77 hej, cvicim v botaskach urcenych na fitness, ale ako tak pozeram, patu moc odpruzenu nemaju. zaujimave ze mna tie kolena a clenky zacali boliet az v druhom leveli. uz som rozmyslala ci si radsej nekupit bezecke topanky, lebo to jillianine cardio je podla mna na nohy rovnaka zataz ako beh...skusim teda vymenit topanky, dufam ze sa to potom spravi 🙂 dik za tip, rada by som sa totiz este k jillian vratila, strasne ma to cvicenie s nou bavi 🙂
@lucianakoniku moze to byt.ja mam nike fitness a taky úplne jak vankusik pod patou co tlmi..mna zacali kolena uz asi tak v 7 dni z prvého levelu pri jumpoch hlavne, to bol brutal..tak drzim.palce nech prejde rychlo 😉
ahojte baby..sem som este neprispievala ale chcem sa nieco opytat 🙂 30 day shred uz mam odcviceny a j to super...na vahe sice skoro nic ale na cm urcite a hlavne brucho mam pevnejsie 🙂 chcem ale cvicit dalej..napr 6 weeks 6 pack...nasla som tam 2 levely...kolko sa cvici jeden a kolko druhy??
@sakura77 presne, u mna to tiez zacalo pri jumpoch a potom tie hopsania cez svihadlo a roznozky v kliku to uz len zhorsovali. dufam aj ja ze to prejde rychlo, teraz davam noham pauzu ale cvicim aspon brucho a hornu cast tela, nejak neviem bez toho cvicenia vydrzat :D
@gretkav ahoj, ja som sice este neodcvicila ani shred ale jillian ma tak nadchla, ze uz som si popredu nastudovala dvdcka ktore vydala :D 6week6pack sa cvici 3 tyzdne prvy level, 3 tyzdne druhy level, cca 5-6 krat za tyzden. vela zdaru, ja zo 6weeku teraz cvicim niektore cviky na brucho a tie ostatne co som videla vyzeraju super aj ked musi to byt riadna makacka. ale ved preto je jillian taka ucinna 🙂
@lucianakoniku ahoj, clenky uz nebolia, mam dlhsiu pauzu, chora som ako pes, ale akonahle sa dam dokopy, zacinam zas, normalne uz mi ani nechyba jest po veceroch a uz mam dole 4kg. Zacnem 2lvl od zaciatku a tiez si asi niektore cviky vynecham a tiez som zvedava na 3level🙂
@lucianakoniku dakujeeeem za odpoved 🙂 mna normalne taketo cviky nudia ale ona vie tak nejak nakopnut ze sa to da a ked je vidno vysledky tak sa hned cloveku viacej chce 🙂 drzim prsteky len tak dalej 🙂
@viviannka ojoj, tak to zelam skore uzdravenie 🙂 teda ale ze 4 kila, to je parada! ja som zatial dole nedala skoro nic, ale velmi ma tesi ze uz nie som taka huspeninova, hlavne na bruchu a cosi vidiet aj na pleciach. ked budes zacinat 2. level, kludne daj vediet, ja hadam dovtedy budem ok s nohami, bude fajn mat sparinga 🙂
@gretkav nie je za co 🙂 ved prave, ma to zenska dobre vymyslene, clovek sa pri nej nenudi. keby som mala stale cvicit to iste, asi by som to po case zabalila, ale to ze rozdelila to cvicenie do levelov, je super vec. som zvedava co na ten 6w6p povies, citala som nan v zasade len pozitivne ohlasy, jedina vec co niektorym vadila bolo prilis divoke kardio ktore moze viest k zraneniam ak to clovek prezenie alebo nerobi dobre...tak nech sa dari a nech sa mozes po siestich tyzdnoch tesit z tehliciek na bruchu ;)
@lucianakoniku mne sa 6w6p tuším najviac páči.som teraz v druhom leveli.zo začiatku to vyzerá na umretie,ale potom je to v pohode.asi si ho dám ešte raz 🙂
Ahojte, teraz som vas objavila a celkom ma to zaujalo. Stahujem z uloz to 30 days shred level 1,2,3 ale kolko sa to ma cvicit??? Myslim kolko dni ktory level, resp.kazdy den sa cvici???
Som 3 mesiace po sekcii, mam po tehu 15 kg navyse, tak snad to pomoze.
Poradte ako zacat???
@miska2603 Miska prvý level cvičíš 10 dní druhý 10 tretí 10 nie je to také zlé dá zabrať ale postupne sa do toho dostaneš ak máš 15 kg navyše tak to ti pôjdu dole aj kilá neboj ja napríklad cvičím od 17.2 a schudla som len 1kg aleja som si chcela len vylepšiť postavu a nadváhu nemám tak preto tá váha je taká ale som veľmi spokojná ako sa pomaličky postava mení k mojej spokojnosti a idem dalej veľmi ma to baví ale ja som vždy športovala ale zdravie mi to dovolilo až po mojej 40 tke opäť začať makať ak budeš mať otázky ozvi sa veľa úspechov prajem a výdrž
@audiova super 🙂 a co vysledky, mas pocit alebo vidis na sebe po tom case co cvicis 6w6p aj nejake zmeny?
Ahojte aj ja poctivo cvičim každý den uz je to vidno a naozaj sa teším 🙂 🙂
Motivacne 🙂
Radsej som sa presne nemerala lebo kedysi ma to dost demotivovalo ked som po tyzdni nevidela vysledky, ale... Jill je uzasnaaaa, isto zacnem o dva tyzdne zase, teraz si davam trosku brejk ale zaver: cvicila som dva mesiace ako sa dalo, min. 5 krat za tyzden (vacsinou cez vikend sme boli niekde mimo) parkrat som sa vratila z dvojky na jednotku, k trojke som sa nedopracovala, prestala som vsetko jest po siestej a vysledok z 46 som na krasnej 40 🙂 som stastna a spokojna
Nechapala som ked som si bola kupovat gate a mm mi doniesol 42 a ja ze velke 🙂 🙂 🙂 🙂
Baby ma Jilian aj nejaky vzorovy jedalnicek ? Lebo ja vôbec neviem co jesť alebo ak viete poradit dakujeeem
@lucianakoniku sa mi zdá že tieto cviky mi najviac zaberajú na bokoch 🙂 preto rozmýšlam že to potiahnem dlhšie
@lucianakoniku ahoj, konecne som zacala zas cvicit, vcera som zacala 2lvl od zaciatku (predtym som stihla asi 2dni) 🙂 chcela som zacat od pondelka, ale ako naschval ma seklo, parada, uz som si myslela, ze sa pretiahne to dalsi tyzden,ale rozchodila som to, uvidim po kolkych dnoch ma zacnu nohy boliet 🙂
Ahoj baby,aj ja som začala cvičiť 1 level,velmi sa mi to páči 😊 mam ale strasnuuu svalovicu...chcem sa vas spytat,cvicite uplne bez prestávky? Nepotrebuje telo aspoň sem tam jeden den pauzu?
Ja cvičím aj 20-30 potom na stacionárnom bicykli.myslite ze to je lepsie pred alebo po Jillian?
Ja si nemôžem dat pauzu ani jeden den lebo mne stačí raz prestať a uz sa nedokopem preto vždy si ju zapnem a ked som po niekoľkých dňoch odrovnana tak necvicim úplne nádoraz len tak si hopkam ale dôležité ze som sa donutila 😀

@lucianakoniku dnes som odcvicila druhy den z 2.levelu (jeden den som necvicila), bolia ma clenky, ale nie az tak, ze by som nemohla cvicit...1.level sa mi pacil viac 🙂, no nie je to med lizat :D da to zabrat a je to tazsie ako jednotka, to je fakt, drzim palce 🙂