icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
ada90
2. máj 2014

Ahojte dnes som nasla tuto temu, zaujala ma, tie co ste po sekcii, kedy ste zacali cvicit? ja sice este po sekcii niesom ale v nedelu resp. pondelok uz budem a zistujem si info, ze kolko tyzdnov, mesiacov treba cakat s cvicenim. tak prosim o odpoved. dakujem 😉

ejuska13
2. máj 2014

@natashkaa ahojky. Ja s manzelom civcime Jillian Michaels Body Revolution a co sa tyka jedalnicka.. tak sa stravujeme: mensie porcie... vela zeleniny, miesto chleba a peciva - maces, ale samozrejme si doprajeme ked mame chut tak aj daco sladke ale neprehaname to .. kusok cokolady. 🙂 dufam ze som pomohla.. drzim palce v cviceni 🙂

natashkaa
2. máj 2014

Ďakujem
@ejuska13

1dorotka1
4. máj 2014

kocky nema niektora z vas DVD body revolution?? rada kupim

1dorotka1
4. máj 2014

@ejuska13 aho chcem sa spýtat ten body revolution cvicite z dvd??

ejuska13
4. máj 2014

@1dorotka1 ahojky mi mame body revolution stiahnute na disk ktory mame ku telke 🙂

sofinka25
4. máj 2014

@natashkaa a ako dlho uz cvicis?

sofinka25
4. máj 2014

@tynamartina mozem sa opytat upravila si aj stravu?

natashkaa
4. máj 2014

@sofinka25 zas moc dlho nie začínam tretí mesiac ale len mesiac cvičim každý den tie dva SIM tak 3x do týždňa

tynamartina
5. máj 2014

@sofinka25 hej upravila , ale nie nijako radikálne, ja sa neviem vzdať pečiva, ráno si ho doprajem aj každý deň. Hlavné jedlo normálne len trošku menšia porcia, desiata, olovrant jogurt, ovocie , zelenina, večera hlavne zelenina a bielkovina a to kludne aj o 19:00. Sladké som vyradila ale občas zhreším, snažila som sa čoko min. 50 percetnú, keď už prišla velká chuť🙂. Tak nech sa darí.

messue
5. máj 2014

@ada90 nad takýmito vecami zatial ani neuvazuj, budes mat dost starosti, a kedy cvicit, budes citit ty sama,kedy sa budes citit ok, sekcia nie je sranda, musis vyckat aspon 2-3 mesiace, podla hojenia, aby si si nenavodila problemy, uzivaj si v prvom rade materstvo a dietatko, ostane pride samo 😉 vela stastia

radkanika
5. máj 2014

Baby, otazka...uz dva dni sa odhodlavam na toto cvicenie, dnes som nabrala odvahu...no nula bodov, dala som 15 minut a aj z toho realne asi 5? zvysok som sedela a cumela na video 😒 moja kondicka nula bodov. Pre info, som po druhom porode uz 8 mes., mala som sekciu, cize doteraz som nerobila absolutne nic...len jem a priberam 😖 tak a teraz moja otazka...je niekto, kto vypluval dusu pri prvom cviceni? lebo teda ked som to pozerala, vyzeralo to tak jednoducho a stratila som motivaciu, ze som nemozna ☹

ludka2007
5. máj 2014

@radkanika cvičila som asi dva týždne, musela som dať pauzu lebo som po operácií pupočného pruhu,neodporučaju po operácií cvičiť 3 mesiace,tak ešte mesiac musím vydržať.Ked som začínala tiez som to nedala hned prvy den,myslim az 3 den som to dala cele,to zvladneš len to hned v prvy den nevzdávaj.Zo začiatku bola aj poriadna svalovka ale potom pohoda.Držím palce

viviannka
6. máj 2014

@radkanika ahoj, ja som sa tiez dlho odhodlavala, najprv som si len pozrela 1lvl zo shred a povedala som si, ze to je aka parada, nic tazke 😀 ...a potom...asi v polovici som vyplula dusu a lapala som po kysliku 😀 na druhy den svalovica ako hrom, zijst dole schodami bolo prestrasne, ale aj tak som cvicila aj s tou svalovicou...na 3den to uz bolo v pohode...teraz koncim 2 level a tesim sa na 3lvl, jem menej, mam 4kg dole aj zopar cm z bokov a prs su tiez prec...takze urcite to nevzdavaj, drzim palce 🙂

eriwap
6. máj 2014

@viviannka @radkanika @ludka2007 ahoj baby ak môžem tiež sa rada pridam k Vám. Dnes mám odcvičrné 2x 1 level a funím ako slon a celá sa trasiem, ale musím to dať, len potrebujem motiváciu. Mám 67 kg ale plno sadla, čiže z váhy ak nič nedám dole neva ale brucho musí zmiznúť!!! Vy ste ako na tom 😉

viviannka
6. máj 2014

@eriwap aj ja potrebujem dat dole brucho, no zatial mi to nejde nejak, iba minimum, ztamad to ide najtazsie, tak budem cvicit a nebudem sa tolko napchavat, aby som ho mala take po akom tuzim 🙂

eriwap
6. máj 2014

@viviannka tak držím palce 😀 nech nám tie cm idú smerom dole

natashkaa
6. máj 2014

Babyyyyyyyyyy 🙂 uz 4cm stehná dole brucho 5cm váha 50kg tesiiiim sa a konečne sa začínam podobat postave pred tehu 🙂

maca86
7. máj 2014

ahojte baby, idem sa pochvalit, ja som od porodu dala dole 20kg 🙂 - to bolo 1/2014, prvych 10 kg slo za mesiac dole ,,samo,, a dalsich som dala od 16.2.2014 do dnes uz vdaka Jillian a samozrejme upravenej strave. Ja som zacala s 30 shred a musim povedat, ze na zaciatku som myslela, ze umrem 😀, ale uz som si na to zvykla a citim, ze sa super zlepsila kondicka a aj sa spravili nejake svaly, takze super, teraz uz cvicim druhy tyzden ripped, v prvom tyzdni som bola stastna ze som to dala bez akejkolvek pauzy, ale tento druhy tyzden 😀 😀 nuz Jillian vydychnut neda, ale tak zase to bude stat za to ked sa to prejavi na postave no nie? tak drzim nam vsetkym palce, nech sa nam aj nadalej dari, pekny den a cviceniu zdar 😎

jankaborka
8. máj 2014

@bombulka200 ahojky,pozeram na tvoje fotky,neuveritelne,takuto stihlucku si ta nepametam🙂 vyzeras supis,ovela mladsie

swennie
8. máj 2014

Zdravim, som 12mesiacov po porode a chcela by som zacat cvicit. Chcem si kupit DVD Jillian, ale je toho strasne vela http://www.gorila.sk/t/search.php?q=jillian+mic..., vie mi niekto poradit, s ktorym zacat? Este dojcim, preto by som chcela skor nieco menej intenzivne. Dakujem 🙂

bombulka200
8. máj 2014

@jankaborka diky pekne jani 🙂 ani nemozes pamätat xi lebo po laure som nevedela schudnut, resp. Nemala som take odhodlanie 🙂

jankaborka
8. máj 2014

@bombulka200 porad ako zacat,na youtube je toho plno ale nevyznam sa

bombulka200
8. máj 2014

@jankaborka nie si v skupinke chudneme s jillian michaels?tam su na boku v označených príspevkoch aj rady s čím ako začať .. ja som začínala kickboxom od jill .. ten som cvičila asi 5 mesiacov aj 4-5x týždenne .. je to len 25 min. ale zapotíš sa 😉

zlatko1
8. máj 2014

@bombulka200 aho...j takze si zacinala s kixboxom a shudla.. si.. lebo ja tiez zacinam a toto sa mi viac paci ako shred..

eriwap
8. máj 2014

@swennie ahoj ja som 15 mesiacov po pôrode a začala som pred 4 dňami cvičiť 30 day shred a tiež dojčím , konečne mi dnes začala ustupovsť svalovka, ale sa zadycham jak kobyla 😀 takze kľudne skús

swennie
9. máj 2014

@eriwap Dakujem krasne za odpoved 🙂 Tiez som sa zamyslala cvicit prave toto a teraz som 100% rozhodnuta. Este raz vdaka ;)

bombulka200
9. máj 2014

@zlatko1 ano 🙂

jankaborka
9. máj 2014

@bombulka200 no nevyznam sa tu ale idem hladat 🙂

tinuskaha
9. máj 2014

dievcata neviete mi poradit kolko g sacharidov by som mala prijat doobedu a poobede??vecer sa ich snazim minimalizovat max.17g.dakujem