icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
viviannka
16. máj 2014

@lucianakoniku mne sa zo zaciatku 3 lvl nepacil, ale uz je to v pohode, uz som si zvykla...potom sa chystam na ripped in 30, urcite nechcem skoncit...musim sa dopracovat k mojej vysnivanej postave, chcem mat konf. velkost 36 🙂....moj 2roc. synator sa ma pytal: mami, ty cvicis? a ja ze: ano...a vies preco mamina cvici? a syn mi vrav:, aby si bola pekna tatikova :D skoro som odpadla 😀 vcera som si kupila akusticke cinky v lidli, ale s tymi moze cvicit, ked su chalani von, lebo inac si ich beru oni 🙂 som rada, ze sa ti dari....ja som sa pred cvicenim odfotila v zrkadle 😀 a odfotim sa potom o mesiac, dva, uvidime, aky bude rozdiel 🙂

ellis21
16. máj 2014

@ancovicka21a hkavne schudnut zo zadku a stehien a zbavit sa celulitidy. No a spevniet. Ja cvicim to na problemove partie tak snad je to ok. Je tam dost posilnovania.

ancovicka21a
16. máj 2014

@ellis21 tak to ja nepotrebujem,ja som chuda ud dost..mne na to stacil v pohode 30 day,a potom mi zacalo chybat,tak hopsam obcas ripped in..ale mne treba spevnit hlavne brucho..takze som sa vrhla na 6w6p..ale tak kazda vieme,ze co treba..a hlavne,ze sa hybeme,to je jedno co to je,ale podstatny je pohyb..drzim ti palce 😉

lienka1601
16. máj 2014

ahojte baby.. asi sa tu o tom uz pisalo ale chapete ze 319 stran :D to sa neda.. takze mam otazky 🙂 kde sa da stiahnut cely level jeden.. a ak sa neda tak ako si dam na youtube level 1 tak kazdy den su ine cviky ci stale to iste? co je na tom videu.. neviem po anj.. dakujem za radu 🙂

maru1453
18. máj 2014

@lienka1601 stiahnut sa da na uloz to su tam vsetky 3 levely kazdy level sa cvici 10 dni ja mam dnes 7 ale z mojou nulovou kondickou si ho dam 14 dni bo tie prve 4 dni bola maxi svalovka a cvicenie take vseliake az teraz to dam naplno

rjanuska01
18. máj 2014

@maru1453 ja som dala dnes 6 deň, ale tiež rozmýšlam nad tým že 1 level dám15 dní 😉 😉 😉moja kondička tiež nič moc 😀 😀 😀ale hádam sa to postupne zlepší

lucianakoniku
18. máj 2014

@katka775 ahoj, ak ti je jill malo na brucho, mozes si k levelu 1 pridat napr. boba harpera, tuna ma taky kratky special na brucho
http://ulozto.cz/xzza5af/bob-harper-beginner-s-...
inac s tym bruchom to nebude lahke, nebud sklamana ked neuvidis vysledky hned, brucho ide dole asi najpomalsie, to je aspon moja skusenost...treba si davat pozor aj na stravu a hlavne vydrzat a nevzdavat to, vysledky urcite pridu len treba trpezlivost.
jillian ma este specialny program na brucho, 6week6pack, pripadne skus mrknut aj ten. vela uspechov pri cviceni zelam 🙂

lucianakoniku
18. máj 2014

@viviannka tak hlasim druhy den 3.levelu odcviceny 🙂 ja tiez chcem urcite po shrede pokracovat, tiez som zozaciatku rozmyslala nad ripped in 30 ale ked tak teraz pozeram na to moje brucho, asi sa mu budem musiet povenovat trochu intenzivnejsie a tak to u mna teraz vyzera na 6week6pack...akurat ked sa s tym budem slimacit tak ako so shredom tak to budem cvicit najmenej 3 mesiace namiesto 6 tyzdnov 🙂 inac zlaty ten tvoj synator, ten to teda krasne povedal 🙂

katka775
19. máj 2014

ja mam dnes predposledny den 1. levelu, s tym bruchom mas asi "lucianakoniku" pravdu, ze ide najpomalsie.... uvidim, ako bude vyzerat po skonceni 30 day shred a keby sa m nahodou malilo 🙂 tak skusim potom pokracovat so 6week6pack... mimochodom, nema niekto link na druhy level zo 6week6pack? ja som na nete nasla len 1.level.. dakujem

monikapd1
19. máj 2014

baby cvicite aj nieco na prsia??

jancaca
19. máj 2014

stalo sa Vám niekomu, že po odcvičení 30 day a 1 levely ripped in, ani cm dole 😠 ? Cvičím zle, alebo .....? Necvičila som síce každý deň, ale pri mojej nadváhe 20 kg, som si myslela, že výsledky sa dostavia. Veď ako čítam, aj svalovicu mávate. Ja som ešte zatiaľ nemala :( A to keď už cvičím, tak poctivo. Spotím sa ako kôň a nič. Potrebovala by som aspoň nejaké motivačné cm dať dole.......poraďte

lucianakoniku
19. máj 2014

@katka775 aha, este som si spomenula ze jillian ma aj dvd Killer abs, da sa najst na ulozto.sk, pozerala som si tie cviky, tiez to nevyzera zle, tak pripadne mozes skusit aj to. 🙂
@monikapd1 ja mam velmi rada jeden cvik z prveho levelu zo shredu-rozpazovanie s jednoruckami, ten si obcas pridam aj teraz po cviceni. inac na prsia su super aj kliky, ale treba dat pozor aby boli ruky sirsie od seba lebo ak su priamo pod pleciami, vtedy zabera viac triceps. kuk napr. tu http://www.fitnesstreneri.sk/cviky-na-prsia alebo tu http://www.trener.sk/fitness/cviky/podla-partii...

audiova
20. máj 2014

@lucianakoniku ja cvičím killer abs level 1 aj to super na boky(mafiny 🙂) tie ma bolia najviac,ale už cvičím s 0,5kg závažiami na nohách a 1kg na rukách.mne sa zdá toto lepšie ako 6w6p.aj to mám odcvičené.uvidím ďalšie leveli 🙂

monikapd1
20. máj 2014

@lucianakoniku dakujem 😉

pegggy
21. máj 2014

baby prosím Vás čo sa odporúča cvičiť po 30days shred? ak ripped tak prečo? nieje ripped už formovanie?

Ďakujem za každú odpoveď.

ammellia
21. máj 2014

@pegggy ripped in 30 je velmi podobny ako 30days shred, takze smelo do toho.

missynka
21. máj 2014

Ahoj baby to len ja mam taku hroznu kondičku,dnes som isla cvičiť a dala som len 8minut,a uz pol hodku citim nohy ale ja to nevzdám každý den budem cvičiť viac a dlhšie dakujem všetkým za odpoved🙂)

katka775
21. máj 2014

@bibi24 dakujem

mimochodom, 1.level mam docviceny, dnes zacinam s dvojkou.... ked som si to pozrela, nevyzera to strasne, ale to som si myslela aj pri jednotke, a teda poriadne som sa zapotila 🙂

bianka...
21. máj 2014

V nedelu som mala docvicit prvy level, ale tak ma bolelo koleno, az pukalo. Dala som si pauzu, uz ma neboli a zajtra chcem docvicit. Z coho, z otrasov co cvicim s Jill, v byte mame plavajucu podlahu a cvicim v botaskach. Ako je lepsie cvivit, bosa?

ammellia
21. máj 2014

@bianka... urcite cvic v botaskach, prevencia urazov.

brontik
21. máj 2014

Ahojte, tak sa opat vraciam do klubu Jillian 🙂 Tri a pol tyzdna po normalnom porode, psychika uz pol roka nastartovana na tento proces chudnutia. Kedy by ste odporucali a s cim ste po porode najskor zacinali? Aspon pomalicky s bruchom a postupne by som zacala aj "hopkat" 30 days....

natashkaa
21. máj 2014

Ahojte dievčatá ja som začala cca 2 mesiace dozadu cvičim poctivo fakt každý den na začiatku som 30 day level 1 dala tak ze som myslela ze je po mne no a dnes ? Uz mi Ripped 4 nestačí. Je neskutočne ako dokáže telo po tak krátkej dobe zosilniet. Mám dole 4 kila dúfam ze sa dostanem na moju váhu 48kg teraz mám 50 kg mozno sa to zda malo ale mám iba 155cm takze na takej výške je to hned vidno. Cítim sa super po mesiaci uz nemám ani po jednom cviceni svalovicu začínala som s pól kilovými činkami dnes mám 2,5 kg a uz ich pomaly necítim takze bojujte oplati sa nevzdavat a hlavne sa nevyhovarat na čas :D ja napríklad beriem lieky ktore len podporujú priberanie a pokial sa človek fakt hýbe a papa normálne naozaj nepriberie CViCEnIU ZDAR a nezabudnite všetko je v hlaveeeeeeeeee

marianna79
22. máj 2014

Ahojte žienky, včera som začala cvičit toto : Jillian Michaels: 6 Week Six-Pack Abs Workout level 1 ako dlho sa to cvičí a kolko je levelov? Je niečo lepšie na brucho ako toto? Dakujem za každú odpoveď.

bibi24
22. máj 2014

Baby, neviete mi prosim poradit. Po 7. odcvicenych dnoch 30 days level 1 ma zacali strasne, ale fakt ze strasne boliet kolena a clenky. Netusim preco, nikdy som take problemy nemala. Dokonca predtym som uz cvicila 6weeks 6 packs a ziadny problem, potom som mala mesiac pauzu a teraz som zacala ten 30 days shred.
Je mozne, ze sa to stalo preto, lebo som jeden den cvicila bosa na parketach?

Dakujem za kazdu radu.

rybka777
22. máj 2014

@marianna79 ahoj, má to dva leveli a každý sa cvičí 3 týždne 🙂 a podľa toho čo chceš s bruchom dosiahnuť. Ono cieleným cvičením na brucho napr. tuk nespáliš, resp. iba minimum, potrebuješ kardio. Ale pokiaľ je tvojím cieľom bruško vyformovať, tak je to super program podľa mňa 🙂 a pokiaľ by si ho kombinovala s kardiom (teda pokiaľ bojuješ s tukom na brušku) tak by to mohlo byť super, ja to po dokončení 30 day shred tiež tak plánujem, pretože najväčší problém mám práve s touto časťou tela 🙄

bianka...
22. máj 2014

@bibi24 aj mna po 9 cviceni bololelo velmi koleno, musela som si dat pauzu, lebo mi to neslo.Dnes som skusala hopkat podla Jill ale boli ma.Este zrejme potrebujem oddych. Cvici, vzdy v botaskach, na plavajucej podlahe.

katty5
22. máj 2014

Ahojte, prosim Vas napisete mi niekto ako sa volaju tie 3 levely ktore si treba stiahnut alebo priamo link? Je ich viacej tak teraz neviem ktore su to, dakujem za info.

rybka777
22. máj 2014
katty5
22. máj 2014

@rybka777 dakujem moc 🙂