icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
radka2882
26. máj 2014

Caute spolutrpitelky. Prave som docvicila Ripped a vysledok je dost zjavny. Konecne mi zmizlo brucho,ktoreho som sa nemohla zbavit,uz ho treba len spevnit. Cele telo mam o dost pevnejsie a celulitida ziadna. Najhorsi bol pre mna 3. level,ale zvladla som to. Jem normalne vsetko,co mi chuti,ale nastastie mam dost hyperaktivnu dcerku a polovnickeho psa,takze vacsinu dna behame este vonku. Zajtra sa chystam na Boba ohladom spevnenia bruska a pokracujem s Jillian. Drzim palceky vsetkym cviciacim a nevzdavajte to. Vysledok stoji za tu drinu. Pekny dnik

biancaneve
26. máj 2014

@radka2882 no ja som v strede II.levelu Ripped in 30, merala som sa ale zmeny ešte nie sú...dúfam, že nejaké však predsa budú.
Pre tie, ktoré to už majú odcvičené, som vlastne v strede celého cvičenia, aké máte skúsenosti s vašimi telesnými reakciami? 😀

henika40
26. máj 2014

@radka2882 ahoj, tvoj prispevok ma zaujal…. ja som 11 mesiacov po porode, behavam, cvicim shred a a este par cvikov na spalovanie… aj som pekne schudla, aj sa zmestim do povodnej konfekcnej velkosti… no to brucho mi este vytrca… jaksi to pekne islo z celeho tela, umerna, ale na brusku - pod pupkom mi ostalo sadielko…. myslis, ze rippred mi pomoze?

radka2882
26. máj 2014

Ja som bola maniacka na zumbu a potom na bokwu. Po porode sa mi nedarilo schudnut ani keby som behala a skakala cely den. Az potom som niekde videla odkaz na Jillian a pozrela som sa na jej stranku. Zacala som hned s Ripped,lebo sa mi to zdalo naj. Ako som pisala,tak je to vpoho,ale ten 3.level som skucala. Cvicim vzdy rano pred pravidelnou vychadzkou a je to. Teraz idem na Shred,aj ked je to v podstate to iste,ale pridavam aj Boba. Neviem si uz predstavit rano bez makacky. Drzim palce a daj vediet,co a ako.

kathrin6
27. máj 2014

Ahojte. chcela som sa spytat s cim je najlepsie zacat od Jill aby som velmi netrpela? mam strasne velku nadvahu a chcem sa jej konecne zbavit.
Dakujem

kathrin6
27. máj 2014

@audiova Ďakujem 🙂

bubca7
28. máj 2014

Ajojte koceny ja tiez cvicim jill ale neviem prvy level uz neviem kolky krat dufam ze konecne uz ho docvicim treba mi do prvej desiatky uz len dva krat zacvicit ,neviem ci som to neprehnala ale zacina ma boliet jedno koleno ako ste na tom vy pekny den zatial😉😉😉

viviannka
28. máj 2014

@lucianakoniku ahoj, no ako ti to ide? ja som dnes skoncila 30day shred, posledny level sa natahoval, namiesto 10dni som cvicila asi 2tyzdne 🙂 nakoniec som sa rozhodla pre 6w6p, kedze to brucho nie a nie zmiznut.....a vraj 6w6p je dobre na to..tak uvidime...dnes som sa odfotila po shrede (fotila som sa aj pred) a normalne je aj vidiet, ze sa to moje telo trosku sformovalo :D som stastna ako blcha...a super je aj to, ze som sa vosla do dalsich nohavic, ktore som nosila este pred svadbou, to je uz aka parada :D kila zatial stoja, ale zatial nevadi, ved oni pojdu dole 😠

rjanuska01
28. máj 2014

@bubca7 ahoj, ja som včera skončila 1 level 😀 ale dala som si ho 15 dní lebo tých prvých 5 to bola bieda 😒 tiež ma začínalo pobolievať koleno na nejaký 7-8 deň ale prešlo to 🙂 🙂 🙂

bubca7
28. máj 2014

@rjanuska01 no asi tak presne aj mme to vychadza dufam ze sa nevzdam dovolenka sa blizi tak dufam ze tam nepojdem ako hroch😉😉😉tiez som.sa skoro spametala 😉jak kazdy rok na poslednu chvilu:-[ ale co uz neskoro ale predsa pekny den

elizabeth22
29. máj 2014

@bibi24 presne ,je to od toho,že si bola neobutá 🙂 stalo sa to aj mne,nenormálna bolesť členkov a noh 🙂 presne!

silvia0310
29. máj 2014

ahojte dievčatá 😉 chudnem od 11.januára ,upravila som stravu a cvičila Jill...váha išla krásne dolu zatial okolo17 kíl menej ,no posledný mesiac som flákala ,nechcelo sa mi cvičiť ,ani stravu som dáko neriešila ,nepribrala som ale do ciela mám ešte daleko ...teda od včera so m dala reštart a dnes už druhý den Jill svalovica sa dostavila ale dúfam že konečne pohnem váhou poriane ,cvičenie dá zabrať ,ale výsledky je vidieť rýchlo ,tak držte palce nech nám to ide smerom nadol 😎

denice
30. máj 2014

Kocky cvicite niektora aj Kickbox od Jillian? Ja ho cvicim asi mesiac ale nie kazdy den tak by som rada vedela ci mate s nim niektora skusenosti a pripadne ci sa vam tvaruje postava rovnako dobre ako pri 30Days Shred alebo Ripped in 30....

ivka104
30. máj 2014

@radka2882 ahoj ,mozes mi prosim poradit....citala som prispevok od teba, asi mas vela odcvicene.....ja som este len zacala s Jill som v prvom leveli, nepotrebujem schudnut mam 62kg, ale spevnit telo.....a ta celulitida ☹ cvicila si pravidelne kazdy den??ked mas take super vysledky, lebo mne sa kvôli praci neda kazdy den.....sice mohla by som,ale az 21.30vecer...dakujem

sliver
30. máj 2014

@radka2882 ako si spokojná so Shred? mne sa zdá že to je lahšie ako ripped... teda ja som začínala ním a občas skúsila ripped a ten mi dal teda dosť zabrať tak som vždy vrátila k shred... teraz makám už iba na rippede ale zdá sa mi že pre kočku čo zvládla ripped je shred krok späť... či sa mýlim?

babucika
30. máj 2014

@audiova ahoj. Chcela by som zacat cvicit s jillian. Ten prvy level sa cvixi kazdy den to iste? 30 dni? Dakujem

viva02
30. máj 2014

Ahojte dievcata, prosim vas, ked chcem zacat cvicit s Jillian, co k tomu potrebujem? Myslim, ake pomocky, cinky a pod.

matamisi
31. máj 2014

@babucika ak myslis Shred tak sa kazdy level cvici 10dni 😉
@viva02 na zaciatok podlozku a cinky potrebujes 😉

ammellia
31. máj 2014

@viva02 ak nemas cinky, stacia aj pet flasky s vodou.

summer8
31. máj 2014

Baby vedeli by ste mi poradiť, prosím? Potrebovala by som vedieť, aké cvičenie od Jillian by bolo vhodné po odcvičení shredu a ripped in, tak aby to bolo zase trochu náročnejšie. ďakujem

viva02
31. máj 2014

@matamisi
@ammellia Dakujem vam. 🙂 A tie cinky alebo flase s vodou maju mat kolko kg?

ellis21
31. máj 2014

Baby, viete mi poradit? Cvicim mesiac jilien trouble zones je to cca hodinka kazdy den. Chudnem, no stehna mi akosi nejdu. Neviete ktore cvicenie od jillien je najlepsie na schudnutie stehien a zadku? Dik

ammellia
31. máj 2014

@viva02 podla tvojej sily. Ak si uplny zaciatocnik, tak skus pol kila-kilo a postupne pridavaj.

19nina05
31. máj 2014

Ahojte, dnes som viděla par videí od Jill a hned sa zapačilo, len neviem kde začat..chcela by som zhodit hlavne z brucha a stehien poradte prosiiim 🙂

eviq
1. jún 2014

Ahojte baby, neviete mi poradiť, či môžem začať s týmito cvičeniami aj keď ešte kojim? Malý ma už takmer 15 mesiacov, tak už to kojenie nie je také intenzívne.

ballenka
1. jún 2014

@eviq iste kludne zacni 🙂

matamisi
1. jún 2014

@viva02 ja som zacinala s kilovimi....
@eviq jasne ja tiez kojim uz rok a z toho 5mesiacov kazdy den cvicim 😵 a mlieka mam habadej 😀

baaabenko
1. jún 2014

Ahojte babulky. Veľmi rada by som s vami začala chudnut🙂 už je to naozaj treba:( hlavné bruško mi zostalo ovisnute a veľké...poradíte mi čo je najúčinnejšie? Dlho som nemohla cvičiť lebo som mala pôrod SC ale už je to ok.môžem sa k vám pridať?

dominikadurinova
1. jún 2014

Ahojte babeny 🙂 pridávam sa k Vám! Doteraz som cvičila sama podľa seba....asi každý druhý deň takú pol hoďku, ale po dnešnom 1. odcvičení levelu 1 Vám teda poviem, že to moje cvičenie bolo len "cvičenie" takže myslím, že výsledky sa dostavia. Urobila som aj prvú foto a ja len verím, že sa mi podarí vydržať 🙂