icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
luca223
2. jún 2014

Ahojte baby som 10 tyzdnov po porode vyzeram ako neforemny hroch. Chcela by som zacat nieco zo sebou robit len vsetko v takej pohodicke kedze dojcim. Myslite ze su tie cviky ok alebo mam skusit zatial tu jogu od jill bez toho skakania bo to asi nezvladnem este koli prsiam plnym.vdaka za kazde info 🙂

jancaca
2. jún 2014

@silvia0310 máš môj obdiv. Ja cvičím od začiatku marca a nezhodila som ani kilo. Neviem ako je to možné, ale už asi týždeň necvičím. Detičky sú choré tak sa mi to snáď dnes večer podarí. Upravujem aj stravu, postupne. Pečivo len ráno, sladkosti som vylúčila, zatiaľ ale len jeden deň. Uvidím, ako dlho vydržím a či sa niečo na mne pohne. Držím palce, nech idú kilečká dole.

m.i.r.i
2. jún 2014

@jancaca ja som tiez cvicila a nezhodila som ani gram a ani cm..po viac ako mesiaci kazdodenneho cvicenia...tak som s tym prestala a dala sa len na zmenu stravy, bez cvicenia...a za 3 mesiace mam dole 10 kg...cvicit idem teraz, uz iste nic dole nepojde, tak idem uz zas na to, ze to idem spevnovat...ja ked cvicim, tak nic neschudnem...tiez mi to pripada divne a obdivujem vsetky co pisu kolko zhodili cvicenim

silvia0310
2. jún 2014

@jancaca ja cvičím ale upravila som aj stravu a veeeľa čistej vody ,vylúčila sladkosti a pečivo ,tak je to upravené z každej strany ,preto mi išlo dolu ,ale mesiac už stagnujem ,tak som si dala 30 SD.. 😎

babucika
3. jún 2014

@matamisi dakujem za odpoved. Dnes som zacvicila prvu polhodinku. ako casto sa odporuca cvicit? Kazdy druhy den ci castejsie? Alebo podla toho ako budem vladat?

rjanuska01
4. jún 2014

@babucika ja som tiež začala cvičiť a zatiaľ cvičím každý deň 😀

matamisi
4. jún 2014

@babucika ja cvicim 6 krat v tyzdni ,takze jeden den mam pauzu... 😉

babucika
4. jún 2014

@rjanuska01
@matamisi dakujem dievcata skusim aj ja si dnes opat zacvivit hoci mam svalovicu zo vcera 😉

rjanuska01
4. jún 2014

@babucika po pár dňoch cvičenia ti svalovica prejde 😉 len to treba vydržať, tak držím palčeky nech sa darí 😀

a5015698
4. jún 2014
a5015698
4. jún 2014
babucika
4. jún 2014

@rjanuska01 dakujem za povzbudive slova. Cvicila som aj dnes ale mam riadnu svalovicu. Bohuzial nemam kondicku ale nezvdavam to. Po akom case sa u teba ukazali vysledky? Budem sa snazit zacvicit si aj zajtra ale priznavam spotim sa pri cvikoch kvalitne 😉

meinkonka
4. jún 2014

ahojte, tak aj ja som uz zacala s Jill. Celkom prijemne je to, mam za sebou prve 2 dni, po prvom svalovka, a dnes, po druhom som chodila ako drevo a to som predtym cvicievala, len som mala dlhsiu pauzu 😀 😀 😀 dnes dam zasa tak som zvedava 😝 ale chyba mi tam viac cvikov na brucho, najviac citim nohy, ruky len trosku a brucho vobec

rjanuska01
4. jún 2014

@babucika ja som prvý level cvičila 15 dní lebo kondička u mňa bola tiež biedna 😀. Teraz cvičím druhý level už ôsmy deň a už na sebe maličké výsledky vidím 😅, ale tiež mám niekedy pocit že to nedám 😀 a potím sa tiež stále poriadne 😀 😀 😀

matamisi
4. jún 2014

@babucika musis cvicit dalej aj cez svalovku....ja som uz po 2 tyzdnoch vydela zmenu 😉

jancaca
4. jún 2014

@silvia0310 pečivo som celkom nevylúčila, ale jem iba na raňajky celozrnné alebo špaldové pečivo, a postupne nahrádzam bielu múku pri varení, resp. varím dvojmo mne bez múky a ostatným ako obyčajne, ale už si aj manžel zvyká, že jedlo má inú farbu, tak už toľko nefrfle 🙂 Obyčajnú ryžu som si nahradila nelúpanou.....akurát s cestovinami je problém. Bývam na dedine a ťažko tu kúpiť celozrnné cestoviny....tak to asi skúsim cez nejaký e-shop. A problémom sú u mňa sladkosti. Ale veľmi sa snažím ich nejesť......

lalinka323
5. jún 2014

Baby ktorá chcete,mám ešte štyri koktejly na chudnutie značky HERBALIFE...ja sama som zhodila desať kil,má sa užívať miesto raňajok a večere,ja som len miesto večere a pekne to zabralo,takže mi zvýšilo,keby ste chceli tak mi napište IP , prichute :matacokolada,jahoda,vanilka,jablko škorica,cena 57 eur,plus poštovné 😵

bubca7
5. jún 2014

Ajojte koceny zacala som druhu desinu jill a masaker normalne dom nevladala a mala som problemy cvicit tie vykopy na nohy sla som dole a mala som problem sa postavit normalne som mala chut sa na to vybodnut ale osom si povedala ze to musim dat ako ste na tom vy dnes vecer sa chystam zacvicit ale zato citim zadok a to som vela necvicila na nohy dajte vediet

rjanuska01
5. jún 2014

@bubca7 ja som dnes odcvičila 9 deň z druhého levelu ale na začiatku tohto druhého som tiež mala chuť sa na to vykašlať ale vydržala som a som rada, držím palce až to zvládneš prvé dni sú hrozné ale neboj potom sa to zlepší 😀 😀 😀

bubca7
5. jún 2014

@rjanuska01 normalne ako cvicim tak citim cele telo a ked skoncim chrbat neskutocne ale aspon sa snazim

bubca7
5. jún 2014

Ale vcera som cvicila a dnes citim brucho a trosku zadok😉

alexis13
5. jún 2014

ja som vcera zacala na stepery , dnes prvy level prvy den jillian a hotova som =D tesim ze som sa konecne nato dala

babucika
5. jún 2014

@matamisi
@rjanuska01 ahojte dievcata. Dnes som opat cvicila hoci som cez.den mala svalovicu. Ja som pocitila zmenu uz po prvom dni.ako nie na vyzore ale na svaloch 😀 . A citim ze drzanie tela sa mi zlepsilo. A dnes sa mi aj lahsie cvicilo. Aj drepy som robia hlbsie a celkovo to bolo fajn 😉 ale spotila som sa opat 😀

bubca7
5. jún 2014

Tak koceny dnes druhy den akurat som docvicila vykopy na nohy masaker ale snazila som sa a este som si dala cviky na zadok ale pravu stranu zadku citit riadne ale uz mi to slo myslim lepsie ako vcera ale funela som jak slon zatial pekny vecer😉

bubca7
5. jún 2014

Tak koceny dnes druhy den akurat som docvicila vykopy na nohy masaker ale snazila som sa a este som si dala cviky na zadok ale pravu stranu zadku citit riadne ale uz mi to slo myslim lepsie ako vcera ale funela som jak slon zatial pekny vecer😉

bar12
5. jún 2014

Ahojte baby, tak aj ja som vcera zacala po mesacnom odhodlavani sa a kedze som nemala doma pollitrovky, pouzila som pri cviceni 1,5 litrove flase, takze som dnes ledva dvihla maleho :D neviem ci vy, co uz mate nejake tie tyzdne za sebou to nepocitujete, ale mne to na zaciatok pride celkom makacka cvicit kazdy den, myslim, ze aspon prvy tyzden by sa malo kazdy druhy, nech tie svaly aj zregeneruju.. No dnes som necvicila, lebo som bola s malym na bicykli a celkom som si dala zabrat, to uz by som nezvladla :D

bar12
5. jún 2014

@luca223 ak mozem poradit, tak nieco pohodovejsie kvoli kojeniu 🙂 mna kojenie strasne vystavovalo, nemala som energiu ani pomysliet na cvicenie, ale ak citis, ze ju mas, tak naozaj len nejake natahovacky, trochu posilnovania, nie velmi aerobne, z ktoreho by si chudla, na to budes mat este dost casu 🙂 uzivaj drobceka 🙂

dominikadurinova
5. jún 2014

Ahojte! Dnes mám za sebou piate cvičenie L1, po prvých dvoch som myslela, že si pristupím jazyk, ale prekonala som to a teraz je to už v pohode...už sa teším na L2 a hlavne....NEVZDÁM SA BEZ BOJA!!! A cítim sa fantasticky 🙂 a ak prídu výsledky bude to ešte lepšie 🙂

ammellia
6. jún 2014

@bar12 pokojne cvic tak, ako ti vyhovuje. Urcite minimalne 1 den v tyzdni treba volno.

maru1453
6. jún 2014

baby odkial sa da stiahnut riped in 30 na uloz to je len vo romat MP3 a ja si neviem zmenit koncovku na iny format ☹