icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
lenoci88
6. jún 2014

Kde a ako by som si ju stiahla, poradíte mi prosím

riamim
6. jún 2014

Ahojte. Vie mi niekto poradiť, kde nájdem 6 weeks 6 packs komplet? Zatiaľ som našla na youtube len level 1. Ďakujem. 🙂

biancaneve
7. jún 2014

@riamim myslím že na www.uložto

riamim
7. jún 2014

@biancaneve Tam je len jednotka.

gubcikova
9. jún 2014

tak po 2 mes.cvičenia.odcvičené shred in 30 a ripped in 30 (aby zase neboli komenty že si mením tetovanie 🙂 tak prvé foto zrkadlové)

spolu - 2,5kg
brucho cez pupok -5cm
cez tú previsnutú pneumatiku -7cm
stehno hore pod zadkom-4,5cm
nad kolenom -4cm
cez zadok -4cm

sliver
9. jún 2014

@gubcikova parádička, blahoželám!!! krása

messue
9. jún 2014

@gubcikova super, pekna zmena, a upravila si aj stravu? a co sa chystas dalej cvicit?

m.i.r.i
9. jún 2014

@gubcikova parada...aj ja chceeeem ...skoda, ze na mna to cvicenie neposobi....nadhera ale...vidno velmi rozdiel

andelok
9. jún 2014

@audiova Ahoj, vedela by si mi prosim v kratkosti vysvetlit, ako sa cvici 30 days shred? Videla som tvoje linky na tri videa na youtube: level 1,2 a 3. Akym sposobom sa cvicia? 10 dni po sebe level 1, potom 10 dni level 2 alebo tak nejako? Dakujem 🙂

audiova
9. jún 2014

@andelok ano každý sa cvičí 10dní ,vkuse bez prestávky,tak to potom je 30dní.ale nič sa nestane keď si dáš medzi levelmi deň volna 🙂

mhas
9. jún 2014

@andelok Tak ako si napísala.. Program 30days shred obsahuje 3 levely, každý trvá 10 dní. Čiže 10+10+10. Hotovo. 🙂

andelok
9. jún 2014

@audiova Dakujem za rychlu odpoved 😉 Mas to aj osobne odskusane? Videla si po tych 30 dnoch aj konkretne vysledky?

audiova
9. jún 2014

@andelok mám,len tie cm idú stráááášne pomaly. niektoré tu strácajú cm zo dňa na deň a na mne sa držia sv..e 🙂 .mám odcvičené shred,ripped,6w6p a teraz cvičím killer abs.ten sa mi páči tuším najviac.baví ma to ,lebo je to len cca 30min.na viac nemám čas.cvičím večer o 8 hodine 🙂

gubcikova
9. jún 2014

@messue idem od dnes na 6week 6 pack.stravu moc nie
@m.i.r.i dakujem

bubca7
9. jún 2014

Koceny ja som sa konecne dostala do druheho levelu len mam problem s vykopmi na nohy aj ked sa snazim prvy den som mala chut stym prastit normalne som nevladala cely vikend som necvicila a ani dnes tak dufam ze zajtra ale cvicit v takom teple masaker co????

orchi_dea
10. jún 2014

@gubcikova waaaau super vysledky, len tak dalej. Moja chyba bola,ze som sa neodfotila pred tym, ale cvicenie je super!!!

sliver
10. jún 2014

@orchi_dea jojo aj moja chyba že som sa neodfotila predtým 😒 ale mám podobné výsledky ako "gubcikova"

cvičenie je paráda... len teraz ťažko v tomto horku mi to nejde 😒 včera som bola mokrá do 3min a po 13min som tým praštila....

slniecko2
10. jún 2014

@gubcikova ahoj, tak ja som začala tiež cvičiť, po troch deťoch sa už nabalilo a nejde to dole 😒 Ja som to ale pochopila tak, že to sa cvičí 5 dní v kuse, potom 2 dni voľno a zase 30dní dokopy. A to sa cvičí iba ten level 1 alebo ako? veľká vďaka za tip

gubcikova
10. jún 2014

@slniecko2 sú dva leveli 1 level sa cvičí 15 dní.5 dní cvičíš 2 dni voľno

slniecko2
10. jún 2014

@gubcikova dakujem velmi pekne za pomoc. a inak velmi ta chvalim, ako si krasne schudla!!! si inspiraciou 😵

lucka011
10. jún 2014

@gubcikova Ahoj. Trochu som si tu citala lebo dnes som zacala aj ja s nou cvicit . A tato tvoja premena ma este viac nakopla. Krasna zmena. Cvicila si podstivo kazdy den ako sa ma? Ci si si robila aj prestavky? A kolko kg cinky pouzibas? Dakujem

messue
11. jún 2014

@gubcikova @slniecko2 myslíte 6 W 6P? ten sa má cvicit 3 týždne 1 level , a 3 týždne 2 level a to každý deň okrem nedele.......

gubcikova
11. jún 2014

@lucka011 ahoj.dakujem.no tak cvičila som s prestávkami.najprv ma bolel členok,potom kolená,potom chrípka.tak tam boli aj pauzi

gubcikova
11. jún 2014

@messue ten sa cvičí 1level 15 dní.čiže 5 dní cvičíš 2 dni voľna.ripped in 30 sa cvičí 6 dní a deň voľna

messue
11. jún 2014

@gubcikova ok, a ked sa to ma cvicit 6 týzdnov? takze 1 level 15 dni, potom 2 level 15, a zvysne dni ako? všelijako sa pise, clovek je potom zmateny , dik 🙂

gubcikova
11. jún 2014

@messue ja čo som všade našla napísané tak dokopy cvičíš 30dní a voľno je 12dní takže to aj vychádza

messue
11. jún 2014

kočky a banish fat boost metabolism ste niektora cvicili? ake ste mali po nom vysledky? ja som ho začala, ale asi ho treba s niecim kombinovat, rozmyslam nad tým 6w6p.....

dagmar15
11. jún 2014

Ba by s čím ste začli od Jill cvičit ? od body revolution alebo? dajte vediet dakujem

dominikadurinova
11. jún 2014

@gubcikova tak to je paráda teda 🙂 pre mňa inšpirácia! Gratulujem a držím palec! Ja som síce iba na začiatku, ale je to fajn 🙂

bubca7
11. jún 2014

@messue koceny a nechcete nam tu hodit aj link aby sme boli a my v obraze prosiiiiim daaakuujemmm😉😉😉😉😉😉😉😉