Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@lucka011 ja som tiež nedávala pauzu 😉 snažila som sa to nejako odcvičiť aj keď to išlo ťažko 😖 dnes som začala tretí level 😀
@rjanuska01 aj ja sa budem snazit to rozcvicit. Pocas toho si to nejako neuvedomujem iba ked si mam ist rychlo lahnut alebo sa postavit. Ale potom cez den...uf..
A vidis uz na sebe nejaky rozdiel? Ja som dnes odcvicila len treti den
Prispievam a s radostou sa delim o moj uspech 😉 po odcvicenom 30day shrede a ripped in 30 mam -5g, boky -4cm, stehna -3cm, pas -3cm. nuz nie je to vela, ale su to kila, ktore som mala na sebe roky s presvedcenim, ze sa NEDAJU dat dole...a preto pokracujem, mam v plane este tak 4-5kil dat dole. vzdy som bola skor krv a mlieko a teda velmi vyrysovane ci vychudnute zeny sa mi nepacia, tak primerane. aj ked mam o 2 cisla mensiu velkost rifli, este stale je kam sa posuvat 😉 cvicim 5-6x tyzdenne, po dosiahnuti ciela dufam, ze navyk cvicit mi ostane a budem chciet sa udrziavat tak zvolnim tempo na 3x, to by mohlo stacit. kolko ste schudli vy po oboch cviceniach?
@c15211b8 cvicenie je rozdelene na 4 tyzdne. kazdy sa cvici max 5-6x, urcite je potrebny den oodychu, ako prizvukuje sama Jil. na youtube je cely ripped po tyzdnoch, week 1, 2, 3, 4. vela zdaru! 🙂 je to take dynamickejsie tym, ze sa to necvici 10 dni nezunuje sa ti to, je aj tazsi podla mna, preto ozaj odporucam ist v tom poradi, ze najprv shred a potom ripped.
Cítim zmenu, cítim zmenu!!! Ja som taká šťastná, že som sa musela pochváliť 🙂 🙂 🙂
Dnes som síce len na štvrtom dni, ale svalovka zrazu ako zázrakom minimálna a viac vládzem. Mne sa tomu až nechce veriť. Už som tam zrazu nestála so slzami v očiach a nesledovala kedy cvik skončí, ale sústredila som sa na cvičenie a zrazu už bolo treba cvičiť niečo iné.. A už som sa nepredýchavala kým vysvetlí čo ideme cvičiť, ale začala som vždy o to skôr.. Určite je to pre mňa stále náročné, ale ide to lepšie...
Ja normálne rozmýšľam či som cvičila správne,keď to takto.... 😕
Ale aj tak som šťastná.. uvidíme zajtra.. 😎
@viviannka Ahoooj dlho som sa tu neukazala, ale hlasim: Shred odcviceny!!! 🙂 🙂 🙂 v pondelok som si dala posledny den tretieho levelu. Myslela som si ze to stihnem skor ale nedalo sa. Nuz ale musim povedat ze ten Shred je zazrak, mne teda pomohol neskutocne. Budem mat sice este na sebe co robit, ale pomohlo mi to dat dole posledne 2 kila s ktorymi som bojovala a z toho, ze uz nie som taka mlandrava, sa strasne tesim. Na rukach sa mi normalne vyrysovali plecia a biceps, joj uzasne 🙂 a teraz sa chcem pustit zase do toho brucha nestastneho, aby zmizla ta kozna riasa co tam este je :D
Ako sa ti dari so 6w6p? Stale sa rozhodujem medzi nim a Killer abs...
@lucianakoniku ahoj, tak blahozelaaaam 🙂 no ja som zo 6w6p odcvicila asi 4 dni a potom som uz necvicila...a uz ani necvicim :( chyba mi to , ale vyzera to tak, ze budeme mat mimi, ale vyzera to vselijak, tak nic nechcem podcenit...ak bude vsetko ok, tak som uz pozerala nejake cviky pre tehu....no na jill urcite nezabudnem 🙂 a hned ako to bude mozne tak sa do toho pustam znovu 🙂
@lucianakoniku okrem tych kil, co si schudla, si videla aj zmeny na stehnach, zadku aj bruchu? To su totiz partie, z ktorych potrebujem dat dole, tak snad sa mi to po skonceni 30DS podari 🙂
Ahojte. Viete čo by ma zaujímalo? Či ste pri tých skokoch akože cez švihadlo používali aj to švihadlo, či ste len skákali ako oni..
@viviannka juuuuj tak to je teda paradna novina! 🙂 🙂 🙂 tak drzim moc palce nech vsetko dobre dopadne 🙂 sranda, lebo mne to docvicenie shredu trvalo tak dlho lebo som si myslela ze som asi tehotna :D nakoniec sa ale ukazalo ze to bol len plany poplach. ktovie, mozno vas budeme tiez coskoro nasledovat 🙂 to cvicenie pre tehu ma bude zaujimat, ak budes moct cvicit, urcite daj vediet ako ti to ide 🙂 ja som pocas prveho tehotenstva mala velke plany s cvicenim ale nakoniec to nevyslo, snad pri druhom to bude ine 🙂 tak este raz gratulujem a drz sa!!! 🙂
@janci27 ahoj, zmeny su, najvacsia zmena bola na bokoch, tam mi odisli z obvodu 3cm, zo stehien 1,5cm a brucho je na cm zahadne rovnake ale trochu slo dole aj z neho. urcite som stihlejsia ako pred 30ds, neboj, urcite budes po shrede vidiet zmenu. ja som mala pocit, ze pocas prveho levelu sa nemenilo nic, ale ku koncu druheho som zrazu obliekla nohavice ktore som nosila pred tehotenstvom, vtedy som zacala vidiet ze vysledky prichadzaju 🙂 radost mi urobili tie stehna, to je odjakziva moja problemova partia, velmi ma prekvapilo a povzbudilo ze som nasla sposob ako ich trochu zosekat 🙂 s bruchom je to najvacsi boj, ale u mna aj preto, lebo v poslednej dobe som nabehla na klasicku stravu (zase jedavam pecivo, aj z bielej muky, obcas aj nejaka sladkost, prilohy k jedlam klasika ryza, zemiaky...), neviem sa nakopnut na upravu jedalnicka, to mam teraz ako osobnu vyzvu c.1 🙂 inac, ja som shred cvicila dva mesiace, cca tri krat do tyzdna a pomohol mi aj tak, kazdy den som cvicit nestihala, takto malo aj telo trochu casu na regeneraciu
@lucka011 ja skacem bez svihadla, pre mna je to rozhodne tak lepsie, na svihadlo som nemehlo, s nim by som urcite zdemolovala celu obyvacku :D
@lucianakoniku dakujem za info..aha, takze ty si to necvicievala kazdy den pocas tych 30 dni? to je super, ze si aj napriek tomu mala take dobre vysledky..ja sa urcite chystam aj na upravu jedalnicka..zacinam Detox podla Macingovej. Uz som to raz absolvovala a s vysledkami som bola velmi spokojna, ci uz po stranke schudnutia a aj lepsie som sa citila. Kedze telo potrebuje aj spevnit, tak chcem podstupit tieto cviky, snad mi to potom vydrzi aj po skonceni 30DS a budem pokracovat v dalsich jej cvikoch..toho casu je fakt malo, musim si z neho niekde ukrojit, aby bolo aj na cvicenie aspon tych 30 min 🙂
@janci27 no, povodne som mala v plane cvicit kazdy den, ale jednak som to kazdy den nestihala, cvicit a riesit domacnost mozem len ked drobec spi, takze aby som stihala doma aj cvicenie, tie tri razy do tyzdna su pre mna take optimalne. no a okrem toho, cvicit kazdy den, hoci aj len 30 minut sa mi zda byt fyzicky celkom narocne, hlavne ked cely den skacem okolo maleho a sporaka 🙂 nie ze by sa mi chcelo cvicenie flakat, praveze ma to velmi bavi, ale myslim ze telo si potrebuje aj oddychnut a zregenerovat. Som si ista, ze ked upravis jedalnicek, vysledky urcite uvidis. Na spevnenie je shred fantasticky, ja som napriklad na bruchu citila uz pocas prveho levelu ze je pevnejsie, a postupne sa mi spevnili aj svaly na nohach a rukach. Na vyrysovani svalov ale musim este stale pracovat, na to len shred nestaci, ale ja si ho fakt neviem vynachvalit, na start do budovania noveho tela je to skvele cvicenie, lebo tie vysledky po tych tridsiatich razoch fakt su. A ty teraz so shredom zacinas alebo uz cvicis?
ahojte baby ja som dnes 3.den Shred level 1, mam straaasnu svalovicu ale ako citam pojdem dalej bez prestavky snad sa to rozchodi 🙂) baby ake mate skusenosti vysledky po absolvovani shred 1? ja idem po 30dnoch na IVF tak uz nebudem moct cvicit.ale chcela som dovtedy vyskusat aspon ten shred..aby som zhodila kila co som nabrala pocas 1.IVF 🙂 celkom ma to aj bavi a ta polhodinka ubehne dost rychlo
@lucianakoniku ja estelen zacinam, preto som velmi zvedava, kedy uvidim vysledky 🙂 celkom si ma namotivovala tvojimi vysledkami, tak snad mi to vydrzi. Predtym som skusala zacinat asi na 3-krat, ale pre nedostatok casu som aj rychlo skoncila..teraz som si dala zavazok, ze uz to teraz musim dat 🙂
@ajajajuska parádička!!
vyhrabala som dake fotky...nerada zvecnujem celu svoju postavu..cize prva foto presne leto dva roky dozadu, a terajsia. na prvej som uz bola tehotna, len som to este nevedela;)) cvicit som zacala v marci tohto roku, ked mala dcera 11mesiacov, stale kojim. ubytok zatial 6kil, odcvicene 30day shred a ripped in 30. momentalne cvicim shred with weights, ale o tyzden ideme na cele leto prec tak cvicenie budem zrejme flakat 😉
@ajajajuska super zmena mala si aj upravenu stravu? ja mam za sebou shred 30 a zajtra mam ukonceny 2 level z ripedin 30 al zatial zmena ziadna ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@maru1453 jasne, aj stravu, bez toho by to nešlo, uz som prišla na to že strava je základ, cvičenie je len bonus k tomu, ale bez upravenej stravy by určite neboli take výsledky 🙂
@standu ďakujem 🙂
@smoulinka13 Ahoj, ja idem dnes 4. den 30 days shred level 1 a vcera som mala taku svalovicu, ze som si musela dat paralen, aby som vobec mohla ist s dcerkou na prechadzku 😀 Vcera som sa snazila cvicit podla tej baby, co necvici naplno a celkom sa to dalo aj so svalovicou 🙂
Ahojte, dievcata t...som v poslednom deviatom mesiaci tehotenstva a uz teraz vidim, ze budem mat co zhadzovat ,lebo som pribrala takmer 20 kil... 😢 cize ratam,ze nejakych 10 kil aj viac, bude musiet ist dolu po porode...chcem sa vasspytat, ci sa tieto cviky podla Jill daju cvicit aj pocas kojenia alebo az po jeho ukonceni, alebo budem moct s nimi zacat po nejakom mesiaci od porodu? ake su vase nazory? som prvorodicka,takze moje skusenosti su nulove..dakujem za kazdy vas nazor 🙂
@andelok ahoj veru ta svalovica bola hrozna aj u mna,ani som nevladala chodit 🙂)) ale uz je to ok, uz mi pride ten level 1 velmi jednoduchy xixi...ja som sucasne s Jilian zacala cvicit aj brusaky, 30 dnova vyzva ak poznas, a po tyzdni uz vidim vysledky, hlavne na bruchu..co sa velmi cudujem ale som rada 🙂 treba len vydrzat. Obedzila som aj sladke a po 18 nejem a celkom to ide.
@lucka011 presne aj ja som to tak mala 🙂 teraz mi pride ten level 1 akysi lahky a potrebujem viac xixi
@majka.capicik nu moja, ak budes plna energie tak cvic hoci aj hned po skonceni sestonedelia 😉 ja som zacala cvicit ked mala mala 11mes a uz ustaleny normalny rezim aj som bola uz viac vyspata. mame este starsiu dceru a domacnost a to vsetko..no nevladala som skor. ale som rada, ze som sa nakopla teraz cvicim uz 4ty mesiac 5-6x tyzdenne, stale kojim na poziadanie takze cvicenie nam na mlieko vplyv.

Ahojte. Cvicili ste na zaciatku aj cez prisernu svalovku? Muz mi tvrdi, ze by som si mala dat pauzu, aby si svaly oddychli,ale ja nechcem. Bojim sa ze ked si dam den, tak z toho budu aj tri. Len mam pocit ze je kazdym dnom horsia, ist po schodoch, alebo sadnut si na stolicku, normalne do placu mi je.. Rozcvici sa to? Dakujem