icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
maru1453
22. jún 2014

@smoulinka13 prosim ta co je to ta 30 dnova vyzva? 😒

anaviky
22. jún 2014

Som vyše 3mesiac po pôrode a snažím sa čosi zhodiť a spevniť,začala som len pred pr dňami,ale to cvičenie má nebavilo a išla som túto tému,niečo som prečítala a cítim sa plná energie z tých vašich výsledkov 🙂... stravu mám trochu upravenú,hlavne sa snažím menej a viac krát za deň a bez sladkosti... takže zajtra to olejnej s začína s vami 🙂

valy
23. jún 2014

baby, mate super vysledky, je to obdivuhodne 🙂

majka.capicik
23. jún 2014

@standu dakujem velmi pekne 🙂 ved to, otazka je ,ako to budem vsetko stihat a zvladat...mozno budem rada, ked zvladnem ten kolotoc doma okolo maleho ...ale cvicit a schudnut urcite chcem, lebo mam hrozu z toho,ze teraz pri mensich schodoch fucim ako slon...

smoulinka13
23. jún 2014

@maru1453 ahoj, to su brusaky, kazdy den pridavas...skusim poslat

smoulinka13
23. jún 2014

@maru1453 momenatalne som na 13.den a mozem potvrdit, brucho mam uplne ine, krajsie 🙂 spajam tieto brusaky s cvicienim Jilian

maru1453
23. jún 2014

@smoulinka13 to prkno su kliky?

standu
23. jún 2014

@maru1453 prkno je doska cize plank, obr v strede.len drzis 😉

standu
23. jún 2014

@majka.capicik smozrejme, ako sa budes citit a ako budes stihat.ta polhodinka denne je moja aj keby co bolo, cvicim s Jill preto. dlhsie nestiham, mala spava tak max hodinu vkuse a ked sa chcem este osprchovat tak fakt stiham len 30min cvicit. ale zato 6x tyzdenne plus raz chodim s kamaratkou na aerobic.

majka.capicik
23. jún 2014

@standu super, ze mas s kym chodit..ked su dvaja,hned to ide lahsie, aj psychika je uplne ina...ja nemam s kym chodit,to je horsie...snad to nejak vydrzim a zatnem sa aj s podporou tejto skupiny 🙂

dada1252
23. jún 2014

@smoulinka13 ahoj,, a Jilien čo cvičíš,, stačí ten 30 day and shered? alebo cvičíš niečo iné

smoulinka13
23. jún 2014

@maru1453 to prkno je ze v takej polohe drzis...je to dost namahave vydrzat, i ked sa to zda nic..ale ledva to vydrzim..

smoulinka13
23. jún 2014

@dada1252 ja zatial cvicim len ten shred, som na 2. leveli...plus to vyzvu..a fakt vidiet zmenu comu sa velmi tesim 🙂

maru1453
23. jún 2014

baby co cvicite jillian ale nie z 50 kg ale z 80 kg ostali aj vam take mlandrave brucha? ci ako to mam povedat ,pred cvicenim bolo velke ,ale tvrde teraz je tiez velke ,ale take makke ta slaninka je uplne taka ako vata 😒 😒 😒 😒

slovanka2508
23. jún 2014

Milé dámy, pripájam sa k Vám....od marca som sa rozhodla zhazovať nadbytočné kilá. Je ich dosť...Radikálne som zmenila stravovanie, pripojila beh a naozaj, za 2 mesiace som zhodila 11 kg. Laždý si to všimol, všetci ma chvália, ako dobre vyzerám, čo je neuvariteľná vec, no a tak som si začala občas aj dopriavať odmenu....a chudnutie sa zastavilo ☹ Nepriberám síce, lebo sa stále snažím jesť zdravo, no beh ma nebaví a tak som ho už po mesiaci zrušila....No chcela by som zase začať pekne chudnúť, je toho na mne ešte dosť. Dosť dlho som sa na Jill odhodlávala - skoro dva mesiace, ale dnes som sa na to konečne dala....odcičila som len prvých 30 min a tééééda baby, som zničenáááá. Ruky, nohy sa mi chvejú, neudržím v ruke ani pero 😒 a to som skončila iba pred hodinkou.. To si ani neviem predst aviť, ako sa budem cítiť zajtra...ako mám zase zajtra cvičiť??????Och poraďte....čo ak nebudem ani vládať stáť na nohách???

andelok
23. jún 2014

Zienky, ktore cvicite 30 days shred, s kolko kg cinkami cvicite? Myslim level 1. Ja nemam cinky, tak zatial v kazdej ruke len 0,5 l flasa, co je vlastne 0,5 kg...Asi je to malo, vsak? Ale pri niektorych cvikoch ledva dviham aj tie 🙂

maru1453
23. jún 2014

@andelok malo by sa vraj z 1,5 kg zial take som nikde u nas nezohnala tak mam 2 kg

andelok
23. jún 2014

@maru1453 Ufff, tak to tie moje su riadne lahke 🙂 A to teda ked cvicim ten cvik v leveli 1, ze sa dvihaju na uroven oci pred sebou, tak ledva fucim a pritom si myslim, ze v rukach mam celkom silu...no nic, skusim zohnat 1,5 kg, ale asi mi odtrhnu ruky 🙂

andelok
23. jún 2014

@maru1453 No, tak prave som si objednala cinky 1,5 kg, tento tyzden pridu, tak vyskusam, co spravi vyssia zataz...dakujem za radu 🙂

dada1252
23. jún 2014

@smoulinka13 no lebo ja som na prvom leveli, na 8 dni,, takže zachvíľu idem na 2 level, a pridala som si aj to brucho tak uvidím,,, a to cvičíš brušáky až úplne hore, alebo len do polovice? ja som si ich dnes odcvičila len do polovice. 🙂

dada1252
23. jún 2014

@maru1453 z 1,5 kg? tak ja cvičím tiež iba s 0,5 kg,,, musím si teda kúpiť väčšiu záťaž. 🙂

smoulinka13
23. jún 2014

@dada1252 ahoj stacia len do polovice ;) ja som zacala level 2 fuuu zase mam svalovicu ako na zaciatku prveho levelu a ledva vladzem... Snad to bude zajtra lepsie

maru1453
24. jún 2014

tak dnes idem na 3 level ripedu som zvedava ci to dam inak vcera mi to nedalo tak som sa postavila na vahu a moja hmotnost ma konecne na zaciatku cislo 7 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 jupiiiiiiiiiiiiiiii

dada1252
24. jún 2014

@smoulinka13 tak super, že len do pol uvidím ako to zvládnem a mne ten shred celkom v pohode,,, len dúfam, že už ho konečne aj dokončím, pretože vždy som skončila v poli 2 levelu.

smoulinka13
24. jún 2014

@dada1252 neboj tie brusaky su v pohode 🙂
level 1 bol v pohode, 2.level trosku horsie ale snad za par dni si poviem to iste 🙂

tynamartina
24. jún 2014

@slovanka2508 Ahoj , prosím ťa to čo si cvičila keď píšeš prvých 30 min? lebo večšina cvičení , teda hlavne tie s ktorými sa začína majú 30 min aj s rozcvičkou a strečingovom 🙂

anaviky
24. jún 2014

Baby zaspali a ja som začala,1.deň odcviceny 🙂

meinkonka
24. jún 2014

ahojte, tiez som vasa 😀

tiez som zacala s Jill, ale nie kazdy den, v piatok a sobotu mam pauzu. je to makacka, pri prvom leveli som na 3-ti den chodila ako doska 😀 😀 vyjst schody bolo utrpenie 😀

@andelok ja mam cca 1,5kg /neviem presne, musim si ich dovazit 😀 / ale ten cvik co opisujes civcim bez nich, lebo je velmi narocny 😝 😅 inak po 10 odcvicenych dnoch sa mi riadne spevnili svaly na rukach. musim odvazit tie cinky, ze s cim to cvicim 😀
@smoulinka13 aj ja som vcera zacala level 2 a zatial svalovicu necitim, popravde zda sa mi lahsi ako 1, alebo rsp. viac cardio, takze svaly som az tak necitila, ale lialo sa zo mna kvalitne.

smoulinka13
24. jún 2014

@meinkonka mne sa zda tazsi druhy level ale snad si zvyknem, aj prvy level sa mi na zaciatku zdal hrozny, mne spevneli svaly na rukach aj bruchu

meinkonka
24. jún 2014

@smoulinka13 je pravda, ze este 2-ku neviem cvicit naplno, vcera som sa len snazila naucit tie cviky, uff vobec sa netesim na to dnes 😀