icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
smoulinka13
24. jún 2014

@meinkonka no mi hovor je to riadna zaberacka, musela som si robit pauzy lebo som bola hotova 🙂))

meinkonka
24. jún 2014

@smoulinka13 😀 😀 podla mna toto nieje pre zaciatocnikov, ja som trosku predtym cvicila a aj tak mam problem 😝 😝 asi som sa mala dat na zaciatocnikov 😝 😅

smoulinka13
24. jún 2014

@meinkonka aj ja som cvicila ale len orbitrek, hm a ma jillian nieco aj lahsie? Xixi ale ja uz menit nebudem, mozem cvicit este asi 16 dni, potom idem na ivf a uz nebudem moct, co sa mi podari zhodit zhodik, ostatne po ivf alebo najlepsie az po porode xixi ;)

meinkonka
24. jún 2014

@smoulinka13 nieco som citala, ze pred shred je lahsie pre zaciatocnikov tusim body revolution

smoulinka13
24. jún 2014

@meinkonka aha ok dik ked tak potom zacnem tym _)

palinkova87
24. jún 2014

tak baby minule som to vzdala, ale znova zacinam... cvicim uz druhy den akurad som cviceni... drzte palce nech to uz zvladnem a nevzdam...🙂 sice cvicim kym mi deti dovolia tod je 30min.. ale hadam si casom zviknu,ze mamca potrebuje aj na seba cas a nehaju ma aj dlhsie... :p inak sa chxem opytat pecenu kuracinu mozem? tod su to kridelka ano alebo len na zelenine mam byt dnes a poradte co mam jedavat... daaakujem

meinkonka
24. jún 2014

@andelok
@dada1252 tak som si odvazila svoje cinky a jedna ma 2kg 😅 😅 mne sa zdali nejake tazke pri niektorych cvikoch. fakt pri niektorych cinky skladam a cvicim len s rukami 😀 😀 😀 dnes som dala 2den 2levelu a za tym som zacala to brucho 30-dnova vyzva 😵

meinkonka
24. jún 2014

@smoulinka13 prosim ta ta vyzva na brucho, prvy cvik sed lah sikmo, uplne presne neviem, ako sa robi. ja som robila to bicycle crunches, lebo neviem presne aky cvik maju na mysli

lovacka
24. jún 2014

@smoulinka13 ahoj....co cvicis na brucho?nedas mi na to link?ja tiez potrebujem hlavne brucho zhodit a nedari sa mi tak ako by som chcela 😝

nancy666
24. jún 2014

Tak aj ja sa pridávam medzi cvicitelky jilian. Uz asi 3 týždne a celkom zaberak ;)

smoulinka13
25. jún 2014

@meinkonka ahoj ten prvy cvik to su brusaky len sikmo, doboku...

smoulinka13
25. jún 2014

@lovacka ahoj posielam ti tie cviky na brucho 🙂

meinkonka
25. jún 2014

@smoulinka13 no ja ti neviem, vacsinou sa dava noha na koleno a tak sa robia sikme. to tu nohu mas len v takom uhle a sa k nej naklanas, ci s nou hybes ze vyovnas a pokrcis?? kurna 😀 😀

smoulinka13
25. jún 2014

@meinkonka ano mam tu nohu len v takom uhle a naklanam sa k nej, nehybem s nou 🙂

lucka011
25. jún 2014

Nenávidíííím 2,level v Shrede... aj šiesty deň ju preklínam a leje zo mňa ako z krhly... a koleno mám asi odpálené, bolí ako sviňa.. ale idem aj cez bolesť, dúfam sa mi tým nezhorší..
Neznášam ju, a ešte keď pozriem na ne a na tie ich figúry, zabíjala by som 😠 😠 😠 😠 🙂 😉

andelok
25. jún 2014

@lucka011 To je ten level 2 taky zly? Ja som zatial den 8 v leveli 1 a da sa, aj ked prve dva tri dni som mala svalovicu ako svina 😀 Normalne sa bojim, co ma caka v leveli 2 🙂

lucka011
25. jún 2014

@andelok No mne sa zdá byť dosť ťažký. Ani na šiesty deň nedokážem ísť úplne podla tej, čo cvičí pre pokročilých. Prvý bol fajn, ten mi išiel, ale toto.. to je pre mňa zabiják.. nevládzem.. Jediná útecha pre mňa je tá, že sa mi zdá byť zase viac účinný.
Zbožňujem si obliekať tričká po sprche. 😀 Predtým som si každé musela tak troška roztiahnúť rukami, aby som v ňom nebola ako húrka, teraz obliekam v pohode a za chvíľu sa mi zase tak roztiahne, že mi je volné.. 🙂 😉

andelok
25. jún 2014

@lucka011 Ja som sice len na 8. dni prveho levelu, ale tiez citim zmenu...neviem, mozno si to len nahovaram, ale zda sa mi, ze mam pevnejsie ruky. Ja nepotrebujem chudnut, chcela by som sa spevnit, lebo po porode mi ostalo mlandrave brucho...a tak celkovo by som rada spevnela a pozeram, ze s Jilian tu ma vela zien super vysledky...tak uvidim, ako mi to pojde, tesim sa, ze aj ty uz citis vysledky, aspon mam nadej 🙂

lucka011
25. jún 2014

@andelok ja aj schudnúť aj spevniť. Dúfam to bude len lepšie a lepšie a začnem obliekať pôvodné veci ako pred tehotenstvom. Najviac ma teší to, že je to naozaj tá polhodina denne, pri dvoch deťoch nemám šancu cvičiť dlhšie alebo nebodaj niekam chodiť cvičiť. Tak len aby sme mali všetky čo nejlepšie výsledky 🙂

grettka
25. jún 2014

dnes som dala po dlhej prestavke level 1 a skapinam, uvidim co bude zajtra.. 😀

maru1453
25. jún 2014

mna ten riped asi zabije uf 3 level 2 den

valy
25. jún 2014

no ja som spravila 6 den level 1, ale stale mam dost, snazim sa ako mozem, ale ku koncu som uz nevladala pokrcit nohu. a asi som si natiahla sval. no ale nevzdam to, musim dokazat mm, ze ten mesiac dam :D

lucka011
25. jún 2014

@valy v prvom som to presne aj ja mala. Na stehne som si asi natiahla sval, neskutocne to az rezalo. Ale mam taky masazny stroj tak som si to s tym rozmasirovala a pomohlo
Ale trosku ho citim aj teraz. Ale viac momentalne boli koleno. To natieram voltarenom, tak hadam zaberie..
Tiez chcem mm dokazat ze ked som zacala cvicit tak to potiahnem co najdlhsie, lebo mi neveri. Teda uz teraz je prekvapeny ze este ctale cvicim 🙂

valy
25. jún 2014

@lucka011 presne aj moj 🙂

pavlina2222
26. jún 2014

ahojte, prosim Vas kde najdem tie cvicenia posla jillian? dakujem

kim_rossi_stuard
26. jún 2014

@pavlina2222 ulozto.cz

pavlina2222
26. jún 2014

@kim_rossi_stuard dakujem...nasla som nieco aj na youtube...je to toto? 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8
valy
26. jún 2014

@pavlina2222 ja cvicim to iste

slim_any
26. jún 2014

baby, kedy cvicite, resp. kedy je to najlepsie? pobede? vecer? jete potom nieco este?
ja ked pridem pobede z prace sa trochu najem, potom cvicim az vecer okolo 8-9, lebo sa mi neda cvicit, ak nieco v zaludku citim a potom uz nejem...ked som aj nieco zjedla, ze trochu tvarohu alebo podobne, vaha stala, ked nic nezjem, ide to aspon pomalicky dole

maru1453
27. jún 2014

@slim_any ja tiez cvicim medzi 8.9 vecer a potom uz nejem nic len vodu cistu pijem