Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@smoulinka13 😀 😀 podla mna toto nieje pre zaciatocnikov, ja som trosku predtym cvicila a aj tak mam problem 😝 😝 asi som sa mala dat na zaciatocnikov 😝 😅
@meinkonka aj ja som cvicila ale len orbitrek, hm a ma jillian nieco aj lahsie? Xixi ale ja uz menit nebudem, mozem cvicit este asi 16 dni, potom idem na ivf a uz nebudem moct, co sa mi podari zhodit zhodik, ostatne po ivf alebo najlepsie az po porode xixi ;)
@smoulinka13 nieco som citala, ze pred shred je lahsie pre zaciatocnikov tusim body revolution
@meinkonka aha ok dik ked tak potom zacnem tym _)
tak baby minule som to vzdala, ale znova zacinam... cvicim uz druhy den akurad som cviceni... drzte palce nech to uz zvladnem a nevzdam...🙂 sice cvicim kym mi deti dovolia tod je 30min.. ale hadam si casom zviknu,ze mamca potrebuje aj na seba cas a nehaju ma aj dlhsie... :p inak sa chxem opytat pecenu kuracinu mozem? tod su to kridelka ano alebo len na zelenine mam byt dnes a poradte co mam jedavat... daaakujem
@smoulinka13 prosim ta ta vyzva na brucho, prvy cvik sed lah sikmo, uplne presne neviem, ako sa robi. ja som robila to bicycle crunches, lebo neviem presne aky cvik maju na mysli
@smoulinka13 ahoj....co cvicis na brucho?nedas mi na to link?ja tiez potrebujem hlavne brucho zhodit a nedari sa mi tak ako by som chcela 😝
Tak aj ja sa pridávam medzi cvicitelky jilian. Uz asi 3 týždne a celkom zaberak ;)
@meinkonka ahoj ten prvy cvik to su brusaky len sikmo, doboku...
@lovacka ahoj posielam ti tie cviky na brucho 🙂
@smoulinka13 no ja ti neviem, vacsinou sa dava noha na koleno a tak sa robia sikme. to tu nohu mas len v takom uhle a sa k nej naklanas, ci s nou hybes ze vyovnas a pokrcis?? kurna 😀 😀
@meinkonka ano mam tu nohu len v takom uhle a naklanam sa k nej, nehybem s nou 🙂
Nenávidíííím 2,level v Shrede... aj šiesty deň ju preklínam a leje zo mňa ako z krhly... a koleno mám asi odpálené, bolí ako sviňa.. ale idem aj cez bolesť, dúfam sa mi tým nezhorší..
Neznášam ju, a ešte keď pozriem na ne a na tie ich figúry, zabíjala by som 😠 😠 😠 😠 🙂 😉
@andelok No mne sa zdá byť dosť ťažký. Ani na šiesty deň nedokážem ísť úplne podla tej, čo cvičí pre pokročilých. Prvý bol fajn, ten mi išiel, ale toto.. to je pre mňa zabiják.. nevládzem.. Jediná útecha pre mňa je tá, že sa mi zdá byť zase viac účinný.
Zbožňujem si obliekať tričká po sprche. 😀 Predtým som si každé musela tak troška roztiahnúť rukami, aby som v ňom nebola ako húrka, teraz obliekam v pohode a za chvíľu sa mi zase tak roztiahne, že mi je volné.. 🙂 😉
@lucka011 Ja som sice len na 8. dni prveho levelu, ale tiez citim zmenu...neviem, mozno si to len nahovaram, ale zda sa mi, ze mam pevnejsie ruky. Ja nepotrebujem chudnut, chcela by som sa spevnit, lebo po porode mi ostalo mlandrave brucho...a tak celkovo by som rada spevnela a pozeram, ze s Jilian tu ma vela zien super vysledky...tak uvidim, ako mi to pojde, tesim sa, ze aj ty uz citis vysledky, aspon mam nadej 🙂
@andelok ja aj schudnúť aj spevniť. Dúfam to bude len lepšie a lepšie a začnem obliekať pôvodné veci ako pred tehotenstvom. Najviac ma teší to, že je to naozaj tá polhodina denne, pri dvoch deťoch nemám šancu cvičiť dlhšie alebo nebodaj niekam chodiť cvičiť. Tak len aby sme mali všetky čo nejlepšie výsledky 🙂
dnes som dala po dlhej prestavke level 1 a skapinam, uvidim co bude zajtra.. 😀
mna ten riped asi zabije uf 3 level 2 den
no ja som spravila 6 den level 1, ale stale mam dost, snazim sa ako mozem, ale ku koncu som uz nevladala pokrcit nohu. a asi som si natiahla sval. no ale nevzdam to, musim dokazat mm, ze ten mesiac dam :D
@valy v prvom som to presne aj ja mala. Na stehne som si asi natiahla sval, neskutocne to az rezalo. Ale mam taky masazny stroj tak som si to s tym rozmasirovala a pomohlo
Ale trosku ho citim aj teraz. Ale viac momentalne boli koleno. To natieram voltarenom, tak hadam zaberie..
Tiez chcem mm dokazat ze ked som zacala cvicit tak to potiahnem co najdlhsie, lebo mi neveri. Teda uz teraz je prekvapeny ze este ctale cvicim 🙂
ahojte, prosim Vas kde najdem tie cvicenia posla jillian? dakujem
@pavlina2222 ulozto.cz
@kim_rossi_stuard dakujem...nasla som nieco aj na youtube...je to toto? 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8@pavlina2222 ja cvicim to iste
baby, kedy cvicite, resp. kedy je to najlepsie? pobede? vecer? jete potom nieco este?
ja ked pridem pobede z prace sa trochu najem, potom cvicim az vecer okolo 8-9, lebo sa mi neda cvicit, ak nieco v zaludku citim a potom uz nejem...ked som aj nieco zjedla, ze trochu tvarohu alebo podobne, vaha stala, ked nic nezjem, ide to aspon pomalicky dole

@meinkonka no mi hovor je to riadna zaberacka, musela som si robit pauzy lebo som bola hotova 🙂))