Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Ahojte, tiez som obdivovatelka Jillian, minuly rok som cvicila 30 day shred, a aj ked som to nedotiahla do konca, vysledky som videla ;) a rada by som zacala zasa, ale nie a nie sa do toho donutit. Poradte ako sa mam motivovat? Nepomaha mi ani predstava ze uz je tu leto a musim nieco so sebou robit, pridem domov vecer po robote a uz nie som schopna nicoho..Ako sa "nutite" vy? 🙂
Baby ako sa stravujete počas cvičenia? Inak dnes mám zš sebou 4deň 1level 🙂
mam za sebou dva dni levelu 1, ale dala som ob-den, medzi tym cvicenie, co som tu nasla na fore obrazok, je to cvicenie na nohy a cca na 15 min, skusim to takto, niekedy fakt nestihnem, cvicit, a o desiatej vecer uz fakt nie, lebo ma to nabudi a nezaspim ano o jednej.
Strava, no, nemam sa cim chvalit. ja sa vzdy musim dopchat pecivom alebo chlebom 😀
ale nejem vyprazane a snezim sa teraz viac zeleniny a ovocia.
Jill je super, ja som skusala cvicit podla jej videi. Nepride mi vsak ze je pre zaciatocnikov. Zaujimavo o nej pisu aj tu: http://fitness.cvicte.sk/fitness-1/jillian-mich...
jaaaj 4 dni som necvicila a idem dusu vyplut 😝 😝
Dnes prvý deň 3.levelu shredu. Som z neho úplne nadšená. Oproti dvojke, čo bol pre mňa teror, je super. Je tam toho veľa, a tak to rýchlo ubehlo, že zrazu bol koniec. Dúfam mi to nadšenie ostane až dokonca 😝 🙂
moje kolena auuuuuuuuuuu zajtra zacinam 4 ripedu som zvedava ci to dam
Ahojte, ako ste vnimali level 2ku? ja mam 4. den za sebou, ale nedokazem tomu prist na chut, akoze narocnost je ok, ale tie cviky mi pridu zvlastne. Jednotka bola okej, ubehlo mi to rychlo. hoci cvicim max. 4 dni do tyzdne, stravu som neupravila vidim vysledky. pekne sa mi telo vyformovalo.
@babucika ja som si v 2 leveli niektore cviky upravila teda zamenila za ine, tiez sa mi zdali divne. Cvicim kazdy den, dnes som skoncila 2 level ale musim to ukoncit zacinam s ivf a cvicit nemozem. Tiez vidim vysledky po 20 dnoch ;)
@dievcatko_123 dakujem.
baby, kto ma odcviceny cely shred, 1, 2 aj 3, a zacinali ste nim, kolko ste dali dole kg? viem, ze cm su dolezitejsie, ale skor ma kg zaujimaju, dakujem 🙂
dnes 1 den 6W6P parada zajtra nebudem ani dychat asi uz teraz citim brucho 🙂
@slim_any Akurat dnes som odcvičila posledný 30ty deň. Bez prestávky každý deň. Zhodila som 3kg, možno aj nejaké deká, ale tie nerátam.. 🙂 Lepšie sú cm, s tými som maximálne spokojná 😉
z pásu nad pupkom mám -4,5cm
cez brucho pod pupkom -6cm
hrudník -3cm
boky cez zadok -5cm-
stehno v najsiršej časti -4cm
nad kolenom -5cm
ruky -2cm
som šťastná ako blcha, neverila som, že jeto možné za tých 30dní 😀
@lucka011 tvoje cisla su velmi motivujuce! 😉 tak vydrzim a budem pokracovat.
Ale ja cvicim nepravidelne, som rada, ze sa vobec hybem, ak dam jill dva-tri razy v tyzdni, tak som rada, a zacala som raz do tyzdna chodit na port de bras, no skoro som odpadla, tieklo zo mna ako este nikdy.
Uz druhy tyzden sa snazim o trosku upravenu stravu, co najmenej bieleho peciva a chleba, ale stale ich jem. Ako som pisala vyssie, tak sa dopcham pecivom alebo chlebom vzdy. Snazim sa viac zeleniny, salatov, ved je teplo, varene velmi na chut nejde, ovocia pomenej, ale polepsim sa. Ked som zacala cvicit v januari, dala som dole 1 kg. Zatial som dala dole dalsie 2 kg za posledne tri tyzdne. Chudnut z vahy velmi ani nepotrebujem, skor dat dole zo stehien, ale nafuknute brucho mi konecne trosku splaslo.
@grettka najdôležitejšie je sa odhodlať. Ja som s pečivom skončila úplne ako som začala cvičiť, zatiaľ mi nechýba. Po čase ak príde nejaká kríza, tak kúpim celozrnné. A sladkosti, to bol zase môj veľký boj, s tými som tiež skončila. Ale raz za čas, možno týždeň si niečo malé dám..
Ešte mi treba vééééľmi veľa schudnúť, moja konfekčná veľkosť je 40. To bola aj moja pôvodná, tak som rada, že zase obliekam pôvodné veci ako pred tehotenstvom. Ale chcela by som raz obliekať aj menšie čísla 😉 🙂
Dúfam sa k tomu dopracujem..
Baby prosim Vas co odporúčate na začiatok? Level 1? Doteraz pohyb žiadny 😀 dakujem!
ahojte..konecne som sa dnes odhodlala zacat cvicit 🙂 zatial som drzala iba dukanovku, ale to iba chvilku..moja aktualna vaha je 80kg, pred otehotnenim som mala 76kg a ked som isla rodit som bola ako slon, mala som vyse 100kil. chcela by som schunut aspon na 75kg a spevnit cele telo
1foto..bola fotena asi necely mesiac pred otehotnim
2foto..moja svadba, nechceli sme sa brat, ale nakoniec som si to rozmyslela
3foto..dovolenka v Bulharksu, stehniska a sadlo na bruchu dobre oprevísa
4foto..oslava tento rok
moj dnesny vykon= rano-behanie, na obed som musela ist necakane na bicykli a teraz som si dala Level 1, upravila som si stravu, jem v mensich porciach a 5 krat za den, pecivko iba celozrnne, bez zemiakov, ryze a cestovin a veeeela zeleninky ako prilohu...dufam ze vydrzim a dosiahnem svoj ciel 🙂 🙂 🙂 a to som zabudla napisat, ze kym som stretla mojho draheho som mala 65kg, cca za 5 rokov som pribrala 11kg
Ahojte.Chcem sa opýtať akým spôsobom ste cvičili ripped in 30? Dnes si dávam pauzu, skončila som 30DS a od zajtra idem na toto druhé, ale akosi sa neviem rozhodnúť ako to cvičiť. Jillian odporúča cvičiť 5-6dní a potom deň pauzu. Ale mám ten cvik odcvičiť 10 dní s tým, že mám medzi tým pauzu, či odcvičím 6x, dám deň pauzu a začnem druhý level? Ja neviem... 😨
@bombulka200 vyzeráš skvelo 🙂 Krásne si schudla. Dufam že aj ja tolko schudnem 🙂 Len mám problem s bruchom , ovísa a ovísa a ovísa. 30 shred bol skelý , teraz cvičim 6w6p ale toto sa mi nepáči. Niečo ine nieje lepšie? ☹
ahojte babule chcela by som sa spytat, ci si pisete cvicebny dennik a ak ano, ci by ste boli ochotne sfotit nejaku stranu a hodit ju sem popripade by ste mi napisali do IP....som zatazena na dennicky :D len som si este nenasla tu spravnu formu,,,ak by sa tu nesli nejake ochotne zienky bola by som velmi rada 🙂
@lucka011 pokiaľ viem ta ripped In 30 má 4 levely každý cvičíš 1 týždeň , tak že 5 dní sa cvičí 2 dni voľno, aspoň tak som to kdesi čítala a tak ho aj cvičím
Ahojte baby, prepacte za otazku, ale nemam sil citat 320 stran 😅 .....pustila som sa do cvicenie s JM...zacala som 1 levelom 30 day shred....potrebujem poradit, lebo sa v tom nevyznam....aka je dalsia postupnost? co dalej cvicit? spominate tu vela roznych nazvov...dakujem moc ...a este jedna otazka, najdem vseko na yotube? alebo sa daju aj DVD kupit? dakujem 😅 🙂
@dagmaraspi Ahoj. 30day shred mas 3levely a kazdy cvicis 10dni, takze 30dni dohromady. Mas ich aj na youtube, ale vies si ich stiahnut na ulozto. Tak je to podla mna pohodlnejsie. Ked docvicis toto, mozes zacat s niecim druhym. 🙂 😉

@maru1453 mne sa 3 level vôbec nepáčil, 2x som odcivičila ale ńemala som z toho vôbec potešenie, prešla som na 6 week 6 pack a to ma baví oveľa viac, viac posilovania.....