icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
slim_any
10. júl 2014

ahojte, co je podla vas vhodne zacat cvicit po 30d shred? 🙂

bimky
11. júl 2014

ahojte.tak aj ja som zacala cvičiť z Jill,no vcera som si musela dať prestavku. som v treťom levely štvrtý den. natiahla som si na chrbte sval,vedľa lopatky,neviem,ako sa volá. strašne to bolí.neviem ,čo s tým☹ stašne som nahnevaná,lebo to išlo super a teraz nemožem nič. cvičim a upravila som stravu od 15.6. a dala som zatial 2,5 kg. po porode mi ostalo pat kíl a nesli dolu,toto mi pomohlo a veľmi som sa tešila,aké budem mať po treťom levely brucho a takýto škrt som nečakala. vedeli by ste mi s tým poradiť? mali ste aj vy niečo podobné?

grettka
11. júl 2014

@bimky musis pockat kym to odozneje, nema vyznam silit to. Pripadne namazat niecim - flector gel, veral gel a podobne. Mne zvyklo toto pomoct, ale trvalo to par dni nez to povolilo.

bubulacka
11. júl 2014

@lucka011 ahoj, tak ja mam 1 den za sebou z 30 days shred level 1. Takze to sa cvičí iba 10 dni? Vkuse? Každý deň? Ja som bola v tom ze 30 dni level 1, 30 dni level 2,... Nie je nejaka stránka, po slovensky, kde je to cele popísané? Kde zacat, ako cvičiť, ako pokračovať atd? Dakujem pekne!

andelok
11. júl 2014

@bubulacka Ahoj, cvicis kazdy level 10 dni, cize 10+10+10. Ja som si po kazdom leveli dala jeden den prestavku, tak mi tu niekto poradil. Dnes som zacala treti level, to uz je dost brutal, ale pomaly sa dostavuju vysledky 🙂

lucka011
11. júl 2014

@bubulacka ahoj. Iba po 10 dni 🙂
Pisem z tel. a uplne som zabudla ako sa tu kopiruje adresa. Ale ked si das do googla -Jillian Michaels 30 day shred vyskocia ti najdene stranky. A tam je jedna zacina sa "chci se citit a byt fit:Jill..... ta baba tam pekne rozpisuje ako cvicit, kolko cvicit a tak. Nasla som si ju a teraz si ju vzdy citam. Ma pisane aj o druhych cvikoch od nej. Skus 😉

lucka011
11. júl 2014

@bubulacka a tento shred by sa mal bez prestavky. Teda ja som to tak pochopila. Pd druheho co je ripped tak uz odporuca den- dva pauzu medzi levelmi

zuzka8217
12. júl 2014

ja som dnes zacala level1, prvy den, tak to idem skusit. 😉

bimky
12. júl 2014

@grettka no mám nejaký homeopatickú masť.veral mi neodporúčali,kedže dojčím 😒 a davam si paralen od bolesti. trošku je to lepšie.

@andelok ja som si nedavala prestavku a asi som mala. mozno by som nebola teraz v nutenej prestávke. mne sa zdala byť dvojka najťažšia🙂

malamargotka
12. júl 2014

baby co jete na ranaky, ked nemate chut na nieco sladke? Skoro kazdy den jej ovsenu kasu s nastruhanym jablkom + obcas pomaranc, kiwi, maliny, jahody, marhule,,,no proste co mame doma, ale obcas mam chut na nieco slane (nie sladke),,,,mate nejaké napady? co si davate na ranajky vy?

andelok
12. júl 2014

@malamargotka Ak nemas chut na sladke, mozes si dat napr. cottage syr so zeleninou plus nejake pecivo, najlepsie celozrnne. Raz za cas moze byt prazenicka, samozrejme menej oleja. Alebo celozrnny/spaldovy chlieb s nejakou natierkou plus zelenina.

andelok
12. júl 2014

@bimky Ja idem dnes vecer na treti level druhy raz...vcera som umierala pri tom, ale urcite mi prisiel tazsi prechod z jednotky na dvojku nez z dvojky na trojku...cize dvojka bola aj pre mna dost tazka, ale posledne razy som to uz zvladala viac menej v pohode. Akurat ze mi davaju zabrat tie cinky, kupila som si na radu niekoho tu 1,5 kg a teda obcas fakt nevladzem, ale druha a pozitivna vec je ta, ze najviac sa mi cely shred prejavl na rukach...dovtedy som mala take mlandrave, teraz pekne svaly, tak sa tesim 🙂

bohumila1988
13. júl 2014

@marfyy Ahoj...chcela by som sa spytat na stravu...nejak si ju upravila? planujem sa pustit do cvicenia a rada by som co najlepsie vysledky....Dakujem

grettka
13. júl 2014

@bimky ked dojcis, tak veral nie, snad ta homeo mast pomoze, drzim palce nech to polavi😉

andrejocka5
13. júl 2014

ahojte dievcata, dlho som vahala, ale ked som si citala vase prispevky, rozhodla som sa, ze to aj ja so J. skusim. a mozem povedat, ze som velmi spokojna, level 1 mam za sebou, stravu som nemenila (jem na ranajky stale pecivo a cokolady sa nevzdam ani keby co) a kg a cm idu dole jedna radost. Po 10tich dnoch som schudla 1,5kg a celkovo som pevnejsia. dnes si dam pauzu a zajtra zacinam level 2 😀

andelok
13. júl 2014

@andrejocka5 To je super, gratulujem! Ja som na leveli tri, ale iba na zaciatku...a napriek tomu, ze som stravu zmenila dost (aj ked teda nemozem povedat, ze je to uplne prikladna strava, ale pecivo, ryzu, zemiaky a sladkosti vo vacsej miere som vynechala) a zas nejako extra rychlo zmenu nevidim. Moze to byt aj tym, ze ja nadvahu nemam, Jillian som zacala cvicit kvoli tomu, aby som spevnela, lebo hoci mam 49 kg (ale len 158 cm), tak mam po porode dost mlandrave brucho a to iste so stehnami a zadkom. Cize ja by som chcela spevnit. Tak teraz neviem, ci nieco robim zle a ide to tak pomalsie, alebo je to normalne, lebo nemam nadvahu 🙂 Kazdopadne ma to bavi a chcem pokracovat.

andrejocka5
13. júl 2014

@andelok myslim si, ze na spevnenie ma jillian velmi dobre cviky. Ja mam 170cm a 66kg. Pri prvom tehu som pribrala 13kg, isla som z vahy 71kg a pri druhom som pribrala 16kg. Teraz by som chcela zist na 63kg.

sliver
15. júl 2014

@andelok mne sa telo viac spevnil pri rippede 😉

andelok
15. júl 2014

@sliver to by som chcela vyskusat ked skoncim Shred, cize buduci tyzden...ten Ripped je nieco podobne typovo?

sliver
15. júl 2014

@andelok štýl taký istý ale sa mi zdá že je viac posilovací čiže na spevnenie elpší ale to je možno iba môj dojem lebo ja vobec nie som v tomto odborník ale len amatér ktorý doma na nete objavil Jill, odcvičila som Shred, niečo zhodila, dala som sa na Ripped a bola to teda pre mna riadna makačka a spevnila som... ale možno keby som začala hocičo iné cvičiť tak by som spevnila, fakt neviem, to je len moja skúsenosť, že u mňa to tak zabralo a každý je asi iný 😉

zuzana315
16. júl 2014

Ahojte dievcata, pridavam sa aj ja v vam. Cvicim len druhy den 30ds 1.level+cardio1level a chcela by som pridat este pilates 🙂 predstava pekna, uvidime aka bude realita...Inak nechcem schudnut ale spevnit svalstvo,ktore azda niekde mam...

zuzana12345
17. júl 2014

ahojte 🙂
po tyzdni sa hlasim, vcera odcviceny s Jill 8den 1.levelu + 3x behanie a -2,3kg z vahy dole 🙂 🙂 🙂 tesim moc, nakoplo ma to este viac 🙂 🙂 🙂 normalne som si musela spravit dierku v opasku, co mi rifle padali, len skoda, ze som sa nemerala 😒

darinkazv
17. júl 2014

ahojte žienky, máte prosím nejaké linky na Jillian? ja som nejaké mala, ale tie už dávno nie sú funkčné. prosíííím

zuzana315
18. júl 2014

@darinkazv ahoj, chcela som ti poslat pozvanku do skupiny cvicime s JM, ale uz si clenkou🙂 tak skus popozerat aj v skupine, tam najdes nielen cvicenia s JM ale aj doplnkove cvicenia.... 🙂

sandri
20. júl 2014

Baby mozno sprosta otazka, ale cvicite v obyvacke? Totiz, my mame velku chodbu so zrkadlom, kde by sa mi super cvicilo, ale nemam si kde pustit video na chodbe. Od zajtra by som chcela zacat cvicit. Chodim uz mesiac behat, trosku som po porode nabrala kondicku, ale neschudla som nic. Takze zajtra sa chystam ist na trh nakupit zeleninku a ide sa na to. 😉

wedel
21. júl 2014

tak baby aj ja chem ísť na to cvičenie... naozaj krásne formuje postavu... a ešte lepšie som sa citila... len neviem či už dnes začnem, kedže na zápästí a členku mám štípance a spuchlo mi to neuveritelne ☹ človek by ani neveril ako...

penelope999
22. júl 2014

@sandri ja cvičím v obývačne 🙂 Ale je to riadna groteska 😀 Pri sebe dve vrešťajúce deti, všade bordel a na zemi na sebe dva koberce, aby susedou nešlaktrafilo z dupotania 😀 Lebo tí sa stále sťažujú, že náš syn keď chodí, dupoce a oni to nemôžu vydržať 😀 Človek si ani v kľude vo vlastnom byte zacvičiť nemôže na pol hodinky!!!! Určite dačo vymyslíš, máš to isto lepšie ako ja, hlavné je začať a vydržať 🙂

ganesh
22. júl 2014

Cafte dievcata, konecne som sa odhodlala otvorit tuto temu 🙂 a kuknut diskusiu. Pomozte mi, kde zacat? Najdem na nete niekde tie cviky? Dakujem

sandri
22. júl 2014

@penelope999 no ja som napokon zistila, ze nas tv nema usb vystup, takze som cvicila v pracovni 😝 ale po par dnoch, ked uz cviky budem vediet naspamat pojdem na chodbu. Vcera som zacala a dnes mam strasnu svalovicu na ramenach a pri krku. Sranda, tam som to vobec necakala.

grettka
22. júl 2014

ja ked cvicim, tak v kuchyni. V obyvacne nemozem, mame stare vrzgajuce parkety a koberec. V kuchyni je kamen a na nom nieco lino. Tak mozem bez obav skakat, k susedom to nepocut. Pocitac si dam na kuchynsky stol, na zem hodim karimatku a ide sa.