Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Dievcata ahojte, tak aj ja sa dnes k vam pridavam nakolko idem dnes do toho a zacinam 30-dnovku s Jillien. Velmi ste ma vsetky motivovali a verim, ze budem tak uspesna ako ste Vy 😀. Drzte palce.
aHOJTE BABY; KDE NAJDEM TIPY ako zacat? viem ze sa zacina s 30 days shared, teda 30 dni cvicit to iste ? cvicite y YouTube alebo si stahujete videa? dakuem🙂
uz som nasla info, 🙂
lucka011 @dagmaraspi Ahoj. 30day shred mas 3levely a kazdy cvicis 10dni, takze 30dni dohromady. Mas ich aj na youtube, ale vies si ich stiahnut na ulozto. Tak je to podla mna pohodlnejsie. Ked docvicis toto, mozes zacat s niecim druhym. emoticon emoticon
Dievcata chcem sa s vami poradit, dnes som cvicila prvy level jillian prvy krat. V casti na brucho som vsak citila brucho po sekcii. Chcem sa preto spytat ci ma niekto skusenost s tymto cvicenim po cisarskom reze. Dodavam, ze som po cisarskom skoro 3 mesiace. Je vobec mozne, aby som si to brucho takto citila???? Akosi mi to nejde do hlavy s tym aj ze ci si mozem nejako ublizit a aj pri tom skakani a tak. Dakujem za nazory 😖
Baby,ja som dnes prvýkrát išla cvićiť level 1,ale mne to absolútne nejde ☹ Ony sa tam tak ladne hýbu a ja som ako taká neohybná mrochta ☹ Minimálne polovicu cvikov cvičím úplne zle,lebo moje telo je úplne drevené 😒
@dasiacik absolutne neries a netrap sa, ze prvy raz ti to neslo! 🙂 Ja som pri prvom cviceni bola ako slon v porcelane, neohrabane pohyby, fakt ako drevo, pot zo mna tiekol cicerkom, miestami som si musela robit pauzy a lapat po dychu. Po odcviceni sa mi triasli nohy a druhy den prisla poriadna svalovica, ale postupne sa to zlepsovalo. Nech ta to neodradi, hlavne, ze si zacala, telo si postupne zvykne a aj tvoje pohybu budu ladnejsie. 😉
@vilkaamalka pozor po sekcii mozes cvicit az od 6mes.mna tiez bolelo a prestala som 😒
Myslis??? Ale asi na tom nieco bude, lebo ma od rana ako som cvicila boli v podbrusku, som si teraz aj o tom citala a naozaj by som nemala tak hopsat ako sa hopsat ma. No neviem sama poriadne co robit .... 😒
@vilkaamalka sekcia sa berie ako operacia brucha ☹ zdnu sa to hoji asi pomalsie 🙂 ja som po druhej a dost ma bolelo tak som racej prestala a teraz nemam cas na cvicenie ,lebo cvicim okolo dvoch deti 😀 neboj este trocha pockaj a potom skus 😉
Baby ja dnes 3 den 2.level, ale moc mi to nejde, zdá sa mi, ze je to na mna moc... Pričom jednotku som celkom fajn zvladala... Pri tejto dvojke mam bolesti, kĺbov aj svalov... Mam sa vrátiť k jednotke? Ci zotrvať?
Baby, tak ja som uspesne zvladla cely 30 day shred a je to pecka...nikdy ma cvicit nebavilo, ale toto je super, strasne rychlo uplnynie cas, tych 30 minut. Vcera som si dala jeden den pauzu (teda len zumbu 😀 ) a idem to dat od dnes cele este raz, tipujem, ze po skonceni tretieho levelu mi ten prvy bude pripadat ako malina 🙂
@bubulacka Ja z vlastnej skusenosti si myslim, ze level 2 je najvacsi zaberak, normalne viac ako trojka...trojka je podla mna dost o sile, ale v dvojke sa najviac maka, skace, tam som sa vzdy najviac zadychala a spotila. Ak ta maju boliet klby, asi to nie je dobre. Ja ked som nevladala, tak som isla vsetko podla tej Anity, co cvici tu zlahcenu verziu a vtedy sa to dalo...aj ta Jillian hovori vo videu, ze to cvicenie moze byt take lahke ako chces, alebo take tazke, ako chces...hlavne nemas prestavat. Ale riad sa podla toho, co ti hovori telo, asi nema zmysel, aby si bola zranena.
ahojte baby, ja cvicím 4. den level 1 a cítim sa skvelo, mam viac energie, lepsie sa mi spí, no svalovicu som zatial nemala :D dufam, ze to zvladnem az dokonca... 🙂
ahojte. tie co uz dlhsie cvicite s jillian, prosim, poradte. je toto cvicenie dobre na ziskanie kondicky? ja mam 31 r. a nulovu kondicku. pri tele nie som, ale fakt, zvladnem max. 20. brusakov a mam tri dni svalovku. potrebujem do pol roka ziskat dobru kondicku. fitko ma nebavi a behavat nechcem sama. tak ma napadlo toto cvicenie. aku kondicku mate po par mesiacoch cvicenia? budu ma cakat mozno telesne previerky, musim ich zvladnut. dakujem.
@melanche toto je super cvičenie na kondičku 🙂
baby, dnesna vaha ukazuje -10 kg od zaciatku chudnutia 😵 a -17 kg od najhorsej vahy v mojej historii 😝 ...poctivo cvicim 3 tyzden + uprava stravy .......pokracujeme dalej..
dievčatá, kde nájdem všetko o cvičení s jillian michaels? prosím link-y 😉 ďakujem
@samo_blaho ďakujem a nejakú jej stránku?
Ahojte dievcata, vsetky, ktore zacinate alebo chcete radu, povzbudenie, motivaciu...pridajte sa do skupiny Cvicime podla Jillian Michaels. Ja som tiez zacala s tymto cvicenim a nebyt tejto skupiny po troch dnoch to uz snad vzdam. momentalne je to moja najnavstevovanejsia skupina 🙂 docvicenia 😀
Joj baby, dnes som dala 5ty den level 1 a mam dost... strasne ma bolia nohy 😝 ale podla mna je to aj tym, ze v porovnani s prvym dnom robim tie cviky poctivejsie 😎
Ahojte baby kde najdem postup ako mam cvičiť a správne sa stravovať . ďakujem
@penelope999 prave idem cvicit 🙂 pokracujem pomaly, dnes citim zadok. Ale musim sa priznat, ze cvicim bez ciniek, inak by som urcite aj ruky citila. Ale povedala som si, ze ked denne zdviham moje 10 kilove babo, mam cvikov na ruky so zavazim dost 🙂 Inak, dnes 6-ty den level 1, este si na level 2 par dni pockam. Na vahe zatial ziadna zmena...

tak dnes som dala druhy den cvicenia. Hlasim svalovicu na ramenach a pri krku a na vnutornej strane stehien 😉