icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
ervenka
12. sep 2012

@jaannuusskkaa ved ja som si vsimla podla profilovky,ze ty asi ani velmi schudnut nepotrebujes... 😉

jaannuusskkaa
autor
12. sep 2012

@ervenka jeeej ved profilovka je z obdobia ked synator nebol este ani v plane :D teraz sa normalne vlnim a uz ked mi viac ako 5 ludi povie ze som sa zmenila - pribrala tak s tym uz treba nieco robit

ervenka
12. sep 2012

@jaannuusskkaa ahaaaa. Ale nevesta si bola nadherna...

jaannuusskkaa
autor
12. sep 2012

@ervenka jeej dakujem 🙂 😅

kingstonka
13. sep 2012

dobre rano- tak ja den po prvom dn levelu tri mam miernu svalovku... ale zatial nic strasne tak dnes pokracujem... no u mna je velmi zaujimave ze cvicim o 106 a na vahe vysleky ziadne , ale aspon sa citimlepsie a vsimla som si, ze aj drzanie tela sa zlepsilo, tak na nieco to bude... urcite chcem pokracovat- prejdem na to vicenie ripped in 30 aby som mala zmenu...

zuzu188
13. sep 2012

@ervenka okrem 30 day shared má aj Body revolution,No more trouble zones,6 weeks 6 pack,Ripped in 30,Cardio kickbox,Yoga meltdown,Shared it,...

zuzu188
13. sep 2012

@henrieta16 no teda..takto to zanedbávať 😀 😀..potom šup šup nás dobiehať 😉

zuzu188
13. sep 2012

@kingstonka s váhou sme na tom rovnako,ale ak ťa poteším,na jednej diskusii som čítala,že jedna baba s 30 day shared schudla síce len 2 kg,ale za to dala z brucha dole 26 cm

kingstonka
13. sep 2012

je mi luto , ze niektore z vas spominanie kalorii tak irituje... ale nazov temy je chudnutie- a nie kazdemu ide chudnutie len cvicenim, tak ja som privitala, ze to tu bolo spomenute, a skusam sa tym riadit... mimochodom co som si citala pozerala o Jillian , tak aj ona odporuca pocitat-dokonca na svojej stranke ma calorie calculator-takze to nie je az tak od temy.... ale zaklad je , ze vsetky v tejto teme cvicime a v tom sa podporujeme a stravu si upravi uz kazdy podla seba (ak potrebuje)... no ja uz to slovo na K prestanem spominat 😉 pekny den vsetkym- mna dnes caka cesta 100km mimo domov, tak si idem zacvicit cim skor- vecer nebudem schopna- pekny den vsetkym ...

kingstonka
13. sep 2012

@zuzu188 och- tak takyto uspech by som privitala- nemerala som sa posledny tzden- ale zmenu by som si vsimla na nohaviciach ale nic

kingstonka
13. sep 2012

@kingstonka ale zase necvicila som poriadne 4 roky ( medzi tehotenstvami par mesiacov kalanetiku) - tak co by som chcela za 20 dni...

zuzu188
13. sep 2012

@kingstonka ale určite máš nejakú zmenu,mne sa tiež nezdá,že by zo mňa ubudlo a muž mi vraví,že vyzerám omnoho chudšie

lucky14
13. sep 2012

@jaannuusskkaa @henrieta16 @baby124
Dobre ranko kocky. No co na to povedat....je mi smutno z toho ako nas odsudzujete. Myslela som ze sme tu preto aby sme sa podporili a povzbudili. Vsetky predsa chceme viac ci menej schudnut. Mrzi ma to ze sa aj v dnesnej dobe najde niekto kto dokaze cloveka odsudit ked sa snazi len nieco pre seba urobit. A presne ako pise kingstonka aj sama Jillian je zastancom pocitania kalorii. Skuste si od nej pozriet Biggest Loser USA. Ona s nimi spolupracuje uz xy rokov. Dakujem za terajsiu podporu....budem cvicit, pocitat kalorie a chudnut dalej. Ale nechcem byt niekde kde nie som vitana. Nech sa vam vsetkym kockam veeeeelmi dari a skoro sa dostanete do ciela. 🙂

monnika
13. sep 2012

ahojte, tak dlhsie som tu nebola lebo som mala obidve deti chore, a behala som okolo nich, ale uz je to ok.
Moj nazor na kalorie - kto chce nech si pocita, kto nechce, nech nepocita 😀 😀 😀
Ja nepocitam uplne kazdy den, ale viem kolko coho mozem zjest - urobila mi kamaratka ukazkovy jedalnicek na jeden den, takze viem ze ked si chcem dat pevico, tak na jednu porciu mozem max.70g, alebo 30gsunky..a to sa nezda, ale su to tri platky, takze sa to lahko prepiskne ked neviete kolko mozte prijat a pod. Takze ja som tak trosku ZA pocitanie, clovek si aspon uvedomuje co je.
Ja som zacala 30.8. - dnes je 13.9. cize fungujem na upravenej strave + cvicenie 15dni a dolu som dala 3,1kg.
Takze ja som spokojna 😉
Inak aj kocka na blogu mojetelo cz si pocitala kalorie a cvicila jillian a teraz ma aku paradnu postavicku, ze wow 😉
Tak nech sa vam len dariiii a o chvilku budeme vsetky stihle ako lane 😎 Pekny, aj ked u nas uprsany dnik.

monnika
13. sep 2012

@lucky14 aj ja pocitam 😉 a vazim tiez stale samozrejme, a parada, som spokojna 😉 Tak drzim palce 🙂

lucky14
13. sep 2012

@monnika Dakujem. 🙂

sisanka
13. sep 2012

baby co ideme zase zalozit novu diskusiu? 😀 ved sak skoro vsetky tu civcime a ako sa stravujeme je predsa jedno...ci niekto pocita alebo nepocita kalorie....predsa to nie je zakazane 😉 😉 😉 tak sa tu nehadajme....inak ja sa uz chystam kazdu chvilku cvicit, maleho dam spat a hura do toho 🙂 a potom extra kaloricky obed - fazulova s udenym a parene buchty 😀 😀 😀 😀 😀 takze idem porozmyslat co budem dnes obedovat 😀 😀 😀 😀

lucky14
13. sep 2012

@sisanka Ahoj. Aj ja cakam kym pojde Jakubko spinkat a hor sa do cvicenia. Uz sa tesim. Kludne si daj na obed co si spominala. Tu ide len o porciu. Daj si trosku polievky a aj buchtu ci dve. Budes spokojna a nic tym nepokazis. A telo po cviceni zrychli metabolizmus...ani nebudes vediet ako to spalis. 🙂

sisanka
13. sep 2012

@lucky14 no ved dam si asi...obedy vacsinou jedavam normalne ako ma zbytok rodiny 🙂 hlavne potom musim jest uz len nieco dietne, zeleninu so syrom atd... 🙂 dnes som doma aj starsieho kedze sa strajkuje, sice skolka je ale v skolke hovorili ze deti ktore maju kde zostat tak nech zostanu doma a navyse u nas strasne prsi tak sme ho nechali doma...takze dnes budem mat asi pohybu dost pri oboch 😀 😀 😀

lucky14
13. sep 2012

@sisanka Ja si tiez dam co varim. Len kontrolujem kolko coho. Vcera sme boli gratulovat a dala som si zakusok. Jeden ku kave. A hotovo...na veceru len zeleninova polievka a bolo to vsetko ok. Veru pri dvoch budes mat dnes pohybu az az hlavne ked prsi. Tak si to uzi. 🙂

sisanka
13. sep 2012

@lucky14 a co varis?ja kebyze si pocitamkalorie tak staci zjest kusok udenenho a mam davku na cely den 😀 joooj prave rozmyslam ze v nedelu ma manzelov brat birmovku a svokra pecie rezne so zemiakovym salatom, aj torta bude...ach jaj som zvedava ako sa ovladnem s jedenim...aj ked torty nemusim cize to neriesim ale tie rezniky+salat...ach jaaj, mnam 😀

zuzanat
13. sep 2012

ahojte, mrzi ma, ze to tu takto hapruje, koli kaloriam, ale sak zaklad, cvicime s Jillian tu dodrziavame skoro vsetky, tak naco dalsia tema, ved ich je tu uz kopec. Nebudeme sa predsa hadat 😉
Ja mam na obed tiez dnes fazulovu polievku s udenym 😀 a vecer so segrami ideme na pizzu (prva sesterska jazda v mojim zivote! ) takze dnes uz asi nic ine jest nebudem, aj ked podla ostro kirtizovanych K je to ok, kedze cez obed budem aj cvicit.
A vidim, ze sme tu viacere co cvicime a kila dolu nejdu, tak snad aspon tie centimetre sa rozhybu coskoro!

winzy
13. sep 2012

Dievčatá tak už som tu som sa musela trošku doma zapracovať 🙂. No takže ešte som necvičila ale kedže behám periem riadim ani nevadí 🙂. Z papanim to ide celkom dobre už zo mňa zliezlo ďalšieho pol kila jupí 🙂. Bála som sa že to doma nezvládnem dodržiavať. ale ide to super. držím vám všetkým palčeky 🙂

ankaevka
13. sep 2012

u nás je krásne, svieti slniečko 🙂 ..chystám sa s malou do poradne..dajte inšpiráciu na obed lebo vôbec nemám šajnu čo variť..tiež sú staršie doma..ach jaj..a na to počítanie kalórií..no ja som to skúsila jeden deň a prestalo ma to baviť, akože chodiť na tú stránku a zapisovať si to tam..aj tak som si uvedomila, že ten jedálniček čo tam hodím, vôbec nedodržujem 😝 ..ale inak keď si chcem dať sladkosť tak mám už zafixované, že sa najprv pozriem koľko má kcal a podľa toho si rozmyslím, či to zjem 😉 ..
@sisanka hmm..rezeň by som si tiež dala 😀
@lucky14 neber to tak, že tu nie si vítaná..dievčatá len chceli povedať, že sa to počítanie tu na cvičení začalo už veľmi rozoberať 😉

ankaevka
13. sep 2012

jáj kočeny..ja som si po dlhej dobe obliekla sukňu a obtiahnutú blúzku a keď som sa pozrela do zrkadla, tak som si nepripadala ako slonica 😀 ..sa normálne vytešujem 😀 😀

zuzu188
13. sep 2012

vidím,že dnes letí fazuľová polievka 😀..ja asi urobím iba polievku na spôsob zel. boršču,len kto pôjde za mňa von do toho dažďa po zeleninu 😀..podľa KS strukoviny nemôžem,ale tak svet sa mi kvôli tomu nezrúti,no nie?..a po obede už iba voda

lucky14
13. sep 2012

@sisanka Odcvicene!!! Ja mam dnes na obed zeleninovu polievku co som mala vcera na veceru. A na veceru varim bryndzovu polievku a cestoviny s rajcinovou omackou a pre muzicka aj krevety. Po dlhom case budeme veceriat spolu. 🙂

majkaaaaaa
13. sep 2012

@lucky14 mas aj ty taku svalovku ako ja dne? 😒 nevladzem 😀 nooo dnes musim zmaknut aj 3 den 😀

majkaaaaaa
13. sep 2012

@zuzanat nooo tie schody su aj pre mna dnes velky problem 😀

barca127
13. sep 2012

Ahoj baby tak to vizera ze z Jill dnes u mna nic nebude s malou sme boli rano plavat teraz sme u nasich tu budeme aj na obed spat a tu sa neda cvicit potom nas caka ockovanie a boh vie aka bude potom mala ci sa k cviceniu vobec dostanem :( a to ani nehovorim o vcerajsku mali sme s mm romantikus vecer pizza a vinko teeeeeda som si dopriala tej pizze po dlhej dobe az ma to potom mrzelo 🙂 ale sak vcerajsiok somc ely preupratovala aj pocvicila aj s malou pochodila mno tak snad to nebude az taka hroza a vinecko sme ani nestihli dopit kedze mala preplakala dve hodiny asi nam nechcela dopriat 🙂