Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@anah88 Ahoj 🙂 Ďakujem Ti veľmi pekne,že si mi odpísala!! A hlavne za radu. Po včerajšom sone mi Dr. našťastie nič nenašiel, ani výron, ani krv,natiahnutá šľacha..tak som šťastná!!Ale vieš, ja som tiež špec. prípad, mám za sebou kopec operácii, takže isté cviky(napr. skracovačky) vôbec nemôžem a ani ich necvičím. Preto som sa bála, že aj napriek tomu nebudem môcť cvičiť. Teraz musím mať 7 dní kľud a potom idem na to. Samozrejme, povyberám opäť tie, kt. môžem, ale nedám sa odradiť 😉 🙂
Okrem toho, môj Dr. mi už dávno prikázal, že ak sa prestanem hýbať, moje koleno odíde už úplne, lebo ho držia len svaly 😒 Takže, baby nevzdávať sa docvičenia!! 😉
@sussie1605 hlavne, že to nie je nič vážnejšie a postačí kľudový režim...ale keď si odhodlaná a povyberáš si cviky, ktoré zvládneš, tak to určite aj pôjde 😉 ...ja už zajtra končím 2. level a chystám sa na 3. a musím uznať, že to má niečo do seba, cítim sa silnejšia...schudnúť nejako veľmi nechcem (potom mám iné zdravotné problémy), ale spevniť postavu, to je cieľom môjho dôvodu cvičenia...prajem ti pevné zdravie, aby ťa nič už pri cvičení nezradilo a ako si napísala, ideme a nevzdávame sa 😉
Ahojte, pred piatimi dňami som objavila cvičenie s Jillien. Hľadala som niečo na spevnenie tela, pretože moje telo je riadne roztečené. Nemám síce veľa kg, som štíhla, ale som celá mľandravá 😀. Zadok ovisnutý, žiadne sexi krivky :D. Takže som sa rozhodla, že to zmením. Ani som netušila, že nejaká Jillien existuje, ale teda je to perfektné cvičenie. Najviac mi vyhovuje, že sa cvičí pol hodinu - začala som s 30 day shred a je to riadna makačka. Predtým som nemala žiadny pohyb, mám kancelársku prácu a do práce chodím autom a som tam až do večera. Teraz rozmýšľa, keď čítam všetky príspevky, že som možno mala začať s programom na 90 dní, ale ten skúsim potom. Som odhodlaná to docvičiť do konca. Mám za sebou štvrté cvičenie - 1. LEVEL a už je to lepšie, aj kondička sa mi lepší. Ale stále neodcvičím celých 20 - 30 min vkuse, niekedy musím zastať a vydýchať sa, pretože ledva lapám dych. Ale myslím si, že na ten 10 deň to dám celé bez prestávky. Miery som si bohužiaľ nezmerala, nemám meter :D, tak zajtra pobežím do obchodu a hneď si jeden zadovážim. Ale na váhe som pribrala za tieto štyri dni kilo. Myslím, že je to práve tou svalovou hmotou. Na rifliach ale cítim, že sú voľnejšie, hlavne na bokoch. Tak držte palce, aby som vydržala!
@veronikaxyxy drzim.palce:-) meter je fajn ale uplne naj je pofotit sa v plavkach alebo spodnom pradle odpredu odzadu teraz a po mesiaci dvoch atd.to budes prekvapená🙂😉
Ďakujem, vyskúšam, ale veľmi sa mi nechce fotiť v plavkách v tomto roztekanom tele :D. Dnes mám šiesty deň - LEVEL 1 a svalovice nikde 🙂. Taktiež už vydržím cvičiť celý čas bez pauzy 🙂. Jupíííííííí, tie pokroky sú super! 🙂
všetkým, ktoré váhajú, či cvičiť Jillian alebo nie vrelo odporúčam ísť do toho... Po pôrode úplne najlepšie cvičenie aké poznám... Po 10 dňoch cvičenia som mala dole 6 cm zo spodnej časti brucha.. treba na cvičenie dobré tenisky, športové alebo bežecké lebo inak bolia kolená... všetkým, ktorým som cvičenie odporučila zoštíhleli, nie všetkým šla dole váh, ale cm pôjdu dole zaručene... 🙂 a ak sa k tomu pridá aj kardio tak 15, 20 min tak aj váha klesne napr. eliptický trenažér, rotoped, beh... alebo časť kardio od Jillian ... 🙂
@veronikaxyxy pripájam sa a držím palce...ja už som v 3. leveli, štvrtý deň mám za sebou a cítim, že rozhodne oproti levelu 1 som silnejšia a pevnejšia...mňa trochu mrzí, že som sa nesfotila,ale vidím, že hlavne moje pozadie vyzerá lepšie - aj priateľ to tvrdí 😀 a dokonca sa mi zmiernila celulitída....podľa mňa je v tomto cvičení dôležitejší meter ako váha,lebo svaly sú predsa len ťažšie, tak meter má výpovednejšiu hodnotu (mojou mierkou sú takisto rifle 🙂 )...zisťujem,že sa stávam na tomto cvičení závislá a už sťahujem ďalšie videá, aby som mohla pokračovať 🙂
ahojte ja som pred rokom cvicila Jill asi 3 mesiace som sa super citila a som aj schudla 6kgg a potom neviem ani uz z akeho dovodu som prestala medzitym som fajne pribrala + 7kg tak dnes som zacala opat
dufam ze vydrzim
ale je to super cvicenie ja som uz potom davala aj jej hodinove programy bez problemov
Ahojte. Prešli ste si aj vy krízou? Ja s Jill cvičím 3 mesiace a prišla na mňa kríza, že sa mi tak strašne nechce. Keď začnem, tak je dobre, to už potom ide, ale nútiť sa musím 😒 ☹ Keď necvičím som nervózna a totálne unavená celý deň, ale keď už mám ísť cvičiť, tak sa mi taaaaaaaaaakto nechce. Zatiaľ som ešte nepoľavila, vzdy som sa dokopala, tak dúfam to čoskoro prejde... 😕
ahojte, chcem sa pridať, za pár dní sa aj ja chystám začať cvičiť 🙂 ale sú to už takmer 2 roky, čo necvičím, tak sa bojím, či nebude ten SHRED na mňa príliš. začínala niektorá z vás s BODY REVOLUTION, alebo s niečím podobným ľahším?
@lucka011 mna vzdy nove cvicenie nadchne, drzi ma to tak 2 mesiace, a potom sa mi uz strasne nechce. 😒 Takze presne viem, o com hovoris... momentalne ma drzi len to, ze mi chybaju uz len 3 dni do skoncenia celeho 30 DS. A navyse ma namotivovalo, ze som sa napratala do predtehulkovskych rifli 😉
Ahojte,taktiez som zacala s jilkou,mam za sebou 3ti den,uz som ju cvicila predict rokom,no nevydrzala som dlho...pred nedavnom som mala sacharidovu dietu,ktoru som drzala poctivo 5tyzdnov,schudla som 5 kg,teraz potrebujem vsetko spevnit,tak snad nepolavim...dodrzujete aj nejake ine stravovanie? Ja sa stale snazim aj trochu sacharidovej miesat,no uz nie som taka striktna....asi musim opat zacat....velmi by som chcela 55 kg,mam 59-60 kg momentalne....tak teda drzim nam vsetkym palce ;)
Ahojte, vedel by mi prosim niekto poradit, kde (a ci vobec) sa da stiahnut "Banish Fat Boost Metabolism" a "No More Trouble Zones"? Dakujem velmi pekne za kazdu radu.
Ahojte, neviete mi niekto poradiť? ... snažim sa nájsť Killer buns and thights level 2 a level 3 - na stiahnutie, no nemôžem to najsť. Čo tu sú odkazy na uzložto.sk, tak videá sú už vymazané.. Nemate to niekto? Ďakujem!
Ahojte, chcela by som zacat cvicit s Jillian. Viete mi prosim poradit s akym cvicenim mam zacat? Dakujem
@matuliatko82 každý si môže na začiatok vybrať hocičo, Jill má toho neskutočne veľa. ....ale tak väčšina (a aj ja) som začala s 30 day shreed a potom som dala ripped in 30. Sú to cvičenia zamerané na celkové formovanie tela. Potom si už dáš niečo, čo je viac zamerané na určitú partiu, ktorú chceš ešte vylepšiť. Ja som chcela ešte popracovať na bruchu tak som si vybrala 6week6pack. Držím ti palce a hlavne to po prvom neúspechu nezabaľ! Veľa báb hovorilo, že už po pár dňoch mali úbytky v cm. Ja nič. Ani po 30 day shreed ani po ripped in 30....už som si myslela, že to asi nejako zle cvičím alebo čo...no a potom odrazu išli dole aj cm aj kilá. Ja som už asi bola taká sklamaná, že si to skôr všimol priateľ ako ja 😉
@miriamka1111 dakujem pekne za odpoved, ved presne preto som sa spytala, lebo ma toho vela, co je dobre pre zaciatok, aby ma to velmi neodradilo, lebo ja sa do vsetkeho hrniem hlava nehlava a potom vydrzim tyzden a hotovo. Tak skusim toto a uvidime 🙂 Len tu pevnu volu musim najst v sebe a bude to super 🙂
baby tak som včera začala 🙂)) prvý deň celkom v pohode, aj som si hovorila, že "toto je fakt všetko"? no, ale druhý deň, katastrofa... so svalovicou to ide teda o dosť ťažšie, chvíľkami som si myslela, že umieram 🙂 dúfam, že to po 3-4 dňoch prejde, ako tu písala väčšina z vás 🙂
Dievcata, obdivujem vas a pridavam sa k cviceniu. Moje miery radsej nezverejnim☹

@sussie1605 síce Ti neporadím a pravdepodobne prebehla už aj Tvoja konzultácia s lekárom a dúfam, že to bude čoskoro v poriadku...ja len, že mám tiež zdravotný problém a neviem či ho už riešiť alebo nie...mne sa na začiatku 2. levelu natiahla nejaká šľacha alebo väzy v priehlavku, bolí to, keď dlhšie chodím, ale aj v topánke, na boso to ide...ale bojím sa aj ja pri cvičení a jednu radu ak Ti môžem dať (možno si to aj tak robila neviem)-ale cvičiť v teniskách...ja som 1.level zvládla bez,ale v 2.leveli sa to už nedá bez tenisiek...prajem skoré uzdravenie