icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
adkat13
13. okt 2014

@atka27 ahoj, môžem sa popýtať na tvoje výsledky? koľko sa ti podarilo zhodiť? a čo všetko si cvičila okrem 30 days shred? ďakujem 🙂))

atka27
13. okt 2014

@adkat13 Ahoj, ja a nie som dosledna co sa tyka stravy, takze tie vysledky nie su take ako by boli keby som vylucila z jedalnicka sladke... Napriek tomu sa mi vsak vyformovala postava, som celkovo pevnejsia, ohybnejsia. Mam za sevou 30 DS, Ripped in 30, 6w6p, Killer ABS, Body revolution (zacinala som uz ale nejakym 6 levelom), One week shred. Teraz som sa pustila do Shauna T. a Focus T25, uz to chcelo zmenu... 🙂

adkat13
13. okt 2014

@atka27 toto všetko by som chcela zvládnuť aj ja. okrem body revolution, to mi je nejaké nesympatické, asi tým, že je tam tak veľa ľudí. ale aj tým, že tuším 2 dni z týždňa sa cvičí iba kardio, to nie je nič pre mňa ☹ a pri 6w6p si vydržala cvičiť obidva levely 3 týždne? nenudila si sa ešte? a one week shred si cvičila tak ako sa má, dvojfázovo? to by sa mi asi moc nechcelo ☹ ja by som chcela okrem tých, čo si napísala skúsiť aj killer buns&thighs (stehná a zadok), no more trouble zones a možno aj nejakú jogu od jillian. uvidím, ako dlho ma to bude baviť 🙂))

terry658
13. okt 2014

@atka27 no ja mam dost problemy s dojcenim aj bez toho,takze nejdem pokusat stastie, aj tak je zazrak ze vobec este kojim 🙂

atka27
13. okt 2014

@terry658 Ja som sa tiez bala, s kojenim to nebolo ruzove, ale islo to a zatial kojim este stale 🙂

atka27
13. okt 2014

@adkat13 Pri 6w6p som cvicila po 3 tyzdne, ku koncu ma to uz nebavilo ale vydrzala som. One week shred som cvicila dvojfazovo asi 4-5 dni, zvysok som pre nedostatok casu uz docvicila tak, ze jeden den bolo posilnovanie, dalsi den kardio.

kvietok23
15. okt 2014

Caute pomaly koncim s 30day shred co odporucate potom?inak 1a 2level je ok a 3ma nebavi uz to je dost tazkeeee

adkat13
19. okt 2014

@kvietok23 skus ripped in 30, aj ja sa na to chystám. je to rovnaký systém 3-2-1, sú tam 4 levely, rozdiel je iba v tom, že sa vždy cvičí iba 6 dní a siedmy sa oddychuje... a je tam dosť cvikov, ktoré už poznáš z 30DS, takže si myslím, že by ti to mohlo vyhovovať 🙂

miriamka1111
19. okt 2014

baby cvičili ste aj jogu od Jillian? Nejak sa v tom neviem zorientovať. Má dva typy jogy? Meltdown a inferno? budem vďačná za každú radu. Ak máte aj linky, kde sa dá stiahnuť, tým lepšie 🙂 .Ďakujem

maja5
27. okt 2014

Ahojte neviem nikde nájsť ripped in 30 4 level, viem mi niekto preposlať? dakujem 🙂 a skúšal už niekto Hard body 2014 aké to je?

miriamka1111
28. okt 2014

@maja5 ripped in 30 je len po level 3!

nuttelka
29. okt 2014

@miriamka1111 ripped in 30 ma 4 levely,je to cvicenie nacely mesiac,pricom kazdy level cvicis cely tyzden,takze po dobu celeho mesiaca, mam to uz za sebou a zda sa mi to ovela lepsie ako 30 day shred

miushka13
29. okt 2014

Ahojte a ako ste sa stravovali pri cviceni?

miriamka1111
29. okt 2014

@nuttelka @maja5 ja sa veľmi ospravedlňujem....som si to pomýlila s 30 day shred ☹( nuttelka, máš pravdu.

lucka1789
29. okt 2014

Ahojte baby takže pridávam sa k vám som 10mesiacov po porode a zacalo my vadit ako vyzeram aj ked nemozem povedat ze do vtedy som bola spokojná len som len som si nevedela zorganizovat cas na cvcenie donutut sa prestat jest sladke 😒 ( čo sladké bola moja droga neskutočna ☹ ) a bojujem proti nej a zatial úspešne 😵 prestala som piť sladké malinovky zidne sladkosti ( ked uz mam neskutocnu chud tak si dam ale len kusticek )a začala som piť obyčajnú vodu s citronom chlieb tiež nejem 😉 pred porodom som mala 79kg po porode 75kg a teraz mam 73kg a chcem to dat vlastne MUSIM na 65 takze babi drzte palce idem na to 😉 😉 🙂

maja5
1. nov 2014

má niekto ripped in 30 week 4 level? prosím pošlite mi ho ak ho máte, vďaka 🙂

fialka88
4. nov 2014

Ahojte kočky. Pridávam sa k Vám. Veľmi ma motivovali výsledky mojej kolegynky, ktorá vďaka cvičeniu podľa JM krásne schudla.🙂 Mám odcvičený 2 deň, Level 1. Cítim sa celkom dobre, ale slabá svalovka je.🙂 Chcem schudnúť 4-5kg a spevniť postavu. Dúfam, že to vydržím a zvládnem. Držím palce všetkým cvičiacim.🙂

ewellina
5. nov 2014

@fialka88 Tá kolegynka schudla iba cvičením, či aj stravu upravila nejako?

adkat13
5. nov 2014

@maja5 stiahla som si ho na sdilej.cz

fialka88
6. nov 2014

@ewellina upravila trochu aj stravu, ale je všetko.🙂 Schudla skoro 20kg, je z nej kočka.🙂

luciasolcova
10. nov 2014

Ahojte chcem sa opytat su tu aj take ktore koja a cvicia?

extrapm
11. nov 2014

Ahojtekocky, chcem zacat cvicit s jillian a potrebujem radu ze cim zacat, nasla som viac DVD a neviem ktore je pre mna to spravne.. Prosim poradte, nechce sa mi studovat diskusia na 333 stranach... 🙂

luciasolcova
12. nov 2014

@extrapm Ahoj ja ti poradim podla seba aby si začala s 30 day shred...ja som minuly rok za mesiac schudla 3 kg ale jasne aj stravu musis upravit

mudreocko
17. nov 2014

Pekny vecer dievcata 😉
Mam jednu otazku. Od dnes som zacala cvicit Lillienin program Body Revolution, ten 90dnovy. Dali sme sa do toho aj s priatelom, aby sme sa podporovali, lebo ja pri nicom dlho nevydrzim. Ide o to, ze som si stiahla z netu cely ten subor a a mam tam stiahnute aj ,, 7-Day Kickstart Your Metabolism,,- dni nastartovanie metabolismu, dalej ,,Fat Burning Meal Plan,, -Spaľovanie tukov - Stravovanie ,, Fitness Guide,,- sprievodca fitnesom.
Len vsetko to je v anglictine a neda sa to ani skopirovat. Neviete ako pozhanat tieto veci v slovencine alebo cestine??? Velmi by ste mi pomohli. Dakujeeeem 😅

misada
Odpoveď bola odstránená
sheron1
17. nov 2014

@misada ahoj aj ja som dnes cvicila po prvý krát Jilien

misada
17. nov 2014

@sheron1 Jéééj teším sa že mám parťáčku, som zvedavá zajtra či bude svalovka 🙂 Večer poreferujem ako som dala druhý deň 🙂 Môj cieľ je 20 kg do svadobných šiat za 200 dní 🙂

nely459
17. nov 2014

@misada ja cvicim od 1. Novembra 30 day shred

sheron1
18. nov 2014

@misada wau 20 kg to bude fuška a koľko vážiš teraz?....inak držím ti všetky palce

misada
18. nov 2014

@sheron1 mojka som riadna baba, nejdem rozmazávať , hanbím sa☹ Verím, že sa mi to podarí, raz som s dukankou zhodila 13 kg, ale jojo efekt fol 15. A navyše mi Dukanka zničila zdravie...chodím po doktoroch.Teraz sa snažím jesť bez príloh, nie vysmážané, nie sladké, žiaden alkohol. Pridala som ovocie čo som na dukanke skoro 3 roky nejedla. Pridala som aj sušené ovocie, pohánku, ale veľmi veľmi málo. Väčšinou masko so zeleninou, alebo light jogurty, ovocne a zeleninové šaláty. Mám asi problém so štítkou, mám aj samostatnu diskusiu, ale cakam na odborne vysetrenie. SO svojou váhou bojujem až cez 10 rokov...Si zlatá sheron a kočeny držím Vám aj ja Vám všetky palceeeeeeeeeeee, idemeeeeeeeeeeee. Dnes druhý deň a pohoda jahoda 🙂