Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

ahojte baby, boze ked som si teraz pozerala tie moje fotky z marca...az mi je smutno za tym prav.cvicenim a za tou pevnou postavou..... cez leto som sa drzala , kedze som mala pohybu az az, ako casnicka ... podarilo sa mi schudnut na 65/66 kg...ako som prisla domov na Slovensko po sezone , tak sa to zacalo dovolenkou all inklusive a pokracovalo to az do teraz , ze som zistila , ze za dva mesiace som pribrala 4 kg....fungovali sme s manzelom na troch kuchyniach , co som navarila ja, nieco sladke priniesla svokra a este aj moja mamina sa bala , ze umierame hladom , tak tiez nieco pribalila... jill mi vtedy velmi pomohla , cvicila som ju asi od januara do marca a schudla som krasne cm.... teraz vazim 69 -70 kg .... takze som skoro vsetko pribrala.... chcem zacat znova cvicit.... je tu este nieaka z Vas , ktora tu uz bola davnejsie a cvicila Jill???? poradte este nieaku radu ...ozaj pomoze jest mensie porcie , radsej castejsie?
Ahoj @marfyy . Na Teba som akurát minule myslela, že Ťa už nie je vidieť v žiadnej diskusii...🙂Ja som bola v júni na jednej operácii a tá ma tiež vyradila na viac ako dva mesiace z "cvičebného režimu" a tak ako to išlo super dovtedy, teraz to ide slimačím tempom...ale aspoň sa ručička stále hýbe tým správnym smerom..Predtým som dodrživala všetko úplne striktne (až chorobne), teraz občas "uletím", najmä cez víkend u rodičov, ale stále platí, že sa vyhýbam bielej múke, cukru, vyprážanému, mastnému, bravčovému a sladkostiam..Stále pijem veľa vody a pravidelne sa stravujem (našťastie mi to moja práca umožňuje). Dokopy som schudla 40 kg, takže som na seba pyšná a neverím, že som to dokázala. Ja som bola už ale pekne vypasená🙂)Necvičím už každý deň ako predtým, no hýbať sa stále snažím čo najčastejšie...Navyše som dostala stopku v chudnutí od mojej gynekologičky, pretože by sme chceli bábo, ale ešte je na mne nejedno kilečko tuku navyše..Ale aby som odpovedala na Tvoju otázku...jednoznačne je lepšie menšie porcie a častejšie...a tiež prosím Ťa večer po piatej nehladuj..kľudne si daj okolo ôsmej biely jogurt, tvaroh alebo kúsok prírodného kuracieho mäska (na vode, príp. na kvapke olivového alebo kokosového oleja)..
Zdraviiim @ajka_k .... som rada , ze si sa mi ozvala a napisala si par riadkov o tebe..... 😉 velmi ma to tesi , ze sa ti podarilo tolko zhodit, je to uzasne , ze 40 kg.... to dokaze malo kto....mooc sa s tebou tesim. myslim , ze mame vela podobneho,,, ja tiez som taka ,ze ked sa zatnem a mam taky moj dietny rezim , tak sa drzim vsetkeho striktne....no ked polavim ,tak to ide dole vodou....My sa s manzelom tiez pokusame o babatko 😀 zatial bez uspechu, bohuzial , cca tak pol roka....to je aj dovod , ze znova sa chcem zacat hybat a schudnut aspon tych par pribratych kg , mozno sa to potom podari, pretoze pohyb je tiez velmi dolezity, ked sa niekto snazi o babo. mozem sa spytat ako dlho sa vy snazite o babo, uz mate nieake???snazim sa tiez redukovat tie sladkosti, ten pitny rezim som zacala nieako flakat, tak musim to napravit.... ok hladovat nebudem, dam si aj neskor ako po 17hod. .... viem sama , ze mi to vobec nepomohlo , ked som po 17/18 nejedla. teraz mi vobec nechuti jest, nastupili sme v novej robote s manzelom, tak mam trosku stresy. budem sa snazit dodrziavat veci , ktore si mi poradila, pevne verim , ze sa mi podari schudnut. boze ako rychlo sa da pribrat, ze ? ja to mam pravidelne , ked mam po sezone a ideme domov na svk, vzdy priberiem doma. vcera som si dala shred, dneska uz citim dobru svalovku.... dlho som necvicila, inokedy by som sa pri tom ani nezadychala , no teraz som fucala ako lokomotiva 😀 ozvi sa ak budes mat cas.....
ahojte baby , dneska mam 4 den , 1 levelu za sebou.... umieraaam aku mam svalovku..... auuu , ktora z Vas este len zacina ako ja ????
@siia trosku ma tesi , ze som v tom neni sama, ale samozrejme tu bolest ti nezavidim.. 😒 .. dala som si Flector Rapid prasok, myslim , ze mi trosku polavi. 😕 ... ako tazke mas cinky? . ja som bohuzial mimo domova , tak pouzivam flasky,( 1,5 kg na ruku , ale dneska kupujem asi len litrove, lebo auuuu 😝) aj ked doma mam cinky , len som ich zabudla. drzis aj nieaku dietku, ja nie , len menej jem.... obmedzujem sladke ...
@marfyy pred 3rokmi som začala cvičit na steperi,ale taku svalovku som nikdy nemala...a teraz si vravim čo take hopsanie,tak som si k Jill ešte dala švihadlo a cviky na dolnu čast tela,ta tak mi treba 😝 na začiatok mam 0,5kg,sa nezda ale su tažke ked cvičiš 😖 nie nedržim,tiež sa snažim menej jest a sledke som aj ja obmedzila-moja smrť,ale musim 😅
Ahojky ako pokračujete? Mňa to nenormálne nabíja energiou. Ešte nevidím ani necítam žiadne výsledky, ale už ten prvý level zvádam v pohode, skoro sa ani nezadýcham 🙂 Bolia ma hrozne ale kolená...SOm od prírody príšerne lemravá a nikdy som necvičila okrem zumby a kolieskových korčúl. Ale Jil ma dostala 🙂
ja som bohužiaľ včera bola celý deň v robote , takže som si nemohla zacvičiť... 😒 normálne mi to chýbalo....už aj nabehnem a pôjdem na to!!! ja tiež už ako píšeš ty @misada cítim , že ma to nabíja energiou.... Jill som cvičila asi trištvrte roka dozadu a viem, že len cvičenie od Jill ma nabíjalo energiou , videla som výsledky a hlavne ma to bavilo a mala som to rýchlo za sebou, pretože ta pol hodka prešla rýchlo..Ja mám rada pohyb aj ale nikdy sa neviem dostatočne zaprieť a vždy ma to omrzí , alebo je to bezvýsledné..aj keĎ je pravda , že v poslednom čase sa mi skôr nechcelo ako chcelo . .@siia no pekne si si dala do tela, teda, keĎ si si dala ešte aj švihadlo a cviky na dolnú časť tela. Nezdá sa to , že??? 😀 Ja som si včera kupila dve litrove flašky , tak dúfam, že to bude taký ideál , ak nie , vymením za pol litrové.... Máte radi tie kliky??? Ja ich priam neznášam, uplne citím aké mám ruky slabé... 😒 .
@marfyy Kliky úúúúúúplne nenávidím!!! ale už ich bez problémov dám, aj keď je veľmi ťažké dvíhať taký ťažký kufor 🙂 Ja som si kúpila kilové činky v Tescu za 5 euro. Výborne sa s nimi cvičí. MOje problémové partie sú ruky - kóooopec ovisnutej kože a brucho. To mi zostalo po dvojičkách vyťahané ale bohužiaľ aj plné tuku. Cítim ako sa spevňujem hlavne spodok brucha pri cisárskom reze, tam sa mi to akosi zmenšuje 🙂 ZAjtra to bude len týždeň, ale každý deň sa teším na cvičenie 🙂Teším sa na teba marfyy, urob si aj foto pred a po 30 days. Ja ti ju potom pošlem IP oki? AK teda bude čo porovnávať 🙂
ahojte. takže ja mám dnes moje prvé cvičenie zdarne za sebou 🙂
uff, nie je to až taká sranda ako to vyzerá 😖
ale pevne verím že stratím aspoň nejaký centimeter z toho kufra vpredu 😠
baby, upravujete aj stravu?
ahojte, nemáte niekto v slovenskom jazyku jedálnicek jillian michaels? , dakujem
Ja som začala s jill v polke júla tohto roka, dala som poctivo 30 day, každý deň.... rozbehol sa mi metabolizmus a mám dole 8 kilov a to som cvičila len ten mesiac a potom len tak nejak nedbalo 2 týždne z Ripper... ale samozreme, počas cvičenia som nejedla sladké a celkvo som sa snažila zjesť tak dve pečivá denne alebo 2 plátky chleba, obed som mala vždy varený..... naozaj to zázračne rozbehlo metabolizmus si myslím...
Dnes prvý level za mnou 🙂 Baby hrozne ma bolí koleno, absolutne na neho nemozem klaknut aj pri chodení ma boli. Viem ze to je z klikov. Prejde to?
@luciasolcova ja cvičím jillian už skoro 3 mesiace a ešte kojím. síce už máličko, väčšinou len v noci, ale nemám pocit, že by mi nejako ubudlo mlieko 🙂
Ahojte, tak ja dnes dva týždne čo som znova po 10 mesiacoch začala cvičiť a že kilo dole 😀 no mám čo robiť kurnik.....chcela by som dat aspon 10-15 dole...sa namakám
Tak Jillianky , zajtra koncim Level 1 , uz sa tesim na Level 2.... Super , ze uz aj svalovka prebolela.... 😀 chcem sa Vas opytat ako casto sa vazite.?.. Ja by som s tym mala prestat, lebo vzdy som potom sklamana, ze mam viac. Hlavne teraz ,ked viem , ze svaly budu vazit viac ako tuk , tak urcite mi nieake to kg pribudne ,ako minule. snazim sa obmedzovat sladke aj zdravsie jest. AJ ked vcera vecer som si tie cipsy mohla veru odpustit 😒 nemate niektora ten jedalnicek v slov. jazyku , ? uz to spominala aj @messue..... dakujeem
@marfyy ahoj, keď som chudla bez cvičenia (iba úpravou stravy) vážila som sa raz do týždňa, lebo to išlo rýchlo dole. ale odkedy som začala s jillian vážim sa už len raz za mesiac, vždy po odcvičení celého programu. po shrede som bola strašne sklamaná, lebo som schudla len kilo (aj keď cm dolu boli), po rippede som mala dole vyše 2 kíl. viem, že svaly sú ťažšie ako tuk a ja som ich za tie 2 mesiace nabrala dosť, ale aj tak som čakala, že tá váha pôjde dolu trošku rýchlejšie... asi sa na to treba vážne vykašľať a len sa merať, prípadne pozerať rozdiely na rifliach 🙂 mne sú tie moje už teda poriadne veľké 🙂)))
@marfyy napis mi ktory recept chces a prelozim ti. aj ked tie recepty nie su zlozite. vzdy sa opakuju tie iste slova - slovesa - ako pripravit jedlo.
tuna je v pdf jej jedalnicek
http://images.agoramedia.com/jillianmichaels/cm...
@dana_l Ďakujem za ochotu , práve som si pozrela ten link na jedálniček , pretože som ho doteraz nevidela 😀 ale viem to preložiť, nie je to nič ťažké,,, no ale ako na to pozerám asi sa budem riadiť tým mojim...jesť viac bielkovín a zeleniny , obmedzovať kolohydráty a snáĎ to pomôže.... 😀 @adkat13 asi máš pravdu, nemôženm byť až takto zavislá na tom vážení.... aj keď dneska ma milo prekvapilo , že mám o 1 kg menej ,ale to bolo tým , že som včera mala náročný prac.deň a takmer nič som nejedla, kvôli nedostatku času.... už citim, dneska po prvom levely, že sa začína spevňovať moje telo.... hlavne brucho, ruky , sú pevnejšie a tvrdšie...no a to je za 10 dní... čo tam po váhe, aj tak ju nemám na čele napísanú.... len aby cm išli dole.... @saxana123, môžme si ruky podať, ja tak isto som cvičila min. rok od janura do marca... pekne som schudla , teda hlavne v cm.... začína nanovo, keďže sa mi kilečká vratili , aj keď chvalabohu nie všetky. @mariaaa3 máš pravdu , aj mne sa krásne rozbehol metabolizmus vtedy , keĎ som cvičievala ale dva mesiace v kuse....no teraz môj metabolizmus potrebuje znovu nakopnúť 😀
Ahojky JIlianky moje ako pokracujete? Ja dávam druhý level, je to trochu náročnejšie, kolienko bolí, ale našťastie sa nerobia kliky. Svalovku na lýtkach vystriedala svalovka na ramenach a prsných svaloch 🙂
Ako hodnotím doterajší priebeh? Určite sa mi zlepšil pohybový aparát, nie som taká lemra a celkom slušne stíham s precvičovateľkami 🙂 Nevážim sa, ale podľa tvaru bruška sa asi niečo deje. Nie je to veľa, ale predsa dačo. POtrebujem schudnúť do šiat hlavne tie ručiská hrubé s ovisnutou kožou a chrbát a cecky na chrbte. Nevyzerá to dobre. Najviac tuku mám však v páse a to je mojim cieľom. Držím každej palce, nech dojdete do cieľa 🙂 🙂 🙂
Aj ja som cvičila s Jillian v domu ale prestala, asi nemám dosť motivácii na cvičenie v domu. Žiaľ tuto programu tréningu nedávajú na fitku.
ahojte, no ja cvicim Jillian vtedy, ked nestiham ist cvicit von. Takze systematicky nie, ale vtedy ked potrebujem. Presla som uz vsetky tri levely. Skusam teraz piloxing, port de bras, zumbu, co maju prave v ponuke vtedy, ked mam cas. A ked nestiham, tak cvicim doma Jill, vacsinou druhy alebo treti level na striedacku. Ale nie kazdy den. Totizto, tak som si uz zvykla na cvicenie dva razy do tyzdna, ze mi to chyba. Stravu som upravila este v juni. jem trosku menej, a obmedzila som biele pecivo a prilohy. Podarilo sa mi na stehnach schudnut po 3 cm, co ma tesi, aj podla fotiek vidim rozdiel. Cvicim dalej vselico, ale na Jill nedam dopustit. Ta sa da cvicit kedykolvek a kdekolvek.
@marfyy ahojky, neviem či si ešte pamätáš, cvičili sme spolu na jar..🙂 ja chcem začať dnes, len čakám, kedy mi drobec zaspí... medzitým sa nám porúchal PC, prišlo leto a cvičiť sa mi nechcelo, drobec začal zaspávať neskoršie... ale byt pod nami je opäť prázny, môžem skákať koľko chcem, len čakám, kedy miláčik zaspinká a idem na to 🙂 však nech som mamina k svetu 🙂
@linibini jasne ,ze si na teba pamatam.... je to super , ze tiez zacnes cvicit. Ja som teraz dva dni necvicila , pretoze sme mali s manzelom volno.... tak som si dala pohov... No a vcera som to aj s jedlo prehnala. Boli sme v mekaci poobede a neostala som pri salate 😀 , no a vecer som mala aj veceru silnu.... uz vidim , ze aj moju vahu to poznacilo , ale kaslem na to . dneska si pekne zacvicim a dam light day. Aj si nieco pribrala od jari?
@marfyy nepribrala som nič, čo som rada, váha mi ostala... schudla som s Jill 4 kg, ale cm išli pekne dolu, váha ostala, cm v pohode - možno o nejaké 2cm viac... Nevadí, včera som večer odcvičila - síce som skončila o 22:00, uvidím, ako sa mi podarí dnes. 🙂 Držím palce, my to dáme 🙂
@linibini, tak to si super, ja som cez leto bez cvicenia schudla dalsie 4 kg, ked som dosla domov na Svk , tak som asi tak tri pribrala a vazim tolko kolko asi v marci , ked som s cvickom koncila. takze to neni take zle. aj cm tak ako ty pises cez boky mam o dva viac, pas rovnaky .... takze spevnit, nieco dat dole ... ja dneska mam ukonceny level 1 , dva dni som necvicila a v nedelu som odflakla , tak som si ho dneska zopakovala, aj ked som mala ist uz na dvojku.... ja som zacala znova cvicit aj preto , ze potrebujem trosku viac pohybu. snazime sa s manzelom o babatko a pohyb je tiez velmi dolezity.... Ako sa stravujes? ja celkom fajn, aj ked by som sa mohla pravidelnejsie a niekedy sa viac zatat a odolat nieakej maskrte . hned mam vacsiu chut , ked viem , ze v tom nie som sama. ano my to dame , .... Baby ktore uvazujete , ci zacat alebo nie , tak podte do toho . uvidite ako lepsie sa budete citit.budete mat viac energy a lepsi pocit , ze nieco pre seba robite 😀

@nely459 ahojky, gratulka 🙂 si super! Už vidíš nejaké výsledky? 😉