icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
saxana123
4. jan 2015

@aredhel ale len náhodou :D :D :D :D :D

aredhel
4. jan 2015

@saxana123 ale nie 🙂 je to naozaj vidiet ako sa ti vyformovalo brusko 🙂

konkm819
4. jan 2015

ako sa cviči ripped in 30 ked to je že week 1, week 2, week 3

inuska97
6. jan 2015

Ahojte,tak včera som si to tu trochu prestudovala tie rozhovore 🙂 A idem na to dnes aj ja...klobúk pred niektorými 😉

gabinka279
6. jan 2015

Ahojte dnes začínam aj ja 🙂

saxana123
6. jan 2015

@inuska97, @gabinka279 kočky držím palce vám aj sebe aby sme vydržali čím najdlhšie nech sme krásne štíhle super kočky :D

adkat13
6. jan 2015

@konkm819 ripped in 30 má štyri levely (week1, week2, week3 a week4). každý level sa cvičí týždeň, ale na rozdiel od shred sú vždy na konci týždňa 1-2 dni voľna. takže vlastne odcvičíš každý level 5-6 krát. z vlastnej skúsenosti 2 dni voľna neodporúčam, je to potom dosť náročné dokopať sa zase do cvičenia 🙂

saxana123
7. jan 2015

Kocky tak toto mi vysvetlite. 17.novembra som zacala 30DaysShred, potom som zacal 6weeks6pack, teraz pojdem na druhu polovicu 6w6p a vaha je FURT JEDNAKO. Slak ma ide trafit. brucho trocha splasklo, mierne zadok, vzadu stehna, ale tie kila....som z toho frustrovana, sakra, zacinala som na 68.9 a teraz mi to kolise niekde medzi 67.5 az 68.5...Obmedzujem sa v mnozstve jedla, po piatej uz vobec nejedavam jak je toto mozne?

miriamka1111
7. jan 2015

@saxana123 vôbec nič si z toho nerob. Ja som to mala presne ako ty. tiež som si myslela, že som cvičila úplne nadarmo....váha sa ani nepohla. No robila som chybu, že som sa zameriavala na ručičku váhy....kým ja som si myslela, že som nič neschudla...tak až priateľ mi musel povedať, že ako pekne sa mi rysuje postava. Až potom som si začala uvedomovať, že aj keď váha neklesá, a formovanie ide tiež veľmi pomaly...tak ale tá zmena tam je. Takže ti môžem len odporučiť nevzdať sa a ďalej na sebe makať 😉 ...a ešte jedna vec, svaly sú ťažšie ako tuk, takže aj ja keď som sa dostala na váhu, akú som mala pred pár rokmi, tak môžem povedať, že tak chudo som vtedy nevyzerala 🙂 (s Jill cvičím od marca min. roka a schudla som len 5 kíl. Hej, nie je to veľa, ale keď si prirátam tú svalovú hmotu, čo som nabrala, tak je to pekný rozdiel.) A podstatné je, že sa cítim výborne.

sosanna88
7. jan 2015

zeny ja som dnes zacala a skoro som dusu vyplula. nemam ziadnu kondicku...a ako sa poznam, aj to vzdam..ale prosim prosim, nech vydrzim 🙂

moschi77
7. jan 2015

Ja mam dnes uz stvrty den 30 dnovky za sebou..celkom ma to chytilo...uvidime ostatne dva levely 😀

fivana
7. jan 2015

baby, od dnes idem na to aj ja 🙂 dala som si delenú stravu a pridala toto cvičenie. @sosanna88 dnes mám za sebou aj ja 1. cvičenie 🙂

bubu37
7. jan 2015

@saxana123 Možno je chyba v stravovaní .Tu si prečítaj,čo treba jesť pred a po cvičení.Po cvičení treba doplniť bielkoviny.
http://www.vladozlatos.com/blog/clanky-o-pohybe...
Ja som si teraz objednala tieto : http://www.nu3tion.com/sojovy-protein-izolat-90

sosanna88
7. jan 2015

@fivana a v pohode?ja mam uz teraz svalovku na lytkach ako fras, pomaly zacinam stehna citit...zajtra neviem ako sa dokopem

fivana
8. jan 2015

@sosanna88 🙂 tiež svalovica...na rukách, hlavne paže a nohy aj zadok aj stehná 🙂 Ale dnes pôjdem určite na to znova. Dúfam, že aj ty 🙂

sosanna88
8. jan 2015

@fivana paze, stehna, lytka...svalovka jak hrom!rano som ledva vstala z postele a kym som to ako tak rozchodila chodila som ako po uraze 🙂
nevladzem..skusila som, ale neda sa. fakt to boli. musim si dat pauzu dneska, ja som vazne uplne bez kondicky

suezana
8. jan 2015

ahoj kočky, aj ja som včera začala 🙂 ... resp. začala som 2.1. ale prerušila som cvičenie kvôli svalovici, a včera som začala, že idem zas nato 😉

miriamka1111
8. jan 2015

najhoršie čo môžete urobiť je, že skončíte kvôli svalovici! Treba cvičiť aj počas svalovice. Áno, keď je svalovica nevydržateľná, tak treba povoliť, aby sa niečo neroztrhlo, alebo nenatiahlo...ale keď sa to vydržať dá, tak netreba prestať. 😉 ...po troch dňoch nebudete vedieť, že nejaká bola.

suezana
8. jan 2015

@miriamka1111 ja cvičím od 2.1. mala som tam 1x jumping . vtedy som jillian nedala a ani na druhý deň a včera aj dnes som dala jillian znova - ale teda ja mám svalovicu, ktorá by mi ani tak strašne nevadila, len mne to ide do takého stavu ako kŕč - konkrétne stehná.... dala som si šumivé magnézium už dva dni - ja sa kŕčov strašne bojím 🤐

fivana
8. jan 2015

@sosanna88 ráno bola tá svalovka ešte ako tak v pohode...kokos ale teraz večer sa to dosť zhoršilo, ale išla som aj cez bolesť a dala som aj dnešné cvičenie. Budem sa tešiť keď sa zajtra už pridáš. Ak máš veľkú svalovku tak si skús na ňu niečo dať...čo určite neodporúčam ísť do vane plnej horúcej vody...to sa môže zhoršiť a môže z toho byť aj nepríjemná horúčka.

fivana
8. jan 2015

Baby???? ....dali ste si aj nejaký cieľ aký by ste chceli týmto cvičením dosiahnuť? A iba cvičíte alebo ste zmenili aj stravovanie. Trošku sa poďme motivovať 🙂

ewelinna
8. jan 2015

Ahojte, nemate prosim niektora One week shred?vraj to bolo nejaky cas na youtube, ale neviem sa k tomu dostat...a objednavat zo zahranicia dost vela stoji ☹ . Budem velmi vdacna, aj na odmene sa mozme dohodnut. 🙂

sosanna88
8. jan 2015

@fivana tak dik...prave som vyliezla z vane...ja reku to prave pomoze a svaly uvolni...:D

adkat13
8. jan 2015

@ewelinna ja som si one week shred stiahla na ulozto.sk - http://ulozto.sk/hledej?q=one+week+shred planujes to cvicit, tak ako sa ma? rano kardio a vecer posilovanie? napis potom, ako ti to islo, ja by som to niekedy do buducnosti tiez chcela vyskusat, ale zatial som sa neodvazila 🙂

ewelinna
8. jan 2015

Dakujem krasne za pomoc🙂 je to tam! Dufam, ze stiahnem...
Urcite to neplanujem cvicit tak , ako by bolo treba...pri 18mesacnom dietatku musim pockat na mm a od neho si vydrankat moznost si pocvicit...cca 30 az 45 minut mi toleruje, takmer kazdy den sa snazim, najviac mi vyhovuje six week, body revolution a rada cvicim aj killer buns and tights, ale len 1 a 3 pack, ta dvojka je akurat zabijak na kolena 😒
Schudnut som neschudla🙂 , ale citim sa lepsie, chrbat ma neboli a telo nie je uplne mlandrave 😖
Co cvicis ty? 😵

fivana
9. jan 2015

@sosanna88 ako po včerajšej vani? Ja po cvičení chodím ako robot 🙂 čím menej ohýbam nohy, tým lepšie 🙂

sosanna88
9. jan 2015

@fivana dnes to je kapanek lepsie. aj som cvicila..ale neviem ci to mozem tak odvazne nazvat cvicenim...len som tak napodobnovala cvicenie 🙂 ale aspon daco

zuzica4
9. jan 2015

kočky, tak ja cvicim prvy level 8 den,zo zaciatku bola svalovka,vlastne ma kazdy den nieco bolelo, hlavne nohy,chrbat,no a po vcerajsom cviceni som skoncila v nemocnici s injekciou v zadku. Tak ma bolelo brucho(hlavne ta cast pod prsiami) , ze som nemohla ani zaspat,ani sa narovnat ani dyhchat.Mavate aj vy take bolesti? Stalo sa vam to? Chcela by som cvicit dalej,ale bojim sa, ze to mozem tym zhorsit. ☹

fivana
10. jan 2015

@sosanna88 ja som mala dlhy vecer, boli sme na jednej party a myslela som si, ze dnes neodcvicim, ale dala som to. Dost sa z toho tesim. Iba cvicis alebo drzis aj nejaku dietu?

grettka
10. jan 2015

@zuzica4 asi si to trochu prehnala, to sa stava. Pri cviceni je dolezite aj spravne dychat (pri brusakoch smerom hore pri dvihani vydych, smerom dole na podlozku nadych), a druha vec, nie je nutne hned na prvy sup odcvicit tolko opakovani ako tie baby na videu. Cvicit treba podla svojich moznosti a kludne radsej menej. Ja sa netrapim, ze robim mensi rozsah pohybu a menej opakovani ako by sa malo. Dufajme, ze sa rychle zotavis a uz druhy raz neskoncis na pohotovosti. Pockaj teraz kym to odozneje, a potom pokracuj v cviceni opatrnejsie.

Mimochodom, co som si vsimla, ked chodim cvicit do fitka (piloxing, zumba a pod.), ze ako zle niektore z nas robia brusaky. Namiesto pomaleho pobybu, robia doslova svihy, sa cudujem, ze ich zatial neseklo v krizoch. Cvicitelka potom chodila pomedzi nas a upozornovala, ze kde robime chyby (ja som som mala napr. problem s krkom).