icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
zuzica4
10. jan 2015

@grettka no ved ja praveze s nimi ani nejak nestiham a ani nemam pocit,ze by som to prehanala,ale urcite som robila nieco nespravne. Skusim to s tymi nadychmi,vydychmi ako mi radis-to som nevedela. Vcera som predsa len cvicila-vynechala som brusaky a nahradila ich inymi cvykmi a citim sa uz v pohodicke. Takze idem znova na to. Snad ma nevystrie 😀 a dakujem

sosanna88
11. jan 2015

@fivana nedrzim dietu, ja potrebujem len spevnit, mam 58kg 🙂
ale snazim sa menej sladkeho a vela vody. obed si dam cokolvek, doobeda ovocie, rano si dam kavu, tej sa vzdat nemienim, poobede tiez uz len ovocie alebo nieco lahsie, popripade z obeda...a snazim sa aby som uz po 19tej nejedla bo to bol moj hlavny problem. vecerne vyzieranie chladnicky...

lilli136
12. jan 2015

žienky pridávam sa k Vám.... mam dva dni 30 days shred za sebou 😀
svalovica je poriadna, aj keď už od augusta cvičím takmer denne na orbitreku... napriek tomu pri sadani na zachod citim každý sval 😀

lilie0307
12. jan 2015

Ahoj,
ja potrebujem podporu. Jillian mam. Kto zacne so mnou? Ja planujem zacat dnes vecer 12-01-15. Od leta mam + 5 kg, musim zhodit a spevnit. Zeny pomoooc!

atka27
12. jan 2015

@lilie0307 Ahoj, ak chces, ja sa k tebe pridam. Od leta som tiez pribrala 5 kg a chcem sa ich zbavit 😠

minnie55
12. jan 2015

@atka27
@lilie0307 Ahojte 🙂 ja cvičím Jillian prvý týždeň - dnes ma čaká 8. deň.

lenculka55
12. jan 2015

@lilie0307 Ja sa pridam, potrebujem zhodit 4-5 kil a hlavne bruško. A tiež potrebujem niekoho kto ma bude tahať 😀

lenculka55
12. jan 2015

@atka27 A čo konkretne cvičiš od Jillian?

martinusik91
12. jan 2015

Ja sa k vám tiež chcem pridať akurát mám 4tý deň 1 level a teda poviem vám prvé dva dni som bola ko 😀 prvý deň som si lahla po cvicení a myslela som že sa už nepostavím 😀ale teraz je to už lepšie
@lenculka55
@minnie55
@lilie0307

atka27
12. jan 2015

@lenculka55 Ja som prave docvicila Focus T25 od Shauna T. a rozmyslam co dalej...

lilie0307
12. jan 2015

@martinusik91 ahoj dievcence, uf dala som to pred chvilkou. 30 days shred. 177 cm a teraz neskutocnych 67 kg. Cieľ 62-63 kg. Sedim na gauci a vidim si slaninku na bockoch. Ako ste to dali dnes vy? Ako mam upravit stravu? Mam 37 rokov a toto uz nie je ako za mlada, ked kg sli dole lahko... Myslim na Vas vsetky a zajtra som tu vecer so spravami z boja. 😀

lilie0307
12. jan 2015

@atka27 Shauna T som kedysi robila Insanity workout. Teda klobuk dolu....

lilie0307
12. jan 2015

@lenculka55 ahooj, pisala som nizsie, 30 days shred...este musim zistit, ako to tu funguje a pridám Vas vsetky do spravy. 😵

lilie0307
12. jan 2015

@minnie55 minnie55, co cvičíš ty?

lilie0307
12. jan 2015

@atka27 atka, no poďme na to. Ja som to pred chvilkou docvicila.ako si na tom ty?

martinusik91
12. jan 2015

@lilie0307 ja dnes v pohode v strede co je kardio vzdy umieram dnes to iste 😀 strasne ma bolia svaly na lítkach pri tom preto od bolesti na chvilu prestanem skakat ale uz treti den si davam magnezium sumive a uz je to lepsie 🙂 obdivujem ta ze cvicis vecer ja by som sa uz nedokopala 😀 co ma maly obednajsi spanok tak vtedy odcvicim a potom si zbytok dna hovorim ako dobre ze uz mam odcvicene 😀 v sobotu som musela cvicit o 20tej lebo sme behali po navstevach a skoro ma svihlo 😀

atka27
12. jan 2015

@lilie0307 Vies co, ja asi idem na to insanity. Uz dlhsie po nom pokukujem, hadam to dam. Ty si odcvicila cele?

lilie0307
12. jan 2015

Mala som to tusim presne rozpisane v takej tabulke, co ktory den sa cvici a myslim, ze som to dala 1 mesiac. Ako konecna... Bola tam taka kratkovlasa ciernovlasa baba v niektorych cviceniach, z tej som mala nervy, lebo bola neskutocne dobra... 😀
A Shaun ju daval za vzor, heheh

poisonblu
12. jan 2015

ahojte, ja som zacala dnes s 30days shred...dufam, ze to dam, lebo ja som tvor velmi lenivy, ale potrebujem trosku zhodit a spevnit...

kakika007
12. jan 2015

@poisonblu napodobne, ja som tiež tak strašne zlenivela až no (a to som dakedy hrávala basket a volejbal súťažne,až sa hanbím sama pred sebou).. tiež sa potrebujem našžtartovať a začať dačo a toto tu jilian ma celkom oslovilo.
baby, tie 30 days shred sa cviči 30 dní to isté?

poisonblu
12. jan 2015

@kakika007 nie, je to rozdelene na 3 levely, kazdy sa cvici 10 dni

poisonblu
12. jan 2015

@lilie0307 tak sa pridavam k tebe, ja mam po porode 5 kg navyse, ale zhodit chcem 7kg... 🙂

minnie55
13. jan 2015

@lilie0307 cvičím 30 day shred - 1. level. V sobotu som si poranila lýtkový sval pri cardio cvičeniach, takže v nedeľu a včera som vynechala všetky skákačky. Dnes je to už lepšie, takže dúfam, že večer zvládnem celé cvičenie 🙂

minnie55
13. jan 2015

@lilie0307 upravila si aj stravu ?

atka27
13. jan 2015

@lilie0307 Tak ja som sa na to dala, vcera bol fit test. No mala som dost.... Ale ja to dam, musim, tych 5 kg navyse musi ist prec. A hlavne musim zvyzatazit nad svojou zavislostou na sladkom ☹

monikafilip
13. jan 2015

Ahojte kočky, pridávam sa k Vám. 😉 Dnes som začala cvičit 30DaysShred 1.level.
Musím povedať, že už som to raz odcvičila, minulý rok v júli/auguste, potom som cvičila aj 6weeks6pack na brucho. A výsledky boli... schudla som cca 5 kg, a to som stravu nijak neupravovala.
Lenže potom som bola chorá, potom boli deti choré, potom boli Vianoce... 🙂 Však to poznáte.
Teraz mám cieľ: odcvičit 30DaysShred, Ripped in 30 a 6weeks6pack a na leto byť nádherne fit, so štíhlym a pevným telom. 😀
Držme si palce navzájom, potrebujem aj povzbudiť.
Ešte dodám, že som 10 mesiacov po pôrode.
A taktiež som závislačka od sladkého @atka27 - to je aj môj najväčší prehrešok proti zdravému stravovaniu. 😅

bahar
13. jan 2015

Zdravím žienky. Ako sa k vám pridať? Chcela by som aj ja začať cvičiť a veľmi rada si nechám od vás poradiť. Kedysi som chodila aj do fitka, ale materská nepustí, nemôžem si to teraz dovoliť. Práve som prestala aj kojiť, takže sa môžem vrhnúť do cvičenia naplno. 🙂 Ja mám na sebe síce už len nejakých max 5 kg, ale už je to pomaly a isto 20 mes. od pôrodu, takže najvyšší čas sa zbaviť aj toho, aby bol pohľad do zrkadla príjemnejší... Pomôžete mi? Vopred veľmi pekne ďakujem!! 😉

atka27
13. jan 2015

Ahoj, ak si dlhsiu dobu necvicila, asi by bolo najlepsie zacat so 30 Days Shred - ma 3 levely, kazdy sa cvici 10 dni. Ak myslis, ze zvladnes aj nieco tazsie, skus Ripped in 30 - ten ma 4 levely, kazdy sa cvici 5-6 dni, potom 1-2 dni pauza.

atka27
13. jan 2015

@monikafilip Ja som zacala cvicit v marci minulého roku s Jillian a odcvicila som s nou 30days shred, Ripped in 30, 6 weeks 6pack, Body revolution, One week shred, Banish fat boost metabolism. Potom som presedlala na Shauna T., uz to chcelo zmenu. Postava sa mi urcite zmenila, vyrysovala, no nebyt mojej zavislosti na sladkom, bolo by to urcite lepsie. Po lete som si prestala davat pozor na prijem sladkého a teraz mam +5 kg ☹ Stale skoro kazdy den cvicim, ale ako sa hovori, tehlicky na bruchu sa robia hlavne v kuchyni...

lilli136
13. jan 2015

@lilie0307
@atka27
@martinusik91
@minnie55
@poisonblu + všetky ostatné cvičitelky 😀
som rada, že v tom nie som sama... tak hor sa na tooooo 😀 🙂 😉