icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
lilli136
14. jan 2015

a 24.1. mame ist na ples, tak dovtedy snad bude aspon trošku lepšia postava 😀
dnes idem asi pozerat šaty, lebo som ešte na to nemala čas... dúfam, že vobec nejaké zoženiem 😀

lenocka84
14. jan 2015

Ahoj dievčatá
Včera som sa odhodlala a pustila sa do cvičenia.včera to bola fuška. Prvá pauza po 9.minúte a dnes som fucala až ku koncu.bolí ma celé telo ale som šťastná 🙂

lilie0307
14. jan 2015

@martinusik91 Ja som mala vzdy problem s druhym levlom :D, dokoncit ho

lilie0307
14. jan 2015

@atka27 No, a ja zacinam od dnes este aj upravovat stravu, takze dufam, ze vecer nezjem chladnicku. Cvicim az vecer, tak dufam, ze to dnes dam. Ozvem sa!!! :D

lilie0307
14. jan 2015

@lilli136 Tak drzim palce, nech sa to v rodine utrasie a ideme do toho spolu... ty chces este 3kg dolu, ja 5 kg. Dame to!!! Jeej, konecne vysoka baba, ja mam vzdy pocit, ze s tymi mojimi 177cm som najvyssia Eiffelovka :D na svete. Dnes vecer mam dat 3 den/1 level, zas sa budem nutit a prehovarat, ale ten pocit, ked po tom cviceni sedim na zemi dopotena ako svinucha ma bavi. Ked su stresy, tiez nemozem jedavat, je to o psychike. Neboj, nad oblakmi vzdy svieti slnko (to hovori moja mama) a vsetko bude dobre.

lilie0307
14. jan 2015

@lenocka84 Som na teba pysna, uvidis, na 5 den to bude lepsieeee!!! Drzim palce a daj vediet, ako pokracujes!

beata17
14. jan 2015

Baby aj vas tak bolia nohy,ja som z toho cvicenia nemohla ani chodit a pri cviceni mi robi problem hlavne to skakanie. To fakt cele zvladnete dokoncit? Ja som len na 1levele,ale musela som si dat dvojdnovu pauzu a to som zvyknuta na orbitreku cvicit aj 40min.,ale z tohoto som KO. 😒

poisonblu
14. jan 2015

@beata17 mna stehna a lytka po cviceni boleli, ale rozchodila som to dnes..uz citim len lytka trosku.

beata17
14. jan 2015

@poisonblu a kolky den mas za sebou? Ja som cvicila treti krat,ale uz som rozmyslala ci to skakanie nevymenim za nieco ine, mne je to slabe na brucho, ale teta tie nohy 😀 ,taku svalovku som este nemala

lenocka84
14. jan 2015

@lilie0307 vďaka. Veľmi sa teším

@beata17 na nohy je to riadna makacka

poisonblu
14. jan 2015

@beata17 dnes treti den

bbtina
14. jan 2015

Baby, ako dlho ste cvicili level , myslim kolko dni ?

bbtina
14. jan 2015

Level 1 tam malo byt

atka27
14. jan 2015

@bbtina Ak myslis 30 days shred, tak tam sa kazdy level cvici 10 dni

atka27
14. jan 2015

@lilie0307 No ja som s upravou stravy zacala uz vcera, nie je to sice uplne idealne, lebo ja sa uplne sladkého vzdat neviem ale aspon som vydrzala a vecer neurobila nalet na skrinku so sladkostami. Dnes zatial tiez odolavam, ale je to tazkeeee 😠

bbtina
14. jan 2015

@atka27 Bože, ja blbecek, to mi mohlo dopnut keď to má 3 levely 🙂

martinusik91
14. jan 2015

mna tiez strasne bolia lýtka hlavne ked sa skace zo spojenými nohami vtedy na par sekund prestanem alebo som to zacala menit a skacem to striedave na jednu a druhu nohu lebo ked skacem zo spojenými nohami mam pocit ze mi strelia svaly na lýtkach strasne to boli ani magnezium nepomaha ale pokial sa da skacem ked sa neda par sekund pauza a zas

inuska97
14. jan 2015

Tak ja mam prvý level za sebou, zajtra idem na 2... Zatiaľ žiadne zmeny nevidím ale snáď sa dostavia 🙂

kakika007
14. jan 2015

tak som dnes začaala, prvý level nie je teda až tak náročný, aj keď kondička je už v háji, ale no, dala som to. trošku cítim svalovku na nohách, hlavne ked idem dolu schodmi, ale to zajtra rozchodím. a dnes ani gram sladkého nebol, zajtra pokračujemeeee 😵

lenocka84
15. jan 2015

@martinusik91 ja si tiez pri skakackach davam mini pauzu.

lilie0307
15. jan 2015

Ahojte vsetky, vcera som dala 3. den/1. Drzte saaa! :D

lilie0307
15. jan 2015

@atka27 ja ked som asi pred rokom cvicila jillian a neupravila som stravu, neschudla som, ale spevnila sa mi postava, a to som to svicila cele 2x za sebou. Potom som upravila aj stravu a sli dole aj kg. Sakris, ved vsetky vieme, co na nas plati, ale fakt ze je to tazke dodrziavat... myslim na teba. Niekto tu na fore pisal, ze ked ma ukrutnu chut na sladke, dava si Colu Zero :D. Idem to vyskusat, aj ked nie je to moc zdrave a stastne riesenie, ale ked na mna dojde zachvat zravosti na Milu... dam si tu Colu Zero, hhahah. Uvidime

atka27
15. jan 2015

No ja som zacala cvicit Jillian v marci minulého roku, to som si na zaciatku (kym som cvicila 30 days Shred, Ripped in 30, 6 week, 6 pack) davala pozor aj na sladke a kila aj cm isli krasne dole. V lete som to uz tak nedodrziavala, takze vaha stala ale postava sa mi stale menila, no a potom prisla jesen, zima, Vianoce (namiesto prechádzok s detmi a ihrisiek kvasime doma a rozmyslame nad jedlom 😠 ) a na vahe pribudlo +5 kg 😒 No do leta ich hadam zhodim 😉

lulinkas
15. jan 2015

Čaute, prave som zozrala cele balenie hrozienok v cokolade a zaprisahala sa, ze zacinam cvicit s Vami..........drzme si palce, ja potrebujem zhodit take 3 kilecka a spevnit "slaninku"

lilie0307
15. jan 2015

@atka27 Presne ako ja!!! Ja mam tiez + 5 kg od leta a uz sa musim spamatat. Ze akoze halooo 😀 😀 😀, tak idem do toho + ziadne blbosti jest, sladkosti a vyjedanie vecer. Davam si tak 5 tyzdnov na to

atka27
15. jan 2015

Fiiiha, to chces dat dole 5 kg za 5 tyzdnov? Co ides drzat hladovku? Ja si nejake drasticke diety nemozem dovolit uz len kvôli kojeniu (vsimla som si, ze ked menej jem, aj mliecka ubuda ☹) a jojo efekt je svina 😝 Ja by som chcela dat tyzdenne dole tak 0,5 kg, aj ked aj viac by ma tiez potesilo 😀

atka27
15. jan 2015

@lilie0307 Inak dnes som sa prihlasila do jednej sutaze, kde mas ciel co najviac zmenit svoje telo za 10 tyzdnov. Viem, ze vyhrat nemozem, kedze ja v podstate nadvahu ani nemam, ale aspon budem mat motivaciu cvicit, nezrat sladkosti a urobit nieco pre svoje telo.

poisonblu
15. jan 2015

Ako vcera rytmus spravne podotkol, 80% tvori strava, cvicenie len doplna...takze je potrebne trosku sa krotit..ja jem celozrnne pecivo len na ranajky, sladkosti sa snazim nejest a na veceru len bielkoviny

kladina
15. jan 2015

Dievcata nakopli ste ma a dnes som zacala cvicit s vami aj ja! Silne verim, ze vydrziiiim 🙂

lilli136
15. jan 2015

Baby mam za sebou 6 den a uz je to dobree. Svalovka je pod kontrolou. Ale funim stale 🙂 🙂