Chudneme s Jillian Michaels
Ja dne sJillian necvicim lebo vecer idem na bodywork a tam je vela cvikov ako ma aj Jill. A trva to hodinu, takze myslim, ze to netreba prehanat a cvicit 2x denne.
Mne osobne nevadi, ze tu preberame aj kto co a kolko je, lebo to tiez pomaha pri chudnuti. Ja som vcera cely den vsetko pekne dodrziavala a vecer dosli znami s plnou bednickou domaceho hrozna a s flasou sladuckeho burciaku. Jasne, ze som si trochu dala 😀 A aj dnes si dam 😀 Nejdem sa nijak mucit, ze toto ale nemozem...
A k tej Jillian sa chcem spytat, vy co ste uz odcvicili 1.level, citili ste pri 10 dni, ze ste na tom lepsie? Lebo mne sa zda, ze funim este viac ako na zaciatku 😠
@lucky14 aj tebe dobre rano prajem
@miriem ahoj/ ja mam dnes za sebou 2.den trojky a skacu sa tam ti "pajaci " 🙂 uz aj s cinkami v rukach a pri tom skakani som si uvedomila , ze v prvom levely som nevladala skakat vobec - nie to este s cinkami- na kondicke vidim zmenu urcite velku
@ankaevka ahoj, ja idem dnes variť sójové rezance s dusenou zeleninkou. Dám dusiť rajčinky, papriku, cuketu a postrúhanú mrkvu a do toho dám sójové rezance a k tomu varené zemiaky s petržlenovou vňatou. A k tomu este uhorkový šalátik. Ešteže nemám doma polovičku, lebo ten by to určite nejedol. On je zástancom normálneho mäsa, žiadna sója 😀 😀 Ale deti mi to zjedia. Veď keď je to dobre pripravené, tak pomaly ani nezistíš rozdiel medzi kuracím a sójovým 😀 😀
Dajte ešte nejaké receptíky ak máte kočky, nech si môžem aj ja niečo vymyslieť na zajtra a na víkend.
Ku mne by mohla teraz prísť aj tá prepadovka z relácie "Jste to co jíte" 😀 😀
@kingstonka môžem sa opýtať....Ty si cvičila každý deň poctivo či aj si vynechávala nejaké dni?? A vidíš výsledky aj napr.v cm či kg? teda okrem tej kondície..
baby tak si predstavte, ze som pisala do obchodneho domu, kde som kupila tu moju vahu a odpisali mi, aby som im ju vratila spat, reklamovala. Tak snad je vadna vaha a nie ja 😀
@zuzanat A kolko budes na to cakat? Skus skocit do nejakej lekarne ked budes v meste a odvaz sa tam. Kym to vsetko vybavis. Isto budes milo prekvapena. Aj ked sa mam priznat odkedy som zacala cvicit kila dolu nejdu (cakam ms mozno aj preto) ale zasto uz na obleceni citim ze sa nieco pozitivne deje. 😀 A uzasne mi to pomaha mat skvelu naladu. 😀
@monnika moj zje,ale potrebuje potom ešte niečim "doraziť" 😀
@kingstonka Ahoj. Tak nech tu cestu skvele zvladnes. A idete cela rodinka aj s detickami? Ja mam uz odcviceny treti den a dodava mi to nesmierne mnozstvo energie. Aj ked mam sialenu svalovicu ale aspon mi to pripomina ze pre seba nieco robim. Ty si sikula ze uz 20dni cvicit. Ono sa to isto rozbehne a coskoro to uvidis na obleceni a aj na vahe. 😀
@lucky14 predpokladam,ze 30dni... mozem sa odvazit aj u nasich, ale tam byvam ked tak, az poobede, to mi isto ukaze viac, mozno budem prekvapena,ked sa nebudem vazit a potom sa az odvazim po mesiaci 😀
ja na sebe pozorujem, ze som sa zmensila pod prsiami-zaludok. a citim sa ovela lepsie. jedno dieta spi, druhemu som pustila rozpravku a hor sa na cvicenie. ale teda dva krat denne by sa mi nechcelo 😝
spraskala som 2 taniere zel. boršča so syrom a ešte čakám,dokým budem mať hotové zapečené zemiačky so syrom 😀...dnes mám "zdravý" deň 😀 😀
ja som prave docvicila, tento druhy level ma zabija- to skakanie, ked "lezim" a drzim sa len na rukach 😝 netusim, ako zvladnem treti level 😅
Ahojte 🙂
Sledujem tuto temu a zavidim vam, ze dokazete cvicit... ja som si to stiahla, dnes som skusila ale je to pre mna zabijak.... Absolutne nemam kondicku..... Nieco som pocvicila ale vela nie..... ledva som funela.... Tiez mi treba zhodit a hlavne zmensit brucho, lebo vyzeram ako v 6 mesiaci.....
@monnika to môže byť dobrééé..mm by také zjedol, skôr deti by s tým mali problém, hlavne syn..ale teraz som sa pýtala najstaršej a tiež by dačo také chcela lebo v škole majú hodinu varenia - zdravá výživa a budú zo sóje niečo variť..takže v sobotu budeme robiť ten tvoj recept (uvidím čo na to synátor)..diky 😉
@monnika jeden den na zaciatku druheho levelu som vynechala- no zial na kg ani na cm nepocitujem ziadne zmeny, -akurat som nad tym dnes uvazovala- nechcem to zvalovat na stitnu zlazu ale 3 roky beriem lieky a prave v july mi zvysovali davku, tak neviem , ci to nema suvis... a mozno to len u mna dlhsie trva... ale zmenu citim v drieku- tricka co mi boli obtiahnute uz nie su az tak velmi, a aj vzadu v dolnej casti chrbta sa mi zda ze nieco islo dole , lebo coraz viac citim, ze tam mam aj kosti 🙂 ..ale tam som sa nemerala tak nemam s cim porovnat
@henrieta16 nie tu sa v poslednom case pocitaju kolko co ma gramov kolko kalorii napr. nebudem jest jogurt ktory mam rada len preto ze ma vela tukov...pritom toto je tema chudneme s jillian ... ano mali by sme zmenit jedalnicek ale preco pocitat grami a kalorie to sa mi zda prehnane.ked mam chut dam si aj sladke aj vyprazane .plus niaka zelenina namiesto prilohy . ide to dobre kila idu dole aj bez pocitani kalorii a gramov nejem po 5 dnes 17 den s jill taka som vytesena dala som si 6 dni oddych a v utorok som sa k jill vratila a uz vobec zo mna netieklo a ty ako sa mas?
@lucky14 neber to v zlom ale preco si nedat cokoladu ked mas chut ? doplna to energiu ... ja osobne kalorie nepocitam doprajem si vsetko naco mam chut jem niekolko krat za den v malom mnozstve hlavne sa neprejedam .toto je tema o chudnuti a ked si chces pocitat kalorie tak pocitaj a ostan s nami nechcela som ta urazit povedala som si len svoj nazor
@baby124 Ved prave to. Ked mam chut na cokoladu dam si ale viem ze potom na veceru si dam zeleninu alebo zeleninovu polievku. Ja som proste taky typ ze ked chcem schudnut musim mat riadnu disciplinu inak sa kila nehybu. Ale pocitanie kalorii nie je vobec o obmedzovani sa v tom co jem ale kolko coho zjem. Tiez som si povedal len svoj nazor a tiez skusenost. ....uz je to uzavrete. Hlavne nech nam vsetkym kila idu krasne dolu. 😀

@majkaaaaaa Veru mam a riadnu ale uz mam pre dnes odcvicene. 🙂 Tesim sa a zda sa mi ze sa mi cvicilo lepsie ako doteraz. Uvidis aj u Teba to bude tak. 🙂