icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
lilli136
15. jan 2015

@lilie0307 dakujem 😉. Snad to bude vsetko dobre 🙂. Hihi my eiffelovky 🙂. No ja upravujem tiez aj stravu. Saty na ples mam kraaasne tak este do 24 snad trosicku vyrysyjem 🙂

zuzica4
15. jan 2015

@saxana123 toto mam presne aj ja, sice nie som az tak daleko,ale obmedzujem sa v jedle, po 5 nejem a ani kg ani cm nejdu dole........????? a to som mala vcera len kelove listy :(

kakika007
15. jan 2015

dnes 2.deň, dnes cítim viac ruky a ramená, no neviem, neviem ako budem zajtra tie kliky (či zhyby či ako sa to správne volá) robiť. Inak, aj moje dve baby poskakujú pri mne, tak sa mi tak veselšie cvičí. Akurát som sa dnes musela smiať, lebokeď sú cviky na brucho, tak ako som si ľahla, tak tá menšia (2ročná) si dala na mna hlavičku a že mami, vstávaj, nespi.. (lebo bežne asi doma spávam tak, že pri tom robím brušáky 😀 😀 )

poisonblu
16. jan 2015

@zuzica4 po 5tej nejest je kravina..staci 2 hodky pred spanim a jest pekne 5krat denne...ono dost zalezi co jes a hlavne pravidelne...a pit vodu

lenocka84
16. jan 2015

Uff 4.den za mnou a vecer este abs 5x15
Som so sebou spokojna 😉

kladina
16. jan 2015

@kakika007 ja sa bojim ze tu moju malu kopnem. Tiez cvici so mnou,aj cinky z lega s tatom postavili 🙂 a tiez som cvicila dnes 2x

kakika007
16. jan 2015

@kladina tak to sa tiez bojím, ale tak musím dávať väčší pozor na ňu..
Dnes 3.deň... Som spokojná,že som saodhodlala.. Sa už teraz cítim oveľa lepšie..

poisonblu
17. jan 2015

Za mnou 5 dni vcera, uz citim len ruky trosku, svalovka na nohach presla este v stredu...len sa neviem obmedzit v jedle, sakris

lilie0307
17. jan 2015

@atka27 fuuu, no tak drzim palce. To si si na seba peknu metodu vymyslela. Kazdopadne, daj vediet, ako napredujes.

lilie0307
17. jan 2015

@lilli136 vies co, myslim, ze budes uzasna na plese, hlavne sa zabav. No a postavu vyrysujes postupne. Ako inak pokracujes?

lilie0307
17. jan 2015

Ahoj, hlasim sa. V stvrtok som JM nedala. V piatok a dnes vsetko ok, odcvicene. Mam urobenu dietku z jedneho studia asi spred dvoch rokov, 1200 kcal, tak idem na to. 5x denne pravidelne papat zdrave a stastne jedlo :D, plus cvicit hentu sialenu opicu, alias JM. Dnes som dala 4 den/ level 1. Dufam, ze vy ste ok, drzim vsetkym formujucim sa palceky a krasny vikend!

atka27
17. jan 2015

@lilie0307 Noo, dufam, ze mi to doda aspon trochu motivacie nieco so sebou robit resp. nezrat sladke. Zatial celkom odolavam, ale je to strasne tazke. Cakaju nas same oslavy, bude to pre mna riadna skuska. Cvicenie mi ide celkom fajn, aj ked na konci som uplne znicena, mokra ako mys, ale ten pocit po odcviceni je na nezaplatenie 😉

lilli136
18. jan 2015

@lilie0307 ja hlasim 7den za mnou. V piatok som mala pauzu pre svaly. Citim sa super moja. Obmedzila som sladke, vcera na obed kuracie masko v cesticku so salaton,vecer krevetky so salatam. Badam uz zmenu ze sim "odpuchla". JM cvicenie uz v poho bez svalovky. Uz cakam na level 2. A inak premyslam ze si budem pridavat este abs na brucho... Vydrz mam este ked skoncim tak to skusim 🙂.
Ale dnes idem napiect kolaciky tak asi zhresim ale neva 🙂. Tesim sa inak na tie saty na ples ako budu na mne vyzerat 🙂. Tak frcime daleeeej 😉

lilie0307
18. jan 2015

@lilli136 @atka27 a vsetvi ostani, Ahoj, poslusne hlasim ze prave som dala JM 5/1. Som sa dnes vazila a tym , ze sa snazim mat denny prijem priblizne 1200 kcal/ alebo 5000 KJ mam od piatku dole asi 0,8nkg. Inak, vcera som bola vonku a pila som, ale len biele vinne striky. Cvicilo sa dnes tazsie po tom vybehu von vcera vnoci :D. Drze sa, novy tyzden pred nami!!! 😀

katkab19
18. jan 2015

Neskusali ste Evu Chodorowsku?Polka.Zda sa mi super,podobna JM.

saxana123
19. jan 2015

Tak kočky po dlhšej odmlke sa hlasim dnes znova. Napriek stagnujúcim kilám som sa nenechala odradiť a cvičila som ďalej a hádajte čo? Mám 65,7 z pôvodných 69,8 . Cvičím od 17.11.2014 čiže už tretí mesiac, každý deň, a postupne som si upravovala stravu tak že som si dávala menšie porcie a snažím sa vynechať sladké (počas mrchy to ale nejde a vrhla som sa na salko 😀 ). Po piatej už nejem vobec a vtedy sa mi začali tie kilá hýbať nadol. Je to super. Obedujem normálne obedy len teda menej. Keď to takto vydržím hádam pokorím aj tú 60tku :D
No spokojná som konečne po dvoch mesiacoch sa niečo deje 🙂

lilli136
19. jan 2015

@saxana123
waaaw, supeeer, krása 😀
si naša motivácia, len tak dalej, musíš byt na seba pyšná 😀

ja teda ked vydržím tri mesiace, tak si pogratulujem 😀 😀 😀

si kočka 😀

martinusik91
19. jan 2015

noo baby tak ja dnes zac inam druhy level som zvedava co to bude 😀 posledne dva dni som sa teda musela nutit riadne do toho ten vikend je otras nemam kedy cvicit kazdy den som cvicila az o 21 hod co sa mi teda riadne nechcelo zatial kilo dole

atka27
19. jan 2015

@lilie0307 Fiiiha, tak to si riadne znizila energeticky prijem. Ja som niekde citala, ze kojaca mamicka, by nemala mat denny energeticky prijem nizsi ako 1600 kcal, tak som sa tak nastavila. Vcera som sa vazila a za ten tyzden som dala dole 1 kg, takze tesim 🙂 Dnes mam mat den bez cvicenia, ale chyba mi to. V marci to bude uz rok co cvicim a tie dni volna su pre mna vzdy tazke, vacsinou aj vtedy neodolam a pustim sa do sladkého 😠 Dnes to bude tazke, ani na prechadzku neviem ist s malou, vonku prsi 😒

beata17
19. jan 2015

@saxana123 fuu to brucho je perfektne, ja sa tiez hlasim ze zacinam,vcera som konecne zacala,povodne som si myslela ze si dam 2dnovu pauzu,ale bola 5dnova 😀 ,niektore skakanie som musela zamenit, ale inak sa citim super,drzim nam vsetkym palce, aby sme boli podla nasich predstav

lilli136
19. jan 2015

@atka27 waw, ty už to ťaháš rok? bože, baby, máte môj obdiv... síce ja tahám od augusta cca.... kúpila som si orbitrek a než som začala JM tak som tak 3 - 4 - 5x za týžden makávala na orbitreku....
ale sú dni, ked sa fakt samu seba presviedčam, že teda musím, musím, musím 😀

ja si vidím po 7 dnoch zatial len zmenu vo formovaní stehien... inde nič..... a zdá sa mi, že mám zadok výrazne menší...

len teda ked cvičím JM, tak orbitrek už nezvládam.... som rada ked dofučím a spotena sa hodím do sprchy, nejak vyliezt ešte na orbitrek je pre mna sci-fi 😀 😀

saxana123
19. jan 2015

kočky ďakujem za pochvalu, teším sa že konečne sa niečo so mnou robí, no ešte tá rit a stehná a som spokojná.

poisonblu
19. jan 2015

@lilie0307 a aky to mas jedalnicek? tiez by som potrebovala nejak upravit stravu...

lilli136
19. jan 2015

Ty kokso babyyy. Zo zvedavosti som si dala level 2 a skoro som zomrelaaaa. Kdeze moja kondicka. Jilian ma inak zmasakrovala. Tak mi treba ked neviem vydrzat 🙂 🙂

majkapetrisova
19. jan 2015

čaute. dáte mi linky na Jill cviky? ďakujeeem.

lilli136
19. jan 2015

@majkapetrisova som na telefone a cez neho to neviem. Ked do youtube napises Jilian Michaels 30 days shred tak ti vyhodi vsetky cvicenia...staci dat aj jej meno do googlu a uz to bude chrlit odkazy 🙂

dadkag1
20. jan 2015

Ahojte baby rada by som sa medz vas pridala 😀 .Mam dve deticky a vela vas vie ako je to dat nieco dole.Moja povodna a vysnivana vaha je 58 kg a teraz mam momentalne 70 kg co nieje az taka katastrofa , ale co ked sa do nicoho nevojdem a nove veci opat kupovat sa mi nechce.Preto zacinam cvicit a jest podla Macingovej.Silne verim, ze sa mi podari nieco zo sebou urobit.Preto drzte palceky aby som to zvladala a aby moja slaba vola bola pevnejsia Dakujem 😉

dadkag1
20. jan 2015

Dnes som uz zvladla prvy den cvicenia uffff

lilli136
20. jan 2015

@dadkag1 vitaj v klube a drzime palce. Neboj, dame to vsetky 😉. Ja som dnes napriek svalovke dala level 2. Uz lepsie ako vcera. Som na seba pysna 🙂. A teraz chrumkam mrkvu a zajedam vlasskymi orechmi 🙂. Ze ake vecerne mlsanie 🙂 😉.