icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
saxana123
21. jan 2015

@dadkag1 ja som bola váhovo presne ako ty. vždy som mala okolo 58+/- kilo a po deťoch niečo malílinko gramov chýbalo do 70ty. Tiež viem že to nie je katastrofa ale prišla som si jak huspenina, ja skrátka nie som zvyknutá na také gulatšie telo 😀 😀 neboj, dáme to ... keď niekto dokáže schudnúť aj 25 kg tak čo je to tých 13 😠

lilli136
21. jan 2015

ja mam 183 cm a cca 80 kg.... nikto mi nechce verit, že tolko mam, že to nie je možné... ale asi je fakt, že na tej výške sa to stratí....
takže rozhýbat pri cvičení moje "malinké" telo je sranda 😀 😀
nepripadám si tučná, ale som proste pevnejšia a to ma štve... boli obdobia, ked som mala krásnych 75 kg.... takže u mna je túžba "len" 5 kg, ale už niekolko rokov sa ich neviem zbavit...
pri tehotenstve som pribrala úžasných 30 kg, to som eštelen bola torpedoborec 😀
a z porodnice som prišla a mala som dolu 8 kg.... som sa rozplakala, ked som to zistila... všetko ostatné som zhadzovala dodatočne... ale zastavila som sa na tých 80 kg a nie a nie dolu....
mne hladovanie a diety moc nefungovali.... tak to skúšam cvičením....
tak uvidíme. 😀 😀

dadkag1
21. jan 2015

Dakujem dievcata za podporu. Po vcerajsom prvom dni cvicenia to vypadalo , ze svalovica nebude, no cuduj sa svete , 😀 , rano som vstala a co to , svalovic a na rukach , a trocha na nohach , 😀 😀 😀
Som zvedava ako pojde cvicenie dnes , chystam sa tak poobede ale uz sa tesim na konecny vysledok. juj najradsej by som bola keby to uz bolo hned ale kto kedy tak rychla sa dal do poriadku 😀 to by sme vsetky chceli 😀

dadkag1
21. jan 2015

hlasim 2krat oidcvocene fuhhhhh funim ako storocna co sa nikdy nehybala 😲 😀 dufam ze to nebude zajtra este orsie somnou 😀 ale skusim sa nevzdat

nikoll123
21. jan 2015

@dadkag1 ahoj 🙂 ja som začala tento týždeň cvičiť JM.. práve som docvičila 3. deň. a už ťahám 17. deň stravovania podľa Mačingovej.. zatiaľ na sebe bohužiaľ nevidím žiadne výsledky, ale snáď to čoskoro príde 🙂 daj potom vedieť, ako to ide tebe 🙂

lilli136
21. jan 2015

ja mam za sebou 11 den s JM.... no zázrak sa nekoná, ešte som neschudla 5 kg 😀 😀
neviem... asi som dost sebakritická, ale ja výsledky nevidím...
aj ked tušim prdel mam menšiu a trošku inak vytvarované nohy...
ale žiadny zázrak... ja viem, ja viem, čo by som chcela po 11 dnoch 😀 😀 😀
ale tak snívat možem..
pekný večer dámy 🙂

poisonblu
21. jan 2015

@lilli136 ja dnes 10.den, tiez nebadm zatial ziadnu zmenu...ale je pravda, ze vyzieram sladke

lilli136
22. jan 2015

@poisonblu aspon v tom nie som sama 🙂
ja sa snažím aj nevyžierat... zaradila som ranajky, čo som ja neranajkovávala...
pečivo jedávam len na ranajky, inak potom už nič...
a teda snažím sa striedmejšie jest, ale teda účinok zatial žiadny..

myslíš, že to príde? 😀 😀 😀

kakika007
22. jan 2015

Pri cvičení je dôležité trochu upraviť aj stravu, dôležité hlavne sladke vynechať. Ja mám za sebou siedmy deň cvičenia s JM a tolko dní nejem nič sladké, aj som zmenšila trochu porcie a hlavne som začala viac vody piť. Deň začínam 0,5 l vody hneď ako vstanem. A uz toto mi tiez pomohlo, nakoľko som mala problémy s vyprazdňovaním.. Tak teraz v dnešný ôsmy deň hlásim úbytok váhy 2 kg 🙂 a vidim na sebe aj účinok cvičenia v tom, ze ma nebolieva chrbát (mam totiz vysunutu platnicku v driekovej oblasti a zdvihnúť moje skoro 17 kg dieťa bolo doslova mučenie, teraz v pohode😉). Ale hlavne sa cítim lepšie...

lilli136
22. jan 2015

@kakika007 ja som sladké celkom úspešne obmedzila.... ale váha zatiaľ dolu nejde...
pitný režim mne nerobí problémy, ja len v praci vypijem tri až štyri pol litrové čaje... takže len za pracovnú dobu mam 2 l splnené... večer po cvičení vylúcham ďalší liter, lebo som smädná...
mne teda úprava pitného režimu nepomohla nikdy... kedže už viac som pit nedokázala, lebo by som žblknala 😀 a myslím, že to už ani zdravé nie je moc.... tie 3 litre OK, ale viac asi ani nie...

poisonblu
22. jan 2015

@lilli136 urcite to pride, to skakanie predsa musi mat nejaky ucinok...no janmam teraz dima take coko plnene pralinky s ovocim a stale chodim do toho..inak pecivo len na ranajky, len som este.nevynechala obedne prilohy, nechce sa mi varit zvlast pre seba

lilli136
22. jan 2015

@poisonblu u nas v jedalni su obedy tak hnusné, že kebych občas aspon tú ryžu nezjedla, tak som hladná do večera 😀 😀
obedy sú tu fakt bieda....
a varit každý den pre seba sa mi nechce...
tak cez víkendy si aspon robím šaláty, lososa lúbime a nejaké také zdravšie veci... krevety som minule skúšala....
tak zajtra si nakúpim zas nejaké dobrotky 😀

no to dúfam, že to každodenné mordovanie prinesie nejaký účinok 😝
4 mesiace orbitreku s nulovým efektom, tak dúfam, že totok aspon dačo...
bo by som už bola veeelmo sklamaná

adkat13
22. jan 2015

@nikoll123 @lilli136 @poisonblu baby nesledujte sa tak 🙂 ja viem, je to ťažké, aj ja som sa v začiatkoch, keď som cvičila 30 days shred stále sledovala, myslela som si, že výsledky uvidím po týždni, ale to je blbosť. nechcem vás sklamať, ale u mňa prišli viditeľné zmeny až počas druhého mesiaca (cvičila som Ripped in 30). dovtedy ako keby nič a potom to zrazu zliezlo 🙂)) momentálne mám odcvičené 4 mesiace s jillian a výsledky sú úžasné 🙂 takže sa na to skúste vykašľať odmerajte aj odvážte sa vždy na začiatku programu a potom až na konci, budú to potom oveľa výraznejšie úbytky.

adkat13
22. jan 2015

@nikoll123 @lilli136 @poisonblu a ešte k váženiu: berte to len orientačne, ja som po odcvičení 30 days shred schudla len kilo, ale centimetre dolu boli... je to asi tým, že v tých začiatkoch cvičenia najrýchlejšie naberiete svalovú hmotu, takže tá váha je klamlivá...

poisonblu
22. jan 2015

@adkat13 ja sa nevazim,ja sa meriam...a mam 1 cm dolu, som sa merala

lilli136
22. jan 2015

@adkat13 máš pravdu, skúsim to tak neriešit...
len ked človek je tvor netrpezlivý a chcel by výsledky hned, však to poznate všetky 😀

poisonblu
22. jan 2015

@adkat13 ja mam do maja cas na zhodenie, potom by som chcela otehotniet, tak uz nebudem moct skakat..

adkat13
22. jan 2015

@poisonblu tak to je super, najlepšie je iba sa merať. ale naozaj stačí max. raz za mesiac, určite ťa to potom viac poteší, keď budeš mať dole 4-5, alebo aj viac cm, ako teraz 1 🙂 a meriaš si len pás? lebo ja som si zmerala všetko, čo sa dalo 🙂)) pás, boky (zadok), stehno, rameno aj chrbát. a prekvapivo najviac som schudla z chrbta, okolo 12 cm, musela som tam mať dobré faldy ☹

dadkag1
22. jan 2015

@nikoll123 Co sa tyka macingovej tam uvidis vysedky az posledny stvrty tyzden.Ja mam za sebou 28cku 2 x a vysledky uzastne,a aj bez cvicenia Tak len vydrz ,lebo mne to skoro vsetko chuti a tak to neni take nasilu ,ale teraz chcem aj posilnit svalstvo lebo sa citim ako lemra 😀 😀 😀 ,bez energie a sily nieco robit s mojimi drobcami.
No dnes ma caka treti den a svalovica jak svinka 😀 😀 😀 😀 😀 tak dufam ze odcvicim poctivo vsetko.

limwen
22. jan 2015

Ahojte, po novom roku (niekedy okolo 2. januára) som náhodou narazila na toto fórum, lebo som sa rozhodovala či znova začnem cvičiť Jillian (počas jesene som cvičila, ale pri inej činnosti som si zase vyhodila rameno, tak som prestala). Došli zápočty a mne sa vôbec v škole nedarilo, mala som depku, tak som žrala chipsy, čokoládky a veterníky (a mala som z toho cukru ešte väčšiu depku). Cez Vianoce som nenechala nikoho aby ma odfotil, hoc sestra mala narodky,...

Kam tým všetkým mierim vlastne :D (veľa kecám).
Začínala som 3.1. 2015 - stravujem sa s FL aby som videla, čo si môžem dovoliť čo nie. A od 4.1. som po prejdení celej tekto témy vo fóre začala cvičiť 30 day shred od Jillian.
Za prvý týždeň som zhodila 4,3 kg. (Ono dá sa povedať, že hlavne tá voda išla). No potom som už veľmi nechudla . Začala som mať trošku mindráky z toho, prečo mi veľmi neubúda na váhe a či sa vôbec niečo zmenilo. Dokonca mi na váhe naskakovali nejaké tie deká... (momentálne som sa už asi 5 dní nevážila). No keď som sa zmerala, tak som videla výsledky. K dnešnému dňu som stratila 5 cm z pásu a z brucha 8 cm. Sama tomu nedokážem uveriť. Cítim sa skvele, uvoľnene a dokonca aj v škole na skúškach mám väčšiu pohodu, takže všetko hravo zvládam.

Stravu som zmenila kompletne, vyhýbam sa pečivu, a nie len sladkému, ale všetkým sacharidom. Môj odporúčaný príjem sacharidov na dnešný deň je 83g, ale málokedy vôbec to dosiahnem. Ale to nevadí, zásoby mám kvalitné xP . Za to si doprajem na raňajky praženicu, jem aj slaninu, veľa mäsa, ovocie len občas, aj to len doobeda (snáď na narodky dostanem ten odšťavovač čo som tak chcela :D), syry 45% tuku, plesňové syry, ryby,... A väčšinu vecí si pripravujem na kokosovom oleji. Ak nemám kokosák, tak na masle.

Ešte dnes a zajtra ma čaká lvl 2 a potom prechádzam na lvl 3 🙂. Cvičenie som vynechala iba 2x, lebo som mala migrénu, ale dva dni som potom cvičila lvl 2 hneď 2x po sebe...

Takže chcem sa Vám poďakovať za motiváciu, snáď som aj ja Vás motivovala... 🙂

A ešte: NIKDY NEPRESTÁVAJTE CVIČIŤ, KEĎ MÁTE SVALOVKU! - Ono tá svalovka cvičením do dvoch dní prejde 🙂 Moja sestra to raz vzdala po druhom dni a svalovku mala ešte 2 týždne :D

Ospravedlňujem sa za dlhý post ;)

adkat13
22. jan 2015

@lilli136 jasné, priberáme mesiace/roky a chudé chceme byť najneskôr do zajtra 🙂)) na začiatku som bola presne taká istá, po štyroch odcvičených dňoch som sa obzerala v zrkadle a čakala som strašnú zmenu 🙂 ale teraz je to už lepšie, odmeriam aj odvážim sa bez problémov vždy až po mesiaci a ani sa mi nechce častejšie.

poisonblu
22. jan 2015

@adkat13 meriam si pas, brucho, boky a stehno...a nevazims a casto, lebo moja vaha vazi zle, tak.sa musim u svokry vazit..len tam sa zase nemozem vazit vyzlecena

messue
22. jan 2015

ahojte ja som cvičila už jillian a vysledky skvele a po dlhsom case som znova zacala. po sviatkoch som nabrala.. lenze sa mi akosi nedaríííí je sice pravda že mám pred menzesom, ale som akasi plnsia a hrubnem namiesto chudnutia brucho velke ani som gate nezapla.... strava upravena, neviem co sa to deje so mnou. je mi zle z toho ale pokracujem. ☹

nikoll123
22. jan 2015

@adkat13 ved ja necakam, ze po troch dnoch cvicenia uvidim nejake zmeny 🙂 hlavne ked som 8 rokov vobec necvicila 😀 len drzim este jednu dietu, uz som skoro na konci a vaha sa nepohla.. z toho som strasne demotivovana.. ale ved ked nepomoze dieta, tak bude musiet pomoct cvicenie 😉

nikoll123
22. jan 2015

@dadkag1 to vazne sa vysledky ukazu az stvrty tyzden? joj uz som nedockava strasne 🙂 ja by som chcela vsetko hned 😀 hej, tie jedla, co su tam, chutia aj mne.. ale obcas by som si dala aj pizzu alebo nieco sladke, ale musim odolavat 🙂 drzim palce, nech svalovica coskoro zmizne 😉 ja som sa dnes rano zobudila chora, takze jillien bude musiet pockat, co ma velmi mrzi, ked uz som bola taka rozbehnuta 😒 ale tak zdravie je prvorade

geenna
22. jan 2015

Ahojte tak ja som 3 tt na macingovej. Po dvoch tt som sa premerala na pase 5 cm dole a -2kg. Zas premeriam za 2 tt. A jm cvicim. Zajtra koncim lvl 1. Ale brucho sa mi celkom pekne pomaly formuje. Pred rokom ked som mala macingovu tak som dala 5 kg dole. Teraz este chcem do leta min 8 kg dole .Drzim paste vsetkym. Dame to!!!!

messue
22. jan 2015

ktoré pijete vecer po cviceni bielkovinový nápoj delite? chcem ho pit namiesto stravy , dufam ze to je tak spravne. nemam chut hodinu po cviceni jest, tak preto táto nahrada a tiež ku ranajkám....

dadkag1
22. jan 2015

@nikoll123 Sak ona tam aj pise, hlavne sa nevazit, lebo vaha skace hore dole, tak preto sa mas pomerat aj povazit az na konci 28 cky,Neboj budes pokojna
🙂

janano
23. jan 2015

Ahojte, mozete poradit? Kedy je najlepsie cvicit? Pred jedlom, po jedle, rano, poobede? Vdaka za radu 🙂

ewellina
23. jan 2015

@janano ak ti ide len o to, spáliť čo najviac tukov, tak ráno nalačno.