Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@janano Vieš, organizmus najprv spáli všetky cukry, až potom začne spaľovať tuky. Ráno, keď vstaneš z postele, tak je tých cukrov v krvi minimum, preto sa hneď budú pri cvičení spaľovať tuky. V inej časti dňa neviem, ale vždy máš nejaké cukry v krvi, ak ješ pravidelne. Samozrejme, aj keby si cvičila v inej časti dňa, tak to má prínos, buduješ svaly, kondičku, atď... No ale ja osobne by som hneď po najedení cvičiť nešla. 😎
ahojte, vcera som zacala. svalovica ako hrom. dnes mam za sebou druhe cvicenie a uz je lepsie
Ahojte. Ja som dala pauzu kedze sme boli na plese. A neplanovana pauza i dnes, lebo po 3 hodinach spanku som kaput, stratila som hlas a pretancovala som noc. Tak snad nejaky pohyb som mala 🙂. Od zajtra zas ficiim dalej 😉
Ahojte.chcem sa aj ja pridať.cvičím už tretí týždeň s jilian A už je vidieť zmeny.ja som chudá,ale svaly som stratila dakde pred tehotenstvom.takže mojim cieľom je spevniť. Dievčatá,ktoré sem dali foto pred A po.máte môj obdiv.len tak ďalej.🙂
Ahojte, tak dnes som začala 2.level..tak to je už iné cvičenie..prvý level je len slabý odvar. Normálne som daktoré ani riadne nezvládala..takže dnešok beriem ako nultý a vidím to nie na 10 ale minimálne 15 dní s druhým levelom 😝 😀
Zienky, ja som k Jillian pridala aj Cindy Crawford. Civicila som to aj predtym, mne osobne sa to velmi pacilo 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=DVudMzO0BZQhttps://www.youtube.com/watch?v=zzf6aWwMi20https://www.youtube.com/watch?v=Qym9bISPSYwje ich tam vela, ale ma fakt dobre cviky 🙂
dnes idem uz 6 den jeden den sa mi nedalo , ale ked tu pisete o tej svalovici tak vero mne presla asi po trch dnoch ale ked cvicim tak bolesti svalov citim riadne hlavne ked sa ide do kolien ,mate aj vy take nieco podobne?
Po ako dlho sa cvičia tie 3 levely, kazdy 10 dni, ci?? Vďaka..
@dadkag1 Kolená by Ťa bolieť nemali, ak všetko robíš dobre a nemáš zdravotné problémy. V prípade drepov fakt treba dávať pozor na to, aby koleno nešlo pred prsty na nohách, lebo Ťi v ňom praskne a bude Ťa bolieť aj celé týždne, pri akejkoľvek činnosti. Ak cvičíš cviky na kolenách, ako push-ups a podobne jednoznačne pri tom musíš používať podložku na cvičenie, ak si nechceš spôsobiť zranenie kolena, ako napr. poškodenie menisku (môj otec to mal po tom, čo krátko kľačal na betóne na kolene... do pár minút sa mu koleno nalialo, vyzeralo to ako tenisová lopta a ten vývod z nohy tiež nebol práve najpríjemnejší, po tom, čo mu to operovali...). Taktiež ku všetkým cvikom ja osobne odporúčam brať nejakú kĺbovú výživu, aj keď popravde, momentálne ani ja žiadnu neužívam lebo mi došla. V bodyshopoch sa však dajú zohnať kvalitné za prijateľné ceny a ja zvyknem brať tak 1 - 2 tablety denne, podľa toho, ako tvrdo som v ten deň makala.
Dúfam, že som Ti aspoň trošku pomohla. 🙂
@kakika007 ja som taktiež bola šokovaná lvlom 2, ale iba prvý deň... po tom čo som 3. a 4. deň lvlu 2 nemohla cvičiť kvôli migréne, som ho v pohodke v 5. a 6. deň odcvičila 2x po sebe. A v sobotu som bola ešte viac šokovaná z lvl-u 3, ale v nedeľu to už vôbec nebolo také zlé... 🙂 Ten prvý deň viac pozerám vždy, ako sa dané cviky robia, než cvičím :D
baby, blbá otázka, ale cvičíte v teniskách či na boso?
ja som cvičila na boso a myslím, že sa mi to vypomstilo.... asi som si nejak natiahla šlachu na členku..... či tým, že som mala nespevnený ten členok, že keby bol v teniske tak by sa mi to nestalo... neviem....
asi pri skákaní sa mi to stalo...
čo mám robit? čo si na to dat?
dávam si len fastum gel na to....
ale ráno ma to bolí tak, že to musím rozchodit, poobede lepšie, samozrejme hrdinka som večer cvičila a teraz ráno ma to bolí jak das ☹
@dadkag1 no tak to aj mňa pri veľa opakovaniach :D to chce len veľa cvičiť a časom naberať silu :D inej pomoci niet :D ale ja tiež sa občas zastavím a vytrasiem trošku nohy :D najhoršie je, keď si botky príliš utiahnem a ma začnú bolieť chodidlá neskutočne, že ledva stojím na nohách :D
a ja múdra som včera išla cvičit, že ved nie som padavka a nevzdám sa... obula som tenisky a odcvičila...
ty kokos a dnes ma boli členok ešte viac ako ma bolel 😀
dávam si na neho kostihojový olej, tak dúfam, že to vyliečim...
asi si dnes najdem video len s nejakými posilovačkami na brucho, nohy a tak.... skákanie dnes proste nedám ☹
Tak hlasim dnes uz 8 den mam za sebou a prvy krat som si iba raz urobila prestavku , ostatne dni to bolo viac krat cez cvicenie som nevladala 😀 som zvedava aky bude konecny vysledok.
Pridávam sa k lazarom...☹ dnes 4.deň 2. levelu 30sd a tak ma príšerne bolí koleno z tých skakaciek 😖. Neviete poradiť co s tým??

@ewellina haha, no ide mi o to spalit co najviac tukov, ale momentalne rano moc nestiham. A napr. poobede, kolko asi tak pred ci po jedle? Pre mna kazde deka dole je uspech 🙂