icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
lilli136
29. jan 2015

@kakika007 no vidím, že nie som sama ☹
ja som premýšlala že kúpim dáku klbovú výživu....
a kym sa to nespraví, tak skúsim najst nejaké video, čo sú len posilovačky a nie skákačky... má aj Jilian také? musím popozerať...

skús aj ty nejaký condrosulf alebo niečo kúpit... to je na vazivo /aj klbove/

ja stále nejak výsledky nevidím.... ale som trpezlivá... váha išla bohužial zatial hore ☹
zdá sa mi, že zadok mam menší a že vyrysovanejšie nohy, ale váhovo nula bodov.... a to by som za par dni mala už prejst na level 3... ale musim najprv ten členok poriešit....

gambika
29. jan 2015

@kakika007 @lilli136 baby skuste užívať colafit mne pomáha na klby..

kris1111
29. jan 2015

Ahojte, zacinam aj ja....Cvicenim podla JIlian , dnes prvy krat odhodlana...cvicenie, supeeer - cervena, spotena, hotova...ale pocit dobry....takze ideme dalej...Chcem sa spytat na jedalnicek, aky dodrziavate? Tiez nieco specialne? ...dakujem za kazdu pomoc....

lilli136
29. jan 2015

@kris1111 vitaj a vydrž 😀
ja jedálniček nemám špeciálny... snažím sa večer neprežierat... obedy lahké.... sladkého mini mini minimum.... pijem čistú vodu a čaje nesladené....
okrem ranajok nejem ani pečivo...
takže žiadne terno u mna.... ja viem, že ja dietu, alebo režim čo sa týka jedenia dodržím max. par dni, preto to už moc ani neskúšam a snažím sa to dohnat športovaním radšej ☹

domi187
29. jan 2015

baby nechapem to nieje to tak ze level 1 prvy den, level 2 druhy den,level 3 treti den nie?preco niektore pisete ze den 7 a 1 level za mnou?

domi187
29. jan 2015

uz chaaapem su 3 a kazdy sa cvici 10 dni? 🙂

lilli136
30. jan 2015

@domi187 presne tak.. prvý level 10 dní, druhý 10 dní tretí 10 dní... spolu 30 dni 😀

luciaoenaova
30. jan 2015

Baby az sa akonci tento 3 level zacinate zasa od zaciatku alebo idete na nieco ine? A cim pokracovat najlepsie...

limwen
30. jan 2015

@luciaoenaova Ja si dám ešte raz 30 day shred, lebo stále som tuči :D a hlavne chcem ešte viac z nôch stratiť... čo sa mi veľmi páči na 30 DS je to, že chudnem celkovo aj z nôh, ktoré som vždy mala hrubé (myslím aj lýtka, členky). A v marci mám potom v pláne začať cvičiť ripped in 30 a potom uvidím čo si vyberiem... 🙂 Možno sa vrátim k môjmu milovanému P90X, podľa toho ako na tom budem. 🙂 Celkovo mám v pláne od februára zase začať plávať (chodievam 2x do týždňa, 60 minút) a keď bude teplo, tak aj bicyklovanie pridám. 🙂

Mám v pláne tento rok konečne po toľkých rokoch definitívne zmeniť svoj výzor a hlavne konečne si budúcu zimu obuť nejaké krásne vysoké čižmy, ktoré som doteraz nikdy nemohla zapnúť... 🙂

luciaoenaova
30. jan 2015

Tak super, hlavna je motivacia!! Drzim palce. Idem to aj ja vyskusat. Dufam ze vydrzim

dadkag1
30. jan 2015

dnes odcviceny posledny den 1 levelu. znicena , ale zvladla som ho aj ked z velkym premahanim , vcera som mala tazky den. no premohla som sa .som zvedava co ma caka zajtra 😀

adkat13
31. jan 2015

@limwen co je to P90X? dik 🙂

adkat13
31. jan 2015

@luciaoenaova mne sa teda po shrede začínať znova nechcelo.... už mi to hrozne liezlo na nervy... cvičila som potom ripped in 30. skús, je to podobné, ako shred, ale novšie, modernejšie, zábavnejšie 🙂

limwen
31. jan 2015

@adkat13 P90X je 90-dňový program, ktorý vyvinul Tony Horton. (Teda, najprv vyvinul Power 90, potom P90X - Power 90 Extreme a neskôr P90X 2 a P90X 3 - tá trojka vyšla pred cca rokom a pol a sú to tiež také kratšie cviky okolo 25 minút denne, ale popravde som ho ešte nevidela).

Ja som P90X cvičila na konci strednej (škoda, že až po stužkovej :D). Ale nedocvičila som to, niekedy v polovici 3. fázy som skončila, pretože som mala cysty na vaječníkoch.... Ale začínala som vtedy s váhou 96 kg a keď som to prestala cvičiť, mala som 66.... Prvý mesiac som dodržiavala aj stravu, potom už tak pomenej (vtedy som hlavne ešte nevedela čo je zdravé pre telo...). No potom som postupne nabrala s5 váhu a po 4 rokoch som začala teraz cvičiť 30 DS s váhou 85 kg, čo som sa naposledy vážila mala som 80 a nejaké drobné (tak 10 dní s5).

P90X má tri programy cvičenia, jedno je na schudnutie ďalšie dve sú skôr zamerané na tvorbu svalov - v každom programe sa v podstate cvičí to isté, akurát ti to určuje, ktoré videá máš kedy cvičiť a koľkokrát. Ja som cvičila verziu na chudnutie - Lean - a vyzerá to asi tak, že Pondelok máš Cores (skoro hodina), Utorok Cardio (cca 36 minút), Streda - hodinu cvičíš ruky, chrbát a ešte k tomu potom pridáš 17 minútové video zamerané na brucho, Štvrtok je jóga (Hodina a pol), Piatok - nohy, chrbát (hodina) + 17 minút brucho, Sobota - Kenpo (hodina - je to ako keby si s niekým bojovala ale prakticky biješ vzduch okolo seba) a v Nedeľu máš buď voľno alebo robíš hodinu strečing.

V podstate aj na tomto -> http://sheddingthepounds.com/wp-content/uploads... obrázku je znázornené, čo sa kedy cvičí.

Ale povedala by som, že je to namáhavejšie ako 30 DS, prvé týždne mi bolo na odpadnutie, ale bola som až príliš motivovaná po bolestivom (teda aspoň vtedy) rozchode :D -> hlúpe decko :D

adkat13
31. jan 2015

@limwen znie to veľmi zaujímavo 🙂 asi by ma viac bavilo cvičiť každý deň niečo iné, ako 10-14 dní dokola stále ten istý workout ☹ a myslím si, že by som to aj mohla zvládnuť, ja už mám za sebou 4 mesiace dennodenného cvičenia s jillian (30DS, Ripped in 30 a Killer ABS), ale ja by som to nezvládala časovo. pri malom dieťati som rada, že si nájdem tú polhodinku denne, hodina a pol je pre mňa momentálne nepredstaviteľný luxus ☹ ale možno niekedy neskôr, keď budem mať odcvičené všetko od jillian by som sa na to dala 🙂

dadkag1
31. jan 2015

dnes som zacala 2 level 😲 asi to co som dnes vypila tak som aj vypotila 😀 😀 😀 ale zmena riadna. drzte palceky aby som to zvladla. A aj tym ktore cvicite drzim palceky 😀 😀

limwen
31. jan 2015

@adkat13 Tak čo sa týka 30 DS, tak mi to opakovanie vôbec nevadí, čo sa sama divím. Lebo pri Insenity mi vadilo, že v podstate každý deň sa cvičí to isté... Aj keď to tuším mali byť rôzne videá, mne to také rovnaké pripadalo :D

limwen
31. jan 2015

@dadkag1 Mne pripadal lvl. 2 najťažší, a prvý deň lvl. 3 bol tiež strašný, ale ostatné dni to už šlo... Aj keď dnes vďaka mrche mám také kŕče celý deň, že som dnešný deň musela vynechať.. :-/

lilli136
1. feb 2015

Baby ja kvoli tomu clenku nemozem dat klasicke cvicenie. Proste nemozem skakat. Ale nevzdala som to. Pustila som si ine AbS posilovanie od jilian kde nie je tolko cardia a makam aspon na bruchu a zadku posilovanim ☹. Takze ja si sice odcviceny den pocitam ale nie 30 days shred. Uvidim ako bude noha a co budem cvicit dalej 🙂

kacaluna
2. feb 2015

ahojte ..zacala som si davat pozor na stravu a chcem zacat cvicit Jil...mohla by mi nejaka baba poradit ako a ktorym levelom zacat a slavne kolko krat mam opakovat tie cviky..uz som pozerala ten 1 level.....co trva 27 min...chcem vediet ten zaciatok co ona cvici mam tak aj ja cvicit je tam aj rozcvicka v tom zakomponovana....a potom kolkox mam pri kazdom cviku to robit 20x ci 15x som z toho jelen...budem rada ak mi to po lopate niekto vysvetli a napiste podla coho a kolko x robit tie cviky-opakovania...dufam viete co myslim dakujem.. 😉

kacaluna
2. feb 2015

@kris1111 ..mozem sa opytat dnes si odcvicila celu 27 minut?...a kolkox si robila jeden cvik..napr...skakanie kolkox..15-20x a potom dalsi cvik a zasa ho robit cca 20x...?dik 😀

vvrka
2. feb 2015

@kacaluna prosim ta, comu tam nerozumies? zapnes video a robis to, co ona. O tom, ktory level a ako cvicit, je tu napisane uz 165875454112krat. 🙂 Ked si leniva nacitat si to, asi nebude lahke ani prinutit sa cvicit.

lilli136
2. feb 2015

@kacaluna cvičíš presne podla nej... aj rozcvičku, aj záverečné natahovačky... cviky nepočítam.... kedy ona začne, vtedy začínam, ked odpočítava že 4, 3 , 2 , 1, tak skončím.. .a chystáš sa na další cvik ako ona....
proste celkovo odcvičených tých 27 minut... celé video aj s par obkecavačkami ma tušim 28 minut....

kacaluna
2. feb 2015

@lilli136 ..dakujem..pomohla si mi..

kacaluna
2. feb 2015

@vvrka ..ja nepotrebujem ao takych radu ako si ty...bud tak laskava a tu svoju ironiu aplikuj na niekoho ineho...ked nechces poradit tak neodpisuj..na tvoje kydy nie som zvedava... 😠

vvrka
2. feb 2015

poradila som ti, aby si sa naucila citat a pouzivat vyhladavanie. ;)

kacaluna
2. feb 2015

@vvrka ..vyhladalo som ale potrebovala som sa uistit..a citat tu milion sprav z odpovedami ktore by mi pomohli tak na to nemam cas...nabuduce ked nechces poradit ignoruj taketo otazky...niesu urcene pre teba,ale pre normalnych ludi ktory vedia a chcu pomoct...pekny den aj tebe..

kris1111
2. feb 2015

@kacaluna ahoj, ano dnes som cvicila level 1a presne 27min...cvicis 10krat level 1,potom 10 level 2 atd. Teda 30dni. Zapnem video a robim presne co oni, casom budes vediet dopredu co sa cvici.je to makacka ale dobry pocit a zdravie je ciel...

decuso
2. feb 2015

ja dnes posledny den 1 levelu, zajtra zacinam 2 level. uz som si celkom zvykla na ten prvy. dufam ze zvladnem aj ten 2. drzim palce vsetkym cvičiacim. pa

saxana123
2. feb 2015

Kočky, sledujete niektorá The biggest loser? rada by som videla aspoň jednu časť kde je Jillian ale keď som to chcela stiahnuť som zistila že tých epizod je milion. Neviete niekto v ktorej časti je ona? Tréneri sa tam menia. 😖