Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@adkat13 ja som si myslela,ze si to namyslam, ze som len schudla, pretoze ako som spominala, tak na vahe ubudli len necele 3kg a s metrom sme neboli kamosi, raz mi nameral viac-raz menej(pohybovalo sa to v rozmedzi 2cm),tak neviem ...ale dakujem,taketo reakcie ma motivuju ist dalej ...dik kočky, drzim aj vam palce
@poisonblu dakujem a myslim,ze na spevnenie to je uplne super cvicenie pre teba,drz sa
@zuzica4 super, zmena je OČIVIDNA!! len tak dalej!
ja som sa neodfotila pred... tak nebudem mat s čím porovnat.... ale cítim zmenu...aj ked malú, ale cítim...
a teda ja som nejak z level 2 prešla na 6week pack abs.. kvôli tej nohe... je tam menej skákania... baby, ale to je 35 minutová makačka 😀 v podstate prvýkrát sa cvičí klasickým tempom ako pri 30 days shred a ona v rámci tých 35 minut da ešte jedno kolo tých cvičení ale už tak rýchlejšie za sebou... myslím, že aj toto je fasa cvičenie na chudnutie...
ked sa mi upraví noha, tak by som sa rada vrátila k level 3 a docvičila to... no uvidím...
váhu som sa prestala váži´t, lebo som len depku chytala.... ani som sa nemerala... tak ja len pocitovo a na oblečení sledujem trochu zmeny...
ahojte mohli by ste mi poradt ako si to stiahnem dakujem pekne
a este som sa sa chcel a opytat ze ten level 1 podla you tube sa cvici kazdy den to iste podla nej??dakujem
@lucinocka1234 cez ulož to.... myslím ,že sa tam dajú stiahnut všetky levely
ano, level 1, celých 10 dní to isté
@zuzica4 3 kg sú dosť. ja som pri 30DS schudla len kilo. a to som poctivo dodržiavala aj stravu... ale myslím si, že preto, že som za ten prvý mesiac nabrala dosť svalovej hmoty, ramená a stehná mi neskutočne spevneli... teraz sa to už dlhšie drží na 2kg/mesiac, tak dúfam, že to tak vydrží čo najdlhšie 🙂
@lilli136 6weeks six-pack som ešte necvičila, ale mám odcvičené killer ABS a veľmi ma to bavilo. je to vraj podobné, iba killer ABS je ževraj trošičku ľahšie. ale bola to teda poriadna makačka, tiež takmer žiadne skákanie, ani som netušila, z čoho som taká spotená a zadýchaná 🙂 tak ak by ťa prestalo baviť six-pack, skús toto.
@adkat13 skúsim, dakujem za tip 🙂
uvidím ako vôbec a kedy dokončím 30 days...
ale členok je lepšie, baby tu odporúčali Colafit, tak som nasadila a zdá sa mi lepšie... len teda neviem na ňom ešte tak skackať ako na začiatku 😀
mňa inak ten 6week pack baví viac ako 30 days... ale neviem, či to nie je viac na budovanie svalov... že 30 days by mal byt asi viac na chudnutie zameraný.... ale to len tak hádam...
@lilli136 hádaš dobre 🙂 čím viac kardia (skákania), tým viac sa chudne 🙂 ale zase nemôžem povedať, že by som pri killer ABS neschudla, myslím, že rovnako, ako pri hocičom inom. predsa len, chudnutie je hlavne o strave, takže keď dodržiavaš to, je v podstate jedno, čo cvičíš, hlavne že cvičíš 🙂
mňa všetko bavilo viac, ako 30DS 🙂)) aj teraz, keď si to niekedy 2-3 dni zacvičím, tak si poviem, že to je príšerne nudné, ako som to mohla vydržať mesiac 🙂 ak by si sa potom, keď už budeš mať členok OK, nechcela vrátiť k 30DS, skús Ripped in 30. je to presne ten istý 3-2-1 princíp, len je to modernejšie a zábavnejšie, mne sa to veľmi páčilo 🙂
@adkat13 omrknem to večer... už vidím, že keď som "ochutnala" niečo iné, tak budem špekulovať, čo ďalej...
inak ti poviem, že kym som nezačala Jilian, tak som makávala na orbitreku a teraz mi to pridu už ako strašná nuda... že to je hrozne jednostranne zamerané cvičenie, tak orbitrek stojí v kúte a ja skackám s dvoma flašami minerálky na karimatke 😀 😀
musím si časom zadovážiť regulerne činky, nech to má nejakú úroveň 😀 😀
@zuzica4 tak ja ešte tolko svalovej hmoty nemam 😀
u mna je to stále kamarat tuk.... asi sa začnem umývať Jarou... keď teda som čítala, že odmasťuje 😀
alebo si na cvičenie natiahneme tie gate čo sa v nich potíš čo to reklamujú 😀
musí to byt velice unapetitlich 😀
a jediné, čo mam istotne je PMS... Polrajch by mal zo mna radost, čo som do seba všetko naládovala 😀 😀
@zuzica4 tááák však čo, čo je pravda, to je pravda 😀
jéééj, nebolo by to úžasné, že večer namiesto sprcháča namachleš na seba jar a do rana kilečko dole 😀
uuuuu.... ja by som sa tušim aj do umývačky narvala a tabletami obložila, keby to fungovalo 😀
vieš, ja sa smejem na sebe, aké je úžasné, že za 10 dní cvičenia čakám korytnačku na bruchu, ale pritom 15 rokov alebo kolko som len ládovala a nehladela 😀
no proste my ženy 😀
keby všetko išlo hned... 🙂
strašnú mám dnes nechut k robote, to mi teda verte, však preto som tu aj stále obesená..... ale ja sa polepším 😀
dnes mam proste KOPR ako to my voláme.... v preklad k**evský odpor k praci 😀 😀
pardon za škaredé slová 😀 😀
@lilli136 kukni ten ripped, už sa podľa mňa k shredu nikdy nevrátiš 🙂 ale inak neviem, čím to je, že je to také nudné, lebo ten ripped je naozaj veľmi podobný, tiež sú tam tri kolá, kde sa strieda posilovanie, kardio a abs, aj väčšina cvikov je podobná, alebo rovnaká, ako v shrede, ale napriek tomu je to jednoducho omnoho menej nudné. možno aj preto, že sú tam až 4 levely a každý sa cvičí len týždeň a 1-2x do týždňa je dokonca povolená pauza 🙂
tak ja by som na orbitreku nevydržala ani 5 minút, obdivujem ťa 🙂 a činky si určite kúp, ak to myslíš s cvičením vážne a dlhodobo, tak to nie je zbytočná investícia. ja som si dokonca kúpila činkový set s 3 pármi činiek (1,5; 2 a 4 kg) http://cinky.heureka.sk/kettler-neoprenovy-cink..., lebo napr. v rippede je niekoľko cvikov, v ktorých sa cvičí s jednou ťažšou činkou, tak ho teraz dosť využívam. a časom dúfam prejdem aj pri klasických cvikoch na tie dvojkilovky.
@zuzica4 perfektná zmena, gratulujem 🙂 Ja tiež som s váhodou dole nešla,a le rovnako ako na tebe (vidno perfektne na fotkách), tak centimetre išli dole... teraz posledný týždeň skúškového som ja osobne pokulhávala s cvičením, ale už mám skúšky za sebou a zajtra znova začína 30 day shred a presnú stravu 🙂 Do júna musím byť fit xP
@adkat13 nejde mi ziadny ripped spustit z youtube...videla som len trailer..podla neho to vyzera fajn... myslis ze mam chvilu pokracovat 6 week? ako ked to chce clovek dobre odcvicit tak uz tu druhu fazu zomieram 🙂. Alebo prejdemna ripped? ale zas nech neskacem jak opicka medzi tymi cviceniami... aj ked podstatne je asi to ze cvicim 🙂 a je jedno ktore

@kris1111 ..dakujem za vysvetlenie...pekny vecer... 🙂