icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
empathia
4. feb 2015

@katkab19 pijes vela cistej vody?

zuzica4
4. feb 2015

@lilli136 tie posledne dve su super to skusim,snad sa nezachlpim 🙂

@limwen no ja by som bola rada keby tu colnicu medzi mojimi nohami tiez otvorili,ale s tymto mi jillian zatial nepomohla 😀

@adkat13 dakujem pozriem 😉

ivana688
4. feb 2015

Ahojte baby, od noveho roku si davam pozor na to co papam a snazim sa riadit ako tak delenou stravou, takze si davam pozor na to, co davam do ust 🙂 citim sa lepsie a pocitujem aj prve vysledky. Dostala som sa nahodou k tejto debate a celkom ma zaujalo, ako toto cvicenie efektivne pomaha. Vedeli by ste mi napisat prve 3diely v danom mesiaci? Pre uplneho zaciatocnika v cviceni 🙂) moc by mi to pomohlo. Hladala som na youtube, ale neviem ktore tri su presne vhodne pre zaciatocnika 🙂

adkat13
4. feb 2015

@katkab19 už to tu bolo popísané stokrát - pri cvičení nemá absolútne zmysel sa vážiť, pretože síce zhadzuješ tuk, ale naberáš svaly a tie sú ťažšie ako tuk, preto logicky na váhe veľa nestratíš, dokonca možno aj trošičku priberieš (hlavne ak nemáš veľkú nadváhu a potrebuješ hlavne spevňovať). takže váž sa čo najmenej (raz do mesiaca úplne stačí) a počítaj hlavne stratené centimetre 🙂

adkat13
4. feb 2015

@ivana688 väčšina báb začína s programom 30 days shred, aj ja som s tým začínala, ale bola to teda riadna makačka... dá sa to zvládnuť, ale keď si fakt úplná začiatočníčka, alebo si roky necvičila, skús Beginner Shred. je to úplne nový program od Jillian, nie je tam tak veľa kardia ako v shrede, takže to nie je až také náročné na kondičku, ale je to aj tak veľmi účinné. na začiatok podľa mňa ideálne 🙂

katkab19
4. feb 2015

@empathia no to je moj problem,ze nie,lebo sa neviem donutit.Asi preto nechudnem

katkab19
4. feb 2015

@adkat13 budem to tak robit,a nudim zmenit pitny režim.Chcela by som to uz vidjet aj na vahe,nie len na cm.Boo by to este viac motivujuce.

adkat13
4. feb 2015

@katkab19 chápem ťa, ani mne sa zatiaľ nedarí váhu vôbec neriešiť ☹ ale padajúce nohavice ma zatiaľ veeeľmi motivujú 🙂

a do tej vody sa musíš donútiť, bez toho to fakt nejde. ja som kedysi tiež strašne málo pila, ale potom som to začala trošku sledovať, dávala som pozor, aby som každý deň vypila minimálne 2 litre a po čase som si na to tak zvykla, že teraz si to už telo pýta samo...

lilli136
5. feb 2015

@adkat13 tebe už padajú nohavice? to je supeeeer 😀
no, mne zatial nepadá nič 😀 len vlasy .... 😝 😝
ale tak nevzdávam to.... tuto sobotu/nedelu bude 30 dni... keď ale počítam teda asi 3 dni prestávky, tak potiahnem do konca budúceho týždňa a potom sa odfotím... aj keď teda nebude vidno že pred a po, keďže na foto pred som nenabrala odvahu 😝... svedomie a pohlad do zrkadla mi nedovolili... 😝

inak sranda je, že budúci týžden by som mala ist na služobku a už teda rozmyšlam, že však wifi tam bude, zoberiem notebook a večer pocvičim... baby, toto je už akááá závislost... Jilian by mohla byt na nás pyšná 😀 😀

tak pekný deň, dievky a športu zdar 😎 😎

empathia
5. feb 2015

@katkab19 voda je zaklad vsetkych procesov vrarane procesu chudnutia. Myslim si ze tu je problem

adkat13
5. feb 2015

@lilli136 hej hej, ale ja už mám dole 15 kg... ja cvičím s jillian už piaty mesiac 🙂
ani ja som na foto pred nenabrala odvahu... vedela som, že to budem neskôr ľutovať, ale nedalo sa, bola to hrôza ☹
no a závislosť je to teda poriadna, ja som teraz bola chorá a choroba, nechoroba, jeden deň som vyležala a na druhý deň som už cvičila 🙂

lilli136
5. feb 2015

@adkat13 waawaw 15 kg dole, to teda gratulka!!!! 😉 😉 😉

adkat13
5. feb 2015

@lilli136 ďakujem 🙂

lilli136
5. feb 2015

@adkat13 ja keď to vydržím dlhšie makať, tak si kupim za odmenu tie činky čo si tu dávala, sa mi páčia 😀
tie šedé mi budú aj ladiť s izbou, kde cvičim xixi 😀 😀 😀

adkat13
5. feb 2015

@lilli136 sú vymakané 🙂 ja ich zbožňujem. keby mi toto niekto povedal pred pol rokom, tak neuverím. ja som nikdy v živote pred tým necvičila a teraz, že činkový set 🙂))

lilli136
5. feb 2015

@adkat13

teraz nas potešia činky 😀
v 40 tke poukaz na liposukciu
v 50 tke možnost odchodu do predčasného dochodku
a v 60tke už asi len Tena Lady 😀 😀

janka9988
Odpoveď bola odstránená
dadkag1
6. feb 2015

tak este tri dni a koncim 2 level 🙂 neviem ako ostatne ho zvladate ,ale ja som ho este ani jeden den nezvladla odcvicit snimi ,vzdy musim mat par prestavok 😀 😀 no ale som sa dnes zmerala troska ze ci uz daco aj ide dole tak na bruchu uz 3 cm dole parada

lilli136
8. feb 2015

@dadkag1 ja som zistila po navrate k level 2 ze napr.oproti 6week pack mi level 2 prisiel odost narocny. Ja by som uz mala cvicit tiez level 3 ale vratim sa na chvilu este k dvojke a potom dam trojku. Tak asi u mna to bude dlhsie ako 30 dni celkovo 🙂. Ja tiez funim ked to cvicim ale aj ked pozvolnim z tempa tak sa snazim stale hybat. Ze napr.cvicim len podla tej baby co cvici pre beginners. Ja stale nemam pocit ze by to dalo nejaky vysledok velky co sa zmeny postavy tyka ale muz ma presviedca ze nohy sa mi formuju... 😀 😀
Som zvedava na level 3.
Inak naozaj shred ma ovela viac kardia a tym padom asi aj viac chudnutia..

lilli136
9. feb 2015

http://www.insportline.sk/3382/magneticka-bambu...

baby, máte niekto skúsenosť s takýmito bandážami?

lilli136
12. feb 2015

Hlásim stav po 30 dnoch cvičenia:

Úbytok na váhe: 0 kg
Prírastok na váhe: 1,5 kg
Stav depresie: OOOOBROVSKYYY
Ubytok v cm: Zdá sa mi, že žiadny ☹. Síce som sa nemerala na začiatku, ale žiadne terno s padaním nohavíc sa nekoná 🙂

Denne vypyté litre vody: minimálne 3
Vypotené litre potu za tých 30 dní: aspoň 300 sa mi zdá 🙂

Zaradila som do jedálnička raňajky, čo predtým nebolo, vody lúcham tolko, že mi za chvílu črevá zhrdzavejú, večer po cvičení už lúcham len vodu a jem jablká, moje všetky milované čokolady som vyradila z repertoaru... ak sa uchylim k čokolade, tak 52 % a len par kociek, nie celých 150 g ako bolo mojim dobrým zvykom... obedy štandardné v závodnej jedálni, ale žiadne zajedanie chlebom, prílohy na obed papám, lebo to by som inak zomrela hladom, lebo tu niečo ako zdravú stravu nepoznajú.... doma sa snažím šaláty, orechy, salám... ale bez chleba všetko.... jedlá sa snažím bez príloh... ked pečené zemiaky tak samotné, ked maso, tak so šalátom.....

Odcvičené: 30 days shred - level 1 a 2 a zvyšné dni 6 weeks pack...
Odcvičím teda teraz ešte 10 dní levelu 3 a uvidím čo potom.....

Už teraz mam cca svoje miery v oku, tak ak to nepojde nejak dolu, tak neviem čo už robit ☹
No budem cvičit asi dalej 😀

A včera som si na zúfalstvo dala baliček orieškov.... som si pekne odvykla na tieto večerné lakotinky a poviem vam, že moj žlčník mi išiel vyskočit cez noc 😀

Tak športu zdar, dámy 😀

adkat13
12. feb 2015

@lilli136 nevzdávaj to! ako som už niekedy dávnejšie písala - so mnou sa počas prvých 30 dní (shred) takmer nič nedialo a potom som začala cvičiť ripped in 30 a počas druhého týždňa zo mňa zliezlo snáď 10 cm 🙂 a nebolo to samozrejme tým, že by ten ripped bol nejaký zázračný, ale tým, že to jednoducho chcelo svoj čas 🙂))

grettka
12. feb 2015

@lilli136 nedepkuj, to, ze si po 30 dnoch cvicenia nezbadala ziadne zmeny nevadi, ale nastartovala si metabolizmus 🙂 a to, ze so pribrala moze znamenat, ze si nabrala svalovu hmotu (ta je tazsia ako tuk).
Vecer, po cvicení treba jest bielkoviny (maso a salat a podobne), ovocie a voda nestaci, telo ma potom prilis dlhu pauzu do dalsieho jedla. Drzim palce, nevzdavaj to.

lilli136
12. feb 2015

@adkat13 no ved idem pokračovat ešte.... vyderžaj pionier, vyderžaj 😀

lilli136
12. feb 2015

@grettka a nevadí, že docvičim tak o osmej večer? ☹

grettka
12. feb 2015

@lilli136 posledne jedlo by malo byt tak 2-3 hodiny pred spanim a nedavas si predsa velku porciu, takze by to malo byt v poriadku aj o tej osmej. Ale dufam, že sem napisu skusenejsie baby. Viem, ze niektore cvicia aj neskor vecer, lebo inak nestihaju.

adkat13
12. feb 2015

@lilli136 @grettka nie je to ideálne, lebo najlepšie je najesť sa až cca. hodinu po docvičení, lebo že vraj vtedy to najviac spaľuje... ja tiež cvičím večer, niekedy si ešte dám niečo ľahké (mozzarellu, šunku, vajíčka, zeleninu, hlavne nie sacharidy) a niekdy nič a ani mi to už tak neskoro večer nejak nechýba. aj keď to asi tiež nie je najlepšie ☹ ale tak lepšie cvičiť neskoro večer, ako vôbec 🙂

mamickaanicka1
Odpoveď bola odstránená
fajtka1505
12. feb 2015

prvy den shred 30 level 1 za mnou, boli ma cele telo ale zajtra pokracujem :D

malaberuska
13. feb 2015

@fajtka1505 podobné, začala som dnes 😀