Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@sunshineka pretoze tuk na prsiach odchadza ako prvy (ja viem, je to nespravodlive), z brucha stehien to ide dole horko-tazko, ale prs jedna radost. Neboj sa, ja tiez vyzeram ako chalanisko 😀
@malaberuska super, dnes som to opat dala ale veru to bol po vcerajsku zaberak, som zvedava ci dam zajtra este vobec dake kliky :D
@fajtka1505 je mi jasne, ze zajtra to bude horsie ako dnes 😀 snad vydrzim..
@malaberuska prve dni su najhoršie to prekonat, tiez som tym presla, prvych päť dni som cvicila so svalovkou, potom to preslo. Este cvicim prvy level lebo po 7 dnoch som mala pauzu, teraz opat pokracujem v prvom leveli, najhorsie je pre mna vydržať to narocne cardio skakanie a potom svihadlove skakanie, ale hlavne ze sa dobre cítim, ze nieco pre seba robim. Este som si stiahla do mobilu denny trening zdarma cez obchod play a tam si podla toho tiez trochu zacvicim
@lubina121 ja sa pri tom svihadle vydycham 🙂
@fajtka1505 dala som to aj dnes, tusim este lepšie ako vcera.. 🙂 ale tie kliky mne nejdu, ja mám slabé ruky ☹
@malaberuska ja som este dnes necvicila az na obed ked pojde mladsia do hajan :Dtie kliky zabijaju aj mna ani som ich nerobila tolko co ony 🙂 , ale dnes akosi necitim taku bolest zatial ako vcera po prvom dni a pred druhym cvicenim, uvidime ked dam dnes to tretie :D
@fajtka1505 ja som citila aj cítim nohy dost..ale počas cvičenia to bolo v pohode, uvidim co zajtra 🙂
@malaberuska treti den za mnou, kliky uz celkom isli, ruky az tak nebolia dnes citim lytka najme, zajtra pokracujeme 😉
@fajtka1505 ja som si k tomu dnes dala este 55 brusakov, tiez podla tabulky Jill 🙂
@malaberuska prosim ta kde najdem tu tabulku na brusaky?
@malaberuska no pekne ja zatial nechavam len toto :D a potom uvidim, treba mi hlavne brucho dat prec nech nevyzeram ako v 6 mesiaci :D
@levierka paci sa.
@fajtka1505 ved aj mne ide hlavne o brucho ☹ a spevnit nohy a ruky troska pri tom tiež 🙂
@malaberuska inak to som zvedava po ake cisielko brusakov dojdes ;) potom sa na to dam mozno aj ja :D
@fajtka1505 ha ha 😀 to aj ja ;-D ale popravde, dnes som dala uplne v poho tých 55 na jedenkrat bez prestávky.. Ale teda neviem si predstaviť dat 150 nie to este 250 😀
@malaberuska dakujem,toto poznam...myslela som,ze Jill ma nieco svoje..
tak dnes uz druhy den Levelu 2. Uplne ine cvicenie ako level 1, preto znova svalovica. Neviem sa ani zohnut. Ale musim vydrzat
@fanka33 akosi zvladla prechod na dvojku? Je to možné tazke? Trocha sa obávam 🙂
@fajtka1505 zvladla som aj dnes 😀
@malaberuska aj ja uz mam dens za sebou, stvrty den je uz celkom ok :D zatial ma ani nic neboli a dokonca som uz zvladla s nimi cvicit bez pauzy :D
@fajtka1505 moj muž povedal ze zajtra si zacvici so mnou tak som zvedava 😀
@malaberuska je to uplne ine cvicenie ale celkom sa to da. Prvy krat som aj oddychovala lebo som nestacila s dychom. Jedine velky rozdiel u mna je ze pri jednotke som sa az tak nepotila ako teraz. Totalne mokra.
Ak som si myslela ze level 2 bola moja smrt, tak omyyyl 🙂. Tri dni 3ky a mam svalovku jak hrom. Zas si sadam na zachod ako keby som zjedla 7decovy pohar chili 🙂 🙂
Prosím viete mi poradiť cviky, prípadne nejaké video na cviky na spevnenie brucha? Hlavne spodok brucha mám taký ochabnutý. Ďakujem za každú radu 😊
@nikina17 Treba zacat asi z 30day shred
level 1
Čaute baby, ja po včerajšom prvom dni s Jill dnes ruky neviem dvihnut, cvicilo sa mi celkom v pohode, nezvladala som tak dlho ako oni, ale dalo sa, pri svihadlovom cviceni ma strasne pichalo v bruchu, neviete cim som si to sposobila?

zienky,preco ked chudnem ako prve mi odidu prsia?uz zase vyzeram ako skolacka.sice som rada,ze par kil odislo,no aspon nejake prsia mi mohli ostat.a pritom brucho mam stale ako balon.