icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
lilli136
16. feb 2015

@jenn44 väčšinou zlým dýchaním myslím nastane pichanie v boku...
ale nie som odborník 🙂

jarino_sc
16. feb 2015

@jenn44 pichanie v bruchu je dosledok kyslikoveho dlhu - niekto nan nereaguje vobec, niekoho picha viac, niekoho menej.
pichanie nie je nebezpecne, len neprijemne 🙂
casom si telo zacne na kyslikovy dlh zvykat a pichanie bude ustupovat

martinusik91
16. feb 2015

Ahojte baby ja som uz druhy raz musela prestat na zaciatku druheho levelu 😠 to moje nestastne koleno to nezvlada ☹ teraz som na tom tak ze ledva chodim po byte.Kupila som si vyzivu na klby a slachy a gebem si na to voltaren som zvedava kedy budem moct znovu zacat cvicit 😒 prvy krat som skoncila 2den druheho levelu lebo som si trepla to koleno o roh postele a bola som chora teraz som zacala zas ked ma koleno uz nebolelo a skoncila som 3 den 2 levelu ☹ mna uz svihne taka som uz bola zabehnuta zas nic normalne mam s toho depku

fajtka1505
16. feb 2015

mam polovicu 1 levelu za sebou, svalovka je uz prec, zvladam s nimi uz vsetko bez pauzovania :D chcem sa opytat upravovali ste si aj stravu baby? ak ano ako? planujem vynechat pecivo a sladke no neviem ci to bude stacit

nelly999
16. feb 2015

Ahojte vsetci🙂chystam sa ja na toto cvicenie a tak si este doplnujem niake info ,kde potrebujem poradit prosim,konkretne ze,kolko krat,alepo kolko opakovani ma jeden cvik v leveli 1 ?vsimla som si ze spominaju, ze kardio je 2 min, kde sa cviky menia po kazdych 30 sekundach ...a co tie ostatne cviky?tiez sa ma kazdy robit 30 sekund alebo?skusala som to pocitat s nimi ,no podla toho mi vyslo ze jeden cvik mal 20 opakovani, dalsi 17 opak, atd....tak som z toho trosku polpletena.....vopred vam moooc dakujem za vsetky rady a odpovede...🙂

lilli136
17. feb 2015

@nelly999 nepočítaj počet opakovaní... proste cvič podľa nich.... 🙂

grettka
17. feb 2015

ja tiez nepocitam, a niekedy cvicim aj pomalsie, alebo menej opakovani, dajme tomu, jill da 20 vypadov dopredu (level jedna), a ja idem pomalsie a dam len 15 a neriesim to. Takisto pri brusakoch, idem vlastnym tempom, neurobim vzdy tolko, co oni.

knedlik544
17. feb 2015

@fajtka1505 ahoj. dlho mi trvalo kym som sa konecne odhodlala, ale povedala som si ze po dvoch detoch by som sa uz mohla dat dokopy. nejaka tucna nie som, potrebujem hlavne spevnit brucho a nohy.ja som dnes dala druhy den. pecivo jem minimalne, sladkostí sa vzdavam postupne. inak jedavam vela zeleniny, aj ovocia a pijem uz nejaky cas iba vodu, popripade nesladene caje. nejak radikalne stravu upravovat nemienim. aspon zatial. uvidim ako budem vyzerat po 30 dnoch. no tiez by ma zaujimalo ci su tu baby ktore schudli popri cviceni aj bez upravy stravy.

fabianlucka
17. feb 2015

Ahojte, ja uz dlho sledujem tuto temu a aj som zacala podla Jill cvicit. Dnes som mala prvy den levelu 2 a neviem ci to bolo tym ze som tie cviky este nepoznala a tym padom necvicila poriadne, ale mne sa to zdala mensia makacka ako level 1. Uvidime zajtra ci bude nejaka svalovka 🙂 ja som si popri cviceni upravila aj stravu, jedavam salaty, hlavne jedla bez priloh (zemiaky, ryza) a snazim sa 5x denne. dnes som sa odhodlala postavit na vahu a bola som velmi mile prekvapena! skoro 3 kila isli dole v priebehu troch tyzdnov(mala som skoro tyzden pauzu v cviceni) tak teraz cvicim s este vacsim elanom!🙂

fajtka1505
17. feb 2015

@fabianlucka
@knedlik544
ja zatial len cvicim a snazim sa nejest po 18tej, od marca planujem upravit stravu viac vynechat pecivo i ked to bude tazke a hlavne sladkosti :D a uvidime

knedlik544
17. feb 2015

Ja budem musiet asi synovi upravit stravu lebo pšenica mu nerobí dobre. Tak sa do toho pustím s ním. Snáď sa vysledok dostaví. Držte palčeky 🙂

malaberuska
18. feb 2015

@fajtka1505 6ty den za mnou a uz je to ovela lepsie ako prvy den, spotim sa pekne ale žiadna svalovka 🙂 daj potom vediet po prvom dni druhého levelu 🙂 zacala som trocha vynechavat zemiaky a pod., jem viacej zeleniny tak som zvedava 🙂 len pestrosť jedal ma nenapadá ☹

fajtka1505
18. feb 2015

@malaberuska no ja som nakoniec s cvicenim ako ty, dnes 6ty den cvicenia, vcera som mala pauzu, lebo mi rano trhali zub a poriadne ma to bolelo cely den, preslo mi to do oci a na hlavu a este som aj svoje dni dostala takze som vcera ledva presla na WC... ale vecer som dala aspon vsetky cviky na brucho :D ja som prestala jest po 18tej avynechala som cukor, od marca sa chystam na detox od Mocingovej a potom uvidim, ale citim sa lepsie po tychto 6 dnoch, mam viac energie :D a uz ma ani neboli nic po cviceni, vsetko ide ako po masle a mam pocit ze mam trosku pevnejsie brucho ale na pohlad zatial ziadna zmena, na vahu sa postavim az po odcviceni 1 levelu a uvidim co dalej :d

fajtka1505
19. feb 2015

7my den prveho levelu za mnou, dnes sme cvicili cela rodina :D

annatomi
20. feb 2015

Ahojte, tak som začala aj ja týždeň bez všetkého pečiva ,sladkého idem na seba neskutočne tvrdo začala som najprv cvičiť len brušáky a drepy ale dnes je 2 deň cvičenia s Jilien , denne prejdem 5km do práce a z práce a to celý deň na nohách v práci sa nezastavím, ked si na chvíľku sadnem tak nemôžem sa postaviť a dnes cvičenie ledva ledva svalovica ako hrom ,nevadí ja idem ďalej musím to dať ,zemiaky vôbec nemusím ,len čo na tú svalovicu ved sa v práci nemôžem ani zohnúť 🙂

anny1984
20. feb 2015

@annatomi švagrinka si dávala Mg, tak asi pred cvičením alebo tesne po si treba dať, ale keď už ju máš tak jedine to rozchodiť 🙂

fajtka1505
20. feb 2015

@annatomi svalovicu treba rozcvicit, takze pokracuj dalej ono sa to podda, ja som uz na treti den cvicenia necitila nic :D
inak dnes mam za sebou 8 den :D

annatomi
20. feb 2015

kočky dík aj ma to napadlo ,dala som si ale fandím Vám dúfam že to dám musím 🙂

andreasiskova3
21. feb 2015

@knedlik544 ja som tiež začala cvičiť hlavne na spevnenie a z toho skákanie som schudla 1 kg za tých 10 dní bez úpravy stravy lebo schudnúť už viac nechcem. Tak som z toho nemilo prekvapená lebo som schudla zro na z tade kde už chudá som a tam kde by som to aj ako tak potrebovala tak nič. Tak sa teraz neviem odhodlať na druhý level. Jedine že budem viac jesť ako zvyčajne. Cvičila som 10 dni - - 1 kg.

andreasiskova3
21. feb 2015

@fajtka1505 to pečivo a chlieb ti určite veľa spraví, chvíľu bti to potrvá kým si zvykneš že to neješ, ale keď vydržíš tak to bude mať určite účinok 🙂 držím palce.

annatomi
21. feb 2015

ja potrebujem dať -20kg ☹ dúfam že sa mi podarí

andusa
21. feb 2015

ahojte baby,sledujem vasu diskusiu uz dlho,chcela som vediet,ktora ake vysledky dosiahla po docviceni 3.levelu s Jiilian.myslim si,ze je to individualne,a ticho zavidime tym,ktore dosiahnu lepsie - vacsie vysledky.
a napriek tomu som sa na to dala.som po 3.porode,a potrebujem dat 10 kil dole,
v utorok koncim 3.level...vysledok -2 kila, -2 cm v obvode brucha(co mi najviac trci),ale som spokona,-pomaly dalej zajdes.. 🙂
z levelov sa mi 2. videl najtachsi,nevedela som sa dockat 10teho dna,ale tesim sa ,ze som to dala ..
kondicku mam ovela lepsiu,vratila sa mi chut do cvicenia,po cviceni sa citim plna energie,
a ak budem pokracovat,co asi ano,kedze chcem sa vratit na povodnu vahu,tak 1.a3.level.
stravu som zatial neupravovala,ale urcite planujem upravit aj stravu
Tak ,vela stastia a chuti do toho cvicenia .. 😉

malaberuska
22. feb 2015

Tak 10ty den 1.levelu za mnou, zajtra druhy 🙂 @fajka1505 ako si na tom?🙂

fajtka1505
22. feb 2015

@malaberuska no ja idem zajtra tiez na 2level, teraz som mala taky volnejsi vikend a cvicila som len z hlavy lebo sme boli na chalupe a zabudla som kluc a nemame tam net... ale cvicila som aj tak, som zvedava ako to pojde zajtra, ale vidim uz dake tie mensie zmeny :D

demartka
22. feb 2015

Po odcvičení 30 dní mám plus 2,5kg,som sklamaná,myslela som,že práve tých 2,5kg schudnem, pečivo mám asi 3 krát v týždni,jem zeleninové šaláty,mäso,pridala som vodu-pre mňa všetko, čo nemám rada......áno,viem,možno som nabrala svaly,ale nie som spokojná-zhrubli mi stehná z tých neustálych drepov a podrepov a tiež ruky-od klikov.Cm neubudli žiadne,ale fakt žiadne.Možno by som si mohla nahovoriť,že mám troooošičku menšie brucho,ale len nahovoriť,lebo nohavice sa zapínajú rovnako.Ak je tu nejaká odborníčka,čo by vedela poradiť,budem vďačná.Takto som si to nepredstavovala:(Bola som rozhodnutá cvičiť ešte raz 30 dní,ale keď som sa dnes odvážila,nemám chuť...

grettka
22. feb 2015

@demartka nie som odbornik, ale mozno by pomohlo viac aerobneho cvicenia, nez posilnovacieho, skus pozriet tu: http://wanda.atlas.sk/aerobne-vs-anaerobne-cvic...

malaberuska
23. feb 2015

@fajtka1505 uf no dvojka mi dala dobre zabrať..

lucianka222
23. feb 2015

Kocky ja mam za sebou 30DS, ubudlo 6 kg. Idem vybrat nieco dalsie ;)

fajtka1505
23. feb 2015

@lucianka222 upravovala si aj stravu? ci len cviky?

andusa
23. feb 2015

demartka,to je mi luto,tiez som sa toho obavala,ze neuvidim ziadne vysledky.ja na sebe zmeny vidim,robila som som si po kazdom levely fotky..a sama musim povedat,ze zmenu vidim-aj muz -moj najvacsi kritik-zmenu a velku vidi,
ja budem pokracovat s pilatesom.striedat 1. a 3. level s pilatesom,a urcite si pauzu urobim v tyzdni.telo si musi aj odpocinut.
pilatesmi po 2.porode pomohol.po 3. som asi chcela vidiet rychlo ubytok,a neslo to,tak dom zacala s Jillian.
jedna baba na nejakom fore pisala,ze po 3.levely sice schudla len 2,5kila,ale vraj v obvode cez pupok,dala dole 18cm... co ma velmi motivovalo(ktovie z akeho pupka to zhadzovala,a ci vobec je to mozne)
ale teda chcela som to skusit aj ja. 🙂