Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@malaberuska dnes prvy den L2 ti poviem aj mne to dalo dobre zabrat ale zvladla som bez pauzovania vsetko i ked zo mna tieklo a sla som rovno do sprchy :D L1 bola prechadzka ruzovou zahradou
@lucianka222 no ja som prestala sladit kavu :D a snazim sa nejest po 17tej niekedy je to po 18tej a uvidime
inak som sa vazila a merala :D sli dole cca 2kg po 10dnoch a cca 1.5cm z brucha co som rada lebo to je moja najvacsia matoha, musim to brucho dat dole lebo vyzeram ako keby som cakala tretie babo... dnes som pomerala vsetko co sa dalo a uvidime po dalsom leveli ako to pojde dolu :D
@fajtka1505 tak to ti naozaj v dobrom závidím 🙂 ja nevidim zmenu žiadnu ☹ neviem ci protestuje moja štítna žľaza alebo co ☹
@fajtka1505 No ja som sa vykrmila tak celkovo, takže potrebujem zhodiť zovšadiaľ 🙂
ahojte baby mohla by som sa pridat k vam...???ako to vlastne cele funguje kolko krat denne,alebo ako to je sa cvici jeden leve,kolko levelov to ma,mozem poprosit aj tu tabulku,drzite pri tom aj nejaku dietu....dakujem pekne... 🙂
Tak dnes 5 deň s Jil a žiadna svalovica ,už oblečiem rifle , za týždeň išlo dolu -3 kg už zacvičím celú zostavu ale spotená som riadne ,stále žiadne pečivo , ani sladké ,mastné ,uvidíme ako to pôjde ďalej 😉 🙂
Zdravim vas vsetky s pevnou volou na cvicenie. Precitala som si nieco od vas, nieco som kukla na nete a vcera som si len tak pusitla prvy krat Jill. Pridal sa ku mne 4,5 rocny syn a celkom sme sa zabavili. Necvicila som to poctivo (bez ciniek) a namiesto skakanie na mieste, sme skakali po celej izbe ale na to, ze som velmi dlho necvicila, ci myslim ze to bolo fajn. Hlavne ze to netrvalo hodinu ;) Bala som sa, ze to nezvladnem (mala som uz zopar cviceni, ktore ma znechutili hned na zaciatku, kedze som nevladala) ale toto bolo celkom ok. Do soboty budem cvicit tak "light" a od pondelka idem na to aj s cinkami a hadam aj poctivo. Uvidim ci namotam aj synatorov na to, bola by vacsia sranda... ak nie, zavriem sa v izbe a hadam tych 27 minut zvladnem. ;) V kazdom pripade je velmi mile ze je tu miesto kde si mozeme povedat svoje dojmy a prist po radu ;) Mojim cielom je dat dole 6-10kg ale ak by sa mi namiesto toho telo spevnilo tak sa nebudem hnevat ;) Drzim vam vsetkym palce na zvladnutie nasich/vasich cielov!
Ahojte dievčatá, čítam že v tom nie som sama 🙂 No musím povedať, že po "niekoľký krát" som začala s 30 days shred a teraz som pomaly u konca a sama neviem s čím pokračovať ďalej ...ako som čítala revolution je pre začiatočníkov...tak neviem...s čím budete pokračovať...? Inač od L2 som pridala 6 weeks 6 packs a vrelo odporúčam ak máte čas.
inač motivačne k výsledkom musím povedať, že váha mi moc nešla dole (ale som trošku nezodpovedná v strave) ale spevnenie jednoznačné a ten pocit.... 😎 😎 😎 😎 😎
Nejako je tu ticho ;) Mate vsetky svalovicu ze ani pisat sa vam neda? Alebo ste uz vsetky schudli a opustili ste tuto temu? 😅 No teda... Ja mam za sebou 4 dni cvicenia, zatial bez ciniek (pridu mi az v sobotu). Predvcerom som sa odmerala a teraz uz len dufam ze po 30 dnoch uvidim aspon maly vysledok ;) Inak svalovica brutalna hlavne lytka mi horeli predvcerom, tak som si vymasirovala a uz je lepsie... Na rukach zatial moc necitim, ale to pride, ked budu cinky 😠 Co sa tyka stravy... male upravy som urobila aj ja... ale fakt male ;) Ranajkujem celozrnne pecivo s niecim, potom nejake ovocie, obed mam normalny, potom uz len ovocie... veceru len ak citim velky hlad, inak mi nechyba. To som rada ze aspon s niecim nemam problem... t.j. vecerne vyjedanie. Ja vyjedam skor cely den v robote, ale to som si uz nakupila v zdravom obchode vselijake spaldove a ine bio tycinky slane/sladke... A ked sa napracem pocas dna uz nemam chut vecer ;) Uvidim ci to bude mat nejaky zmysel, ale verim ze aspon trochu ano. A som na seba hrda, ze ja, co som vzdy bola v cviceni a planovani nedosledna, teraz sa zatial drzim... aj 4 dni su pre mna uspechom a verim ze to vydrzim co najdlhsie... Tak podelte sa aj vy s uspechmi, nech mam/e nejaku motivaciu ;)
Tak stále bez sladkého, mastného tento týždeň som nemala ani zemiaky ani ryžu ,nemala som k čomu 🙂 , 3dni som jedla zapečené brokolicu s mozzarella, už som ako šrek stále s Jil už bez svalovice a všetky cviky a už som nevydržala a skúšala aj 2 len pár cvikov ,no priznám sa dnes som celú nedala ale ani nič moc nejedla nie že by som bola lenivá ale nejaká depka si dnes na mňa sadla ,nevadí zajtra dobehnem ,u mňa raňajky ovsená kaša ,alebo jogurt s cornami alebo šunka a vajíčko zelenina ,obed zelenina , zelenina a mäsko - prsíčka ,sem tam ryža ale keď nemusím tak ani nevarím ,a olovrant ovocie ,prípadne kúsok syra , šunky ,tak uvidím v pondelok ráno koľko to je 🙂 😉 😀
Ahojte, tak som preluskala celu diskusiu 😉 Ja som zacala Jillian 30 day shred, co som docvicila a teraz ficim na ripped..a teda poviem vam, toto ma bavi ovela viacej..No a pokles vahy 7 kg a aj centimetre idu dole super,,v pase som dala sice iba 5 cm 🙂 ale citim sa skvele...trochu som upravila aj stravu, hlavne som zacala ranajkovat a pit vodu...tak a pokracujem a drzim vam všetkým palec..v lete budem krasna 😉
@malaberuska no ako pokracujes?
ja mam za sebou 6ty den L2 a je to fajn, nic ma neboli a citim sa super, zacalo ma to bavit :D idem skusit este zapojit macingovu a k tomu co potom cvicit som si povedala ze skusim este raz shred30 vsetky levely ale uz dam cvicenia ako pokrocily :D cize ako sama Jill zatial cvicim len ako ta slecna po lavici Jill 😀
@fajtka1505 no ja som tiež ok, zvládam vacsinu cvikov ako Jill,nie ta co je pre začiatočníkov, dnes 6ty den a uz som
Sa aj menej zadychala 🙂 ale teda zeby som videla nejake zmeny to nie ☹ možno trocha ruky.. A to teda idem podla tej tabuľky brusakov este...
no dievčatá, ja som na tom horšie nejako posledné tri dni som na Jill ani nepozrela... 😢 snád mi odpustí...mali sme návštevu, oslava 50-tky.... tak zajtrá znova pokračujem....začína level 3 tak uvidíme...
a baby...taká rada čo ja viem ak chcete...OVOCIE POOBEDE A VECER RADSEJ NIE!!! skôr zeleninku príadadne mliečne..... zbytočné cukry z ovocíčka Ja to tak robím..hoci pri deťoch to láka..ked večer chrumkajú jablčka a hrozienko.... ale vydržíme...vydržíme...leto je tu za chvíločku... 😎 😎 😎 😎 😎
Som rada ze ste sa ozvali ;) Ja som vcera mala prestavku, lebo som bola na sluzobke ale dnes idem kupit cinky a zacinam naplno. Od pondelka si budem ratat odznova 10 dni lebo tieto predchadzajuce dni som brala ako taku rozcvicku ;) Svalovka uz je ovela mensia, ale cinky urcite dnes urobia svoje. Tak vam prajem pokojnu nedelu ;)
zdravim baby, aj ja som zacala trosku chudnut, obmedzila som pecivo a sladke, zatial ma - 2kg za 2 týždne.podla toho videa mam teraz cvicit 10 dni ci ako je to? vdaka
tak 2 týždne a dolu -5 kg ,dnes začínam druhý level ,len včera som si natiahla sval tak uvidím ako to pôjde
ahoj kocky, chcem sa spytat ci je dobre cvicenie Jillian 30days shred dobre ked chcem ist na to ako zaciatocnicka? alebo poradte nieco, dakujem 🙂
baby,cvici niekto 30days opakovane?
pekny den prosim poradtem.. ja chodim cvicit normalne 2 krat do posilovne uzcely rok .. no bez uspechu takze som si povedala, ze toto skusim 🙂 aky je postup : vcera som si dala level 1 a dnes level 2 a zajtra level 3 ?? alebo ako ? najskor sa cvici len level 1 a niekolko dni za sebou ?? alebo 1,2,3 a potom 1,2,3 :.-))))) prosim poradte .. urobila som si aj foto tak som zvedava 🙂 🙂 dakujem Vam za pomoc
@malaberuska vau klobuk dolu to si lepsia ako ja... a ta tabulka... ja som nezacala :D
no uvidim ja sa teraz vahe vyhybam a zvazim sa az po tomto leveli aj pomeriam a snad bude opat daka zmena, teraz som mala trosku hresivy vikend a dnes som ani necvicila 😒 ale od zajtra makam :D
@n161109 kazdy level 10 dni sa cvici
@janielka2 Ja som z mojej cistej lenivosti necvicila este nic (co sa Jillian tyka), preto si zo mna neber priklad 🙂 ale mam stiahnute cele body revolution, lebo som citala v inych diskusiach, ze ak sa niekto dlhsi cas aktivnejsie nehybal, mal by zacat pozvolna, a na to je dobre prave toto Body Revolution, ktore sa sklada z niekolkych workout-ov ktore cvicis kazdy den, tusim po 30min po dobu asi tych troch mesiacov. Po skonceni tohto programu potom mozes prejst na dalsie cvicenia, ktore tu aj baby spominaju, ale samozrejme nemusis sledovat tento postup, mozes zacat cvicit co len chces. Body revolution som spomenula len preto, lebo tym sa odporuca zacat zaciatocnickam.
Vcera som bola na "velkom" nakupe.... Takj uz mam baterku vo vahe a novucicke cinky ;) Vecer som dala cvicko ale este stale nevladzem uplne vsetko do konca... tak snad to doladim... Kazdopadne sa citim o kustik lepsie ;)
Ja som tiez uplny zaciatocnik a dala som sa na 30 days shred... prve tri dni boola cistaaa katastrofa, ale vydrzala som (napriek svojej nedoslednosti) a idem dalej... Tak prajem uspesny zaciatok vsetkym kto zacina ;)
@janielka2 buď 30 daysh shred, alebo body revolution (len to je 90-dňové, je tam kopa workoutov a nie všetky sú podľa mňa dostupné na youtube). alebo skús niečo úplne nové - BEGINNER SHRED. je to novšie ako 30 days shred a aj ľahšie, asi najľahšie, čo jillian má, takže ideálne pre začiatočníkov. ja som si to stiahla na ulozto.sk. a ak by si zistila, že je to pre teba príliš ľahké, prejdeš na 30DS 🙂

@fajtka1505 teda snažila som sa od tej tretej popoludní nejesť pečivo, zemiaky, ryžu a takéto veci. Ale v podstate som veľmi neupravovala. Obmedzila sladké, ale nie vynechala len obmedzila.