icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
lucky14
13. sep 2012

@baby124 Mas nejaky dobry receptik na karfiolovu polievku? Tu mam na plane varit zajtra. Karfiol mam uz kupeny caka v chladnicke. 🙂

baby124
13. sep 2012

@lucky14 normalne dam varit karfiol aj so zemiakmi niekedy dam zaklad cibulku cesnacik pridam desiatove parky postruham zemiacik na zhustenie niekedy aj mrkvicku niaku zeleninku no ale dnes mam len obycajnu karfiol a zemiaky

lucky14
13. sep 2012

@baby124 Dakujem. 🙂

baby124
13. sep 2012

@lucky14 za malo :D

zuzu188
13. sep 2012

@baby124 😀..ja som ráno zjedla zmrzku a zvyšok čipsov od včera 😀

sisanka
13. sep 2012

baby ja som si dnes zacvicila aj druhykrat....nasla som nejaky 90dnovy program - Be Fit in 90...fuuuha, zlata moja Jillian..toto iny zaberak 😀 😀 😀 😀

ervenka
13. sep 2012

@sisanka Mam rada 30D S, lebo jedna cvici obtiazne a druha cvici lahsiu formu. Videla som aj FB90, skoky, odrazy mi nerobia dobre, takze BF90 asi nebude nic pre mna.Mozno len zatial mozno vobec nie... Mam rada svoje kolena... ;)

baby124
13. sep 2012

@sisanka a co sa tam cvici??

barca127
13. sep 2012

mno babule tak ja som teda dnes riadne zhresila 🙂 poobede sojova tycinka teraz pred hodinou som bola mm kupit nieco sladke a kupovala som linu keks a neodolala som 🙂 tak teda na veceru uz len kukurica varena lebo varim aj pre manzela a popripade nejaka uhorecka ak by bol hlad 🙂 k cviceniu som sa presne podla predpokladou nedostala dufam ze zajtra uz stihnem ale uvidim aka bude mala lebo sme po ockovani a tatik bude celucky den v robote...inac co sa tyka toho pocitania kalorii tak ja si tam sem tam nahodim ze co som spapala aspon tak informativne ze ci sa neprejedam ale doprajem si na co mam chut a co navarim pre rodinku to papam teda aj ja ved konecne som rada ze malej mozem varit pomaly vsetko co nam tak teraz urcite nebudem varit dvojmo

lucka127
13. sep 2012

Ahojte babule som tu po dlhsom case velmi by ma zaujimalo meriate sa? kolko ste ktora dali dole za tzden pri poctivom cviceni? ja cvicim 3 den vcera som mala pauzu lebo zo svalovice do svalovice-a nevladala som celu zostavu ale ja si kombinujem cvicenia, 1 den jill,druhy si dam schiferku nohy lebo u mna je to kriticke zadok boky a stehna 😝 na dalsi som mala pauzu a dnes schiferku a zajtra sa chystam na jill. 😀 nasadila som si aj kuru s pupalkovym olejom+ pred cvicenim sa mazem gelicekom a cvicim v neopren nohaviciach nech to ide prec-mam to oskusane tak dufam ze aj tentokrat to bude miznut velmi rychlo:D este sa zbavit zavislosti na sladkom a hadam sa niekde dopracujem🙂

baby124
13. sep 2012

@zuzu188 ja dnes skoro celu cokoladu orieskova s karamelom no nedaj si 😀 jaaaj musime sa krotit 😀

lucky14
13. sep 2012

@sisanka Mas moj velky obdiv. Len som na to cvicenie nakukla a veru vyzero to riadna makacka. Ja budem zatial verna Jillian. Citim sa skvele ze som sa na to dala. 😀

zuzu188
13. sep 2012

@baby124 ja som to teraz dorazila perníčkami,arašidmi a 2 bagetkami malými 😀..o pol 8 idem cvičiť,nech to zo seba vytrasiem 😀

baby124
13. sep 2012

@zuzu188 o pol 7 😀 si dobra 😀 ja uz od 5 nejem ale taka hladna som zeby som polku ladnicky vyjedla 😅 no ja uz som si poctivo odcvicila a teraz po narocnom dni oddychujem zajtra mi pride chlap domov musim mu navarit segedin mnam budem mat aj ja hody 😀 😀

zuzu188
13. sep 2012

@baby124 néé 😀..ešte pred 6 som jedla 🙂..mňám..prídem zajtra na obed 😀..ja budem asi špagety robiť

baby124
13. sep 2012

@zuzu188 jaaaj 😀 a aku robis omacku k spagetam?nech mam inspiraciu na sobotu 😀

zuzu188
13. sep 2012

@baby124 väčšinou žiadnu...najlepšie sú s domácim kečupom,ale mama robieva z diétnej salámy

baby124
13. sep 2012

@zuzu188 ja tam nakydam vsetko co mam po ruke 😀 aj tak najlepsie su spagety s cukrom a grankom 😀

zuzu188
13. sep 2012

@baby124 😀..také jedáva môj bracho 😀

baby124
13. sep 2012

@zuzu188 noo aj moj chlap ... je strasne na sladke ako su buchty kolace ryzovy nakyp a na ranajky vzdy kakaovko 😀

dnika2
13. sep 2012

ked vas citam baby poriadne hresite 😒 ,ale tak hlavu hore 🙂 mne sladke zasa vobec nechyba uz mam dole 3kila za 10dni pravidelneho azdravbeho jedenia a cvicim 3tyzdne v posilke po hodine 4krat tyzdenne tak a tiez sa pytam ci sa aj vy merate ?kolko mate cm boky a tak... 🙂

dnika2
13. sep 2012

@baby124 preco si radsej nekupis cokoladu ale tu 83percentnu alebo v bio obchide nejake celozrnne keksiky

baby124
13. sep 2012

@dnika2 ja som schudla 3 kila za 3 tyzdne takze to je v pohode niesom moc na sladke ale niekedy mam chude tak si dam neprehanam to

zuzu188
13. sep 2012

@baby124 jooj..keby aj môj bol takto na sladké..môj tak maximálne čokoládku,cukríky alebo keksíky zje 😀..keď máme sladké na obed,tak neje 😒

zuzu188
13. sep 2012

4. deň 3 levelu odcvičený a ja som sa pri cvičení nespotila?..to je ako možné?

winzy
13. sep 2012

Baby musím sa vám dnes z niečim priznať. Po od cvičení jogy do Jill sa môj chlap na mňa do slova a do písmena vrhol 😀 že sa mu páčilo ako viem vysoko zdvihnúť nôžku 😀 😀 😀. / nový druh balenia 😀/ a zistila som že to cvičenie je dobré aj na posteľné cvičenie. Dokážem ja veci 😎

zujka2
13. sep 2012

tak ja druhý deň prvého levelu. zase zo mňa tieklo. juj a kondička slabááá

sisanka
13. sep 2012

@baby124 je to rozdelene na fazy...je tam taka rozcvicka, potom posilnovanie, cardio a strecing - su to 4videa a dokopy to ma cca 30min...niektore cviky som nedala, nevladala som 😀 😀 😀 ale citila som stehna poriadne, lebo pri Jillian uz ani svalovku nemam 😀

sisanka
13. sep 2012

@winzy mne tak davnejsie moj chlap povedal ked som cvicila na orbitreku pri telke ze nabuduce nech cvicim len v gatkach az sa ma na co pozerat 😀 😀 😀 😀

sisanka
13. sep 2012

inak baby neviem ci som zhresila-nezhresila dnes na veceru 😀 mm ma prekvapil ze ideme na veceru tak som si dala kacacie prsia na brusnicovej omacke so salatom 😵 take fajne to bolo...ale myslim ze ked neboli k tomu hranolky tak celkom ok, nie?? 😅