Chudneme s Jillian Michaels
baby ja som si dnes zacvicila aj druhykrat....nasla som nejaky 90dnovy program - Be Fit in 90...fuuuha, zlata moja Jillian..toto iny zaberak 😀 😀 😀 😀
mno babule tak ja som teda dnes riadne zhresila 🙂 poobede sojova tycinka teraz pred hodinou som bola mm kupit nieco sladke a kupovala som linu keks a neodolala som 🙂 tak teda na veceru uz len kukurica varena lebo varim aj pre manzela a popripade nejaka uhorecka ak by bol hlad 🙂 k cviceniu som sa presne podla predpokladou nedostala dufam ze zajtra uz stihnem ale uvidim aka bude mala lebo sme po ockovani a tatik bude celucky den v robote...inac co sa tyka toho pocitania kalorii tak ja si tam sem tam nahodim ze co som spapala aspon tak informativne ze ci sa neprejedam ale doprajem si na co mam chut a co navarim pre rodinku to papam teda aj ja ved konecne som rada ze malej mozem varit pomaly vsetko co nam tak teraz urcite nebudem varit dvojmo
Ahojte babule som tu po dlhsom case velmi by ma zaujimalo meriate sa? kolko ste ktora dali dole za tzden pri poctivom cviceni? ja cvicim 3 den vcera som mala pauzu lebo zo svalovice do svalovice-a nevladala som celu zostavu ale ja si kombinujem cvicenia, 1 den jill,druhy si dam schiferku nohy lebo u mna je to kriticke zadok boky a stehna 😝 na dalsi som mala pauzu a dnes schiferku a zajtra sa chystam na jill. 😀 nasadila som si aj kuru s pupalkovym olejom+ pred cvicenim sa mazem gelicekom a cvicim v neopren nohaviciach nech to ide prec-mam to oskusane tak dufam ze aj tentokrat to bude miznut velmi rychlo:D este sa zbavit zavislosti na sladkom a hadam sa niekde dopracujem🙂
ked vas citam baby poriadne hresite 😒 ,ale tak hlavu hore 🙂 mne sladke zasa vobec nechyba uz mam dole 3kila za 10dni pravidelneho azdravbeho jedenia a cvicim 3tyzdne v posilke po hodine 4krat tyzdenne tak a tiez sa pytam ci sa aj vy merate ?kolko mate cm boky a tak... 🙂
4. deň 3 levelu odcvičený a ja som sa pri cvičení nespotila?..to je ako možné?
Baby musím sa vám dnes z niečim priznať. Po od cvičení jogy do Jill sa môj chlap na mňa do slova a do písmena vrhol 😀 že sa mu páčilo ako viem vysoko zdvihnúť nôžku 😀 😀 😀. / nový druh balenia 😀/ a zistila som že to cvičenie je dobré aj na posteľné cvičenie. Dokážem ja veci 😎
tak ja druhý deň prvého levelu. zase zo mňa tieklo. juj a kondička slabááá
inak baby neviem ci som zhresila-nezhresila dnes na veceru 😀 mm ma prekvapil ze ideme na veceru tak som si dala kacacie prsia na brusnicovej omacke so salatom 😵 take fajne to bolo...ale myslim ze ked neboli k tomu hranolky tak celkom ok, nie?? 😅

@baby124 Mas nejaky dobry receptik na karfiolovu polievku? Tu mam na plane varit zajtra. Karfiol mam uz kupeny caka v chladnicke. 🙂