Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

ahojte, tak dnes som sa aj ja k vám pridala. musím povedať, že to vypadá jednoducho, ale človeku to dá zabrať 😉 aj ked som to nedala na 100%, ale odcvičila som to a dúfam že vydržím
Ahojte, tak ak môžem aj ja sa veľmi rada pridám do klubu........len vďaka tomuto fóru som sa dozvedela o Jilian, dovtedy som o nej ani nechyrovala.........A určite odporúčam, mám akurát dnes odcvičený posledný deň 3 levelu 30DS. Kondičku mám na úplnej inej úrovni ako na začiatku cvičenia. 1 level som odcvičila bez pauzy asi na 6 deň, dovtedy som jednoducho nevládala a fučala jak stará lokomotíva 🙂 . Samozrejme ma neobišla svalovica, trvala asi 4 dni, poctivo som však cvičila aj s ňou. Keď som začala 2 level, jasné že som ho hneď nedala naraz ale tak na 3 deň.......a 3 level sa mne osobne zdal najľahší, ten som zacvičila hneď, síce som sa tiež riadne zapotila ale kondička bola už na inej úrovni, tak to akosi išlo ľahšie. Zmeny na mne cítim a to hlavne že som spevnila zadok, nohy, ruky, cítim sa omnoho lepšie a mienim pokračovať ďalej. Odporúčam si však aspoň jeden deň dať pauzu medzi levelmi, neviem čím to je ale vládala som na druhý deň omnoho viac odcvičiť a to skutočne poctivo, žiadny ľahší stupeň. Teraz prechádzam na 6 week Six - Pack Abs workout tak uvidím ako to zvládnem..........a určite to nevzdávajte, efekt sa dostaví skôr či neskôr.....u mňa bola zmena citeľne viditeľná už po dvoch týždňoch
@fajtka1505 no len co z toho ked vysledok žiadny? ☹ cvicim prevazne vsetko ako Jill, s výnimkou klikou, tie nedam.. Uvazujem čo po 30 shred days 🙂 začnem mozno dvojfazovo
Ráno nieco nejake nové cvičenie a vecer si zopakujem toto.
@malaberuska žiadny výsledok? a ako dlho cvičíš? Možno kg nejdu nejak extra dole ale kondička a celkové spevnenie sa u mňa teda prejavilo......
@mischy00 dala som asi pol kila 😀 dneska 18ty den, cize 8 den level 2. Zmenu vidim na rukách troska a mozno maaalinko ma bruchu, a kondicka urcite, ale tak nejaké úplne zmeny, ze neviem kolko kg a cm tak to nie..
@malaberuska tak to potom vôbec nieje také zlé 🙂 .......ja tiež zrovna nevyzerám ako Jilian ale rozhodne lepšie ako pred cvičením..........bola som taká celá mľandravá, roztrasená 😒 a teraz som konečne spevnila a veľmi ma to teší....hlavne v plavkách to už je celkom o inom.......Neboj sa, hlavne vydž, ja viem všetci chceme všetko hneď a najlepšie už včera ale horšie to už nemôže byť.......IBA LEPŚIE 😉
@mischy00 vydrzim o to pokoj 🙂 bavi ma toto cvičenie a kaslat na to, raz sa výsledky dostavia, skor vi ci neskor, snad 😀
@mischy00 upravila si aj stravu?
Ja som dnes dala 9 den.Prveho levelu. Mala som teraz 4 dni pauzu lebo som dostala M-ko a bola som úplne ko. Cítim sa oveľa lepšie a moja strava je podla mna vyvážená. Nejak sa neobmedzujem. Vzd som jedavala vela zeleniny. Ale neviem sa vzdat pečiva na ranajky. Asi pred pol rokom som vysadivysadila sladené napoje. A aj ked je to len deviaty den citim sa kazdym dnom lepšie a ako sa spevnujem, tak sa uz neviem dočkať 30-teho dňa. No a potom budem samozrejme pokračovať. Ja potrebujem hlavne spevniť, lebo po dvoch tehotenstvach pokožka uz nie je taka pevná ako pre tým 🙂
Ahojte baby, tak ja som tiež dnes začala s Jill, nikdy predtým som necvičila, ale tak 1 deň 1 levelu je za mnou a som tým nadšená, stravu mám upravenú asi tak 2-hý týždeň a zatial 2,2kg dole, tak sa teším ako to pôjde s cvičením, posledná večer o 17°°
@knedlik544 stravu som upravila ale iba mierne, prestala som sladit a vynechavam biele pečivo. A hlavne pijem veľa veľa vody čo som dovtedy nerobila. Ja som potrebovala hlavne spevnit, schudnúť som nejak extrémne nepotrebovala.....
No ja biele pecivo nejedavam uz veľmi dlho. Aj zozeniem tak si kupujem spaldove, popripade pohankove. Tak si dzme palce nech to zvladneme a nech sme este krajsie ako teraz 😀
@knedlik544 tak mňa to tak pochytilo ze dufam ze má to len tak ľahko neprejde. Ten pocit ked si obleciem uzke rifle alebo šaty a konečne to vyzerá dobre je na nezaplatenie. Konečne nemusím kamuflovat nedostatky širším oblečením a teplakmi 🙂
@mischy00 ak môžem poradiť, nevrhaj sa hneď na 6 week six-pack. ak máš odcvičené len 30DS, je to podľa mňa zbytočne náročné. ja to práve cvičím a kým som sa nato dala, mala som odcvičené 30DS, Ripped in 30 a Killer ABS - dokopy cca. 5 mesiacov takmer denno-denného cvičenia. a napriek tomu sa mi to zdá dosť ťažké. netvrdím, že by si to nedala, ale odcvičíš to a čo potom? bude sa ti zdať všetko ostatné ľahké.... skús radšej Ripped in 30, je to super, systém ako 30DS, ale novšie, modernejšie, zábavnejšie... alebo ak chceš niečo špeciálne na brucho, tak Killer ABS, je to ľahšie ako 6WSP, ale napriek tomu dostatočne náročné...
@suezana nie, to určite nie. ja som to síce ešte necvičila, ale vraj to patrí medzi tie najnáročnejšie od jillian. ak máš odcvičené len 30DS rozhodne odporúčam Ripped in 30 a potom napr. Killer ABS (na brucho), Killers buns&thights (na stehná a zadok), Shred it with Weights (cvičenie s kettlebellom), alebo nejaké vyššie levely z Body Revolution (fáza 2, príp. 3)...
@adkat13 55 minút píšu, je tam aj kardio (to skákanie myslíš?) a áno mám taký pocit, že celé telo ide - aj brucho, aj nohy, aj ruky ..... mne sa to páči .... a pokročilá asi moc nie som 😀 lebo pri 30 DS som mala svalovicu ako sviňa tuším 9 dní a odvtedy nič - nech cvičím aj hodinu .... inak chodím ešte na jumping dávnejšie, tak jedine, že z toho mám kondičku, ale napr. ťažko dám klasické kliky - nevládzem - s iným problém nemám ....
@suezana a skúšala si obidva levely? ja zatiaľ len prvý, chcem vydržať 3 týždne. netvrdím, že ma to nejak super baví (Killer ABS ma napr. bavilo omnoho viac), ale zdá sa mi to zatiaľ najúčinnejšie zo všetkého... takže baví nebaví, cvičím. ale zase keď to porovnám s 30DS, čo keď si niekedy dnes len tak jednorázovo zacvičím, tak odpadávam, že ako som to mohla cvičiť mesiac, tak toto je oproti tomu super 🙂
@malaberuska neboj vysledok bude isto, ono nie je dolezite kila dat dole ale cm :D ja som zsitila ze som potomto vikende pekne pribrala takze sa tesim co bude dalej, ale zacina ma to bavit, dnes som uz uplne vysadila pecivo a od zajtra zapajam macingovu stravu :D a som zvedava co to da
@fajtka1505 ja som tiez vlani mala detox macingova, schudla som 6kg za 28dni a citia som sa super, ale uz to mam naspat :D aj som sa snazila ju odvteda asi 3x drzat, ale ten prvy tyzden nemozem ani vidiet ten jedalnicek, sa mi to sprotivilo :( ale ten prvy krat mi to nevadilo
@janielka2 ja ked som to kukala tak to vyzera dobre vsetko co mam rada :D no uvidime

@janielka2 určite to dáš 🙂 ja som začínala s 30DS, čo je ťažšie, bola som úplná, ale fakt úplná začiatočníčka a dala som to 🙂 a hlavne, aj keby si to prvý krát dala len na 50%, pri týchto cvičeniach ide kondička aj sila neuveriteľne rýchlo hore, budeš prekvapená, keď to po týždni dáš na 100%