icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
janielka2
2. mar 2015

@fajtka1505 drzim palce, aj mne to chutilo, len teraz by som ten prvy tyzden nedala asi, 🙂

adkat13
2. mar 2015

@suezana OK, určite to vyskúšam, len si musím nájsť čas, lebo ja si ledva vyhradím tú polhodinku ☹

suezana
3. mar 2015

@adkat13 jasnéé 😉 😉

suezana
3. mar 2015

@janielka2 ja som teraz od 2.1. schudla 6 kg len jillian + úprava stravy - žiadna diéta - držím palce 😉

janielka2
3. mar 2015

@suezana ooo to je super 😉 ako si upravila stravu?

mischy00
3. mar 2015

@adkat13 -ďakujem za radu, akurát som docvičila prvý deň 6week Six- Pack 1 level a môžem teda sama za seba povedať že som ho celý v pohode dala........zapotila som sa to áno, ale dokonca menej ako pri 30DS. Ja som tu už predtým niekde čítala že po 30 DS je dobré prejsť na 6 week six pack, tak som to ani neriešila či je to správne alebo nie. Ale pozriem sa aj na tie čo si ty spomínala. Jediná vec čo mi vadí pri 6 week.... je že to išlo dosť rýchlo, jeden cvik za druhým a nestačila som sa ani poriadne nachystať a oni už boli v polke cvičenia.........Ale je to zamerané dosť na brucho, čo je super lebo tam mám ešte mierne nedostatky, to musím ešte viac spevniť 🙂 ......a už normálne verím tým, čo tvrdia, že cvičenie je ako droga 😀 ....ja sa normálne naň každý deň teším

suezana
3. mar 2015

@janielka2 doobeda - alebo max. do 14.00 sacharidy (ryža, zemiaky, cestoviny....) poobede zelenina, bielkoviny, veľa vody, čaje .... len tento základ a prestala som po nociach a večeroch vyžierať pri knihe - len taký základ 😉

janielka2
3. mar 2015

@suezana mala by som sa tebou inspirovat 😉

suezana
3. mar 2015
adkat13
3. mar 2015

@mischy00 ja som to ani nemyslela tak, že by si to nedala, skôr tak, že nie je úplne najlepšie ísť hneď na to najťažšie, lebo je možné, že potom niektoré programy od jillian už vôbec nikdy neodcvičís, lebo sa ti jednoducho budú zdať príliš ľahké. a to by bolo napr. čo sa týka ripped in 30 alebo killer ABS škoda, lebo to sú podľa mňa super programy. ale zase je pravda, že náročnosť každého programu sa dá dvihnúť tým, že pôjdeš úplne naplno, budeš všetky cviky cvičiť ako pokročilí a zoberieš si nie 1kg, ale napr. 2kg činky...

no, je pravda, že v six-weeks nie je také klasické kardio, teda že 2 minúty poskakovania, ale na taký 4.-5. deň, keď už budeš vedieť poradie cvikov a pôjdeš zarovno s nimi, budeš podľa mňa zadýchaná aspoň tak, ako pri 30DS. aj preto je to asi urobené tak rýchlo, že medzi cvikmi nie sú žiadne pauzy, aby si stále bola v tom tempe, aj bez tých poskakovacích cvikov. mne sa to prvý deň tiež nezdalo až také ťažké, lebo som viac kukala ako cvičila, ale po pár dňoch som už ledva lapala po dychu... ale už to cvičím 3. týždeň (stále 1.level) a už sa mi cvičí oveľa lepšie. asi si to nakoniec natiahnem na 4, bojím sa toho 2. levelu, čítala som, že je to jeden z jillianiných najťažších workoutov ☹

adkat13
3. mar 2015

@mischy00 a cvičíš ako začiatočníčka, alebo ako pokročilá? ja sa snažím ísť všetko podľa tej černošky, teda až na niektoré "vychytávky" - tak. napr. tie pavúčie kliky, to nedám asi nikdy, ani keby som mala cvičiť 20 rokov, to je neskutočný cvik, veď to aj ona dáva ledva ledva...

mischy00
4. mar 2015

@adkat13 -cvičím ako pokročilá a to od prvého dňa 1 levelu 30DS...ja keď niečo robím tak sa snažím na maximum, aj keď zo začiatku som nezacvičila rovnaký počet opakovaní ako Jillian ale aj napriek tomu som cvičila poctivo. Keď som začínala cvičiť 2 level 30DS, prvý deň som cvičila ten ľahší stupeň ale osobne ma to vôbec nebavilo. Nemala som zo seba ten správny pocit po cvičení ako keď idem naplno............a tie "pavúčie kliky" sa priznám som ani ja nedala úplne, robila som ich iba s vystretými rukami, no nedokázala by som sa z tej polohy ako cvičia oni zdvihnúť...........
Ty cvičíš 6 week....už 3 týždne? Fúúúúú to by ma už asi ani nebavilo, ja sa zas neviem dočkať kedy budem cvičiť už niečo iné.....ale musím sa priznať že dnes ráno som sa zobudila s miernou svalovicou na bruchu aj chrbát ma akosi bolí, tak asi ozaj nechám ešte 6week six pack a idem na niečo miernejšie...........

fibca
4. mar 2015

Zdravim vas... ja taham teda 30DS 1 level... dnes 9 den. Stale nedavam vsetko na 100% ale su to akurat tie partie co ma trapia najmenej t.j nohy/zadok. Brusaky sa snazim co najlepsie ;) ALE!!! Musim sa priznat ze uz to aj mna zacina nudit. Som taky aerobicovo/zumbovy typ, tak toto nie je pre mna na zabavu uplne 100%.. napriek tomu je to ale to, co ma nastartovalo, tak verim ze ten mesiac vydrzim... Potom uvidim. Musim pozriet na nete ci najdem nieco co by som doplnila k Jill. Este nejaku 20-30minutovku zumby alebo aerobiku, tae-bo... ak mate nejake tipy, sem s nimi 😉 Sportu zdar =D

fajtka1505
4. mar 2015

@suezana pekne si dala dole, a kolko ti ubudlo cm? ja som po 10dnoch 30 DS dala dole 2kg a okolo 2 cm z brucha a teraz sa vaha mierne zastavila no cm idu dalej po troske :D vcera som zacala s macingovou tak uvidim co to da na konci cvicenia dnes posledny den L2 a zajtra L3 potom neviem cim pokracovat mozno opat 30DS ale budem cvicit ako pokrocila :D

adkat13
4. mar 2015

@mischy00 aj ja som taká, že keď už cvičiť, tak naplno, napr. teraz cvičím aj viac opakovaní ako oni, kým sa ešte dvíhajú a kým vysvetľuje a tak, tak ja už idem 🙂 ale tak nie vždy sa to dá, pri 30DS som pri niektorých cvikoch o pokročilej verzii ani nesnívala...

no ja som si prvý týždeň myslela, že to 3 týždne, tak ako sa má, určite nevydržím, ale teraz ma to tak chytilo, že si to asi fakt predĺžim na štyri. asi je to tým, že sa mi od konca druhého týždňa už cvičí omnoho ľahšie. už som si asi zvykla na tie cviky. no a ešte ďalšia vec, že to necvičím každý deň, ale 1-2x do týždňa si miesto toho dávam shred it with weights (s kettlebellom), aby mi z toho úplne nešiblo...

fibca
4. mar 2015

@fajtka1505 ako sa ti cvicil L2 oproti L1? aky je tam rozdiel?

fajtka1505
4. mar 2015

@fibca no prvy den L2 bol zaberak, jednotka je lahsia a pri dvojke som sa pekne zapotila kazdy den, som zvedava na treti zajtra ale inak je dvojka lepsia v tom ze zvladam cvicit bez pauzovania takze fyzicka sa lepsi :D

danka_ba
4. mar 2015

dievčata kde najdem 6 Week Six-Pack Abs Workout- Level 2? Vsade som nasla iba Level 1
a kolko je vlastne tych levelov?

zuzka28022
4. mar 2015

baby prosím vas kde nájdem všetky cviky

luluafrika
4. mar 2015

ulozto.sk

danka_ba
4. mar 2015

@luluafrika tam mi to nenaslo pod tym nazvom ... :(

malaberuska
5. mar 2015

@fajtka1505 držím palce s trojkou dnes 😉

adkat13
5. mar 2015

@danka_ba levely sú dva, každý sa cvičí 3 týždne. ja som si to stiahla na ulozto.sk, ale vyzerá to tak, že to tam už nie je ☹ treba to občas kuknúť, tam tie videá pribúdajú a ubúdajú...

fajtka1505
5. mar 2015

@malaberuska tak prvy den L3 za mnou, nohy ma bolia jak slak hadam nebude svalovka, dobry zaberak to bol pre mna a ani som to nedala bez prestavok, tie kliky do boku fuuuuha...

malaberuska
5. mar 2015

@fajtka1505 kliky som si nahradila posilovanim, ja kliky neviem robit vôbec a tiez som mala dost. Ale som unavená, malemu idu zuby, zle spal tak som sa nevyspala takze urcite si dam tento level 11 dni. Zajtra snad uz bide lepšie, najviac sa mi páčila cast kde si na zemi na rukách a dvihas činky a aj nohy 🙂

fajtka1505
5. mar 2015

@malaberuska tak ta cast mne dala zabrat najviac tu som nedala celu :D ale inak je to dobre cvicenie uz rozmyslas cim budes pokracovat?

malaberuska
5. mar 2015

@fajtka1505 mne to cardio prve a tretie, posilňovanie a brucho u mna bo ok. ano, ale este nie som rozhodnuta. Ides toto este raz?

danka_ba
5. mar 2015

@adkat13 si poklad
Ďakujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem

fajtka1505
5. mar 2015

@malaberuska ja uvazujem opakovat toto este raz alebo dat bud ripped alebo 6 pack uvidim este