Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@malaberuska tak dnes uz v pohode som dala cvicenie bez pauzovania :D a nemam ani svalovku
inak vcera som sa merala a vazila a isli dole zas 2cm z brucha po 10 dnoch :D vaha necele kilo
ciye po 20 dnoch 4cm y brucha a 3kg
@fajtka1505 hmmm tak to si dobra. Ja nebadam nic, akurát tak ze mam vyrysovane svaly na rukách..
ako to že každý jeden level sa cvičí 10 dní ja som myslela že 30
čaute baby 😉 dnes som skusila prvykrat cvicenie s Jillian a dala som si 2 kolecka ze nech to ma efekt :D lebo nemôžemy cvičiť každý deň, ale len každý druhý, takže dám každý druhý po 2x.. 😀 aké vidíte zmeny? aspoň do veľkej noci by som už chcela viditeľné zmeny nech sa môžem pred návštevami pochváliť 😀 čo na to vravíte? 🙂
začína dnes niekto shredom 1.level? nech v tom nie som sama ,minulí rok som pomocou neho dala dolu brucho ,teraz znova vyskočilo ,teda začínam znova ,nájde sa niekto nech sa podporujeme ? 😉
@silvia0310 ja mam od nej nejake videa ale teraz nepoviem ake. a aj ked by to nebol shred tak nevadi, aspon by som mala niekoho kto ma bude tlacit aby som predsa len nieco so sebou urobila. to brucho by som potrebovala spevnit. nech sa ta slaninka netrasie
uz ste niektora skusali od JM 6 weeks six-pack (levels 1 & 2 workouts)
@silvia0310 ahoj, ja som začala včera 😎
@dana_l aj ja to cvičím 🙂 už mám za sebou 3 týždne 1. levelu a včera som začala 2. level... je to podľa mňa megaúčinné ale aj megaťažké. aspoň teda prvé dni, kým si telo zvykne na nové cviky. rozhodne neodporúčam, ak si úplná začiatočníčka. ja už s jillian cvičím skoro pol roka, a aj tak je to pre mňa zabijak 🙂
@dana_l áno, prvý deň je to vždy v pohode, lebo viac pozeráš ako cvičíš 🙂 pre mňa je vždy najhorší 2.,3., a 4. deň... ale tak závisí to samozrejme aj od toho, či si predtým už cvičila niečo iné, alebo si sa nehýbala vôbec, ako ja...
@danka_ba a čo sa týka výsledkov, jasne že sú, obrovské 🙂 aj čo sa týka chudnutia, ale aj spevňovania. ja mám síce ešte obrovské rezervy, ale také ramená a stehná aké mám po pol roku s jillian sa mi ani nesnívalo, že budem niekedy mať 🙂
@silvia0310 áno ja to idem, dnes som mala 2.deň ale veď v podstate to je jedno 🙂 jasné že to dáme.. vždy už v polke mám pocit že zomrem, ale potom mi tak zbehne čas, a už kkeď končíme, tak mám nesmierne úžasný pocit, že ZVLÁDLA SOM TO až do konca .. a za ten pocit mi to stojí 🙂 aj keď kliky urobím len tie ľahké a aj to max. 5 😀 ruky mám neskutočne slabé 😢 ale to nič, ja ich namakám!! :D zvládneme to určite, ide leto, takže motivácia veľká 😉
dnes tretí deň...a mám pocit že ruky nezdvihnem nad hlavu 😀
tuším ma bolia aj svaly o ktorých som ani netušila že ich mám 😀 😀
tak dnes ráno tretí deň ,zatial to ide ,ani svalovka nie je veľka 😎 spokojná som ,len nech to dáme
@januus ako si na tom ? ja sa snažím ráno cvičit ešte pred jedením .-)
@silvia0310 ja som mala po prvom dni dost svalovku a dnes ma neboli vobec nic.. ja cvicim ale kazdy druhy den lebo nevychadza mi to casovo kazdy den.. takze idem kazdy druhy den 2 kolecka 😀 takze vcera som si zamakala, dnes mam volno.. ale prave som dojedla jedny take keksy 😒 och ja sa neviem zbavit sladkeho..a este prave tym ako si ho zakazujem, tak potom sa viac prezeriem, lebo si poviem ze este dnes si dam a zajtra uz nie..tak dnes zjem veeela a potom zajtra si poviem to iste a dokola 😖 uz nevladzem sama so sebou... ako si na tom ty s jedenim?
@januus ak mas chut na sladke tak si trosku daj - ale skus skor doobeda. A pocula som ze zabera odmenovaci sysem - t.j., ze ked cez tyzden vydrzis bez sladkého bez vycitiek si cez vikend daj kolac aky cches - ale jasne ze nie cely pekac :D
a neni dobre ze jeden den zjes vela a dalsi malo - to si telo potom opät pyta a zbytocne sa prejedas.
Skor si naplanuj co cez den budes jest a skus kazde 3 hodiny nieco - potom nebudes mat ani taku velku chut napchat sa .)
kočky cvičíte aj ked ste prechladené ?
dobré ránko všetkým dnešné 4.cvičenie za mnou 😉 plus 10 min.orbitrek ,raňajky až po cvičení jogurt s orechmi a medom ..mňamka veľká 😎 ale váha stojí 😒 najhoršie je pre mňa poobedie ked mám chut niečo zobkať 😕
Kde nájdem tie cviky na brucho, nohy a zadok od jillian? Ja mam za sebou 7.den 2.Levelu. Cítim ako pevniem a aj brucho ubuda. Je mi jasne ze to nepojde hned vsetko naraz ale dalej ma posúva to ze vidim ako sa moje telo spevnuje 🙂
@silvia0310 ahoj nic nebooj vysledky pridu len tomu treba dat viac casu 😉 dame to a do leta budeme kraasne 🙂

@fajtka1505 6 pack sa mi nepacil moc co som pozerala, rozmyslala som nad ripped 🙂